Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jans: ‘Het werkt verslavend, ik ga met heel veel plezier naar Rotterdam’

Laatste update:

Trainer Ron Jans leidde zijn ploeg vorig seizoen naar winst van de KNVB Beker, toen Ajax in de finale met 5-1 verslagen werd, en ook dit jaar mag PEC Zwolle weer de eindstrijd spelen. Er was dinsdag bij FC Twente een strafschoppenserie voor nodig, maar PEC mag de prijs gaan verdedigen.

/

De club uit Zwolle heeft zich ontpopt tot een echte cupfighter, weet Jans. “Drie jaar achter elkaar hebben we minimaal de halve finales bereikt”, vertelde de coach aan de NOS. “We zijn nu elf bekerwedstrijden ongeslagen. Het zijn niet altijd de sterkste tegenstanders geweest, maar daar kun je er ook door uitvliegen. Dus helemaal toeval is het niet”, benadrukt de 56-jarige oefenmeester.

Nadat een klein jaar geleden in De Kuip werd afgerekend met Ajax, zal woensdagavond blijken wie ditmaal de tegenstander wordt: FC Groningen of Excelsior. Jans kijkt hoe dan ook uit naar de eindstrijd in het stadion van Feyenoord. “Het is geweldig. De club heeft het vorig jaar al meegemaakt en het werkt verslavend. Ik ga met heel veel plezier naar Rotterdam.”

Maikel van der Werff moet de bekerfinale missen: de verdediger, die na dit seizoen overstapt naar Vitesse, liep dinsdag tegen een fatale gele kaart aan en is geschorst voor de eindstrijd. “Goed balen, maar het is niet anders”, zei Van der Werff tegen FOX Sports. “Voor Zwolle is dit geweldig, voor mij is het ook prachtig dat we de finale halen, maar natuurlijk baal ik dat ik die wedstrijd niet kan spelen. Ik zal net zo hard meeleven als de rest van de jongens, maar ik weet niet hoe het zal gaan. Ik zie het wel, ik ga de ploeg gewoon aanmoedigen.”

Denk je dat PEC Zwolle opnieuw de bekerfinale wint?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou wat zijn hoor. 2 x op rij winnen

8 april 2015 om 08:32

Zou zeer knap zijn, en met mogelijke tegenstanders in Fc Groningen of Excelsior zou dat niet helemaal ondenkbaar zijn.

Moet er trouwens niet aan denken wanneer een van deze clubs Europa in zou gaan...

8 april 2015 om 11:38

@pparzyszek de regels zijn aangepast. De bekerfinalist kan Europa niet meer in. Wanneer pec de beker wint plaatsen zijn zich voor Europa en wordt plek 8 in de eredivisie een extra play off plek. Dus Cambuur en Willem II zullen hier om gaan strijden zoals het nu staat.

8 april 2015 om 11:44

Bekerwinnaar speelt toch sowieso play-offs voor de groepsfase van de Europa League? Of heb ik dit nu niet goed?

8 april 2015 om 12:00

Winnaar beker gaat vanaf dit seizoen direct de groepsfase in.

8 april 2015 om 08:33

Ik zou het fantastisch vinden. Mogen ze wel wat beter spelen want ik verwacht een betere tegenstander in de Kuip. Maar dat zal wel goedkomen, vorig jaar ook buitensporig goed in de finale volgens opendeuren.nl

8 april 2015 om 08:39

Erg knap! Tuurlijk hebben ze veel geluk gehad met de loting beide jaren maar zoals Jans zegt dan moet je nog steeds winnen! Feyenoord ging er ook tegen GAE uit dus namen zeggen niet altijd alles. Gun het Zwolle absoluut.. Weten elk jaar leuk team samen te stellen!

Het europese avontuur was ook echt een belevenis voor de club en supporters en heb het gevoel dat er vanuit groningen minder supporters mee zouden zijn gegaan naar Tjechie. Al is natuurlijk nog lang niet zeker dat Groningen vanavond maar even van Excelsior wint!

Respect hoor, het bewijs dat een groot budget geen garantie voor prijzen is en zwolle gun ik het van harte, leuk voetbal en een goede coach.

Prachtig om te zien dit! En ik kijk toch wel met een beetje jaloezie naar dit Zwolle. Ik weet nog dat Utrecht cupfighter nr.1 was in Nederland. Leuke feestjes waren dat. Geniet ervan, PEC-fans!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren