Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jeremiah St. Juste kan na een halfjaar alweer terugkeren in de Bundesliga

Laatste update:

Jeremiah St. Juste kan na een halfjaar alweer terugkeren in de Bundesliga, zo meldt Sport1. Eintracht Frankfurt zou zich, naast Philipp Max van PSV, namelijk ook willen versterken met de 26-jarige verdediger van Sporting Portugal. St. Juste verruilde FSV Mainz 05 afgelopen zomer voor de Portugezen, maar zou zich daar niet op zijn gemak voelen. Een terugkeer naar Duitsland is daardoor een reële optie.

De technisch directeur van Eintracht, Markus Krösche, is in de laatste dagen van de winterse transferwindow nog druk op zoek naar defensieve versterkingen. De Duitsers hebben Max van PSV al zo goed als binnen, maar zien het liefst ook nog een centrale verdediger komen. De nummer zes van de Bundesliga ziet in St. Juste een geschikte kandidaat en wil hem tot het einde van het seizoen huren van Sporting.

De ex-Feyenoorder moet het in Portugal voornamelijk doen met een plek op de bank en voelt zich daarom naar verluidt niet op zijn gemak bij Sporting. St. Juste wil daardoor, ondanks zijn nog tot medio 2026 doorlopende contract, terugkeren naar de Bundesliga. De verdediger speelde in drie jaar tijd 69 wedstrijden voor Mainz, dat hem in 2019 voor acht miljoen euro overnam van Feyenoord.

St. Juste maakte een goede indruk tijdens zijn periode in Duitsland, wat hem de stap naar Sporting opleverde. De verdediger kon mede door blessures tot dusver geen potten breken bij de ploeg van trainer Rúben Amorim, waardoor de Portugezen niet onwelwillend staan tegenover een tijdelijk vertrek. St. Juste heeft in Nederland een verleden bij Feyenoord en sc Heerenveen, voor wie hij respectievelijk vijftig en 75 wedstrijden speelde.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede verdediger maar zal gezien de concurrentie nooit echt een kans krijgen in Oranje. Hoe vet zou het zijn als hij voor Saint Kitts en Nevis kiest. Zou samen met Romaine Sawyers direct de absolute vedette zijn daar

30 januari 2023 om 16:48

Zou het in zijn geval gewoon doen. Leuk avontuurtje. Bij Oranje zal er met De Ligt, Botman, Van de Ven, Timber (en dan vergeet ik er vast nog een paar) ook de komende jaren weinig plek voor hem zijn, enorme en onwaarschijnlijke blessuregolven daargelaten. Zonde, want in verhouding is het echt wel een speler die Oranje had kunnen halen, alleen speelt ie in de verkeerde linie.

30 januari 2023 om 16:57

St. Juste is pas 26 zie ik nu. Ik dacht dat hij inmiddels al 29/30 jaar was. Maar ik zie hem inderdaad ook geen international bij Oranje worden ondanks dat ik hem een goede verdediger vind. Zijn avontuur bij Sporting Portugal valt helaas tegen wegens blessureleed en ook doordat hij schijnbaar moeilijk kan aarden in Portugal, maar toch denk ik dat hij geen tot weinig kans zou hebben bij Oranje mocht hij het wel goed doen.

Hebben echt bizar veel keus uit centrale verdedigers zoals jij al aangeeft. Timber, de Ligt, van Dijk, Aké de Vrij, Botman, Struijk en van de Ven spelen al voor het Nederlands-elftal of hebben al eens bij de (voorselectie) gezeten en dan heb je nog spelers als Schuurs, Doekhi en Geertruida van wie ik niet uitsluit dat ze op korte termijn bij het Nederlands-elftal gehaald zullen worden (overigens heeft Schuurs 2,5 jaar terug in zijn tijd bij Ajax dat hij een basisplek had al eens bij de definitieve selectie gezeten, maar toen geen minuten gemaakt).

31 januari 2023 om 06:28

Vind het vooral mooi om te zien, hoe de carriere van St Juste zich ontpopt. Was toch nergens echt persé een groeibriljant. Deed het bij Feyenoord goed, dankzij z'n felheid en snelheid.

Toch mooie clubs en mooie competities gehad vooralsnog.

30 januari 2023 om 18:46

Zou inderdaad tof zijn, echter zoals madmarcel al aan geeft is het vele reizen niet erg gunstig. Buiten dat is het ook de vraag of daar alles qua organisatie en alles daaromheen in orde is. Ik weet bijvoorbeeld dat het Surinaamse elftal veel aan te merken had op de professionaliteit van de bond, zoals bijvoorbeeld het regelen van trainingsvelden en accommodatie. Als dat niet professioneel geregeld is, valt er weinig succes te behalen. Nu snap ik ook wel dat de voetbalbond van zo'n land tijd nodig heeft om dit te bewerkstelligen, maar ik snap ook wel dat spelers die de beste faciliteiten en staf zijn gewend het uiteindelijk niet doen. Je moet wel wat over hebben voor zo'n avontuur.

St Juste staat normaal gesproken basis maar het probleem is dat hij elke keer na 2 wedstrijden weer geblesseerd raakt. Heeft nog geen serie van 5 wedstrijden kunnen spelen zonder blessure

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren