Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Drie topclubs azen op komst van Jeremie Frimpong

Laatste update:
/
Charles De Ketelaere mag bij een ‘aanvaardbaar’ bod vertrekken bij AC Milan. I Rossoneri telden vorige zomer nog ruim 35 miljoen euro neer voor de diensten van de Belgisch international. (Het Laatste Nieuws)
/
Al-Ittihad wil na de komst van Karim Benzema doorpakken. Zoals bekend gaat N'Golo Kanté op korte termijn tekenen bij de Saudische club, terwijl ook de transfervrije João Moutinho begeerd wordt door de regerend landskampioen. (Fabrizio Romano)
/
Jeremie Frimpong kan zijn carrière vervolgen bij drie Europese grootmachten. Barcelona, Bayern München en Manchester United zijn concreet voor de vleugelverdediger van Bayer Leverkusen. (Sky Sport)
/
Xavi ziet de komst van Joshua Kimmich als belangrijkste prioriteit op de transfermarkt. De Duitse controleur moet in het Spotify Camp Nou de vertrokken Sergio Busquets doen vergeten. (Mundo Deportivo)
/
Napoli denkt aan Zinédine Zidane als opvolger van Luciano Spalletti. De Franse oefenmeester zit al sinds juni 2021 zonder club, na zijn vertrek bij Real Madrid. (Il Mattino)
/
Christian Pulisic geniet belangstelling van AC Milan. Chelsea hoopt minstens 25 miljoen euro over te houden aan het vertrek van de pijlsnelle buitenspeler. (La Gazzetta dello Sport)
Wat is de beste keuze voor Jeremie Frimpong?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ronald Koem.... laat ook maar, ben benieuwd waar hij heen gaat. Zou hem wel bij United willen zien. Die missen op rechts echt aanvallende kracht. Misschien dat Antony er ook wat aan heeft, iemand die er overheen dendert.

10 juni 2023 om 13:57

Denk dat Antony 1 ding nodig heeft, en dat is meer talent. Jammer genoeg voor hem is dat niet te koop.

10 juni 2023 om 14:21

Als ik frimpong was zou ik bedanken voor oranje! Dan maar nooit/niet.

10 juni 2023 om 15:16

Gewoon lekker voor Ghana kiezen inderdaad. Die beginnen best een leuk elftal te krijgen met o.a. Lamptey, Inaki Williams, Salibu, Kudus, Partey en Sulemana. Daarnaast winnen die waarschijnlijk nog eerder de Afrika Cup dan dat Nederland iets gaat winnen.
In ieder geval hoop ik het zelf niet. Ga je net zien dat er geen andere goede rechtsback doorkomt nadat Dumfries op is en dan zit je 6 jaar met Rensch ofzo opgescheept. Gevalletje Ziyech.

10 juni 2023 om 15:20

Een van de weinige Ghanese spelers die de absolute top gaat halen.

Had Nederlands international moeten zijn, echt absurd. Kan je een grotere blunder maken als bondscoach zijnde ?

Als Barca onze Duitse vriend haalt zou ik als Frenkie zijnde naar Manchester trekken. Je weet dat ze je daar op handen zullen dragen, en met Casemiro naast hem heeft hij daar alle kansen om te presteren. Het leven in Barcelona is misschien mooi, maar de club is van bedenkelijk niveau.

10 juni 2023 om 13:54

Waarom nou weer naar Manchester? Genoeg andere mooie clubs. Frenkie gaat niet naar United

10 juni 2023 om 15:18

United speelt wel het type voetbal waar Frenkie in past. Daarnaast een mooi project, gegarandeerde basisplek, trainer die hij kent en een prachtige club vanuit historisch oogpunt.

10 juni 2023 om 16:07

Hij legt letterlijk uit waarom Manchester…

Frenkie is echter verliefd op barca en zal niet zo snel weg gaan. Maar als hij niet naar united zou gaan waar zie je hem dan eindigen?

12 juni 2023 om 16:31

Er wordt helemaal niks uitgelegd... Ze zullen hem op handen dragen, dat is helemaal geen argument. En 'met Casemiro naast hem' zegt ook vrij weinig.

Frenkie heeft al meerdere keren aangegeven dat de stad Manchester hem niet zo trekt en hij geniet van het leven in Barcelona dus ik snap niet waarom iedereen maar blijft roepen dat hij naar United moet.

12 juni 2023 om 16:34

Niet mee eens, United speelde heel vaak helemaal niet zo aanvallend of geweldig voetbal vond ik. Op basis van het spel past hij beter bij City of Arsenal. Een prachtige club is meer een mening. Genoeg mensen die niks met die club of stad hebben.

Ik snap dat Koeman bij Barcelona ontslagen is, daar hebben ze wél oog voor kwaliteit. Gun Frimpong een prachtige transfer, die gaat wel slagen bij een topclub

Zie hier: het verschil tussen 3 bewezen toptrainers, en een ouderwetse waterdrager. 3 bewezen toptrainers herkennen het talent van een wereldtalent en zien zijn enorme kwaliteiten en potentie, de waterdrager focust zich op wat niet kan want hij weet dat hij maar 1 aanpak heeft en is te eigenwijs of te onkundig dit te veranderen, en kan ook geen speler beter maken. Daarom is de 1 vrijwel overal ontslagen, en de andere 3 zitten nog bij topclubs.

10 juni 2023 om 15:47

Xavi en EtH zijn toch niet echt bewezen toptrainers?

10 juni 2023 om 15:51

Waterdrager??? Haha jij kijkt alleen naar de waardes op je play station? Ga je eens goed verdiepen man wat deze man als voetballer heeft gewonnen. Snotneus Frimpong mag Koeman z'n schoenen poetsen en voorlopig meer niet.

10 juni 2023 om 16:07

Waardes op PlayStation? Voetballer Koeman? Waar heb je het in godsnaam over? Zover ik weet en kan zien voetbalt Koeman niet meer, ik heb het over zijn waardeloze trainerskwaliteiten en vooral beschamende selectiebeleid. Doe jij je PlayStation maar vaker uit en ga de echte wereld in, wellicht helpt het je om te begrijpen waar andere mensen over praten en op doelen.

10 juni 2023 om 16:13

Jij leeft duidelijk in de prehistorie. Koeman was een goeie voetballer maar is gewoon een matige coach.

Frimpong benoemen als snotneus zie ik je ook al vaker doen. Je kan gewoon met respect praten want ik kan je garanderen dat die snotneus een topback is/zal worden waarvan we gehoopt hadden dat die in een oranje speelt.

10 juni 2023 om 19:58

Jij overdrijf net zo hard als de andere. Koeman is gewoon een meer dan prima coach voor alles onder de absolute top.

Ik zou hem heel graag bij Inter zien. Ik krijg er namelijk toch wel een beetje Hakimi vibes van namelijk.

10 juni 2023 om 14:33

Frimpong? Die zie ik het daar ook wel goed doen maar je hebt Dumfries al, of is daar ook interesse voor? Mbt de Ketelaere zou ik het wel mooi vinden als een club zoals PSV hem over kan nemen in een soort huur met optie tot koop constructie. Hoe denk jij over zijn ontwikkeling?

10 juni 2023 om 15:05

Dumfries heeft maar zo'n 2/3 van alle wedstrijden gespeeld van Inter volgens mij, denk dat ze een beetje voorsorteren op een vertrek. Er is internationaal wel wat interesse voor hem

10 juni 2023 om 15:20

Denk dat Milan meer geld gaat vragen voor CDK dan PSV wil/kan betalen. Een huur zonder koop zie ik wel gebeuren.

10 juni 2023 om 15:22

Dumfries dan gewoon naar de bank. Voor de echte top is het technisch niet goed genoeg, zeker niet qua voorzetten. Als back-up wel een topper.

De Ketelaere zou ik als Milan gewoon de kans geven volgend jaar. Potentie heeft die gewoon, dat is bewezen. Leao was in het begin ook echt met momenten dramatisch, die bloeide ook pas later open. Een uitleenbeurt aan PSV zou wel interessant kunnen zijn als Milan die visie niet heeft. Kan leuk uitpakken voor alle partijen.

de ketelaere zou een leuke speler zijn voor een psv of ajax (voor psv wanneer een simons weggaat oid). maar gaat wss helaas veels te duur zijn.
uiteindelijk stap toch te groot naar ac milan, jammer.. vond ik een leuke speler in belgie

10 juni 2023 om 15:23

Vindt het toch wel apart, want heel veel geweldigs loopt er ook niet bij Milan in de aanval, op Leao na. Zlatan constant geblesseerd, Giroud die niet bijster lang meer meegaat, Origi, Messias, Rebic, Saelemakers en dan vergeet ik er nog een paar. Zou toch niet heel moeilijk moeten zijn om je daartussen in de basis te spelen?

Dan denk je dat Real even goede zaken doet met Bellingham. Wil Barca even keihard terugslaan met Kimmich en Gundogan. Als ze dat voor elkaar krijgen dan kan Real daar niet tegenop.

Kimmich, Gundogan, Frenkie, Gavi, Pedri. Wow wat een middenveld

10 juni 2023 om 15:26

Mag Barcelona zeker doen van mij. Haal nog maar wat spelers met enorme salarissen voor enorme bedragen die binnen 4 jaar totaal versleten zijn of beginnen verslijten.

10 juni 2023 om 16:17

Real heeft al voorgesorteerd op een toekomstig top middenveld dus die maken zich niet zoveel zorgen dat komt wel gaat goed.

Blijft natuurlijk wel staan dat Kimmich een goede transfer is voor barca

10 juni 2023 om 19:59

No way that Bayern Kimmich gaat verkopen.

Iedereen jaagt op Frimpong behalve Ronald Koeman.

Frimpong past perfect bij City, Barcelona, Real Madrid of Bayern. Lekker hoog pressie spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren