Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jol strijdvaardig na ‘mokerslag’: ‘Er staan wel meer managers onder druk’

Laatste update:
/

De positie van Martin Jol bij Fulham lijkt onhoudbaar geworden na de 3-0 nederlaag tegen West Ham United, van zaterdagavond. The Cottagers verloren de laatste vijf wedstrijden en staan in de gevarenzone van de Premier League. De manager gaf na afloop aan niet bij de pakken neer te zitten, Jol is strijdvaardig.

“Ik heb het zelf niet in de hand, maar ik ben een vechter en hopelijk heeft dat uiteindelijk ook zijn weerslag op de spelers”, zei Jol in gesprek met Sky Sports. “Er staan wel meer managers onder druk, maar we hebben allemaal de punten nodig.” De doelpunten op Boleyn Ground vielen allemaal na rust: Mohamed Diamé (’47), Carlton Cole (’82) en Joe Cole (’87) deden de bezoekers de das om.

The first goal killed us off”, concludeerde Jol. “Dat was teleurstellend, maar we hebben het goed gedaan. We waren gewoon erg ongelukkig. Natuurlijk is ons zelfvertrouwen nu laag, dit is een mokerslag. Maar je moet te allen tijde sterk blijven, vechten en een goede mentaliteit tonen.” Komende woensdag komt Tottenham Hotspur op bezoek op Craven Cottage. Het is de vraag of Jol dan nog op de bank zit.

Denk jij dat Martin Jol woensdag nog op de bank zit bij Fulham-Tottenham Hotspur?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

er is altyd druk op de trainers.. ik ben trainer van de c3 en sta onder druk terwijl die jongens er gewoon geen reet van kunnen

30 november 2013 om 19:31

Ik denk ook dat Jol het over jou had inderdaad...

Nou ja, als je zegt dat je spelers er geen reet van kunnen dan snap ik waarom je onder druk staat.

30 november 2013 om 19:44

ik wil er mee zeggen dat trainers altyd druk hebben zelfs als het goed gaat. mijn spelers kunnen er niks van maar tog zorg ik ervoor dat we rond 4de plek spelen.. en alsnog heb je ouders die boos zijn omdat ze meer verwachten

1 december 2013 om 02:50

Als je nu al druk voelt, dan wil je denk ik niet een camera op je gericht krijgen...

Jol kwam na de wedstrijd wel gebroken over, tijdens de wedstrijd eigenlijk al, alsof hij het zelf al aanvoelt dat een ontslag borrelt op een hoog vuurtje. Wel jammer, want ik denk alsnog dat hij het wel op de rit zal gaan krijgen.

Edit: Ik zag trouwens ook Stekelenburg op doel staan. Die wil je op het WK echt niet bij Oranje in de basis. Die kreeg er drie om zijn oren en lag bij geen van de treffers in de modder, gewoon vastgenageld aan de grond. Die is volgens mij met een schoon shirt en haar nog perfect in model weer naar binnen gegaan. Wat is er toch met hem gebeurd in Italië?

De rest bakte er trouwens ook weinig van tegen de Hammers, veel verkeerde passes, verkeerd positie kiezen waardoor West Ham telkens met een man meer liep, zo kan Jol ze nooit geïnstrueerd hebben!

30 november 2013 om 19:44

Ik moest lachen

30 november 2013 om 19:56

Misschien moet jij Martin Jol maar opvolgen als je toch zo goed met die druk om kan gaan. Want die C3 bij elkaar houden is natuurlijk ook een puike prestatie. Klasse!

30 november 2013 om 19:59

Zijn beginende pubers jaa.. lastigere taak dan een stel profs die hun werk doen en het zou niet kunnen want ik heb alleen tc 3 behaald

30 november 2013 om 20:12

Jol kan er gewoon niks van, bij Ajax had hij de juiste spelers om zich heen, maar qua trainer stelde hij praktisch niets voor. Het gaat altijd met hem dat hij goede spelers heeft en maximaal 1 hoogtepunt beleeft. Dan gaat het weer bergafwaarts en wordt hij ontslagen.

Persoonlijk vind ik als Fullham een Nederlandse coach wilt halen, moeten ze gaan voor Guus Hiddink. Is een leuke trainer (eigenlijk beter als bondscoach) die wat kan met kleinere teams.

30 november 2013 om 21:06

hee jaa goed idee bedankt !

Valt toch tegen hebben op papier geen slechte ploeg. Soms zit het gewoon tegen , kijk naar Newcastle verledenjaar.

Tja, dit zat eraan te komen. Wat mij betreft had Jol allang op de schop gemogen. Gewoon een slechte tot matige trainer, plus een selectie die niet veel voorstelt. Ja, dan is dit wel een verwachte uitkomst.

Mokerslag van the Hammers ha ha ha leuk hoor voetbalzone.

De meeste managers staan onder druk. De enige managers waarbij dat niet zo was was bij Moyes bij Everton, Wenger en Saf. Die hoefden of hoeven niet bang te zijn voor hun baan. Op dit moment denk ik dat de coaches van Southampton, Arsenal en Everton niet bang hoeven te zijn voor hun baan, Mourinho denk ik ook niet, Pellegrini denk ik ook niet alhoewel het me niet zou verbazen als hij snel buiten ligt als de sjeik de resultaten tegen vind vallen. Pardew heeft ook baanzekerheid, maar de andere coaches weet ik niet. Moyes gaat wel zijn kans krijgen bij United, maar voor hoe lang weet ik niet. Maar bijvoorbeeld SAF hoefde de laatste jaren niet bang te zijn om ontslagen te worden, die kon zelf gewoon bepalen wanneer hij weggaat. Bij Wenger is dat ook zo, en zo zijn er meer voorbeelden.

Als WHU verloren had snood big Sam onder druk, mooie overwinning van onze jongens, Parker viel me tegen

Vraag me af hoe lang hij nog mag aanblijven. Maar in de voetbalwereld is het soms hard als het even minder gaat. Gun Jol toch nog het beste.

Teveel spelers spelen ver onder hun niveau. Denk hierbij aan een Park er,Amorbieta,Taarabt, die elke actie te lang door doet tot hij de bal verloren is, en Stekelenburg. Verder snap ik niet waarom hij Bent opstelt, dat is een hele luie speler, maar wel een killer in the box. Deze wedstrijd hebben ze 0 doel pogingen gehad en dus speelt je al met 10 man. Verder zie ik ook een gebrek aan zelfvertrouwen, en dat vind ik de coach aan te rekenen. Al deze constateringen en dan nog eens een nieuwe eigenaar in de club, hebben mij overtuigd dat Jol er op korte termijn uitvliegt. Want dit materiaal kan beter.

Fulham speelt gewoon als stront. Wanneer gaan ze weer eens voetballen i.p.v. tegenhouden? Parker en Sidwell zijn beiden goede controleurs maar samen hebben ze te weinig creativiteit. Ik zie dat Karagounis ingevallen was, maar die hoort er vanaf minuut 1 te staan.

Zo spelen:

Stekelenburg
Riether
Hangeland
Amorebieta
Riise
Sidwell
Karagounis
Dejagah
Ruiz
Kacaniklic
Berbatov

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren