Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Italiaanse media beginnen te geloven in transfer El Ghazi naar AC Milan

Laatste update:

Een vertrek van Anwar El Ghazi naar AC Milan lijkt erg onwaarschijnlijk, maar in de Italiaanse media begint men er toch steeds meer in te geloven. Vicevoorzitter Adriano Galliani gaf vorige week al toe dat i Rossoneri interesse hadden, al moest er dan eerst ruimte worden gemaakt in de selectie. Alessio Cerci is nu op weg naar Genoa en ook Stephan El Shaarawy lijkt te gaan vertrekken.

/

In de Italiaanse pers duikt nu het gerucht op dat Milan de onderhandelingen met Ajax over een mogelijke transfer heeft geopend. De gevallen topclub zou een openingsbod van zes á zeven miljoen euro plus bonussen hebben uitgebracht. Volgens de Italiaanse informatie wil Ajax tien á elf miljoen euro hebben, al is het onduidelijk hoe men bij dit bedrag is gekomen.

Voor de twintigjarige El Ghazi zou in het San Siro een contract tot medio 2020 klaar liggen, met een jaarsalaris van rond de twee miljoen euro. Dat is veel meer dan wat hij momenteel bij Ajax opstrijkt. El Ghazi speelde tot dusver 45 competitiewedstrijden voor Ajax in de Eredivisie en wist daarin 17 keer te scoren. Hij ligt bij Ajax nog voor drieënhalf jaar vast.

Anwar El Ghazi is meer waard dan tien á elf miljoen euro

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Even lachen en weer door, jongens.

19 januari 2016 om 11:55

Exact, wat moet Milan nou met El Ghazi.

19 januari 2016 om 12:07

Wat moet El Ghazi bij Milan? Gewoon lekker blijven en na een goed seizoem voor het dubbele weggaan.

19 januari 2016 om 12:10

@abe84 op het niveau blijven waar ze nu op zitten.

19 januari 2016 om 14:18

@babymongo dat is altijd nog beter dan nog een niveautje naar beneden gaan.

19 januari 2016 om 12:20

Direct laten gaan bij een bod van 10+ mln

Heeft werkelijk nog nix stabiels laten zien bij ons aller Ajax. Ik heb 3 sterke wedstrijden gezien, en alle rest, tientallen wedstrijden, scoorde hij een onvoldoende.

Zeker weten dat Younes/cerny/schone op rechts rendabeler zullen zijn en Milik meer in stelling zal brengen!

19 januari 2016 om 12:25

Voor een flankspeler heeft hij gezien het aantal gespeelde wedstrijden al erg veel gescoord. Ik denk echter dat hij zich toch meer moet focussen op de spitspositie omdat hij daar waarschijnlijk een stuk sterker is. Gezien zijn contact moet Ajax hem op dit moment zeker niet voor 10 miljoen laten gaan. Als hij op dit moment 10 mil waard zou zijn dan is die na een goede en stabiele fase nog veel meer waard.
Laat Ajax eerst maar eens Boilessen, Duarte, Vd Hoorn etc verkopen voordat je basisspelers gaat verkopen.

19 januari 2016 om 12:37

Wat ben ik blij dat jij niet bij Ajax zit.

Dat jij drie sterke wedstrijden van hem gezien hebt, ligt volgens mij meer aan jouw selectieve kijkvermogen. Hij heeft voor de winterstop inderdaad een mindere periode gehad, maar hij was er ook wel een tijdje uit met een blessure. En je moet niet vergeten dat hij vorig seizoen zijn debuut heeft gemaakt. Behalve Bazoer ken ik weinig spelers van zijn leeftijdscategorie die een stabiele lijn laten zien.
Desondanks zijn 8 goals in 14 wedstrijden statistieken waar menig vleugelspeler van kan dromen.

Ik zou het in ieder geval niet begrijpen als ze hem laten gaan. 10 miljoen is een bod van niks, Ajax heeft geld zat, El Ghazi heeft genoeg potentie om veel beter te worden en Milan is een matige club uit een matige competitie.

19 januari 2016 om 12:58

@r3 noem is iemand in de nederland die oo de positie speelt waar el ghazi speelt en die het beter doet. Ik kan me heringeren in het begin van het sezoen dat hij als enigste het verschil maakte en wedstrijden won met zijn acties en prarachtige doelpunten ik weet echt niet of jij het over het zelfde speler. Hij maakt nig veel fouten vooral na zijn blesure maar het blijft een killer voor het doel die weinig kansen nodig heeft om te scoren. Suarez was ook zo in het begin soms om niet aan te zien maar maakt ze wel. Ajax heeft meer van dit juist nodig. Malik maakt er niet zo veel. Fisher leuke acties maakt niks af anders was fisher weldklasse maar wie weet misschien nog. Younes is stabiel hopelijk gaat hij zo door. Voor de rest ziet de toekomst er heel goed uit als al die jongens stappen blijven maken. En als ajax moet ze niks verkopen. En wij moeten onze talenten tijd en vertrouwen geven. Om ze die boost te geven in plaats maar van lopen zieken. Als je het beter kan laat het maar zien. Praten is altijd makkelijk.

19 januari 2016 om 13:57

Wij mogen prima verschillen van mening toch? Ik vind El Ghazi een zelfde type als Kishna destijds: talent, enorme hype eromheen, paar wedstrijden sterk en de rest echt heel matig. Ik zou zeggen, verkopen voor 12mln met oplopen tot 16 bv, weet zeker dat younes/cerny/schone die rechterkant meer dan prima kunnen opvullen!

19 januari 2016 om 18:10

Je bent in de race voor de titel met een jonge selctie de weg in nog lang. Er kan nog van alles gebeuren. En je kan ook niet van de nieuwe jongens verwachten dat ze alles kunnen spelen. Vermoeidheid veel druk blessures. Je heb geld je hoef niet te verkopen hij is nog veels te jong om nu al te laten gaan na een paar slechte wedstrijden. Ajax moet deze selectie gewoon behouden en nog een beetje versterken met ervaring die er gelijk staan en een meerwaarde hebben iemand met mentaliteit en waar de jongens tegen io kijken. Kampion worden en un de zomer waar nodig versterken. Dan de bezem erdoorheen. Boilesen serero van de hoorn viergever van rijnen en misschien zelfs shone laten gaan. En dan geruchte aankopen en cillenssen proberen te behouden voor langer en aanvoerder maken. En fisher moet nu ook meer gaan scoren ander plaats maken voor de jeugd. Muric nouri hendriks cerny van de beek. Want die zijn nu wel klaar om minuten te maken in het eerste. Gewoon rustig bringen al spelen ze goed dat er niet te veel druk op komt. Dat het ook druk zit op de andere spelers zodat er beter getraint word omdat er anderen aan de deur klopen. Dus waarom verkopen

19 januari 2016 om 12:48

Idd Ajax is geen Accion

19 januari 2016 om 18:34

Meteen verkopen als er een club is die 10 miljoen wil betalen. Deze gozer komt nog geen lantaarn voorbij

10 miljoen lijkt mij toch wel voldoende voor deze jongen? Leuke seizoenstart gehad, maar daar is het voorlopig bij gebleven.

19 januari 2016 om 11:55

Voorlopig, en dat is precies waarom je hem niet voor 10 mln verkoopt

19 januari 2016 om 13:24

Hij heeft ook een tijdje niet gespeeld he..

19 januari 2016 om 14:03

Zou je ook zo reageren als Milan pak em beet 13 miljoen euro biedt voor Hendrix? Natuurlijk niet, deze jongen is heel goed bezig en zal zich nog doorontwikkelen zodat hij over een (paar) jaar weg gaat voor 20 miljoen oid. Zelfde geldt vor El Ghazi, is weliswaar beetje uit vorm vanwege zijn blessures, maar hij gaat echt wel weer terugkomen en zal ook wel voor meer dan 10 miljoen weg gaan over een aantal jaar.

19 januari 2016 om 15:29

Hendrix bewijst elke week en in grote wedstrijden dat hij bij de sterkhouders van PSV hoort.

19 januari 2016 om 15:38

Klopt zeker! In de eerste paar weken was El Ghazi ook belangrijk voor Ajax. Ik wil ze echter niet met elkaar vergelijken, omdat Hendrikx inderdaad nog steeds zeer goed speelt.

Ik wilde als punt maken dat je een goede speler waar potentie in zit niet zomaar gaat verkopen, terwijl er nog dikke contracten lopen en als je verwacht dat ze nog beter worden en dus nog meer zullen opleveren.

19 januari 2016 om 21:05

Ik denk dat ze el Ghazi makkelijk op kunnen vangen. Ik vind die Cerny een prima spelertje.

19 januari 2016 om 14:55

Gewoon een matige speler waar er in de eredivisie meer van rondlopen. Zwaar gehypet!! Vooral Europees niets van gezien en het zal dan ook wel weer een fabeltje zijn zoals meestal in de transfer periode,

Wanneer Ajax 10 à 11 miljoen voor El Ghazi kan krijgen dan moeten ze dat naar mijn mening doen. El Ghazi begon sterk, maar ik vind hem de laatste maanden erg zwak spelen. Hij heeft zeker potentie, maar voor 11 miljoen kan Ajax spelers halen die ze veel beter kunnen gebruiken op het moment. Ze moeten proberen om een gearriveerde speler binnen te halen die het team aan sleeptouw neemt.

19 januari 2016 om 12:16

@kerzoep
Ik ben heel benieuwd welke spelers Ajax voor 11 miljoen kan halen die ze veel beter kunnen gebruiken. Ze moeten dan ook wel willen komen. Roep je alleen maar wat of heb je ook nog een idee? En aan welke gearriveerde speler denk je en wil die ook bij Ajax komen?

19 januari 2016 om 12:36

Jermenain Lens

19 januari 2016 om 12:42

Dit is geen Fifa of FM, Lens had ik ook nog wel op kunnen noemen, maar denk je echt dat het een realistische optie is?
Lens' salaris bij Dinamo Kiev was 2 miljoen per jaar. Hoeveel Sunderland hem betaald heb ik geen idee van, maar ik kan me niet voorstellen dat het heel erg veel minder is.

En dan Ajax, salarisplafond van 1 miljoen euro per jaar. Ik denk niet dat Lens zo happig is op een terugkeer. Misschien op huurbasis, maar dat is het dan wel.

20 januari 2016 om 08:27

Ik weet dat je Overmars graag bashed, maar er staat nig bij, volgens een onbekende bron. Was jij dat soms of een andere schreeuwerd op VZ?

Flauwekul, El Ghazi is zich er bewust van dat hij nog een jaar of 2 in Amsterdam blijft presteren er een sub top ploeg komt die hem oppikt. Spurs schalke zoiets...

Overmars is echt volledig de weg kwijt als hij slechts 10 a 11 miljoen voor El Ghazi vraagt. Dat bedrag kan je al voor Veltman krijgen. Een multifunctionele aanvaller als El Ghazi moet veel meer waard zijn. Gewoon 20 miljoen vragen plus doorverkooppercentage, Milan heeft een rijke eigenaar! Laat ze gewoon de hoofdprijs betalen en anders maar niet. Want El Ghazi heeft nog lang contract.

19 januari 2016 om 11:53

Als je ziet hoe grillig El Ghazi presteert, je Schöne en Cerny achter de hand hebt, evt. Sinkgraven, dan had ik het met 11 miljoen en bonussen wel geweten. Zoveel heeft Anwar nog niet laten zien.

19 januari 2016 om 11:56

El Ghazi draait net zoals de meeste talenten een minder tweede seizoen, dan moet je hem nog niet gelijk goedkoop van de hand doen in zijn tweede seizoen.

19 januari 2016 om 11:58

Dat gaat toch nergens over, als je de vorm van de laatste maanden neemt als zijn toekomstige vorm. Rooney en Harry Kane zaten ook maanden in een dip zonder doelpunten.. Als El Ghazi het weer op de heupen krijgt, maakt hij er zo nog 8 dit seizoen. Hij is in mijn ogen de spits die Ajax dit seizoen en volgend seizoen nodig heeft. Wanneer Ajax 11 miljoen op zou strijken, mogen ze daar van de directie maar weer de helft van uitgeven, zo gaat dat.

19 januari 2016 om 11:55

El Ghazi heeft na die 7 doelpunten toch ook niks meer laten zien.

19 januari 2016 om 12:04

Daar is het dan ook nog een talent voor, daar hoef je niet wekelijks iets van te verwachten. Dat doen we wel, omdat er simpelweg geen ervaren spelers meer rondlopen, maar dat zou niet moeten. El Ghazi is een groot talent, vrij compleet (kan op alle posities voorin uit de voeten en kan in alle aspecten goed meedoen), maar ook op vrijwel alle vlakken compleet nog niet goed genoeg voor een stap hogerop. Hij is heel compleet en ik geloof echt dat hij over een seizoen of 2 de beste vleugelspeler van de Eredivisie kan zijn. Dat heeft wel tijd nodig.

Deze jongen heeft zeker wel potentie en talent, maar er moet een klootzak staan in het veld die hem zijn plek wijst. Spelen in dienst van de aanvaller, meer kansen creëeren, etc.

Dat ontbreekt er aan Ajax. Een ervaren rot in de basis waar veel Ajacieden tegenop kijken. Een Huntelaar, Sneijder (ik zeg niet dat ze komen) trekken hun mond open. Een talent durft daar als nieuweling weinig tegen in te brengen en zal uiteindelijk de juiste rol pakken. Dan heb ik het niet over eindeloos heen en weer passen, maar om de juiste dingen. Ajax moet zo iemand vinden. Ze hebben weer een sterspeler nodig. Ga weer shoppen bij subtoppers als daar een type à la Ziyech, Tadic of Suarez te koop is. Die zal het hele team in waarde doen verhogen.

19 januari 2016 om 12:15

Shoppen bij subtoppers hoeft van mij niet echt. Dat hebben ze al te vaak gedaan en dat heeft niet altijd succes gebracht. Scouting moet weer op peil en de jeugd komt eraan. En dat aanvullen met ervaren krachten die wat mogen kostten. Salarisplafond verhogen van ca. 1,2 miljoen naar 1,8 of 2,0 miljoen.

Mensen die zeggen dat de topspelers onze competitie niks aan vinden zien het verkeerd. Het gaat om het geld wat er in deze competitie zit. Of dacht je dat Berbatov denk, "goh die Griekse competitie, dat is een mooie competitie!".

19 januari 2016 om 12:29

In Griekenland wordt er in ieder geval niet op plastic gevoetbald. Het weer is er ook nog beter. Ik zou het wel weten.

geen idee Maar verwacht dat hij als de\2ehelft goed verloopt hij zeker 15 miljoen opbrengt .

Gewoon houden deze jongen (minimaal t/m 23e). Deze jongen zit momenteel in een dip. Wat heel normaal is voor jongere spelers. Maar een aanvaller met zijn talent moet toch minimaal 20 mln opbrengen.

11 miljoen. Huren ze Traore voor een jaar en op de flanken staan Younes en Cerny klaar om hem te vervangen.

tja als Milan komt dan moet je hem misschien maar laten gaan. het is niet dat hij elke week de sterren van de hemel speelt bij Ajax en beslissend is.
misschien is er dan ook ineens budget om een echte spits die wat toevoegt te kopen.... ook al is er nu al geld zat.

19 januari 2016 om 11:59

Mogen talenten geen minder seizoen meer draaien ofzo? Het is normaal dat een talent een terugslag krijgt, dat moeten we als fans leren accepteren.

"...het is onduidelijk hoe hun aan dit bedrag gekomen zijn."

Euh niet echt! Waarschijnlijk heeft Marc Nettomhun dit persoonlijk verteld. Die gast verkoopt ze moeder nog voor een meier..

Als Ajax dat voor El Ghazi vraagt toont het wel een sterk gebrek aan ambitie. Ik had verwacht dat de spelers niet zomaar de deur uit zouden lopen nu ze langer gebonden zijn, maar als ik het zo zie hadden ze net zo goed contracten tot 2017 kunnen hebben. Ze moeten eens af van "iedere speler is te koop voor een bepaalde prijs" en gewoon niet in onderhandeling gaan. Dan kan je bouwen aan je selectie. Ik had toch op zijn minst verwacht dat die contracten wat waard zouden zijn, maar dit is echt onfelooflijk slecht. Mijn vertrouwen in het huidige bestuur neemt steeds meer af (voor zover dat er al was).

19 januari 2016 om 14:05

Precies! Zelfde gold voor Bazoer. Hij is in principe niet te koop, zorg dan dat je dit zegt tegen clubs of vraag echt een belachelijk hoog bedrag (35 miljoen ex bonussen etc ofzo). Van een bedrag van 20/25 miljoen schrikken veel (rijke) clubs niet meer. Dat moet Overmars toch ook weten. Zelfde geldt voor El Ghazi. Is niet te koop en anders voor een belachekijk bedrag.

Mocht hij zelf al willen... Min 25 miljoen vragen excl bonus ed.

Ongelooflijk dat mensen El Ghazi alweer willen verkopen omdat hij na de eerste 10 wedstrijden niks meer heeft laten zien. Vorig jaar na de winterstop is hij er pas echt bij gekomen en speelde gewoon goed en vrij. Dit jaar is hij ijzersterk begonnen waarbij hij 8 doelpunten maakte. Het gaat nu wat minder, maar hij heeft echt enorm veel talent. Zou ontzettend dom zijn om het te verkopen. Bij echt monster bedragen kun je het overwegen, maar nu? Kom op zeg.

El Ghazi is gewoon een topper in wording. Die komt er zeker wel. Wanneer het vertrouwen terug is, dan is hij gewoon buitenspeler nummer 1.

Ja man,,,11 miljoen, welke grapjas heeft dit bedacht?
Ajax laat hem nooit voor dat bedrag gaan, Bazoer moest al voor 40+ weg gaan(incl bonussen etc)
Dan laat Ajax hem echt niet voor een habbekrats vertrekken hoor.

19 januari 2016 om 13:38

?????? Bij jou is een speler als haller maar 5 miljoen waard maar een bazoer is 40+ ?? Dat was fischer 3 jaar geleden ook en die komt nog niet eens beugelsdijk voorbij! Niemand in de erdivisie is meer waard dan 25 miljoen! En oja ayoub en ramselaar hadden die bazoer en dat wereldtalent van jullie wel in hun broekzak zitten!

19 januari 2016 om 14:07

Voordat je begint te blazen, zorg dat je je feiten kent. Er is 25 mln geboden op Bazoer exclusief bonusen en exclusief een zeer hoog doorverkoop percentage. Dat bedrag van 25 miljoen zou bijna verdubbeld kunnen worden.

En trouwens, als er een buitenlandse club komt moet je Haller ook niet laten gaan voor 5 miljoen. De buitenlandse clubs moeten niet denken dat ze hier alle spelers voor een prikkie op kunnen komen halen. Ze hebben geld zat, dus moeten Nederlandse clubs daarvan profiteren.

19 januari 2016 om 14:14

Wat Denn7nho zegt, er is inclusief bonussen bijna 50 miljoen geboden, ik zit dus al wat lager met mijn 40 miljoen.
Haller zou gerust meer waard zijn dan die 5 miljoen, maar niemand gaat meer dan 8 miljoen betalen voor een speler van met alle respect Utrecht.

Ja Veltman had Ibrahimovic in zijn zak tijdens Ajax - Psg, dus moet veltman ook wel beter zijn van Silva en co...ook maar 80 miljoen voor vragen dan?
Man wat een gezwets weer.

en daarom draagt Ac Milan ook de naam als gevallen Topclub! deze speler brengt natuurlijk nooit het niveau met zich mee wat een topclub nodig heeft!

Lijkt mij toch een beetje een broodje aap verhaal! Wat moet Milan in vredesnaam met El Ghazi? Die jongen heeft alle moeite om zich bij Ajax in de basis te spelen.. Laat hem lekker nog een paar jaar bij Ajax!

Milan heeft een officieel bod van 6 a 7 miljoen uitgebracht op El Ghazi wat door middel van bonussen kan oplopen tot 11 miljoen. Ajax neemt het bod in beraad.
Overmars zal gek zijn als hij op dit bod ingaat.
Een belachelijk bod!

19 januari 2016 om 12:37

Ondanks dat hij waarschijnlijk niet haalbaar is lijkt het me geweldig om Abel Hernandez bij ajax te zien wanneer El Ghazi wordt verkocht.

19 januari 2016 om 12:40

El ghazi zou een goede kans maken bij Milan die rechtsbuiten positie staat vol open voor hem aangezien cerci weg gaat en Honda totaal uit vorm is

19 januari 2016 om 13:35

Gek als die nee zegt zeker waarom is deze man die net een lantarenpaal voorbij komt meer als 11 miljoen waard? Er zijn bij ajax op dit moment maar 2 a 3 spelers met de waarde van 15+ miljoen en dat is el ghazi niet

19 januari 2016 om 13:46

@fcu4ever Het gaat er in de huidige transfermarkt allang niet meer om wat een speler daadwerkelijk waard is maar wat de kopende club bereid is om te betalen voor een speler. Dus je kan makkelijk een hoger bedrag vragen dan wat de speler daadwerkelijk waard is.

19 januari 2016 om 16:52

Denk dat Ajax Cillessen wel voor 15+ miljoen kan slijten, Klaassen en Bazoer ook. Denk dat je zelfs voor Milik 15 miljoen kan vragen. Aangeven dat Tete, Riedewald, Bazoer, Klaassen,Milik en de talenten erachter ( Cerny, Nouri, vd Beek ) niet te koop zijn. Fischer zou ik wel graag nog zien vertrekken voor een mooi bedrag, contract loopt volgende zomer nog maar 1jaar door. Milik zijn prijs kan bij een goed EK over de kop gaan, tot die tijd niet verkopen dus. De bedragen die betaald worden de laatste jaren zijn niemand waard maar het is maar wat een gek je ervoor wilt geven.

20 januari 2016 om 08:30

Bericht is dat Overmars niks heeft gehoord, waar haal je deze onzin vandaan?

Alsjeblieft niet - Hier komen we echt iet verder mee. :'

AC Milan gaat hier spijt van krijgen. I.p.v. dat ze voor Ziyech, Witsel, Feghouli, Banega gaan komen ze uit met alle respect bij el Ghazi die niet veel heeft laten zien bij Ajax. Hoe the f*ck wil je weer de weg naar boven vinden als je steeds met zulke 'talenten' aankomt.
Hopelijk is dit een vroege 1 april grap.

Nee voor die peulenschil gaat hij niet weg. Nu dtaat Milan er niet bekend om 30 miljoen neer te leggen ofzo maar voor dat bedrag nog liever aan zn contract houden en transfervrij. 10 mil kunnen we niks mee

Ga er toch eigenlijk al een beetje van uit dat hier geen hol van waar is. En waar hebben we het in godsnaam over? El Ghazi nu al weer vertrekken bij Ajax? Hij heeft vorig jaar pas echt z'n debuut gemaakt en nagenoeg een heel seizoen gespeeld. Daarnaast begon hij het seizoen ijzersterk en helaas volgde daarna wat mindere wedstrijden en de blessure.

Laat die jongen toch gewoon minstens nog 2 jaar bij Ajax voetballen. Ik kan me daarnaast ook niet voorstellen dat Ajax het nou echt moet hebben van die schamele miljoenen wat volgens de krant geboden zou gaan worden. Als Overmars en de zijne daar mee akkoord zouden gaan dan zullen er een hoop supporters toch wel helemaal klaar mee zijn.

Deze maand zou toch wel heel simpel moeten zijn voor Ajax:
- Verkopen: Boilesen en verder alleen astronimische bedragen. 30-35 miljoen is een prima bedrag voor El Ghazi in de winter. Gewoon voet bij stuk houden en geen gezeur!
- Aankopen: Spits indien er een goed exemplaar gevonden/betaalbaar is.

Er is altijd wat te zeuren of aan te merken op het voetbalspel zelf maar vooralsnog staat Ajax prima op de 1e plek met een klein voorsprongetje en gaat het eigenlijk helemaal niet zo slecht.

En ik kan me overigens al helemaal niet voorstellen dat El Ghazi naar AC Milan zou willen. Het is daar helemaal een puinhoop en er is letterlijk niets over van het Milan van 4-5 jaar geleden. Ik denk dat Napoli of Juventus dan meer de voorkeur zouden hebben (gok ik), ondanks dat zij niet eens geinterresseerd zijn.

19 januari 2016 om 13:32

Jij bent echt gek in je kop!
30 tot 35 miljoen wat is die van de beek dan al waard 70 miljoen?!

Dat ze al 10 miljoen bieden is al niet te geloven! En als ajax iemand koopt willen ze steeds niet zo veel betalen want dat is de speler niet waard!


19 januari 2016 om 14:50

Welkom in de wereld van het voetbal. Zo werkt het nou eenmaal. Als ze koopjes willen gaan ze maar naar Utrecht ofzo

19 januari 2016 om 15:56

Fcu4ever.
Wind je niet zo op man. Het gaat in heel de discussie niet over de Waarde. Het gaat erover dat Ajax El Ghazi nog niet kwijt wil. Natuurlijk betaalt alleen een gek 30 miljoen. Maar dat is juist het hele punt. Ajax WIL Niet verkopen, tenzij voor een belachelijk hoog bedrag. Denk maar aan Martial.

Als deze lummel 10+ miljoen waard is en die bazoer 25+ wat is haller dan niet waard. Deze man komt de meeste linksbacks uit de Eredivisie niet voorbij een erg matige speler!
Bazoer 10 miljoen
El ghazi 4,5 miljoen niets meer

19 januari 2016 om 13:38

Bazoer en El Ghazi zijn geen spelers van Utrecht he. De marktwaarde van spelers van Ajax is sowieso veel meer waard dan die van Utrecht. Dat is geen belediging maar een feit.
Plus daar bovenop hebben deze spelers nog een lang contract en heeft Ajax geld genoeg op de bank dus ze kunnen vragen wat ze willen voor deze spelers.

19 januari 2016 om 14:51

Haller speelt bij een Utrecht wat een beetje voor de sier mee balt in de nl competitie. Geen europees helemaal niets. Totaal onbelangrijke club in Nederland

Wat heeft Ajax nou aan nog meer geld op de bank? Ze hebben zo onderhand genoeg geld om een serieus bod op Messi uit te brengen. Het probleem is dat er amper goede spelers zijn die Ajax kan halen. Neem daarbij dat het halverwege het Seizoen is en dat El Ghazi veel potentie heeft getoond, dan zou ik toch uitkomen op een veel hoger bedrag. Twintig miljoen ofzo?

19 januari 2016 om 14:53

Maakt toch niet uit of Jeromb vindt dat Ajax geld zat heeft? Misschien vind Ajax wel van niet

geloof hier vrij weinig van, kan me niet voostellen dat ajax hem voor zo weinig geld laat vertrekken. hij heeft nog genoeg te leren bij ajax plus een doorlopend contract, en met alle respect voor die geweldige club.. maar kom op zeg milan is toch amper een stap voorruit te noemen, presteren al jaren zeer onder maats en doen niet eens mee om de bovenste plaatsen in de serie a de laatste jaren. lekker in nederland blijven door ontwikkelen.

Lol!! Mooi bedrag, voor een foto met handtekening van el ghazi!

Denk dat Milan hem niet kan betalen, contract tot 2019 en ajax beste spits maar kan op meerdere posities uit de voeten. Volgens mij zit Milan niet goed in hun slappe was, met een bod onder de 20 miljoen ben je kansloos, dan speelt ie nog enkele jaren bij ajax.

Wat moet ajax met het geld? 10 miljoen is een fooi tegenwoordig, daar haalt ajax geen vervanger voor!!! Denk logisch na en zie in dat el ghazi of voor meer vertrekt of nog enkele jaren bij ajax speelt, zo moeilijk is het niet..

Ajax moet elk fatsoenlijk bedrag aannemen. El Ghazi is een matige speler en dat liet hij tegen ADO ook alweer zien, stelt weinig voor op af en toe een leuk schot na.

19 januari 2016 om 14:55

Ajax moet niks en wat jij van hem vind boeit niemand bij Ajax. El Ghazi gaat voor veel meer dan 20 mil verkocht worden. Deal with it

19 januari 2016 om 16:33

Misschien heb je iets aan de woorden manieren en fatsoen. Jij mist het.

19 januari 2016 om 16:01

Zwak om iemand te beoordelen na een blessure in een vormdip. De eerste weken van de Eredivisie waarin El Ghazi de ene na de andere prachtgoal maakte en de backs het nakijken gaf zijn volgens jou vast en zeker toeval?

19 januari 2016 om 16:33

Zijn spel was toen nog steeds niet goed, als je had gekeken.

19 januari 2016 om 17:27

Ik heb gekeken. En ik heb jou niet nodig om daar een oordeel over te hebben. Daarbij heeft hij zijn debuut voor het nederlands elftal gemaakt op basis van die periode. Deze twee wedstrijden speelde hij verdienstelijk.

Ik vraag me echt af wat men toch in deze jongen ziet. Voor mij is het een zeer beperkte speler die elke vorm van in- en overzicht mist. Als buitenspeler passeert hij nauwelijks een man... Men heeft zich zand in de ogen laten strooien door die paar (gelukkige) goals aan het begin van het seizoen. Zijn veldspel is het hele jaar al abominabel.

19 januari 2016 om 14:13

Hoogstens kan hij met zijn fysiek als spits fungeren. Hij is op zich een goede afmaker. Tien miljoen is al veel voor El Ghazi.

19 januari 2016 om 15:11

Vergeet niet dat El Ghazi pas 2 seizoen bij Ajax 1 speelt en nog maar 20 jaar is. Wat verwacht je nog meer? Toegegeven, hij heeft nog veel te leren en moet zich als voetballer nog ontwikkelen maar hij heeft zeker een hoge potentie om uit te groeien tot een topspeler. Laten we eens kijken waar hij over 2, 3 jaar staat, Europese topclubs hebben deze jongen niet voor niets op hun shortlist staan.

Wat de transfer naar Milan betreft, ik zou het niet doen. Op dit moment is het een groot zooitje daar en zijn ze nog steeds zoekende naar de juiste chemie en passend spelsysteem. Wat dat betreft kan zo'n transfer een groot risico vormen voor zijn eigen ontwikkeling. Geloof mij dat El Gazi in de toekomst een belangrijke speler kan worden van het Nederlands elftal.

19 januari 2016 om 16:03

Waarom worden goede dingen gedefinieerd als 'geluk' en slechte als 'beperkt'? Alleen hieruit kan ik al opmaken dat je niet objectief naar deze speler kunt kijken.

19 januari 2016 om 14:58

Dat jij die jongen nu al zo snel afschrijft op deze leeftijd zegt al heel veel. Hij is jong kan op meer plekken uit de voeten scoort makkelijk heeft goede en slechte wedstrijden gespeeld maar ik verwacht niet nu van him dat hij ajax gaat dragen. Hij heeft potentie om een topper te worden door hard te werken vertrouwen krijgen en met een beetje geluk en geduld komt hij er wel. Daar naast zijn de statstieken van die jongen niet slecht. Heeft voor orange gespleeld was ook niet zo slecht. Als em verkopen wat krijg he terug? Hij zit in een dip en het kan en moet beter. Ik hoop dat hij het tegen deel bewijst. Er zijn andere spelers die het nog slechter doen en veel langer de kans hebben gekregen. Serero van de hoorn lase musschien die spelers die over datum zijn verkopen en een huntelaar of iemand halen met eevaring die het team op sleeptouw neemt en een meer waarde is in het team. Denk aan nigel de jong. Huntelaar. Lens. Van persie misschien als die ongelukkig is in terkije. Of barazite vind ik ook niet slecht heeft ook de nidige ervaring weet hoe mis het kan gaan als te vroeg weg gaat. Of ziyech verleiden met eej lange contract maar ik betwijvel of die komt. Haller kan je proberen.

Als ze slim zijn verkopen ze hem gelijk. Geloof alleen niet dat hij het gaat maken bij Milan en uiteindelijk als reserve op de bank zal belanden.

Waarom zou Ajax nu spelers überhaupt laten gaan? El Ghazi heeft nog een langdurig contract, Ajax heeft al meer dan genoeg geld op de bank en zullen in de tweede seizoenshelft iedereen aan boord nodig hebben voor de titelstrijd. Het is ook niet alsof je nu nog makkelijk een betere vervanger haalt, want dat soort spelers willen doorgaans niet in Nederland voetballen. Gewoon doorgaan met de huidige groep. El Ghazi zit nu weliswaar in een dipje, maar heeft zat potentie om nog beter te worden en meer te gaan betekenen voor Ajax.

Dus als je al serieus overweegt iemand te verkopen, moet je dat alleen doen bij een bod dat echt niet te weigeren is, omdat het vele malen hoger ligt dan een realistische transferwaarde. Gewoon 40 miljoen vragen, het is niet alsof we van de beste man af moeten ofzo...

Gewoon minimaal 20 miljoen vragen plus een doorverkooppercentage.
Daar kun je Sisto en misschien ook Traore van halen.

19 januari 2016 om 16:08

Dit lijken me goede voorstellen. Ik zag gisteren toevallig de wedstrijd tussen Swansea en Watford en hoorde van de commentator dat Gomis bij Swansea op een zijspoor zit. Wat denk jij van hem voor nog 2 jaar in de spitspositie te laten afwisselen met Milik? Bijvoorbeeld in de Europese wedstrijden lijkt me dit wel een goede optie.

19 januari 2016 om 17:37

Denk niet dat Gomis trek heeft om naar de eredivisie te gaan om te concurreren met Milik.

19 januari 2016 om 22:36

Wie niet waagt wie niet wint. Maar word lastig zijn veel clubs die in frankrijk nog in die jongen geloven en betalen meer en de taal. Misschien als ajax CL speelde had je nog kans. Maar ja er zijn er genoeg andere alternatieven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren