Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jeugdexponent bloeit op: ‘Ik had Feyenoord al uit mijn hoofd gezet’

Laatste update:

Calvin Verdonk is bezig aan een opmerkelijke opmars. De linksback leek na verhuurperiode bij PEC Zwolle en NEC geen toekomst meer te hebben bij Feyenoord, maar doordat concurrent Ridgeciano Haps aan het begin van dit seizoen een ernstige blessure opliep, kreeg Verdonk toch een kans van trainer Giovanni van Bronckhorst. De 21-jarige verdediger koestert de zestien wedstrijden die hij dit seizoen al speelde.

Verdonk erkent dat hij zijn sportieve toekomst immers niet meer in De Kuip zag. "Ik had Feyenoord toch al uit mijn hoofd gezet. Best kans dat het daardoor zo goed ging", vertelt hij aan Voetbal International. Verdonk doorliep een groot deel van de jeugdopleiding van Feyenoord en maakte in maart 2015 tegen NAC Breda zijn debuut in het betaald voetbal.

Daarna kwam hij liefst drieënhalf jaar niet meer in actie voor de Rotterdamse club, maar doordat Haps in de voorbereiding op de huidige voetbaljaargang geblesseerde raakte, kwam Verdonk plots toch weer voor in de plannen van Van Bronckhorst. De Feyenoord-trainer maakte dit seizoen zestien keer gebruik van de diensten van de voormalig jeugdinternational.

Verdonk geeft toe dat hij tijdens zijn verhuurperiodes bij PEC en NEC niet altijd even constant presteerde. Toch bleef hij in zichzelf geloven. "Je kan maar één ding doen: doorgaan, hard werken en betere tijden proberen af te dwingen. Ik ben er nog steeds niet, hoor, nog lang niet. Maar vergeleken met begin van dit seizoen is mijn situatie totaal veranderd. Hoe het verdergaat, weet ik niet. Mijn contract loopt nog een jaar door. Ik wil gewoon zo veel mogelijk spelen, daarna zie ik wel. Als geen ander weet ik dat een carrière niet te voorspellen is. Tot die tijd geniet ik van iedere minuut in Feyenoord 1."

Moet Feyenoord Calvin Verdonk een nieuw contract aanbieden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuke opmars, maar heel ver zie ik het hem niet schoppen. Prima speler, maar toch ook net niet het niveau wat Feyenoord moet nastreven. Gelukkig hebben ze daar normaal een fitte Haps staan, wat dan wel een echt goede speler is.

22 februari 2019 om 20:24

En toch speelde hij tegen Ajax (op de 1e 10 minuten na) en Psv echt 2 hele goede potten. Alleen moet hij dat niveau elke week zien te halen.

22 februari 2019 om 20:54

Dat klopt, maar dat zijn maar twee wedstrijden. Toevallig de wedstrijden waar heel Feyenoord goed speelde. Prima, maar niet overtuigend genoeg om te zeggen dat deze jongen echt een topper gaat worden.

Bloeit op zou ik niet zeggen. Ja hij heeft een basisplaats en speelde goede tegen Ajax. Maar deze jongen komt echt heel veel tekort voor Feyenoord.

21 pas dus kan alleen nog maar beter worden..
heeft laten zien dat hij een goed niveau kan halen. Nu alleen dat niveau steeds vaker zien te halen dan geloof ik er wel in.

22 februari 2019 om 20:18

Hij komt helaas tekort. Op zijn lievelings positie cv komt hij lengte tekort als linksback snelheid en als verdedigende middenvelder zie ik het ook niet in hem zitten

21 pas dus kan alleen nog maar beter worden..
heeft laten zien dat hij een goed niveau kan halen. Nu alleen dat niveau steeds vaker zien te halen dan geloof ik er wel in.

Ik zou zeggen Feyenoord, ,verleng zijn contract en verkoop hem deze of volgende transferperiode. Moet in de huidige vorm toch wel zo'n dertig miljoen op kunnen brengen.

Leuke voetballer maar beperkt... Net zoals (bijna) de hele selectie van Feyenoord. Met Berghuis hebben ze wel een topspeler (voor de Nederlandse velden) en ook Larsson die de laatste maanden goed presteert.

23 februari 2019 om 08:43

Vilhena is gewoon oranje international, maar niet goed genoeg voor de Nederlandse velden, Jorgensen ook een hele beperkte voetballer, een fitte Haps is ook zo heel matig, St Juste zou ik ook in het rijtje beperkt stoppen.... of niet te vergeten, van Persie! Die is ook erg beperkt...

Geluk voor hem bij een ongeluk van Haps. Lekker dat hij zn wedstrijden kan meepakken . Die pakt niemand meer van m af. Staat goed op je CV. Misschien vergis ik me, maar is Malacia ook niet een optie op de plek van Haps? Stond daar vorig seizoen ook voor hem in de plaats. Dacht ik hoor..Wat vinden de Feyenoorders daarvan. Liever Verdonk of Malacia en waarom?

22 februari 2019 om 22:08

Malacia is in mijn ogen veel te wild en zeker verdedigend neemt hij veel te veel risico. Moet duidelijk nog volwassener worden in zijn denken, iets taakgerichter voetballen.

Verdonk is nu aan het doorbreken terwijl Haps eigenlijk wel de eerste keuze is. Wel lullig voor Malacia, die leek verleden jaar echt door te breken, maar lijkt wel het kind van de rekening te gaan worden nu.

Puur gebrek aan beter.. Feyenoord komt gewoon zwaar kwaliteit tekort achterin. Op het middenveld en aanval gaat het best maar achterin komt het gewoon kwaliteit tekort

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren