Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jayden Oosterwolde landt totaal verkeerd en kan veld niet zelfstandig verlaten

Laatste update:

Jayden Oosterwolde heeft een ogenschijnlijk zware knieblessure opgelopen. De verdediger van Fenerbahçe kwam in duel met Georgios Masouras van Olympiacos niet goed neer en greep direct naar zijn knie. Oosterwolde werd per brancard op een blessurekarretje geplaatst en werd vervangen door Ferdi Kadioglu. Fenerbahçe staat bij rust bovendien met 2-0 achter in de heenwedstrijd van de kwartfinale van de Conference League.

Edin Dzeko kreeg de eerste kans om de fanatieke Griekse supporters tot stilte te maken. Een vlotte counteraanval leidde tot balbezit voor Dusan Tadic aan de linkerkant, waar de Serviër prima voorgaf op Dzeko.

De spits probeerde het met een fraaie volley, maar moest toezien hoe centrumverdediger David Carmo zijn voet uitstak en voorkwam dat de bal richting richting de verre hoek vloog. Dzeko kwam even later wel tot een schot, waar doelman Konstantinos Tzolakis een antwoord op had.

Olympiacos bleek daarna bijzonder effectief. Caglar Söyüncü deed er veel te lang over om de bal weg te rossen en zag zijn pass worden getoucheerd door Masouras. De bal belandde perfect voor de voeten van Konstantinos Fortounis, die zijn geluk beproefde met een zuiver schot in de verre hoek: 1-0.

Olympiacos kwam na die treffer beter in de wedstrijd en werd gevaarlijk via Carmo, die Dominik Livakovic knap redding zag brengen op zijn kopbal. De Kroaat werd even later alsnog geklopt. Fortounis leek zich klaar te maken om te schieten, maar had in plaats daarvan een schitterend steekpassje in huis op Stefan Jovetic. De Montenegrijn rondde in de korte hoek af: 2-0.

Fenerbahçe kwam in de slotfase van de eerste helft nog wel tot tweemaal toe dicht bij de aansluitingstreffer. Allereerst schoot Irfan Can Kahveci een vrije trap net naast, even later stuitte Rade Krunic op Tzolakis. Oosterwolde was toen al geblesseerd uitgevallen.

De Nederlander ging na een onschuldig ogend duel direct naar de grond en werd gewisseld. Ook Tadic leek in die fase een blessure op te lopen, maar de voormalig aanvoerder van Ajax kon doorspelen.

Na afloop van de wedstrijd, die Olympiacos uiteindelijk met 3-2 won, verliet Oosterwolde het stadion op krukken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heel jammer dit, begon dit seizoen echt los te komen, na de wedstrijd in Trabzon ook hard in populariteit gestegen bij de Fener achterban en nu een zware knieblessure..

11 april 2024 om 22:15

Is ie door die trap nog hoger in populariteit gestegen? Wat zijn jullie toch van een laag niveautje....

11 april 2024 om 22:23

Fener spelers worden al jarenlang bekogeld met aanstekers, stenen en messen in Trabzon en zijn zelfs beschoten in die regio. Eerste keer dat onze spelers besloten om zichzelf te verweren. Dat jullie een hekel hebben aan Oosterwolde is prima, maar dat hij aan onze kant populair is is een feit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren