Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jasper Cillessen put enige hoop uit uitlatingen van Albert Celades

Laatste update:

Jasper Cillessen zal zich het begin van 2020 anders hebben voorgesteld. De doelman van Valencia keerde onlangs terug van een bovenbeenblessure, maar moest in de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar plaatsnemen op de reservebank. Trainer Albert Celades koos zaterdagmiddag tegen Eibar (1-0 winst) namelijk voor Jaume Domènech als doelman.

Cillessen hoeft volgens Celades echter nog niet te wanhopen. "Dat Jaume nu speelt betekent niet dat we niet blij zijn met Jasper", aldus de oefenmeester op de persconferentie na afloop. "Het gaat nu lekker en we gaan op ons gevoel af. We zijn erg blij met allebei onze keepers. Dat ik nu voor Jaume kies, betekent niet dat het voor altijd beslist is. Afhankelijk van de wedstrijd en situatie zullen we een beslissing nemen. Alle spelers hebben vertrouwen nodig en we proberen iedereen minuten te geven."

Valencia nam Cillessen in de zomer over van Barcelona, waarna de Oranje-international direct de eerste doelman van los Che werd. Cillessen stond afgelopen half jaar veertien keer onder de lat bij Valencia in LaLiga, maar raakte begin december geblesseerd. In de tijd dat de ex-Ajacied afwezig was maakte Domènech een solide indruk, onder meer in de Champions League-wedstrijd tegen Ajax (0-1 winst).

Mogelijk krijgt Cillessen komende week een nieuwe kans in het doel van Valencia. De club speelt woensdag in Saoedi-Arabië de halve finale van de Supercopa tegen Real Madrid. "Het is zonder twijfel het moeilijkst aan mijn vak om niet alle spelers op te kunnen stellen. We gaan nu met een goed gevoel naar de Supercopa toe. Het wordt een lastige uitdaging", besluit Celades.

Wie zou je opstellen als doelman van Valencia?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kan aan mij liggen maar aan de woorden van de trainer kan je alles behalve hoop uitputten. Iniedergeval voor de rest van het seizoen. Net als bij Oranje maakte hij bij Valencia geen sterke indruk. Stond meer te clownen dan te keepen. Ik denk Dat Koeman het wel benauwd begint te krijgen. Cillesen en de Ligt die de bank warm aan het houden zijn. En Depay met een ernstige blessure. Dat waren toch de 3 lievelingetje van Koeman waarvan alleen Depay het vertrouwen ook daadwerkelijk uitbetaalde. Ben benieuwd hou hij dit goed gaat praten als hij Cillesen en de Ligt gaat opstellen ten faveure van beter spelende spelers.

4 januari 2020 om 19:46

welke keeper moet het dan worden volgens jou? de enige met de zelfde kwaliteit is dan krul

4 januari 2020 om 19:49

Dan zal hij Krul op goal willen gok ik.

4 januari 2020 om 20:57

Krul,vermeer,bizot enz..
zijn allemaal beter dan cillessen

4 januari 2020 om 20:58

Ik hoop het van harte

4 januari 2020 om 22:39

Bizot is ook een goede keeper. Ik zou als ik Koeman was hem eerste doelman maken

5 januari 2020 om 03:22

@bdsf1 Onstabiel , nog veel onstabieler en onervaren

Jasper is er gewoon uitgekeept en die trainer probeert het nog netjes te houden zodat cillessen nog hoop blijft houden en scherp blijft. Die andere keeper is ook gewoon beter wel jammer voor jasper met het oog op het ek. Daarnaast ook pijnlijk voor hem dat hij een transfer maakt voor meer speelminuten maar dan toch weer op de bank beland(waar hij imo thuishoort).

Dit klinkt meer als een diplomatieke manier van zeggen dat ie zn plek kwijt is.

Kan je beter de bank van barca warm houden.

Jasper is gewoon een matige keeper voor de top! Hij moet echt die gene dankbaar zijn voor altijd die hem ooit naar Barca haalde..af en toe mocht een Cup wedstrijd keepen! Heeft totaal geen postuur voor een echte top keeper! Het is echt zo zonde nu Oranje zo een top team heeft en dan geen een redelijke keeper!

5 januari 2020 om 12:11

Een topteam? Dat valt reuze mee hoor. We hebben op dit moment 2 wereldtoppers in de vorm van Frenkie en Van Dijk. Wijnaldum speelt weliswaar bij een absolute topclub maar is niet iemand die onmisbaar is voor het elftal. Depay, De Vrij en Blind zijn leuke clubspelers die waarde hebben voor hun elftal maar wederom geen wereldtop. En dan heb je met De Ligt een van de grootste talenten ter wereld die het op dit moment simpelweg zwaar heeft om te wennen in Italië (wat logisch is).maar kwa keeper, rechtsback (links eigenlijk ook), verdedigende middenvelder, buitenspelers en 10 is het vrij karig hoor. Dat je hoogstwaarschijnlijk met Babel in de spits het EK gaat spelen is pure armoe.

Eindelijk een trainer die de ballen heeft om hem op de bank te zetten. Waar blinkt hij nou eigenlijk in uit?

5 januari 2020 om 12:11

Bij Barca toch ook onmiddellijk op de bank neergezet?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren