Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

José Mourinho reageert op geheel eigen wijze op interesse van PSG

Laatste update:

José Mourinho lijkt niets te weten van een overstap richting Paris Saint-Germain. De Portugese trainer van AS Roma verklaart daags voor het halvefinaleduel met Bayer Leverkusen in de Europa League dat hij geen contact heeft gehad met het bestuur van PSG. De Franse grootmacht lijkt na dit seizoen afscheid te willen nemen van Christophe Galtier en Mourinho is een van de voorname kandidaten om zijn functie over te nemen in het Parc des Princes.

"PSG? Als ze naar mij op zoek zijn geweest hebben ze me niet gevonden. En ze hebben me ook niet benaderd", benadrukt Mourinho in een reactie aan Sky Italia. Het management van de trainer voert gesprekken met PSG, wist de Franse sportzender RMC Sport maandag te melden. Zaakwaarnemer Jorge Mendes heeft reeds enkele gesprekken gevoerd met Luis Campos, de technisch directeur van de Parijzenaren. Mourinho zelf wil dus nog geen inhoudelijke reactie geven over de vermeende onderhandelingen met PSG.

Focus op Europa League
Mourinho geeft in hetzelfde interview hoog op over Xabi Alonso, die trainer van Bayer Leverkusen die onder hem enige tijd speelde bij Real Madrid. "Onze verstandhouding is geweldig, meer dan gebruikelijk tussen een speler en een trainer." De Roma-coach kent inmiddels ook de kwaliteiten van Leverkusen. "Hun manier van counteren is bijna ongeëvenaard, dat is duidelijk. Daar zijn ze geweldig in. Ze verdedigen, wachten op balverlies van de tegenstander en zijn dan nauwelijks af te stoppen. Ze beschikken namelijk over zeer snelle spelers", deelt Mourinho complimenten uit aan Alonso en diens spelersgroep.

Volgens Mourinho haalt Alonso het optimale rendement uit Leverkusen. "Hij gebruikt een manier van spelen die past bij zijn spelers. Vijf of zes van zijn spelers kunnen zo de 100 meter rennen met Marcell Jacobs op de Olympische Spelen", verwijst de coach naar de Italiaanse atleet die in 2021 tweemaal goud veroverde op de Olympische Spelen in Tokio. Moussa Diaby en Jeremie Frimpong zijn gezien de statistieken de echte snelheidsduivels in de Bundesliga, Diaby staat derde met een gemiddelde snelheid van 36,52 kilometer per uur. Frimpong haalde de 36 kilometer per uur en bezet daarmee plek vijf.

Snelste spelers in de Bundesliga:
1. Karim Adeyemi (Borussia Dortmund) 36,65 km/u
2. Alphonso Davies (Bayern München) 36,53 km/u
3. Moussa Diaby (Bayer Leverkusen) 36,52 km/u
4. Nathan Ngoumou (Borussia Mönchengladbach) 36,17 km/u
5. Jeremie Frimpong (Bayer Leverkusen) 36 km/u
6. Sheraldo Becker (1. FC Union Berlin) 36 km/u

Vind jij José Mourinho geschikt voor PSG?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mourinho blijft gewoon bij ons.

10 mei 2023 om 19:51

Valt weinig eer te behalen in Rome. De beste trainer hoort bij psg, daar hebben ze de middelen om CL te winnen, alleen ontbreekt mourinho nog.

10 mei 2023 om 20:00

Hoezo weinig eer, die man haalt in het eerste seizoen gelijk een prijs. Hij wordt in Rome op handen gedragen, zou dat genot niet zomaar inruilen voor Parijs

10 mei 2023 om 20:53

Op handen gedragen? Er zijn ( op vz) veel Roma fans die Mourinho graag zien vertrekken. Niks meer dan respect voor Mourinho maar PSG moet op zoek naar een modernere coach. Ik zou zelf graag Motta willen zien. Kent de club, is nog heel jong voor een trainer en doet het nu buitengewoon uitstekend bij Bologna.

10 mei 2023 om 19:59

Als hij slim is wel. Het is een van de weinige clubs in de wereld waar de spelers naar
zijn pijpen dansen en het anti voetbal met tevredenheid uitvoeren. Mourinho leeft alleen nog voort
als karikatuur. zijn geloofwaardigheid is sinds 2012 voorbij en zijn voetbalvisie ongeveer
gelijktijdig achterhaald. Bij een beetje club op niveau laten spelers zich niet meer voor dat
karretje spannen en houden van leuk voetbal.

10 mei 2023 om 23:51

Beetje gekke reactie aangezien Mourinho gewoon overal succesvol is. Je ziet wat er met United en Spurs is gebeurd na zijn vertrek, hij had daar gewoon niet de kwaliteit die nodig is om mee te doen in de top. Bij Real Madrid heeft hij tegen het beste team ooit moeten wedijveren, er bijna een gelijke strijd van kunnen maken, en heeft daar zelfs een kampioenschap van afgesnoept met een recordaantal goals en winstpunten. Er was geen enkele andere trainer die het kon winnen van dat Barcelona. In de halve finale CL onterecht gesneuveld tegen Bayern, maar elke kenner snapt dat daar de fundering was gelegd voor het verdere Europese succes van de Koninklijke. Maar goed, geen Barca man en hij wint elke wedstrijd van Nederlandse clubs dus nagenoeg niemand mag hem binnen onze landgrenzen. Superrationeel. Onze landgenoten prefereren de Frank de Boer types. Lekker blijven rondtikken in de middencirkel en in het buitenland niets klaarspelen, dan ben je een toptrainer. Winnen is niet belangrijk verder.

Ik gun Mourinho een club met de financiële mogelijkheden van PSG, maar PSG zelf niet. Ik twijfel er niet aan dat hij daar de eerste Champions League zou kunnen winnen, maar dan zou er heel, heel, heel erg veel moeten veranderen bij PSG!

10 mei 2023 om 19:51

Ik weet ondertussen wel dat jij hoopt dat Mourinho naar Chelsea gaat, dat bedoel je met een club met de financiële mogelijkheden van PSG.

10 mei 2023 om 20:02

Hij hoopte ook dat Lampard de boel tijdelijk zou overnemen...

10 mei 2023 om 20:13

@lampen, Bijvoorbeeld Chelsea. Maar een terugkeer naar Madrid zou ook mooi zijn voor hem. Ik weet niet welke clubs je verder zou kunnen bedenken.

10 mei 2023 om 20:15

@aze/che 4 Ever, ik heb enkel gezegd dat het een realistische mogelijkheid zou zijn aangezien Bruno eigenlijk liever geen interim wilde zijn. Daar heb ik geloof ik aardig gelijk in gekregen of niet?

10 mei 2023 om 20:36

Lol je was in de zevende hemel toen die werd aangesteld, kijk je reactie maar terug. Zelfde doe je nu met Mourinho, tot hij hij paar wedstrijden heeft verloren en je mening 180 graden draait.

10 mei 2023 om 20:54

Ik heb altijd liever Lampard aan het roer dan Bruno ja en volgens mij ben ik hier niet degene die week in, week uit op hem staat in te hakken.. Het probleem ligt wat mij betreft ook niet bij Lampard op dit moment. We kunnen een trainersduo van Pep en Klopp voor de groep zetten, maar zelfs samen krijgen zij er geen vorm in! Daar ben ik wel van overtuigd.. Nogmaals, ik ben niet degene die na ieder tegendoelpunt of iedere opstelling alles k*t vindt en alleen maar loopt te klagen..

10 mei 2023 om 21:09

Nee jij bent degene die alles geweldig vind en vervolgens als dat echt niet meer te verdedigend valt draait je mening 180 graden. Bij de spelers doe je dat, bij Lampard, bij Boehly en zo zal het ook bij Mou gaan.

10 mei 2023 om 21:15

Ik ben vanaf het begin niet positief geweest over Boehly, ik had goede moed en frisse zin maar ben niet positief geweest over wat hij deed. Ik ben nooit negatief geweest over Lampard, dat is niet veranderd en dat zal het ook niet doen. Bij Mourinho zou het ook niet veranderen.

10 mei 2023 om 21:15

Mourinho is vergane glorie. Een club als Roma niet eens in dit seizoen naar een Champions League plek krijgen.. Bij PSG zou hij niet eens kampioen worden in Ligue 1

10 mei 2023 om 21:21

Vergelijk het team wat hij tot zijn beschikking heeft eens met dat van Inter, van Milan en van Juventus. Zij hebben alle veel bredere selecties en dat is (nu de blessures zich opstapelen voor Roma) terug te zien in de stand op dit moment. Als je niet ziet wat Mourinho te weeg brengt bij Roma en hoe goed het daar eigenlijk gaat dan wil je ik je graag aanraden om het eens te gaan volgen.

10 mei 2023 om 21:30

Oh ik volg Roma ook zeker en de meeste Roma fans zijn ook klaar met de beste man omdat hij gewoon niets extra s weet toe te voegen aan het team.
Ik zou het psg wel gunnen hoor, weer geen CL maar Mourinho snapt zelf ook wel dat ie beter bij Roma kan blijven als ze hem nog willen..

10 mei 2023 om 21:35

Ik betwijfel of je Roma volgt als je dit soort dingen zegt.. Mourinho is mateloos populair in Rome

Ik ben benieuwd zou het wel willen zien

Ik denk dat het een vooruitgang voor psg is. Hij zal van dit team een lelijk, verdedigend geheel maken die op de omschakeling natuurlijk levensgevaarlijk is.

Ik gun Mourinho alleen geen succes meer.

Mourinho is een voetbaldier en wil koste wat kost winnen. Ik vind het een geweldig figuur die kleur geeft aan het trainersgilde. Mensen mogen afgeven op hem wat ze willen maar zijn prijzenkast spreekt voor zich.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren