Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ivanovic is een monster, ook die gaat hij niet uit het elftal spelen'

Laatste update:
/

Chelsea bracht deze week een bod van ongeveer 25 miljoen euro uit op John Stones, maar vond geen gehoor bij Everton. De club uit Liverpool wil de 21-jarige verdediger niet laten gaan en dat is volgens Harry Redknapp maar goed ook. Het jonge toptalent van the Toffees kan zich veel beter blijven doorontwikkelen in het shirt van zijn huidige club, denkt hij.

"Als ik zijn adviseur was, zou ik hem zeggen dat hij beter bij Everton kan blijven", aldus Redknapp op Kicca. "HIj is een goede jonge speler met een mooie toekomst voor zich, maar kijk eens naar die verdediging van Chelsea: John Terry blijft nog een jaar, Gary Cahill gaat vrijwel zeker naast hem spelen en Branislav Ivanovic is een monster op rechts. Die ga je niet uit het elftal spelen."

Wat Stones op zijn leeftijd nodig heeft is regelmaat en heel veel speelminuten. "Bij Everton krijgt hij dat. Hij moet zoveel mogelijk spelen. Vorig jaar viel het misschien wat tegen, maar ik verwacht dat de club het dit jaar weer goed gaat doen", aldus Redknapp, in het verleden onder meer actief als coach bij Tottenham Hotspur en Portsmouth. "Bij the Spurs hebben we ook even aan Stones gedacht, maar dat is niks geworden", besluit hij.

John Stones is al goed genoeg voor Chelsea

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Klopt helemaal wat hier wordt gezegd. Lekker bij Everton blijven en minuten maken. Ik denk ook wel dat Everton het iets beter gaat doen dit seizoen..

18 juli 2015 om 11:16

verhaal klopt wel, maar ivanovic is 31-32 en zal nog 1 a 2 seizoenen kunnen knallen maar dan zal het op het niveau van chelsea steeds moeilijker worden om vol te houden

hij kan sowieso al bekerwedstrijden en wat PL wedstrijden spelen want chelsea speelt gewoon 70-80 wedstrijden per jaar, ze moeten ook vooruit kijken en goede verdedigers zijn schaars

18 juli 2015 om 11:32

Maar als 21 jarig toptalent moet je gewoon de nummer 1 zijn. Dat is hij bij Chelsea niet. Als hij nu naar Chelsea gaat, mag hij vooral de minder Belangrijke wedstrijden spelen. Daarom kan die beter bij Everton blijven!

18 juli 2015 om 11:51

Ben ik niet met je eens. Tegenwoordig wordt van iedere leeftijd gezegd dat je 'veel minuten moet maken'. 19,21,24,27,30. Afbouwen doe je pas op je 34ste en een talent ben je tot je 19e, maar daartussen moet je veel spelen hoor. Ik vind dat onzin. Als deze jongen komend jaar pakweg 25 potjes speelt en er 10 mag invallen, wat makkelijk haalbaar is bij Chelsea met al die wedstrijden, is dat perfect voor hem. Daarbij zijn Terry en Ivanovic op leeftijd dus zal hij binnen 2 jaar heus in de basis komen, is hij 23 en dan moet je een vaste waarde beginnen te worden. Maar op je 21ste de nummer een moeten zijn vind ik pnzin.

18 juli 2015 om 12:16

Bass-9

Je hebt echt helemaal gelijk ik zou er niets meer aan willen toevoegen! ik hoop dat hij wel naar chelsea komt samen met Zouma zou jew 2 super goede jonge verdedigers hebben.

18 juli 2015 om 12:18

Zoveel wisselt mourinho niet en al helemaal niet achterin

18 juli 2015 om 12:20

Plus het feit dat de trainingen op een veel hoger niveau ligt bij chelsea. Daar alleen al word je beter van.

Toch denk ik dat het beter is om nog een jaar veel wedstijden bij everton te spelen en misschien over 1 2 jaar de stap omhoog te maken.

18 juli 2015 om 12:25

@babymongo

Daar heb je gelijk in dat Mourinho niet altijd even veel wisselt achterin. ik denk dat hij wel naar Chelsea komt. Las net een Engels artikel erover dat zij zelfs het bod van Mangala willen overtreffen.

Hoe dan ook is ook Zouma aan zijn wedstrijden gekomen en hoop ik dat dit ook bij hem gebeurd

18 juli 2015 om 12:49

Is allemaal wel leuk en aardig maar als je er bij Everton altijd instaat en gewoon je minuten kan maken, dan komt die stap naar de top vanzelf wel. Bij Chelsea speelt ervaring een grote rol en Terry,ivanovic en in mindere maten Cahill zijn de steunpilaren van de ploeg, die speel je niet zomaar eruit

Kan deze jongen zowel centraal als rechtback uit de voeten? Want bij Everton lijkt hij mij Coleman voor zich te hebben als back?

Aan de andere kant speelt Chelsea genoeg wedstrijden per jaar om een kans te krijgen en worden de genoemde namen ook niet jonger.

18 juli 2015 om 11:14

Speelt bij Everton vaak centraal. Alleen back als Coleman niet speelt

18 juli 2015 om 12:28

Is ook beter als CV

Chelsea heeft de sterkste verdediging van de premier league naar mijn mening, maar beter halen ze deze jonge verdediger voor als er een geblesseerd is

18 juli 2015 om 12:30

Ze hebben Zouma al achter de hand. Aan allebei heb je niet veel. Hooguit kopen en direct voor één of twee jaar verhuren. Zie liever een rechtsback komen, want Ivanovic kan ook nog centraal spelen. In de jeugd loopt zowel een zeer talentvolle linksback als een talentvolle rechtsback rond. Zou mooi zijn als ze die in gaan passen over twee of drie jaar.

Nu kopen als Chelsea zijnde en Everton de toezegging geven dat ze komend seizoen en eventueel het seizoen daarop nog over hem kunnen beschikken. Zie liever dat Chelsea een nieuwe rechtsback haalt. Ivanovic is de enige die als rechtsback speelt. Met een back-up zou hij eventueel naar het centrum kunnen bij blessures.

18 juli 2015 om 13:03

Ik denk dat we eerder een natuurlijke LB moeten halen want een vervanger voor Ivanovic hebben wel in Azpilicueta ondanks dat hij keigoed was op LB.

18 juli 2015 om 13:21

Dat zou ook een mogelijkheid zijn natuurlijk al is Azpi-Hazard wel een tandem die helemaal op elkaar is afgestemd momenteel. Een linkspoot die er overheen kan komen zou daarentegen wel een absolute meerwaarde zijn, want in aanvallend opzicht heeft Dave daar wel problemen met zijn rechterbeen.

18 juli 2015 om 16:49

@cfcrotterdam

Precies dat, een tandem die in verdedigend opzicht elkaar prima aanvullen maar aanvallend gezien gewoon niet zo soepel loopt omdat je dan en Hazard en Azpi hebt die naar binnen trekken en zo het spel aan de linkerflank nauwelijks breed houden zo. Dit maakt het dan ook makkelijker voor de lagere teams in de PL om de boel vanuit achterin compacter te houden door meer man te hebben in de strafschopgebied en minder gaten achter te laten.

Kan Chelsea hem niet kopen en dan 1 jaar verhuren aan Everton zodat ie het jaar daarop de strijd aan kan gaan met Zouma om de plek van Terry op te volgen.

Hij kan bij Chelsea genoeg wedstrijden spelen. Terry en Cahill zijn beiden al op leeftijd, Zouma is een groot talent en kan dan samen met Stones invallen als een van beide geblesseerd of geschorst is. Terry zal sowieso niet meet instaat zijn alle wedstrijden te spelen.

Een topclub heeft dubbele bezetting nodig en als ze Stones weten vast te leggen hebben ze het uitstekend voor elkaar centraal achterin bij Chelsea. Een zeer groot talent die absoluut de toekomstige leider van Chelsea kan worden en samen met Zouma een stabiel en betrouwbaar duo kan vormen in de toekomst.

Dit zegt Redknapp dan ook over elke jonge speler die in verband wordt gebracht met Chelsea, dus waarom Voetbalzone hier überhaupt weer eens een berichtgeving van maakt snap ik niet zo goed.

Redknapp vergeet hier ten eerste dat Ivanovic een RB is en niet met Stones zou concurreren die het voornamelijk met Cahill en Zouma zal uitvechten en op termijn eventueel Terry kan opvolgen als de volgende leider achterin van een nieuwe as Engelse spelers. Daarnaast is Ivanovic ook al 31 en wordt hij binnenkort 32, dus samen met Terry kan het zomaar zijn dat dit de laatste seizoen is dat hun nog op topniveau spelen en de dalende lijn wordt ingezet.

Valt het trouwens niemand op dat Redknapp letterlijk over elke redelijke/goede speler die hij kent zegt dat hij achter hem aan zat en om of andere reden is misgelopen en uiteindelijk nooit was gekomen naar de desbetreffende clubs die hij onder z'n hoede had?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren