Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jans onder de indruk van Ajacied: 'Alles wat hij aanraakt, verandert in goud'

Laatste update:
/

PEC Zwolle had zondag weinig in te brengen tegen Ajax. Binnen twee minuten stonden de bezoekers uit Overijssel op achterstand in de Amsterdam ArenA en na veertig minuten stond de 3-0 eindstand al op het scorebord. Twee van de drie Ajax-goals kwamen van Arek Milik, die de laatste weken geweldig op dreef is.

“Alles wat Milik momenteel aanraakt, verandert in goud”, zei PEC-coach Ron Jans na afloop in gesprek met FOX Sports. Hij was daarnaast kritisch op zijn eigen ploeg. “We hebben heel positief proberen te voetballen, maar we leverden de ballen ook steeds weer in. Daardoor kon Ajax uit de counter heel makkelijk uitlopen naar 3-0. Het oogde allemaal een beetje krachteloos.”

PEC probeerde het na rust nog wel, maar was niet in staat om de wedstrijd nog spannend te maken. “In de tweede helft kozen we met Rick Dekker als invaller voor wat meer controle, want we wilden niet met een monsterscore verliezen”, aldus Jans. “Dan heb je zelf een goal nodig om nog iets teweeg te kunnen brengen, maar dat zat er niet in vandaag.”

Is Arek Milik momenteel de beste spits in de Eredivisie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zoals altijd een sportieve reactie van Jans

3 april 2016 om 21:52

Idd jans is echt een baas. Altijd netjes, reëel en een goede danser

Als Milik zo door blijft gaan zal het voor Ajax moeilijk worden om hem te behouden. Mocht hij vertrekken zie ik graag Huntelaar terug komen bij Ajax.

3 april 2016 om 21:40

Nou... ik twijfel hoor, bij schalke is the hunt echt niet sterk.

3 april 2016 om 21:46

snapik,

Ik twijfel niet over de kwaliteiten van Huntelaar, echter hij ontvangt voor nog één seizoen Schalke een salaris van minimaal 5 miljoen euro.

Denk niet dat Ajax dat voor hem gaat betalen, of Klaasjan moet met minder genoegen nemen.

Denk dat we alleen maar blij mogen zijn als de Hunt nog een jaartje wil meespelen bij ons.

3 april 2016 om 21:47

Huntelaar moet nog wel wat kunnen toevoegen aan Ajax. De eredivisie is een paar klasses lager dan de bundesliga.

3 april 2016 om 21:49

Twijfelen of Huntelaar? De man die overal waar hij gespeeld heeft, heeft gescoord. De man die topscorer aller tijden van het Nederlands was geweest als hij vaker het vertrouwen kreeg. Dit scoort er met gemak 25. Dirkie Kuyt kan het nog prima en die is veel ouder en speelt niet als spits maar in deze knaken competitie kan het prima.

Als ze iemand halen moet het of een klasse beter dan Milik zijn dus Haller en Janssen vallen af. Of iemand die je voor de laatste 20 minuten kan brengen. Milik speelt geweldig de laatste tijd!

3 april 2016 om 22:20

Ipv 5 miljoen in een nieuwe spits investeren kunnen ze die beter in Milik steken.
En min 30 mln vragen. Hij ligt nog lang genoeg vast.

3 april 2016 om 23:30

20 miljoen is ook een prachtig bedrag voor Milik. Huntelaar kan dan transfervrij als vervanger worden gehaald. Dan zal Ajax dik winst maken.

Nou hij had die bal met rechts er wel in mogen schieten, dat blijft wel echt een enorm zwak punt waar hij aan moet werken. Maar verder niks te klagen, het gaat fantastisch met Milik zo en dat stelt Ajax wel voor een dilemma. Moet het investeren in een spits of niet? Ik zou zeggen van wel, omdat je gewoon meer concurrentie moet hebben in de punt, maar tegelijkertijd zou het enorm zonde zijn als Milik daardoor op de bank terecht zou komen.

3 april 2016 om 21:56

Sowieso moet er een spits bij. Je moet elkaar scherp houden maar wel een spits die op de bank vind zitten niet erg. Het liefst een teamspeler ik hoop op een soort Pantelic.

4 april 2016 om 01:20

Ja ze moeten zo iemand halen als Bulykin. Dat was opzich wel n goeie speler voor de bank

Wel weer n behoorlijke kans gemist met zn rechter been.

3 april 2016 om 21:54

Dat klopt, maar het mooie is dat is gewoon te trainen. Hij kan erg succesvol worden.

3 april 2016 om 22:00

Ik denk dat zijn rechter nooit echt goed gaat worden. Hoogstens wat te verbeteren.

3 april 2016 om 22:03

Echter is het wel een beetje laat om nu pas op je verkeerde been te gaan trainen. Had gerust wat eerder gemogen.

3 april 2016 om 22:04

Waarom nu te laat? Er zit nog veel rek in. Het kan zeker een topspits worden.

Zo makkelijk weer van Ron Jans om te doen alsof zijn team net weer pech heeft dat een speler bovengemiddeld presteert tegen hun. Onvoorstelbaar.

Ron Jans na Van de Looi de meest overschatte trainer van de Eredivisie. Het is niet voor niks dat Ryan Thomas, tot een jaar geleden een na El Haddadi en Thorgen Hazard de grootste talent in Europa, zich niet doorontwikkelt. Je kun hem niet serieus nemen omdat hij Bram van Polen aanvoerder heeft gemaakt in de tijd dat Achenteh er nog speelde.

Afijn, Jans verliest weer en wijt dat aan de goede prestaties van een tegenstander in plaats van het falen van zijn team waar hij verantwoordelijk voor is

3 april 2016 om 21:59

Kansloze reactie. Hij geeft milik gewoon n compliment en hij zegt dat ze zelf veel te veel dom en gevaarlijk balverlies hadden. Toch knap dat je er iets negatiefs van kunt maken

3 april 2016 om 22:01

Zuurpruim die je er bent.

Ron Jans is de best denkbare trainer voor PEC en bovendien een zeer sportief persoon. Ook zegt hij vaak zat als PEC bagger heeft gespeeld

4 april 2016 om 08:07

Je kunt toch niet zeggen dat Jans op dit moment in uitwedstrijden zijn team kan motiveren! Het verschil in thuis (alhoewel na de rust het vaak ook chaotisch wordt) en uit is een wereld van verschil. Je kunt het aan iedereen met een positieve wending willen toewijzen, maar hand in eigen boezem kan lijkt me geen kwaad. Dit is een zeer labiel en mentaal zeer zwak team waar ook Jans verantwoordelijk voor is. Gisteren in het uitvak gezeten? Nog nooit meegemaakt wat voor een gelatenheid hier heerst! Maar goed, jij mag hem de beste trainer voor PEC vinden, maar mijn voorkeur is een andere!

Zo'n PEC en Jans neem je toch niet serieus met dit soort opmerkingen. Zijn team faalt hopeloos in uitwedstrijden. Tegen Ajax gaat iedereen er vanuit dat het moeilijk wordt om een resultaat te halen, maar op deze manier? Jans mag dan steeds als beste trainer worden voorgesteld, maar klaarblijkelijk kan hij deze slappe gehuurde hap niet meer motiveren voor een uitwedstrijd. 0 kansen in 90 minuten, 3 keer in het strafschopgebied van Ajax. En @zwollenaar1987, dan mag jij blijven beweren dat dit de beste trainer is voor Pec, maar ik verlang terug naar een Langeler. Die heeft het voetbal van PEC op de kaart gezet, Jans is dat in de afgelopen periode alleen maar aan het verkwanselen met z'n belachelijke tactiek. Als je voor een dergelijke instelling iedere 2 weken 35 euro moet neertellen, is dat nogal triest. De sfeer gisteren in het uitvak was dan ook belachelijk, geen gezang, iedereen netjes zittend op het stoeltje, zeg maar een zeer ontevreden gelatenheid.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren