Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Italiaanse grootmacht heeft Messi op de korrel: ‘Leo is de droom’’

Laatste update:

Lionel Messi staat nog tot de zomer van 2018 onder contract bij Barcelona en volgens verschillende geruchten is de Argentijn van plan om over twee jaar pas een definitieve beslissing te nemen over zijn toekomst. Paris Saint-Germain, Manchester City en zijn jeugdclub Newell’s Old Boys werden al genoemd als mogelijke bestemmingen en daar is volgens Tuttosport nu een nieuwe geïnteresseerde bij gekomen.

/

De Italiaanse sportkrant pakte dinsdag op de voorpagina namelijk groot uit met het bericht dat Internazionale Messi naar Italië wil halen. De voormalig werkgever van Frank de Boer werd onlangs overgenomen door de Chinese Suning Groep, waardoor er een flinke kapitaalinjectie mogelijk is. Marco Tronchetti, directeur van hoofdsponsor Pirelli, durft hardop te speculeren over een transfer: “De droom is Leo en soms komen dromen uit”, laat hij weten.

Dit is overigens niet de eerste keer dat de sterspeler van Barcelona in verband wordt gebracht met een transfer naar Inter. Messi vertelde Juan Sebastián Verón naar verluidt in het verleden al een keer dat hij het wel zag zitten om in Milaan te spelen, terwijl oud-voorzitter Massimo Moratti toen ook zijn belangstelling niet onder stoelen of banken stak.


Denk jij dat Lionel Messi naar Internazionale gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
30 november 2016 om 11:47

Jij als Feyenoorder kan het weten

On: Messi gaat natuurlijk niet naar Newell noch Inter, Manchester City is nog enigszins plausibel maar waarschijnlijk blijft het gewoon Barca.

30 november 2016 om 11:54

Als Feyenoorder vind ik het een geniale opmerking 😂

30 november 2016 om 13:25

Geniale opmerking

Ajax is ook geinteresseerd in Messi.. Psv ook, Zelfs mijn team, een 6e klasser in de nederlandse amateurcompetitie is geinteresseerd in Messi. Ik bedoel welke club zou niet geinteresseerd zijn. Maar zie het niet gebeuren net zo min als deze transfer. Zie alleen zijn jeugdclub of een club in Engeland als optie meer niet.

30 november 2016 om 11:58

bestaat de 6e klasse amateurvoetbal nog?

30 november 2016 om 12:20

slaat nergens op. je bent pas geïnteresseerd in een koop als je het zou kunnen betalen.

30 november 2016 om 15:09

Serieus? 6de klasse? Waarom voetbal je eigenlijk? En dan nog reageren. Schandalig

30 november 2016 om 17:21

Ik denk omdat hij het leuk vindt.. Wilde gok

Die rooie baard vloekt echt gigantisch op dat inter shirt

-,- .... Eerst twijfelde ik nog of hij misschien naar City verkast, maar die geruchten zijn van de baan door Guardiola, maar Inter mag echt gaan dromen, in geen miljoen jaar. Mocht messi naar een andere team gaan is het een zwaar verlies voor Barca, want ik zou echt niet weten wie Messi kan vervangen. Is (haast) onmogelijk

messi naar inter is een droom niet nooit gaat uitkomen jammer genoeg. vooral als we geen CL halen en zijn salaris betalen is ook te lastig. wel kan je hieruit opmerken dat de nieuwe eigenaren erg optimistisch zijn en grof willen uitgeven om inter terug naar de top te brengen.

30 november 2016 om 13:29

Vanaf 2018 spelen de top vier clubs in de serie A direct in CL. Kans is groot dat inter daar bij hoort.
Wellicht als Simeone komt moet het een groot project worden. Ik acht het ook onhaalbaar dat Messi komt. Maar als Messi zelf ook wilt zou de deal makkelijker kunnen. Inter is ook een echt Argentijns enclave.

Als Messi niet bijtekent , dan is alles mogelijk. Niemand ziet het gebeuren en zeker alle Barca fans willen het niet zien gebeuren, maar over twee jaar zullen we het zien. Ik hoop dat hij naar een andere club gaat. Al was het alleen maar om te bewijzen dat hij het overal kan.

Ambitious zijn de Chinese eigenaren bij inter in ieder geval wel. Als de speler over twee jaar zelf wel oren naar heeft waarom niet? Argentijnen bij Inter is vaak een goede combinatie. Natuurlijk is de kans bijzonder klein, laat staan dat Barca hem zomaar afstaat. Maar zoals ik de verhalen van de eigenaren hoor gaat Inter echt wel terug komen. Ik denk dat Inter binnen twee jaar wel terugkeert in CL. Ze willen volgend seizoen 150 miljoen uitgeven en in 2018 gaat het om de project van Diego Simeone waar inter van droomt. Dromen mag en als je de financiele middelen hebt is het makkelijker realiseerbaar.

Nu nog niet, als Inter zijn status terug pakt en Messi raakt iets meer de schijnwerper kwijt aan Neymar of wie dan ook dan komt Messi wel naar Inter! net zoals Ronaldinho en Eto in milaan te vinden waren na hun superjaren bij Barca. Daarnaast is Inter meer argentijns dan italiaans.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren