Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Januzaj vertrekt op huurbasis: ‘Ik ben trots dat ik hier heb getekend’

Laatste update:

Adnan Januzaj komt de rest van het seizoen op huurbasis uit voor Borussia Dortmund. De twintigjarige aanvaller van Manchester United laat via zijn eigen Twitter-account weten dat hij een contract heeft getekend bij de club uit Westfalen en BVB heeft het nieuws inmiddels ook bevestigd. Januzaj gaat met rugnummer negen spelen.

/

“Ik ben trots dat ik hier heb getekend. Ik kijk uit naar een nieuw seizoen”, schrijft de zesvoudig international van België. Sky meldde eerder op de maandagmiddag al dat de linkspoot zou worden uitgeleend aan Dortmund en de deal is nu dus officieel afgerond.

"Adnan is een goede en technisch begaafde speler die onze voorhoede compleet maakt", reageert sportief directeur Michael Zorc. Januzaj, die tot dusver goed was voor vijf doelpunten en zes assists in zestig officiële wedstrijden voor United, werd ook in verband gebracht met clubs als Sunderland, VfL Wolfsburg en West Ham United.

Zó, Borussia Dortmund heeft beet! #januzaj #mufc #instavoetbalzone

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Een geschikte club voor Adnan Januzaj?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoop dat hij veel speelminuten mag krijgen en dat hij sterk terug komt volgend seizoen! Hoopte eigenlijk dat Reus in deze deal betrokken zou worden.

31 augustus 2015 om 17:52

Ik denk niet dat er nog veel toekomstmuziek zit in Januzaj-Van Gaal. Onder Moyes was hij fantastisch, maar onder Van Gaal heeft hij vooral de tribune gezien en speelde hij zonder vertrouwen als hij wel eens mocht opdraven. Begin dit seizoen heeft hij wel eens wat meer kansen gekregen, maar de spelvreugde spatte er niet van af ook.

31 augustus 2015 om 17:58

Onder Moyes speelde hij niet fantastisch. Hij had een surprise factor, niemand wist wat hij kon of konden verwachten. Daarmee was hij een lichtje in de duisternis. Maar we moeten niet doen of hij toen een fantastisch rendement had. Kan je uiteraard op die leeftijd ook niet verwachten.

31 augustus 2015 om 18:33

Voor spelvreugde moet je op dit moment niet bij Utd zijn, niet echt logisch om hem daar op af te rekenen.

31 augustus 2015 om 17:52

Ik hoop dat bvb ook een optie tot koop heeft afgedwongen zou heel goed passen bij bvb.

31 augustus 2015 om 17:58

Afgedwongen? Denk niet niet dat Dortmund hier de eisen heeft gesteld. Snap al helemaal niet dat we hem uitlenen aan zo een grote club. Leen hem dan uit aan sunderland of een andere laagvlieger in de prem zodat ie beter gewend raakt aan het fysieke spel en meer speelminuten maakt dan bij een grote club als Dortmund. Man man man val vandaag van de ene teleurstelling in de andere.

31 augustus 2015 om 18:18

Als je in de bundesliga speelt word je niet fysieker neuu...

31 augustus 2015 om 18:43

Schijnt dat Dortmund niets hoeft te betalen voor de huur van januzaj, wat al op zijn minst apart te noemen is. Kan denk ik 2 dingen betekenen:
1: we krijgen een speler van Dortmund tegen X bedrag
2: Dortmund gaat alleen akkoord met de huur van januzaj zolang ze niks hoeven te betalen

31 augustus 2015 om 20:01

@ BVB 09

Zover bekend is er geen optie tot koop. BVB heeft niet de pits kunnen vinden/contracteren die ze graag wilden hebben. Vandaar deze oplossing. Nu heeft Susi tijd en rust verder te zoeken.

31 augustus 2015 om 23:04

Je onderschat hem.. je zal wel zien

31 augustus 2015 om 17:58

Vervelende dag voor United fans, of zie ik dat verkeerd? Hoop voor jullie dat ze nog een aanvaller van naam vastleggen..

31 augustus 2015 om 18:00

Zie je totaal niet verkeerd vandaag is om te huilen. De gea weg januzaj weg en 50-80 mil voor een 19 jarige speler die niets heeft bewezen.

31 augustus 2015 om 18:00

Kan je wel stellen ja... Heb er een hard hoofd in om eerlijk te zijn...

31 augustus 2015 om 18:03

De Gea vertrekt, Januzaj en Hernandez vertrekken en ondertussen wordt er 80 miljoen euro neergelegd voor een 19-jarige die nog niets heeft bewezen... Ja, we hebben betere dagen meegemaakt.

31 augustus 2015 om 18:11

Daar kan je toch wel woodward voor bedanken

31 augustus 2015 om 19:25

Chicharito weg

31 augustus 2015 om 18:55

Waarom zou reus naar utd? Niet echt een vooruitgang tov dortmund momenteel. En mensen lijken niet te begrijpen dat reus graag voor bvb speelt. Jongen uit de stad, en heeft meermaals uitgesproken om nog prijzen te willen pakken met dortmund. En geef ze redelijke kansen dit seizoen

Ik vraag me af of hij daar wel in de basis kan komen. Een stapje lager had beter voor hem geweest, Shalke bijvoorbeeld als tijdelijke opvolger van Draxler. Als hij bij Dortmund weer een jaar tussen basis en bank beland staat hij toch wel heel lang stil in zijn ontwikkeling

31 augustus 2015 om 17:52

Januzaj gaat zeker een plaats afdwingen.
Ideale club voor hem.
Bij manchester rommelt het te veel...

31 augustus 2015 om 17:57

Als hij een basisplaats kan afdwingen kan het goed voor hem uitpakken. Ik denk alleen niet dat hij beter is dan de middenvelders die ze al hebben.

31 augustus 2015 om 18:12

@ Coop

Waarom zou Dortmund er een gehuurde speler inzetten, wanneer hun eigen spelers daardoor minder in waarde worden/niet meer waard worden. Als er echt een enorm verschil in kwaliteit is dan speelt natuurlijk de beste, maar Mkhytarian en Kagawa zijn toch ook niet slecht.

Het kan goed uitpakken, maar wat Walle hier aangeeft vind ik helemaal niet zo vreemd. Valt er in ieder geval snel naast als hij even niks laat zien.

On; Toch een vreemde transfer. Januzaj stond begin dit seizoen nog in de basis en leek dus redelijk hoog in de pikorde te staan. Misschien dat hij Rooney toch heeft afgeschreven als spits en dat Januzaj daarom weer een plekje omlaag is gegaan voor bijvoorbeeld de 10 positie.

Hoop voor hem dat hij veel gaat spelen in Duitsland.

Succes Adnan! Kan beter definitief weg gaan bij MU. Louis snapt er helemaal niks van.

Eerst Azzaoui en nu Januzaj naar de Bundesliga, mooi zo. De Belgische jeugd heeft niks te zoeken in de PL, veel te vroeg.

Super deal, ben benieuwd of hij een jaar kan gaan vlammen voor Bvb!

Hele verstandige keuze van hem. Januzaj is niet goed genoeg voor United. Ik ben benieuwd of hij het daar wel kan waarmaken.

31 augustus 2015 om 18:09

Ik kan nog wel een aantal spelers opnoemen van united die niet goed genoeg zijn.

31 augustus 2015 om 18:57

Haha, ja dat klopt. Fellaini bijvoorbeeld, wordt nu misbruikt als pinchitter United.

31 augustus 2015 om 19:06

Ja of Depay bijvoorbeeld. Die zou ook eens mogen bezinnen op de bank.

31 augustus 2015 om 20:14

Drpay speelt pas een paar maanden bij united en januzaj speelt al een paar jaar in de eerste van united. Januzaj is op dit moment gewoon biet goed genoeg accepteer dat eens in plaats van andere dr schuld te geven.

31 augustus 2015 om 20:32

Wat ik van Depay de laatste wedstrijden gezien heb, is om te huilen.

Januzay scoorde i.i.g. nog een paar belangrijke doelpunten, maar Depay faalt tot nu toe, want iedereen verwacht dat hij scoort en wedstrijden beslist zoals bij Psv.

31 augustus 2015 om 20:51

En jij moet beseffen dat Depay niet goed genoeg is voor united op dit moment. Hij staat er wegens gebrek aan beter. Hij zal er ook blijven staan wegens Van Gaal. Of hij nu goed speelt of niet.

Dat soort privileges had Januzaj niet.

31 augustus 2015 om 21:11

Moeten Belgische trainers een presteren kunnen ze misschien ook eens een grote club treintje ha.
Maar als een Belgische spelers niet preseerd ligt het altijd aan andere! Toen Kompany slecht presteerde lag het aan de andere verdedigers. Als Mignolet weer eens blundert ligt het aan fr achterhoede. De bruyne speelde niet bij Chelsea en het lag aan de trainer etc.
Jajnuzaj heeft zijn kansen gehad en heeft die niet gepakt en wordt nu terecht verhuurd. Dat heeft niet aan de trainer, medespelers of aan wie dan ook gelegen maar aan januzaj zelf.

31 augustus 2015 om 22:04

Vanwaar al die haat jegens de Belgen?? Calma calma.

Wat moeten we in godsnaam met hem... voorin hebben we al genieg creatieve spelers... had liever een spits zien komen... hoop dat hij niet te veel speeltujd gaat krijgen.

31 augustus 2015 om 17:58

Denk je niet dat Januzaj met een Kampl, Kagawa of Mihkitaryan kan concurreren dan? Ik heb nog weinig van BVB in het Tuchel tijdperk gezien dus ik vraag het maar, maar ik vind het niveauverschil niet zo groot.

31 augustus 2015 om 18:04

Kampl is naar leverkusen voor 11 miljoen en die pool is naar fiorentina.

31 augustus 2015 om 18:04

Dit is de vervanger van Kampl toch? Die is naar Leverkusen.

31 augustus 2015 om 18:06

Kampl is naar Leverkusen maar op dit moment zijn Kagawa Miki en Reus erg goed bezig... de wedstrijden die ik gezien heb van Januzai viel hij me erg tegen... vaak tegen zichzelf aan het spelen...

Slimme zet, even laten doorgroeien en hopen dat hij sterker zal zijn als hij terug komt.

Toch vreemd. Van basisspeler naar verhuur. Zou daar ook een filosofie achter zitten😀

31 augustus 2015 om 18:29

Nee basisspeler was die omdat in de etalage te zetten voor een verhuur, je ziet aan alles dat die momenteel nog te licht is voor bpl.

31 augustus 2015 om 18:34

In welke wereld was Janzuaj basisspeler?

31 augustus 2015 om 18:44

Ach ja, er staan er wel meerdere in de basis die het niet verdienen.

31 augustus 2015 om 18:50

Tegen Villa en newcastle

Vervanger van Kuba lijkt me. De trio Reus-Kagawa-Miki doet het tot nu toe uitstekend en denk niet dat hij 1 van hen eruit zal spelen. Goede breedte-aankoop.

Ik begrijp helemaal niks meer van het transferbeleid van man u.....ik denk zij zelf ook niet meer.

Onbegrijpelijk in mijn ogen, je verliest 2 aanvallende spelers en haalt er wellicht 1 voor terug. Plus de gea weg maar dat is wss beter zo... Als dit alles is wat er vandaag en morgen gebeurd zie ik het somber in voor dit seizoen. Denken ze nou werkelijk dat je met deze dun bezette selectie in alle competities mee kan doen om de prijzen. Wanbeleid als je het mij vraagt...

Vreemd dat van Gaal denkt dat hij hem niet nodig heeft terwijl hij elke wedstrijd al speelde op Spurs en Swansea na. Terwijl dat Man U tegen Spurs geen enkele keer op doel kon schieten en van Swansea werd verloren. Onbegrijpelijk gewoon.

31 augustus 2015 om 18:13

Wat is er onbegrijpelijk aan? Die jongen heeft nog geen goede match onder lvg gespeeld en op die goal tegen villa na niks laten zien. een verhuur is goed voor hem want hij speelt zonder vertrouwen.

31 augustus 2015 om 18:22

Was niet de enige die zonder vertrouwen speelde onder van Gaal. Van Gaal is een goede trainer, maar hij maakt je of breekt je. De Gea, Valdez, Januzaj, Di Maria,van Persie om maar een paar voorbeelden te noemen.

De rechterkant van Borussia is een perfecte positie voor hem, ook al speelt Mkhitaryan uitstekend de laatste tijd. Misschien experimenteren als aanvallende middenvelder, of Reus op AM en Januzaj links. Zie het goed in voor 'm.

31 augustus 2015 om 19:37

Zie hem Mkhi niet uit de basis spelen, die is echt in zn beste vorm sinds hij bij Dortmund kwam

Huh, United kan hem helemaal niet missen. De spoeling op RM en LM is veel te dun. Ze hebben nu Depay, Young en Mata. De enige verklaring hiervoor is dat United deze dag nog een topper in huis haalt.

Dom van gaal geef die jongen vertrouwen maarja!
Wacht op zijn ontslag

Ben ik dan de enige BvB fan die dit liever niet had gezien? Stel dat deze jongen opleeft, is het leuk, maar dan ben je hem volgend seizoen kwijt. Daarbij komt dat er Geen optie tot koop in het huurcontract is opgenomen, maar als Kuba bij Fiorentina bevalt mag hij weg voor zes miljoen. Vreemde keuze

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren