Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jetro Willems maakt Kamperman hard aan lachen: ‘Humor meegenomen?’

Laatste update:

Jetro Willems toont zich zaterdagavond humorvol richting verslaggever Pascal Kamperman na afloop van zijn debuut bij FC Groningen tegen Excelsior (3-0). De linksback sprak daarna over zijn eerste wedstrijd in de Eredivisie in zes jaar tijd. Willems erkent dat het spelen in de Nederlandse competitie anders is dan bijvoorbeeld in de Premier League of de Bundesliga.

"Het is anders. Ik ben na zoveel weer terug in de Eredivisie natuurlijk", verklaart Willems voor de camera van ESPN. "Maar zoals ik al zei: ik voel me goed, dat is belangrijk." Kamperman vraagt direct wat er voor de debutant zo anders is. "Op de bank zei ik het al, het horen van de liedjes van de supporters. Dat is in het buitenland toch wel anders. Het is leuk weer Nederlands te praten, ook op de club." Willems is ondanks de degradatiezorgen blij met de tussentijdse overstap naar Groningen.

"Dat was al zo toen ik had getekend, anders zou ik het niet doen", benadrukt de vleugelverdediger, die er fysiek goed opstaat. "Ik voel me goed en fit." Kamperman wijst vervolgens op beelden van Groningen-spelers die feest vieren met de fans. "Dit heb je ook gemist", klinkt het richting Willems, die snel en met een kwinkslag reageert: "Nee, ik was erbij." Kamperman kan de grap wel waarderen: "Je brengt ook nog een portie humor mee." De linksback is boven alles blij weer wekelijks te kunnen spelen: "Ik heb het zeker gemist."

Kees Kwakman
Jan Joost van Gangelen denkt niet dat Willems ondanks zijn uitstapjes in het buitenland maar een beetje meedraait bij Groningen. "Ik weet het niet. Hij kwam natuurlijk ontzettend snel en zijn carrière is daarna niet gegaan zoals hij had gehoopt", zo reageert Kwakman. "Hij was heel snel mee met dat EK (in 2012, red.), met van Marwijk volgens mij. Het is te hopen dat bij die jongens op latere leeftijd (Willems is 28, red.) het laconieke anders is. En zeker bij Groningen hebben ze dat nu echt nodig. En Manu en hij kunnen dat extra brengen in deze periode."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Hopelijk laat hij zien dat hij het nog steeds kan! Heb nog steeds de hoop dat hij ooit terugkeert bij PSV, met zijn kwaliteiten zou hij dat makkelijk aankunnen!

26 februari 2023 om 00:52

Hoop ik ook. Groet, John Heitinga

Ondanks dat ik niet ben overtuigt van de coach vind ik dat de juiste spelers nu wel op de juiste plek staan, iets wat onder Wormuth vaak ontbrak. Mooi om met Willems nu een concurrent voor de linksback te hebben en hopelijk komt die weer op zijn oude niveau!

Leuke interview. Je ziet aan hem dat hij met de jaren volwassen overkomt. Leuk om te zien

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren