Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Janssen blijft maar scoren: 'Wat hij doet, zagen we ook bij Kuyt en Suárez'

Laatste update:

Vincent Janssen is de man in vorm. De aanvaller van AZ kwam al acht keer tot scoren in 2016 en is daarmee vooralsnog de meest productieve Eredivisie-speler van het kalenderjaar. Dit terwijl hij afgelopen seizoen nog actief was in de Jupiler League bij Almere City. Youri Mulder is onder de indruk van de manier waarop Janssen zich heeft aangepast aan het hogere niveau.

/

Mulder zag eerder grote namen zonder moeite stappen hogerop zetten: “Dat zagen we ook bij Dirk Kuyt en Luis Suárez”, zegt de analist tegenover de NOS. “Die kunnen zich ook aanpassen aan een niveau en daarin meegaan. Dat is heel belangrijk als je een stapje hoger wil komen.”

Volgens Mulder kan Janssen nog een stapje hoger spelen dan bij AZ. Zelf is de aanvaller daar vooralsnog niet mee bezig. “Het is te vroeg om daarover na te denken. Ik ben AZ heel dankbaar dat ze mij een kans hebben gegeven in de Eredivisie”, zegt de goaltjesdief.

Denk je dat Vincent Janssen de top gaat halen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Speelt met veel vertrouwen en doet het heel goed vooral na de winterstop, als die zo doorgaat maar eens kijken of die wat voor nederland kan betekenen in een oefenwedstrijd?

15 februari 2016 om 00:23

Hoe oud is die vent eigenlijk?

15 februari 2016 om 00:33

21 jaar

Volgens mij een speler die prima bij PSV zal passen qua spel en mentaliteit. Mocht De Jong vertrekken, dan kan hier best eens over nagedacht worden, lijkt me.

14 februari 2016 om 23:29

12 miljoen minimaal

14 februari 2016 om 23:31

Haha verwacht dat psv en az wel een dealtje sluiten met maher derbij mag die weer lekker terug naar ze thuisbasis. 2 3 miljoen derbij is iedereen blij

15 februari 2016 om 07:27

Maher is weinig meer waard na jaren wanprestaties.

AZ wilt liever 10-12 miljoen... Ook omdat dos santos, Rienstra en Overeem het middenveld gaan vormen volgend jaar en er geen plek voor Maher is.

14 februari 2016 om 23:46

Kijk dan eerst een wedstrijd van AZ live. Ik als AZ supporter zie genoeg kleine dingetjes die bij Vincent beter kunnen en moeten voordat hij een stap maakt. Kijk naar Mounir en Kolbein, die presteerde bij AZ een jaartje leuk, gingen naar Ajax, werden niks. 2 jaar goed presteren laat je zien dag je constant bent en toe bent aan een volgende stap

15 februari 2016 om 00:04

El ham had gewoon moeten slagen bij Ajax, dat hij niet zo succesvol was als gehoopt is zijn eigen schuld. Hij kon echt goed voetballen.

Sigi was niet gemaakt voor het Ajax spelletje en raakte te vaak geblesseerd.

15 februari 2016 om 18:35

Kolbein was gewoon niet zo goed hoor. De Ajax scouts hebben alleen de wedstrijd AZ - VVV Venlo gezien.

15 februari 2016 om 06:54

Lekker op de bank ten koste van Locadia? Zie ik niet gebeuren

15 februari 2016 om 08:04

Mee eens. Zeker qua werklust vind ik ze een beetje hetzelfde type (net als de Jong)

Doe is effe normaal man. Jochie schopt er een paar in en iedereen hyped hem al.

14 februari 2016 om 23:32

@powntarzan,
Inderdaad. Zo maken we talenten juist kapot in nederland, we leggen ze teveel druk op door ze zo vaak te over hypen en ze de nieuwe "messi's of Robben's" te noemen. Deze jongen mag zich eerst eens een heel seizoen bewijzen om dan misschien de stap naar Ajax of PSV te maken.

14 februari 2016 om 23:46

@afcaals er ergens talenten worden gehyped is dat bij Ajax... eerst maar eens en seizoen constant presteren lijkt me.

15 februari 2016 om 07:29

Janssen is het hele jaar al goed bij jong oranje, Europa league en AZ

En jij praat over hypen? Toen tete 2 leuke wedstrijden speelde maakte Danny blind hem international en zelfde met Bazoer na 10 wedstrijden

Dat is pas hypen...

14 februari 2016 om 23:32

niet de eerste keer dat ie der veel in schopt maar gaat lekker door nu in de eredivisie. je ziet aan ze goals dat ie wel kan voetballen laatst tegen vitesse schitterend

14 februari 2016 om 23:33

Ben ik het niet mee eens. Zijn ontwikkeling is gewoon spectaculair en hij is ook vrij compleet. Hij is tweebenig, kan een balletje vasthouden, kan prima koppen en heeft een neusje voor de goal. Enige dat hij niet echt heeft is snelheid.

Kijk dat over Oranje is natuurlijk weer een ander verhaal. Dat vind ik ook nog te vroeg. Laat hij zich eerst nog maar eens ontwikkelen bij AZ. Oranje komt over een jaar of twee wel als hij zich blijft ontwikkelen.

En vergeet niet, al zijn doelpunten zijn veldgoals. Zit geen penalty tussen.

14 februari 2016 om 23:59

Die snelheid die hij niet heeft is denk ik wel waarom hij nooit een echte internationale topspits zal worden. Van Nistelrooy, om hem met hem te vergelijken, was namelijk in zijn toptijd nog namelijk best snel.

Maargoed een Huntelaar of een Dost zijn natuurlijk ook niet snel maar redden het ook in het buitenland dus een mooie carriere, ook in het buitenland, zal hij zeker voor de boeg hebben.

Eerst maar eens een heel seizoen constant spelen. Als die volgend seizoen goed presteert kun je pas zeggen dat ie zich goed aangepast heeft

Misschien realiseren wij ons dondersgoed dat we geen topspitsen meer hebben. Huntelaar,robben en Van Persie zijn we rustig aan het afschrijven wegens leeftijd. Dost en Luukie de Jong zijn tussengeneratie 27 jaar van niveau Servie/oekraine, meer niet. Goede spitsen om als NL-zijnde groepsfase te overleven op EK en WK. Generatie daarna heb je eigenlijk geen pure spitsen meer van niveau op deze Janssen na. Achahbar is niveau Malta, Castaignos is helemaal mislukt. Geen degelijke spits meer. Hopen dat die jonge debutant van Ado ook ver schopt. 14 goals zonder strafschop erbij is uitstekend, maar we zijn idd aan het overdrijven, Janssen is geen Messi. Misschien kunnen al die praatprogramma's er ook een keer mee uitscheien om de hele tijd alleen maar over hem te praten.

Neerlands hoop in bange dagen. Goed bezig kan zomaar de nieuwe eerste spits van Oranje worden in de toekomst.

Gewoon proberen te houden en gaan voor het kampioenschap denk ik.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren