Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Je zou je hele leven voor Feyenoord kunnen spelen, een fantastische club’

Laatste update:

Khalid Boulahrouz maakte donderdagmiddag in een interview met Helden Online bekend een punt achter zijn carrière te hebben gezet. Ook als Feyenoord vorig seizoen had besloten om toch met de (oud-)verdediger door te gaan, was de 35-voudig international van Oranje nu waarschijnlijk ook voetballer af geweest.

/

“Ja. Met voetballen in Europa was ik wel klaar. Ik denk niet dat ik dit leven nog een jaar had kunnen opbrengen. Feyenoord is een fantastische club, hoor, daar zou je je hele leven voor kunnen voetballen. Ik ben ook niet klaar met het spelletje zelf, maar met het leven eromheen”, aldus de 34-jarige Boulahrouz in gesprek met Helden Online.

Hij geeft verder aan dat hij nog naar Italië en India kon, maar ‘niet ten koste van alles’ een doorstart wilde maken in zijn actieve carrière. Boulahrouz zegt op een ‘mooie tijd’ terug te kijken: “Ik heb met veel goede spelers samen mogen spelen: met Arjen Robben, Wesley Sneijder, Rafael van der Vaart en Robin van Persie bij het Nederlands elftal. Maar ook met Ruud van Nistelrooij, Clarence Seedorf, Edwin van der Sar en Edgar Davids. En bij Chelsea met Frank Lampard, Peter Czech, Didier Drogba, Ashley Cole, Claude Makélélé en John Terry. Best wel een aardig lijstje.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooie carrière gehad, alleen wel jammer dat hij niet eerst van RKC naar een Nederlandse topclub is gegaan. Dan had hij nog meer furore kunnen maken.

Feyenoord is een fantastische club, hoor, daar zou je je hele leven voor kunnen,
voetballen zeg de 34-jarige Boulahrouz .
Hij heb heb zeker een prachtige carrière gehad en niet te vergeten het,
Nederlands elftal en Chelsea met wat voor top spelers heb hij wel niet gevoetbald.
Te veel om op te noemen.

11 februari 2016 om 16:24

Je herhaald nu precies de inhoud vd text, netjes...

Zeker mooie carrière gehad deze man. Bikkelharde verdediger zeg. Het gaat je goed kerel, kannibaal. Denk wel dat we hem terug zien ergens als assistent trainer ofzo.

34 jaar alweer, wat gaat de tijd snel zeg! Heeft een mooie carrière gehad. Het is te hopen dat een Nederlandse topclub hem benaderd als verdediger trainer, want dat kon hij. Misschien dat we dan weer types als hem en Jaap Stam in Oranje krijgen. Ipv die slappe hap die er nu staat( muv Vlaar en de Vrij)

Wel sympathiek dat hij vd vaart noemt in dit rijtje.. goede verdediger zn toptijd was bij hsv en tijdens wk 2006 de laatste paar jaar toch wel wat minder geworden maar was desalniettemin een hele goede verdediger

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren