Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Johan Derksen laat oogappel genadeloos vallen: ‘Een kwal van een gozer!’

Laatste update:

Het spel van Oussama Tannane tegen Feyenoord (0-0) kon Johan Derksen geenszins bekoren. De aanvallende middenvelder van Vitesse speelde volgens de analist van Veronica Inside compleet zijn eigen wedstrijd in De Kuip. "Ik ben een fan van Tannane, de goede Tannane, maar de Tannane die ik nu gezien heb... een kwal van een gozer!", zo luidde het harde oordeel van Derksen.

"En dit zal wel weer een reden voor hem zijn om naar het buitenland te gaan, want dan krijgt hij niet genoeg waardering", refereerde Derksen aan uitspraken eerder dit seizoen van Tannane. "Maar wat ik gezien heb, zijn alle schijntrapjes, alle hakballetjes, alle passjes met buitenkant die je als speler nauwelijks kunt aannemen. Schieten van zestig meter... zinloos! En bij balverlies niet meedoen."

"Feyenoord heeft een tijdje met tien man gespeeld (vanwege de rode kaart van Steven Berghuis, red.), Vitesse de hele wedstrijd", vervolgde Derksen. "Tannane heeft helemaal niet meegedaan! Hij was alleen maar op eigen eer uit. Riechedly Bazoer en hij zijn door alle goede recensies een tikkie naast hun schoenen gaan lopen."

René van der Gijp was eveneens kritisch op Tannane. "Ik weet niet of die Loïs Openda hem gemaakt had hoor, maar hij gaf hem wel slecht mee aan hem", aldus Van der Gijp. "Die keeper (Justin Bijlow, red.) kon er nog tussen komen omdat Tannane hem zo slecht meegaf. Dat zijn bijna-doelpunten als je hem goed meegeeft. Hij wil ons allemaal wel laten zien hoe verschrikkelijk goed hij kan voetballen. Doe nou gewoon normaal. Speel gewoon je wedstrijdje."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Genadeloos vallen? Hij heeft (trechte) kritiek op Tannane, is dat tegenwoordig al iemand genadeloos laten vallen?

27 april 2021 om 00:17

Gekunsteld met woorden. Het woord oogappel wordt ook niet genoemd behalve in de titel. Als je fan bent van iemand is dat niet direct je oogappel. Het is gewoon, zoals je aangeeft, terechte kritiek op het spel van Tannane, dat betekent niet dat je iemand laat vallen. Het siert de mens juist als ze ook kritiek hebben op hun 'oogappel'.

Verder heeft Derksen natuurlijk gelijk. Tannane heeft een paar leuke wedstrijden gespeeld maar bakt er nu he-le-maal niks meer van.

27 april 2021 om 09:04

Die twee dingen sluiten elkaar niet uit, kerel.

28 april 2021 om 16:39

Oogappel is overdreven en genadeloos laten vallen ook...maar ik vind de reactie van Derksen precies de reden waarom ik hem niet (meer) serieus neem als voetbalprogramma. Hoezo moet je een speler die het niet brengt een kwal van een gozer noemen??
En nee Arsenaliiz Tannane speelde niet goed, maar om nou te doen alsof ie een paar wedstrijdjes goed heeft gespeeld is echt onzin. Het was dit seizoen samen met Klaassen de beste aanvallende middenvelder van de eredivisie. Jammer dat het nu tegenvalt, maar laten we niet doen alsof het n kutseizoen was en hij er niks van kan...

100% eens met Derksen. In de bekerfinale was dit ook te zien. Ik geloof oprecht dat wij volgend seizoen met een creatieve 10 die ook in dienst van het elftal speelt beter af zijn dan Tannane die geen verdedigende arbeid verricht en zoveel balverlies leidt. Wat betreft Bazoer, je kan niet zeggen dat hij voor zichzelf speelt. Geeft elke pot alles en speelt weer als echte centrale verdediger. Bazoer gaan we echt extreem missen, Tannane is echt meer dan prima te vervangen

26 april 2021 om 22:40

Ik zou voor Vloet gaan als ik Vitesse was, denk echt dat die geweldig bij jullie zou passen.

26 april 2021 om 23:59

Nee dank je is ook zo een speler met een slechte mentaliteit. Liefst geen eredivisie speler. Als we toch een eredivisie speler halen, dan Peña van Emmen

28 april 2021 om 16:44

ik vind dit heel ondankbaar. echt. Zonder tannane waren jullie niet eens gekomen waar jullie zijn. Was naast Klaassen veruit de beste aanvallende middenvelder. En als je je aanvallende spelers gaat beoordelen op meeverdedigen dan is er sowieso iets mis.
Het kan best zijn dat een andere, minder goeie nr 10 beer in je team past, maar ik wil het nog weleens eens zien, of Vitesse dan ook zoveel bereikt. Dit seizoen was wat betreft voetbal en prestatie een uitschieter voor Vites, en veel daarvan hangt aan Tannane. Ik zou niet zo denigrerend reageren als ik fan van die club was.

Wat zien mensen in tannane dan?
Hij maakt in onze competitie weleens een leuke actie maar voor de rest kan die er echt helemaal niks van hij voetbal toch niet voor niks bij vitesse!? Staat 29ste op de topscorerslijst wat een wereld speler joh.. johan heeft gewoon gelijk =)

27 april 2021 om 08:42

Wauw, wat een domme reactie! Dus omdat hij 29ste staat oo de topscorerslijst? (Als middenvelder zijnde) kan hij niet voetballen?
🤣🤣🤣🤣🤣
Kan gravenberch zeker ook niet voetballen?

27 april 2021 om 09:54

Die spelen ook niet op dezelfde positie.

Terechte kritiek van derksen
Zo speelde Tannane in de bekerfinale ook zijn eigen wedstrijd en dan is het maar een nare voetballer
Zo goed als velen zeggen vind ik Tannane niet

Paar maanden geleden vond Derksen nog dat Ajax absoluut Tannane en Bazoer moest aantrekken. Het kan verkeren zei Bredero.

27 april 2021 om 07:54

falcao1984 ik dacht exact hetzelfde. En niemand die hem daar op wijst. En zo kun je dus elke week iets anders roepen. En dat mag van mij, maar in sommige gevallen worden de woorden van bijvoorbeeld een Derksen als waarheid aangenomen en dat kan voor net diegene die hij omhoog of (meestal) omlaag lult heel goed of dus juist verkeerd uitpakken.

27 april 2021 om 09:06

Wereldvreemd die Derksen. Tannane is niet geschikt voor Ajax. Bazoer ook niet. Dat hebben die spelers al lang laten zien. Dat Derksen daar anders over denkt zegt meer over hem.

27 april 2021 om 09:14

Ik snap die hetze niet op Johan Derksen . Hij geeft toch terecht kritiek op Tannane??

27 april 2021 om 10:02

Het gaat niet om de kritiek an sich maar om de waan van de dag waarmee ze dingen roepen. De ene keer zijn het Ajax spelers, de andere keer zijn ze niet goed genoeg voor Vitesse.

27 april 2021 om 13:31

Je kunt kritiek hebben op een speler omdat hij een slechte pot heeft gespeeld. Prima. Wat Derksen doet is het hele jaar al deze speler zo goed vinden, dat alles topploegen m zouden moeten kopen. Dat is gewoon grote onzin. Tannane is een speler die hele goede potten afwisselt met hele matige. En in die matige potten, maar eigenlijk altijd, dan is tannane bezig met dribbels (waar een pass beter zou zijn), hakbalketjes (waar gewoon balbezit houden beter zou zijn), onmogelijke afstandsschoten (waar er teamgenoten vrij staan). Maar als hij beslissend is, dan is dat natuurlijk prachtig. Maar ook defensief doet hij toch vaker niet mee. Dat geeft allemaal niks, maar onder andere daardoor dus gewoonweg niet goed genoeg voor de top. En nu speelde tannane dus weer een keer zo’n matige pot en doet Derksen 1) alsof dat super vreemd is, want dit is toch een topspeler en 2) maakt hij er meteen een “kwal van een vent” van (kun je niet gewoon kritiek hebben op het spel ipv persoonlijk te worden?) en 3) maakt hij zijn belachelijke statements ook nog eens veel te belangrijk, door te stellen dat tannane “dit wel weer een reden voor hem zijn om naar het buitenland te gaan, want dan krijgt hij niet genoeg waardering”. Akelig jezelf overschatten heet dat.

Tannane heeft bij Vitesse een team dat ingericht is naar zijn kwaliteiten en die van Bazoer. Zodra dit niet het geval is denk ik dat hij te kort komt en door de mand valt.

Is Labyad niet een hele mooie opvolger voor Tannane?

Heb me in het stadion alleen al kapot geërgerd aan dat constante theater van 'm, maar je zag inderdaad ook duidelijk dat hij z'n eigen potje speelde en 'lekker' nonchalant bezig was. Beter voor ons, maar begrijpelijk frustrerend om naar te moeten kijken.

Waardeloze speler. Echt rustig aan het wandelen en toekijken als hij de bal verliest.

27 april 2021 om 10:41

Ja daar zat ik me echt te ergeren.

Dit is de Tannane die men in Utrecht ook niet kon uitstaan... Kan natuurlijk top voetballen, maar qua karakter gewoon, naar...?

Als alles lukt en lekker loopt kan je er nog aardig mee weg komen, maar als je ook niet presteert (en er publiek aanwezig is om je dat te laten horen) kan het heel snel heel mis gaan.

Dezelfde reden waarom een Cerny het bij Twente juist zo goed deed, publiek gaf hem teveel druk leek het. Zonder kon hij vrijuit spelen...

Tannane speelt helaas te vaak niet in dienst van het team. Als hij een solo wedstrijd speelt heb je niet veel aan hem. Op dit moment is hij ook niet fit (ramadan). We missen een echte 10 bij Vitesse.

Ik heb mij ook vaak geergerd aan de titels boven de artikelen. Maar ik weet nu: het is geen vlag die de lading zou moeten dekken. Dat is normaal, tenzij je afhankelijk bent van clickbaits, zoals hier het geval is. Dan schrijf je in je aanhef dus iets dat lezers trekt, zoals ook nu het geval is. Want Derksen ziet in Tannane helemaal geen oogappel, hij heeft alleen een keer gezegd dat Tannane goed had gevoetbald. En dat klopte toen ook en dat gold evenzeer voor Bazoer. Echter in een heel seizoen komt het veel te sporadisch voor dat zij goed voetballen, wetend dat ze het talent wel hebben. Helaas is er mentaal nogal wat winst voor beiden te boeken. Tannane loopt bijvoorbeeld veel te vaak te vragen om complimenten. En ik vind ook dat hij te vaak een wedstrijd binnen de wedstrijd speelt. Een beetje te veel zijn eigen wedstrijd. Ik vind hem daarom nog niet meteen een kwal, maar ik denk dat hij eens een goed gesprek met bijvoorbeeld Ibi Afellay zou moeten aangaan. Ik denk dat die hem nog heel veel bij zou kunnen brengen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren