Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Jeugdinternational Tsjechië verkiest PSV boven Feyenoord’

Laatste update:

PSV gaat Michael Sadilek, jeugdinternational van Tsjechië, huren. De zestienjarige speler van FC Slovácko was afgelopen week in Eindhoven op bezoek en volgens PSV-watcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad is er een akkoord gesloten.

PSV huurt Sadilek met een optie tot koop. Voorlopig is de jongeling nog niet inzetbaar, omdat het afronden van het papierwerk nog enkele weken in beslag zal nemen. Het papierwerk ligt momenteel bij de bond.

In november 2014 was Sadilek nog op proef bij Feyenoord, maar hij heeft PSV dus verkozen boven een dienstverband in Rotterdam. Volgens Elfrink sluit Sadilek in de loop van de maand september aan bij PSV Onder-17. In de Tsjechische media wordt al vergeleken met Vaclav Cerny, die grote stappen maakt bij Ajax.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Laten we hopen dat het een mooie speler wordt. Van de 10 talenten die je koopt, zal er misschien 1 echt doorbreken.

Waarom kan dit nu nog, transferperiode is toch voorbij?!

4 september 2015 om 19:48

Jeugdspeler.

4 september 2015 om 19:51

Knvb heeft in 2009 een afspraak gemaakt met landen zoals Tjechië en Roemenië dat het spelers na de transferperiode tot 23 september nog kan aantrekken. Bron: www.despeld.nl

4 september 2015 om 19:56

Haha despeld.nl trappen mensen hier nog in ?

4 september 2015 om 20:40

Haha jij trapt er in vriend

5 september 2015 om 01:51

Volgens mij mag je jeugdspelers halen wanneer je wilt zolang ze geen profcontract hebben, ben niet 100% zeker wat voor een contract deze jongen heeft.

Geen flauw idee wie dit is. Ik hoop dat hij weet door te breken tot het eerste. Wel slim om hem eerst te huren. Zo kan er worden bekeken of het wel iets is.

Mooi, weer een jong talent. Art Langeler en consorten zijn daar goed bezig.

Niet slim van die speler. Hij kent kennelijk niet goed de achtergrond van beide clubs. Bij Feyenoord breken uiteindelijk toch meer jeugdspelers door dan bij PSV.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren