Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jayden Braaf vindt heil in Serie A en voegt zich bij Nederlandse collega

Laatste update:

Jayden Braaf vervolgt zijn carrière op huurbasis bij Hellas Verona, weet Fabrizio Romano. De twintigjarige aanvaller lag vanwege zijn gedrag op ramkoers bij Borussia Dortmund en mag daarom tijdelijk vertrekken uit het Signal Iduna Park. Braaf speelde tussen februari en juni 2021 ook al eens in de Serie A, voor Udinese. De Amsterdammer voegt zich zo bij Deyovaisio Zeefuik, die eerder deze week ook al naar Hellas trok.

Verschillende Duitse media berichtten dinsdag al dat Braaf het een half jaar na zijn komst te bont had gemaakt bij Dortmund. Hij zou regelmatig de regels aan zijn laars hebben gelapt, meerdere keren te laat zijn gekomen en het teamproces hebben geschaad. Een (al dan niet tijdelijk) vertrek was de enige uitkomst, zo luidde de conclusie. Romano meldde dat zowel Hellas als Braafs oude club Udinese interesse hadden, waarvan eerstgenoemde aan het langste eind trekt. Bij Udinese kwam de aanvaller in het seizoen 2020/21 tot vier Serie A-wedstrijden, toen hij nog onder contract stond bij Manchester City.

Daar heerste er ook al onvrede over Braafs gedrag buiten het veld, hetgeen een rode draad vormt in zijn carrière. Ook bij PSV kampte de jongeling al met disciplinaire problemen. Braafs prestaties binnen de krijtlijnen helpen bovendien niet mee. De aanvaller werkt zijn wedstrijden uitsluitend af in de Onder 23 van Dortmund en in de zeven stuks tot nu toe produceerde hij nog geen enkele goal of assist. Ook wordt Braaf egoïsme verweten wanneer hij speeltijd krijgt.

Hellas is echter bereid het enfant terrible een kans te geven en legt hem tot het eind van dit seizoen vast. De huidige nummer achttien van de Serie A kan aanvallende impulsen goed gebruiken in de strijd om lijfsbehoud. Ook in defensief opzicht versterkten i Gialloblu zich deze week al met een Nederlander. Zeefuik komt – eveneens op huurbasis – over van Hertha BSC en wordt net als Braaf vrijdag medisch gekeurd.

Gaat Jayden Braaf zijn belofte nog inlossen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Misschien moet Tom Rofenkamp even Googlen naar het verschil tussen egotisme en egoïsme. Verder leuk voor die jongen dat hij ondanks zijn kennelijke tekortkomingen toch kansen blijft krijgen.

12 januari 2023 om 16:30

Misschien praat hij in het veld wel veel over zichzelf

Er blijven maar clubs intrappen. Ongelooflijk. Een speler die al bij vier clubs aan de kant is gezet omdat die en niet goed genoeg is, zijn inzet en professionele houding ver beneden maat zijn blijven maar kansen krijgen. Wat een beleid hebben clubs toch ook. Deze jongen is niks en wordt niks.

12 januari 2023 om 16:55

Het is hopen op 1 die wel doorbreekt. Je wordt immers niet voor niets door de grote clubs opgepikt.
En het is relatief risicoloos voor een kleinere club om het toch te proberen.

12 januari 2023 om 17:15

Nou heeft ie wel eerder in Italië gespeeld en het toen wel redelijk gedaan geloof ik,dus misschien dat ze tot deze beslissing heeft gebracht?

Tsja, ben benieuwd wat hij er van gaat maken. Is volgens mij niet het meest professionele talent...

Benieuwd of hij dat degradatievoetbal iets kan betekenen.

Leek echt een groot talent, was bij PSV in de jeugd by far een van de beste en daarmee ook een stap naar Man City verdiend. Volgens mij daar 1 a 2 keer in een bekerpotje gespeeld en toen was t einde oefening. Zo blijkt maar weer, topsport is veel meer dan alleen talent hebben. Niet de juiste mindset en je verkloot je carriere binnen no-time.

Ik kan niet in de bovenkamer van deze jongen kijken maar als ik zie hoe Nederlands talent via de serie A de weg omhoog weet te vinden dan kan dit ook maar weer eens een succesverhaal worden. Deze competitie lijkt spelers de kans te geven zich onder de radar van Nederlandse kenners te ontwikkelen. Succes en gedraag je!

12 januari 2023 om 16:50

Dit is nou echt zo'n speler die over 2 jaar eigens in Roemenië voetbalt en een beetje als voetbalnomade door het leven gaat. Leuke speler was het toen tijdens het WK onder 17, maar echt oogkleppen zoals je ze zelden ziet en nu bij Dortmund ook op rampkoers. Gewoon een te groot ego

Mario Balotelli was ook een fantastisch talent. Is nooit meer dan dat geworden omdat hij voor geen meter professioneel kon denken. En wat te denken van onze eigen Mo ? Sommige gasten gaan het gewoon nooit begrijpen.

Ik begrijp en zal het nooit begrijpen dat zo veel mensen zich maar druk blijven maken om deze jongen. Lekker boeiend waar die speelt en wat hij doet. Iemand afbranden op een forum waar ze toch nooit iets op zullen lezen heeft echt 0 toevoeging aan je dag mensen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren