Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cerny zet kort na vertrek bij FC Twente kwaad bloed bij Enschedese fans

Laatste update:

Social media vormen anno 2023 een hoeksteen van de samenleving. Topspelers als Lionel Messi, Memphis Depay en Cristiano Ronaldo, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, Twitter of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen. Bijzondere voetbalmomenten gaan bovendien razendsnel de hele planeet over. Voetbalzone zet de gekste, mooiste en opvallendste posts op social media in de rubriek VZ Social op een rijtje.

Václav Cerny heeft zich niet geliefd gemaakt bij de fans van FC Twente. De buitenspeler, die deze week voor een miljoenenbedrag naar VfL Wolfsburg verkaste, heeft kwaad bloed gezet met het presentatiefilmpje bij zijn nieuwe club. In de video keurt Cerny het stadion van Twente af, waarna hij zijn goedkeuring geeft aan zijn nieuwe thuis. Inmiddels is de video door de media-afdeling van Wolfsburg offline gehaald.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heel raar filmpje. Waarom zou je dit als club zijnde maken en online posten? Je zet jezelf hiermee niet echt in een goed daglicht bij alle andere clubs, lijkt me...?

25 juni 2023 om 11:35

Slim is het niet, maar hier moet je ook niet teveel waarde aan hechten mooi laten gaan, Václav blijft gewoon geliefd hoor. en deze stap is hem ook heel erg gegund

25 juni 2023 om 12:14

Het is maar waar je je druk om maakt. Ik denk dat Cerny Twente dankbaar is en andersom!! Er word hier weer iets gecreëerd door social media....

25 juni 2023 om 12:26

Ik zie het filmpje totaal niet als het af en goedkeuren van een stadion. Meer als: Nee, ik speel niet meer voor Twente maar voor Wolfsburg. Of ben ik de enige die er zo naar kijkt.

25 juni 2023 om 12:40

Nee je bent niet de enige, ik denk precies hetzelfde. Maar ja, negativiteit hè..

25 juni 2023 om 13:39

Als je hier ook uit haalt dat Cerny de Veste afkeurt is natuurlijk ook wel heel vergezocht, vind er persoonlijk niks mis mee.

Ach het is maar een welkomsfilmpje waar niet heel goed over na is gedacht. Dit zorgt zeker niet voor kwaad bloed bij mij. Video is ook snel weer verwijderd nadat men ontdekte dat dit misschien niet heel slim was. Wat mij betreft is het een topper en hoop ik dat hij het goed gaat doen in Duitsland.

25 juni 2023 om 11:41

Inderdaad, niet teveel aandacht aan schenken, blijft wat mij betreft altijd welkom

Niet zo slim van de stagiair om dit zo te verfilmen 🤣

Ik zie het probleem niet los van dat het creatief nogal triestig overkomt.

Storm in een glas water dit

Je zal je er maar druk om maken nou nou

Ik zie het als: Nee, ik zit niet meer bij Twente; Ja ik zit nu bij Wolfsburg.

Maar ik zal wel véél te simpel denken in deze huidige wereld van moeilijk doordenken.

25 juni 2023 om 11:48

Ik dacht echt precies hetzelfde. Zie hier niet perse veel verkeerds in. Maar goed, ik ben ook geen Twente supporter dus misschien dat dat mee speelt.

Filmpje schijnt al verwijderd te zijn. Ik denk niet dat hij er kwade bedoelingen mee had maar het is niet slim van Wolfsburg/cerny om dit filmpje te maken.

Je kunt het ook van de andere kant bekijken. Van een echte club en een kolkende Veste naar een fabrieksclub met dito fans 😏

25 juni 2023 om 12:02

Ik denk dat verder niemand het zo bekijkt.

Gevalletje foutje bedankt, niet zo bedoeld

En het is ook nog een erg amateuristisch filmpje. Je zou zeggen dat zo’n grote club wel iets beters kan maken.

Het laatste wat je als speler en nieuwe club moet willen, is het schofferen van de vorige club.
De speler wil in de toekomst wellicht nog stappen maken en andere clubs zien dit ook.
De nieuwe club zal nog vaker spelers willen aantrekken en dit helpt daar niet bij.

Zie niets bijzonders alleen dat het verschrikkelijk slecht is!! Al dat overdreven gedoe van een hoop mensen!

Sneu filmpje maar daar hoeven we cerny niet de schuld van te geven. Zal heus niet zijn idee geweest zijn.

Ik ken weinig spelers die zo'n gunfactor hebben als Cerny. Hij lijkt alles mee te hebben, zijn kinderlijk naïeve mimiek, zijn sim-achtige fysiek, het schattige vroeg kaal worden, zijn sympathieke Nederlands met nog dat vleugje Tsjechisch.

Het filmpje is gewoon best respectloos naar je vorige werkgever, en vanuit Wolfsburg ook niet echt collegiaal naar je mede-clubs. Ik ben er zelf wel een liefhebber van, zulke kleine gemene steekjes over en weer geven in de voetballerij (ben dan ook Schorpioen van sterrenbeeld), dat de rest in de reacties het allemaal zo lichtjes opneemt heeft denk ik alles te maken met de verzachtende eigenschappen die Cerny heeft en die ik benoemde in de eerste alinea. Noa Lang of een Memphis in een soortgelijk filmpje en de wereld was te klein geweest.

Het lijkt me geen filmpje dat geã£â¯nitieerd is door Vaclav Cerny zelf. Zo zit de rechterspits van het Tslechische elftal, volgens mij, niet in elkaar. Dat het kinderlijke filmpje blijkbaar al van internet gehaald is, zegt voldoende. Ik hoop van harte dat Cerny bij VFL Wolfsburg verschoond blijft van ernstig blessureleed. Hij heeft, wat dat betreft, zijn portie al in voldoende mate gehad. Vaclav, het ga je goed in de Volkswagen-hoofdstad.

Dit gaat werkelijk helemaal nergens over. De welbekende storm in een glas water. En mijn Twente is net zoals iedere andere club. Ook wij hebben een stel idioten rondlopen die zich zwaar beledigd voelen. Laten we het maar hebben over de nieuwe spelers die nog moeten komen. Veel belangrijker en leuker.

Ach, gewoon afscheid en een nieuw begin in een paar milliseconden. Ik geloof er niks van dat Cerny FC Twente een schop na wil geven. Misschien wat ondoordacht, maar dat is het dan wel.

media team bij wolfsburg maakt filmpje, vraagt vervolgens cerny wat gebaartjes te maken en plakken en knippen wat zooi bij elkaar voor een filmpje....

wie denkt serieus dat cerny dit zelf heeft gedaan? hij doet gewoon wat van hem gevraagd wordt.
daarnaast is dit filmpje toch helemaal niks mis mee? ja als je het verkeerd intepreteerd misschien.. maar toch niet heel moeilijk om dit als een welkomstfilmpje te zien?
man man man wat zijn er toch een boel boze, kansloze mensen overal.. in alles een vijand willen zien.

Filmpje komt waarschijnlijk voort uit een gebrek aan creativiteit van de media afdeling van Wolfsburg. Maar zie er verder weinig kwaad bloed in vanuit Cerny's kant. Wordt door fans denk ik groter gemaakt dan het daadwerkelijk is.

Tja, waarschijnlijk onschuldig bedoeld, maar niet verstandig van de commerciële afdeling van Wolfsburg.

Filmpje ziet er vrij amateuristisch uit moet ik zeggen, en qua inhoud; waar je je druk over kan maken zeg. Cerny bedankt voor alle jaren, en wat hij nu verder doet of zegt moet hij zelf weten. Weet zeker dat hij geen kwade bedoeling heeft. Hij heeft een top tijd bij ons gehad en zal de club altijd blijven waarderen.

Damm waar zijn de tijden waar mensen zouden lachen naar deze onzin en de volgende dag weer verder gaat. Je kan niet eens normaal plassen meer tegenwoordig zonder commentaar te krijgen man damm

In deze tijd, waar de maatschappij al overgevoelig is en elke strontvlieg nog recht heeft op een biologisch goed leven, is dit geen handig filmpje vanuit PR oogpunt.

Ik denk dat hier meer in gezien wordt dan er werkelijk te zien is. Je kunt ook gewoon zeggen dat het niet meer zijn thuis is. Maar goed misschien ben ik wel te simpel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren