Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

‘Jaap Stam wil Eredivisie-club aftroeven in strijd om KKD-revelatie’

Laatste update:

Kevin Felida heeft zich in de kijker gespeeld bij FC Groningen, FC Cincinnati en Toulouse, zo weet Voetbal International te melden. De 21-jarige middenvelder is voorlopig een lichtpuntje in een tegenvallend seizoen bij FC Den Bosch en de huidige hekkensluiter van de Keuken Kampioen Divisie wil hem graag komende zomer verkopen. FC Groningen heeft zich zelfs al tevergeefs gemeld in de Brabantse hoofdstad.

Het contract van Felida bij FC Den Bosch loopt nog door tot medio 2022. Enerzijds betekent het dat de Keuken Kampioen Divisie-club nog wat kan verdienen aan de middenvelder, maar anderzijds moet hij wel komende zomer verkocht worden om nog een transfersom binnen te halen. FC Groningen deed al tevergeefs een bod in Den Bosch. Felida moet in Groningen de opvolger worden van Azor Matusiwa, voor wie er afgelopen zomer al nadrukkelijke belangstelling was.

Er zijn echter meer kapers op de kust voor Felida. Zo heeft ook het Cincinnati van trainer Jaap Stam en general manager Gerard Nijkamp hem op de korrel. Verder is ook Toulouse, de werkgever van Branco van den Boomen en Stijn Spierings en momenteel de nummer drie van de Franse Ligue 2, geïnteresseerd. Felida, die voor FC Den Bosch zijn debuut in het profvoetbal maakte, speelde dit seizoen dertig officiële wedstrijden, waarin hij goed was voor twee doelpunten en vijf assists.

“Ik denk dat ik uiterlijk over een jaar een stap moet maken, dat zou het beste zijn. Het is niet erg om nog een heel seizoen hier te spelen, ik loop nog op schema. Met mijn management heb ik een plan opgesteld toen ik hier mijn contract verlengde”, zei Felida in september in gesprek met Voetbalzone. “De volgende stap moet een club in het linkerrijtje van de Eredivisie zijn. Daarna moeten we verder kijken hoe mijn ontwikkeling loopt. Ik zie mijn plafond nu bij een subtopper in Europa, die af en toe in de Europa League speelt.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als felida echt wilt vertrekken kan hij het beste eerst gaan rijpen in de eredivisie bij grunn
Zou niet voor stam kiezen in dit geval

Felida doet het uitstekend bij den bosch de grootste smaakmaker in die selectie dit seizoen

22 april 2021 om 19:24

Grote smaakmaker is echt heel erg overdreven. Er is niemand echt bij Den Bosch die er boven uit steekt en als ik iemand moet zeggen is het de laatste weken Ahannach. Om zichzelf verder te ontwikkelen is het wel nodig voor een stap, want bij Den Bosch zit er op het moment weinig toekomst in. Vraag me alleen af of hij het niveau van Groningen al aan kan.

22 april 2021 om 23:15

Juist felida draait een behoorlijk seizoen
Laats t e weken is het idd ahannach
Maar gezien het hele seizoen is felida een van de weinige hoogtepunten van dit den bosch dit seizoen

22 april 2021 om 19:25

Jezus, wat is met den bosch gebeurd? 20ste in de Kkd?

22 april 2021 om 23:16

Den bosch voetbalt totaal niet slecht spelen soms behoorlijk
Maar het is allemaal net niet
Verder leuke gasten zoals ahannach en felida ook al valt het niet iedereen op nu ze zo belabberd spelen
Geluk dat er geen degradatie is dit jaar

22 april 2021 om 23:29

Vergeet het bestuur niet die hebben er ook een puinhoop van gemaakt door het gebrek aan connecties. Hopelijk kan de Gier nog een aantal goede jongens binnen halen met zijn connecties en de jonge spelers zichzelf door ontwikkelen. Het scheelt al dat de oude trainer is ontslagen. Het spel is beter en de resultaten worden ook al wat beter. Hopelijk wordt het volgend jaar een beter seizoen.

Hoe doet Jaap Stam het eigenlijk in de US? Toen frank er zat werd die competitie nog een beetje gevolgd, maar tegenwoordig is VZ daarmee gestopt...

22 april 2021 om 19:56

Van wat ik tot nu toe heb gelezen zijn ze nog aardig tevreden. Het nieuwe seizoen is net begonnen en ze hebben hun eerste wedstrijd tegen promovendus Nashville gelijk gespeeld. Eigenlijk had Cincinatti de wedstrijd snel over de streep moeten trekken (0-2 binnen 12 minuten), maar in de tweede helft speelden ze alsnog gelijk.
In Amerika verwachten ze veel van Brenner, die ook in beeld zou zijn geweest bij Ajax. In z'n eerste wedstrijd heeft ie gelijk laten zien wat hij kan en gescoord.
Stam heeft wel de beschikking over veel oud Eredivisie spelers trouwens: Locadia, Mokotjo, Tyton, Van der Werff, Medunjanin.

22 april 2021 om 20:23

Medujanin? Voetbalt hij nog steeds?

22 april 2021 om 21:04

Mokotjo is ook ver gevallen zeg; daar had ik een hoop van verwacht toen hij nog bij Feyenoord voetbalde, had pech met het schip waar hij op stapte bij Twente destijds. Best een aardig rijtje aan spelers en dat gaat dan nog alleen maar over de ed-delegatie.

22 april 2021 om 22:07

@yoericfc inmiddels alweer 36, maar hij voetbalt nog steeds. Sinds 2017 al spelend in de Mls. Inmiddels al meer dan 120 wedstrijden achter z'n naam staan daar.

22 april 2021 om 22:09

@selassi 020 Hij heeft twee goede seizoenen gedraaid bij Brentford in de Championship na FC Twente. Vorig seizoen uit de basis verdreven daar. Dan snap ik wel dat je nog eens naar de MLS wil gaan, dat is toch nog een mooi avontuur. Ik zou liever in de MLS gaan voetballen dan in de zandbak of China.

22 april 2021 om 23:15

Ja daar ben ik het mee eens. Ik dacht alleen dat zijn potentie hoger lag dan Feyenoord, en om hem dan van pec twente, bretfford, naar mls te zien gaan is gewoon een beetje teleurstellend. Ik vond hem beter dan Enoh en Serero die toch respectievelijk veel wedstrijden voor Ajax hebben gespeeld

Toulouse is verwikkeld in een felle promotie strijd op het moment. Mochten ze promoveren zou ik zeker daarheen gaan. Club die bekend staat om het ontwikkelen van vele talenten en na de verkoop van Sangare (zelfde positie) aan PSV vorige zomer kunnen ze Fadiga denk ik goed gebruiken. Beetje een type Kante, denk dat hij heel goed zou renderen in Frankrijk, al helemaal als ze promoveren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren