Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Italië evenaart ondanks teleurstelling indrukwekkend wereldrecord

Laatste update:

Italië heeft zich donderdagavond stukgelopen op de defensie van Bulgarije. De kersvers Europees kampioen begon goed met een prachtige treffer van Federico Chiesa, maar wist na de verrassende gelijkmaker het doel niet meer te vinden: 1-1. De wedstrijd stond onder leiding van Serdar Gözübüyük. Ondanks het teleurstellende resultaat evenaart Italië een indrukwekkend record: i Azzurri zijn 35 wedstrijden achter elkaar ongeslagen gebleven. Dat lukte eerder alleen Brazilië (1993-1996) en Spanje (2007-2009).

Vroeg in de wedstrijd wist Lorenzo Insigne vanaf de linkerkant van het strafschopgebied het doel niet te raken. Chiesa, die vanaf de andere kant speelde, zorgde na een kwartier in een flits voor de openingstreffer. De vleugelspits dribbelde naar binnen, zette een een-twee op met Ciro Immobile, en rondde hard en laag met links af: 1-0. Italië kon daarna niet doordrukken en moest zes minuten voor rust de gelijkmaker van Bulgarije toestaan.

Alessandro Florenzi wist zich geen raad met Kiril Despodov, die op de Bulgaarse linkerflank langs hem snelde en een lage voorzet gaf op Atanas Iliev: 1-1. Een lange bal van Leonardo Bonucci zette Insigne op slag van rust vrij voor de Bulgaarse goalie Georgi Georgiev, die zich voor de bal wist te gooien. Ook in de tweede helft waren er kansen voor de Italianen, maar Nicolò Barella raakte hard het zijnet en Chiesa schoot in enorm kansrijke positie op Georgiev.

Italië had de eerste drie wedstrijden in Groep C gewonnen en loopt dus zijn eerste puntenverlies op. De ploeg van Roberto Mancini blijft bovenaan met tien punten, al heeft Zwitserland pas twee wedstrijden gespeeld (zes punten).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Matige pot van Italië. Veel slordig balverlies en verkeerde keuzes voorin. Maar ook Mancini met slechte wissels. Toloi voegt aanvallend 0,0 toe. En crystante ook niet. Pellegrni had er veel eerder in moeten komen. Aanvallend heb je veel meer aan die jongen. Moet vele malen beter tegen Zwitserland.

Toloi voegt 0,0 iets toe italie echt slecht gespeeld, heel saai ook heb de tv gewoon uitgezet omdat het echt saai was

2 september 2021 om 22:51

Op dit soort avonden raad ik je het switch kanaal op Ziggo aan zo krijg je van alle wedstrijden wat mee, naar mijn mening echt leuk

2 september 2021 om 22:54

doe ik ook regelmatig hoor, maar vond Italie echt niet bijzonder echt slordig hebben ze gespeeld

2 september 2021 om 23:02

Klopt, Italië viel erg tegen

2 september 2021 om 23:38

Als je zo de resultaten en het geleverde spel van veel van de 'traditioneel sterke landen' bekijkt, krijg je toch de indruk dat de selecties een beetje voetbalmoe zijn: Frankrijk, Nederland, Spanje, Italië, Duitsland, het was allemaal eigenlijk weinig overtuigend.

3 september 2021 om 09:37

Toloi is prima als centrale verdediger. Maar waarom hij als rechtsback gebruikt wordt is mij echt een raadsel. In een Calabria heeft Italië een prima andere back die daar beter kan spelen.

3 september 2021 om 11:17

@juvedeef, klopt vond hem echt matig spelen, hoop dat ie de volgende wedstrijd hopelijk goed word gebruikt

Had me zo verheugd op weer een leuke wedstrijd van Italië, maar wat een zwakke vertoning zeg. Eerst doen alsof het een demonstratiewedstrijd is met eindeloze tikken waarna vervolgens de deksel op de neus komt. Vervolgens rare wissels, verkeerde keuzes en veel balverlies. Immobile voegt naar mijn idee ook niets toe aan het spel. We missen een echte topspits, hoop echt dat Kean zijn vorm vindt want het talent heeft die zeker. Snel vergeten deze wedstrijd en hopelijk gaat het zondag beter!

Europees kampioen onwaardig. Echter maakt dit voetbal zo mooi...

2 september 2021 om 22:52

Niemand die er in Italië ook maar een seconde van wakker ligt ze staan er op het WK gewoon weer snoeihard.

2 september 2021 om 22:59

Net zoals het wk van 2018 zeker? Dit soort wedstrijden MOET je thuis winnen. Je zit samen met Zwitserland in een poule een daar zul je uiteindelijk het mee moeten uitvechten om plek 1.

2 september 2021 om 23:06

Ooh dus het ging eens een keer niet goed, net zoals op het EK in 2004. Je hebt gelijk ze gaan achter Zwitserland eindigen en vervolgens erin de play-offs uit vliegen. Mancini raakt aan de drank en Rome zal weer gaan branden.

35 wedstrijden ongeslagen doe dat maar eens na
Maar vanavond was het zeer matig spel van de Italianen en verdiende ze ook echt niet meer dan het puntje

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren