Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Jan is nog nooit bij me gekomen met het verhaal dat hij weg wil’

Laatste update:

Mauricio Pochettino raakt niet in de war van de verhalen rond Jan Vertonghen. Een maand geleden zei de Belgische verdediger dat hij zijn contract bij Tottenham Hotspur niet wilde verlengen en dat hij liever niet aangaf wat zijn redenen waren. Twee weken geleden kwam naar buiten dat de ex-speler van Ajax toch van plan zou zijn bij te tekenen en sindsdien is het stil. Pochettino maakt zich absoluut geen zorgen dat zijn centrale man achterin een stille vertrekwens koestert.

/

“Jan is een belangrijke speler voor Tottenham Hotspur en voor ons als technische staf”, legt Pochettino woensdag uit. “Er zijn veel geruchten, er wordt veel informatie verspreid, maar voor mij maakt dat het er niet moeilijk op. Ik lees al die verhalen namelijk niet, nooit. Ik weet dat spelers soms beïnvloed worden door verhalen en geruchten, en dat ze mij vervolgens bellen. Maar Jan is voor mij een heel belangrijke speler.”

“Na de wedstrijden tegen Arsenal en Southampton kwam de interlandperiode. Younès Kaboul en Federico Fazio werkten keihard in die tussenliggende dagen en waren ook fris: vandaar dat ik met hen begon tegen Manchester City”, zegt Pochettino, terugblikkend op afgelopen zaterdag. Toen kwam Vertonghen pas twintig minuten voor het eindsignaal binnen de lijnen. “Ik gaf Kaboul en Fazio de kans, maar mijn gedachten over Vertonghen zijn niet ineens anders geworden”, verzekert de trainer.

“Jan is voor ons een sleutelspeler. Hij is ook nog nooit bij me gekomen met het verhaal dat hij weg wil. Als je dat weet, kun je daarna onmogelijk gaan vertrouwen op mensen uit zijn omgeving. Voor mij telt alleen dat Jan in mijn kantoor komt en met me praat en dat hij daarbij niet aangeeft dat hij wil vertrekken”, aldus de Argentijn. “Ik heb alle vertrouwen in Jan en hij is tevreden en gelukkig bij Tottenham.”

Denk jij dat Jan Vertonghen nog jaren bij Tottenham Hotspur blijft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jan is een prima speler voor Tottenham, maar ik weet niet of hij goed zou passen bij een echte topclub. Misschien is het iets voor United die toch nog een goede verdediger zoekt.

22 oktober 2014 om 17:55

Barca? Hereniging met Saurez

22 oktober 2014 om 19:13

Jan vind ik echt een absolute drama als mandekker, hij moet het type zijn die opbouwt en rugdekking verleent, maar echt verdedigen of mandekker, kan hij voor geen meter! Neem piqué en puyol, geweldige duo, door het taak verdeling goed te verdelen, al begin ik te twijfelen aan piqué zijn opbouw capaciteiten. Maar jan en top, dat kan, maar wel naast een monster die kan verdedigen.

22 oktober 2014 om 23:30

Als je denkt dat hij niet bij een echte topploeg past moet hij niet naar United gaan, want die streven ernaar de beste club van de wereld te zijn.
Ik denk dat hij de komende seizoenen nog wel goed op zijn plek zit bij Tottenham.

Overigens zou hij momenteel niet misstaan in de verdediging van United, maar dan geef ik toch liever de voorkeur aan het halen van één echte wereldtopper en voorde rest verder bouwen op de huidige selectie en de spelers uit eigenjeugd.

Vertonghen moet vertrekken.

Tottenham is een leuke club waar je goed je geld kunt verdienen maar je speelt echt nergens voor. Kampioenschap is onmogelijk, CL winnen is onmogelijk, EL is mogelijk maar dat is dan ook alles (en daar zie ik ze zelfs niet tot in staat, als je kijkt welke ploegen er over blijven en instromen vanuit de Cl).

22 oktober 2014 om 17:56

Tottenham lijkt de EL ook niet echt serieus te nemen heb ik het gevoel.

22 oktober 2014 om 17:58

Dan moet hij naar het buitenland en er zijn niet veel clubs beschikbaar.

22 oktober 2014 om 18:02

Ik denk dat alle clubs die nu mee strijden om de titel dat Vertonghen net niet goed genoeg is of er geen plaats is voor hem (real/barca, Bayern, Chelsea/city, Juventus).

Teams zoals Roma, Dortmund/leverkussen, Atletico/valencia/sevilla zijn eigenlijk hetzelfde als Tottenham en daar verdien je misschien nog minder. Atletico zie ik niet direct meer kampioen worden, Sevilla en Valencia al helemaal niet, Leverkussen en Dortmund ook niet omdat Bayern heer en meester is en Roma sluit weer aan bij de top van Italië maar of dat de juiste club/competitie is voor Vertonghen is, denk het niet.

Over Frankrijk doe ik even geen uitspraken nu Marseille eerste staat. Hij is ook niet goed genoeg voor PSG en ik heb geen idee hoe lang dat nog in Parijs blijft duren qua $$$. Wat gebeurt er na het vertrek van Zlatan, krijg je dan een As Monaco scenario dat ze terugzakken want zo'n club heeft echt een grote naam nodig en als je dan geen spelers meer weet te lokken houdt het op.

22 oktober 2014 om 18:06

Dus waar moet hij dan heen?

22 oktober 2014 om 18:09

Hoezo zou hij niet goed genoeg zijn voor PSG als je ziet dat die zelfs Luiz kopen voor 50m?

22 oktober 2014 om 18:28

PSG gaat heel lang door en die Nasser is serieus bezig met Paris.
HIj constant bezig met reclame en pr stunten om Paris op de map te zetten.
Hij is bij elke wedstrijd en heeft nog geen wedstrijd gemist sinds hij het grote geld naar Paris heeft gebracht, Als Zlatan stopt brengen ze wel weer een wereldspeler binnen.

22 oktober 2014 om 18:12

Medellin,

Eigenlijk zeg je dus dat spelers altijd maar weg moeten gaan bij clubs die geen prijzen winnen. Slaat nergens op jouw verhaal.

Vertonghen blijft bij Tottenham denk ik. Ja hij heeft zijn onvrede geüit maar er zijn duidelijke tekenen dat het beter gaat met de club. Hij is zelf ook in goede doen trouwens.

22 oktober 2014 om 18:19

@geert

Dat lees/interpreteer jij verkeerd. Vertonghen heeft enkele jaren geleden al duidelijk zijn ambities uitgesproken.

Als hij zijn doel wilt bereiken moet hij dus van club veranderen want met Tottenham (wat voor hem een tussenstap was) kun je dit niet doen. Einde verhaal dus.

22 oktober 2014 om 18:54

In dat opzicht heb je gelijk. Maar kan Vertonghen die eisen wel stellen?

22 oktober 2014 om 20:26

Hij gaat inderdaad niks winnen maar hij mag eerst wel even een aardig niveau halen voordat ie gaat denken aan hogerop.

Nee maar als hij niet zijn contract wil verlengen zegt dat toch wel iets.

Jan is een echte held, ik hoop dat hij nog een aantal jaar bij Tottenham gaat spelen en met die ploeg een keer de titel wint.

Ik hoop echt dat ze moisander halen. Zijn we eindelijk van die prutser af. Jan was echt geweldig bij ajax en bij de spurs zet hij die lijn mooi door. Weer een bewijs dat de eredivisie niet onderschat mag worden.

22 oktober 2014 om 20:27

Niet echt

Ik heb Jan bij de Spurs amper een niveau zien halen waarmee hij echt te goed zou zijn voor de Spurs. Ik kijk ook niet elke week the spurs, kan misschien ook niet perfect oordelen.
Momenten van pure klasse zoals bij Ajax heb totaal nog niet gezien.

22 oktober 2014 om 21:24

ik zie elke wedstrijd en als Jan zo goed voetbalde als lult hadden we elk jaar CL gespeeld. Hij is niet slecht maar hij moet een meerwaarde zijn en dat is hij nu niet.

Ik hoop dat hij naar Manchester united gaat. Zou daar denk ik goed passen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren