Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Italië bekroont perfecte cyclus met negenklapper; ook Spanje op schot

Laatste update:

Italië en Spanje hebben hun EK-kwalificatiecyclus maandagavond uitstekend afgerond. De Italianen hadden in eigen huis geen enkele genade voor Armenië en zetten liefst negen doelpunten op het scorebord. Met de overwinning zetten i Azzurri een perfecte score van tien zeges op rij neer. Spanje rekende met 5-0 af met Roemenië.

Italië - Armenië 9-1
Al na acht minuten nam Italië in zijn laatste groepswedstrijd de leiding. Ciro Immobile werd bij de tweede paal bereikt door Federico Chiesa en kopte simpel raak: 1-0. Een minuut later stuurde de doelpuntenmaker ploeggenoot Nicolo Zaniolo vrij op doelman Aram Ayrapetyan af, waarna de middenvelder van AS Roma de bal tussen de benen van de goalie door tikte en zijn eerste interlanddoelpunt maakte: 2-0. Na een klein half uur bereikte Leonardo Bonucci met een prachtige steekbal Nicolo Barella, die eenvoudig scoorde: 3-0. Zaniolo bereikte daarna Immobile, die de keeper omspeelde en voor een 4-0 ruststand zorgde.

Na rust was Italië niet van plan om zich in te houden. Zaniolo legde de bal in de 64ste minuut met links vanaf de rand van de zestien in de rechterhoek: 5-0. Het werd 6-0 via Alessio Romagnoli, die alert reageerde in de rebound. Vaste penaltynemer Jorginho mocht in de 75ste minuut vanaf elf meter tekenen voor de 7-0, terwijl de 8-0 op naam kwam van Riccardo Orsolini. De vleugelspits van Bologna werd fraai bereikt door Chiesa en kon met het hoofd eenvoudig scoren. Edgar Babayan deed tien minuten voor tijd iets terug voor Armenië, door vanaf links naar binnen te komen en met rechts de bal prachtig in de kruising te rammen: 8-1. Chiesa tekende met het hoofd voor het slotakkoord, nadat Orsolini hem vanaf de rechterkant bediende met een ragfijne voorzet: 9-1.

Spanje - Roemenië 5-0
Spanje rekende al in de eerste helft af met Roemenië, dat na het verlies tegen Zweden (0-2) afgelopen vrijdag kansloos was voor kwalificatie. In de achtste minuut scoorde Fabián Ruiz, die profiteerde van de rebound op een volley van Daniel Carvajal. Gerard Moreno kopte na een ruim half uur de 2-0 binnen op aangeven van Santi Cazorla en de aanvaller van Villarreal maakte er vlak voor rust na een lage voorzet van linksback José Gaya ook 3-0 van. In de blessuretijd van de eerste helft zorgde de onfortuinlijke Adrián Rus met een eigen doelpunt voor een 4-0 ruststand. Daarna hield Roemenië de gelederen lange tijd gesloten, maar het land kon niet voorkomen dat Mikel Oyarzabal in de 91ste minuut uit de draai scoorde en een 5-0 eindstand op het scorebord zette.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

9-1!! Wanneer is de laatste keer dat de Azzurri dat is gelukt? 30 punten uit 10 wedstrijden, de volledige score. Heerlijk! Ookal was het een makkelijke poule, de overtuiging waar mee werd gewonnen was fantastisch. Na 10 jaar slappe hap weer hoop en dat met een selectie waar meer dan de helft onder de 25 jaar oud is. Forza Italia!

18 november 2019 om 22:51

Uitwedstrijden tegen Bosnië en Griekenland waren vroeger altijd potjes waarin Italië het lastig had. Het zegt genoeg dat ze in deze reeks dit soort wedstrijden met gemak gewonnen hebben. Dit team is zeer talentvol en zeer leuk om naar te kijken!

18 november 2019 om 23:00

Tuurlijk mooi resultaat, maar griekenland en bosnie zijn in de verste verte niet meer te vergelijken met een paar jasr geleden. Man man wat zijn die 2 slecht zeg, die doen niet onder voor Liechtenstein!

18 november 2019 om 23:15

Griekenland verloor thuis van dit Armenië en speelde gelijk tegen Liechtenstein.

37 goals voor, 3 tegen. In 10 wedstrijden nog NOOIT vertoont. Mensen zullen zeggen; "maar..maar.. ze zitten in een slechte poule!" Buiten dat Bosnie aantal toppers heeft als in Dzeko,Pjanic ect en Griekenland vaak lastig is;Alsnog moet je het wel flikken. ALLES gewonnen. Waarin bijv Nederland punten verspeeld tegen ook matige landen als noord ierland of Spanje tegen Noorwegen, verzaakt Italie niet. Zelfs niet nadat ze al geplaats zijn

Italie is onder, opvallend genoeg, Mancini een machine geworden die zijn weerga niet kent. 9-1,normaliter zijn dat cijfers tegen non-profs van San marino,Gibraltar, maar Italië flikt het even tegen Armenië. Zanolio zoals al vaker gezegd hij is de next big thing, en Immobile moet je ook respect voor hebben wat hij laat zien na zijn toch tegenvallend avontuur bij Dortmund in 2015. Nu ook alweer 17 goals in 14 duels

Kortom italie heeft een héérlijk team staan

18 november 2019 om 22:55

De poule is ook gewoon makkelijk, maar er moet inderdaad wel gepresteerd worden. Immobile is inderdaad onderschat, een van de meest klinische spitsen van Europa. Ik denk alleen niet dat Italië kanshebber is voor de EK-titel. Daarvoor missen ze op een aantal posities extra individuele klasse. Het middenveld is erg sterk, maar de backs zijn gemiddeld en de buitenspelers hebben erg veel potentie, maar zijn soms erg onstuimig en missen rendement (Chiesa, Bernardeschi)

18 november 2019 om 23:05

@Bianconeri, had jij dit verwacht van Mancini? Mancini stond naar mijn weten altijd voor ok voetbal. Niet super verdedigend, maar hij was ook niet op aanv gericht

18 november 2019 om 22:56

Bosnië stelt niets voor net als Griekenland. Doet niets af van de prima prestatie van Italië. Toch denk ik dat als het er echt om gaat ze het afleggen tegen een aantal top landen. Ze missen wat ervaring en echte absolute topspelers. Desalniettemin is het leuk om weer wat talent bij Italië te zien.

18 november 2019 om 23:03

Bosnie speelt vooral tegen zich zelf op dit moment. Met een trainer die zijn spelers zonder enige tactiek laat voetballen. Dat is de grootste reden dat ze op dit moment niet veel voorstellen. Maar wedstrijden uit tegen Bosnie waren voor geen één grote ploeg een appeltje eitje.

18 november 2019 om 22:57

Inderdaad een prachtige prestatie van Italië. Maar dat een doelpuntensaldo van +34 nog nooit behaalt is lijkt me sterk. België heeft nu bijvoorbeeld +32 en ze moeten nog thuis tegen Cyprus, met 3 goals winnen (wat gewoon moet lukken natuurlijk) gaan ze hier al over.

18 november 2019 om 23:03

Italie heeft gewoon een beter team dan ren Nederland. Italië is gewoon een outsider voor de titel net als altijd. Ik zou het zelf wel leuk vinden als Italië wint. Liever dat dan Duitsland, België, Spanje, Portugal, Frankrijk of Engeland. De poule is dan makkelijk maar dan nog moet je maar zo overtuigend winnen en dat doen ze toch. En t is nietdat Bosnië helemaal niks is inderdaad. Beter dan Noord-Ierland in ieder geval.

19 november 2019 om 10:35

37 voor en 4 tegen. En de Belgen staan al op plus 32 dus die gaan er waarschijnlijk over. Tijdens de vorige WK kwalificatie hadden de Belgen trouwens plus 37 (43-6) en de Duitsers zelfs plus 39 (43-4) in 10 wedstrijden.

Wat is er toch met Armenië gebeurd ? Waren niet zo lang geleden toch nog een prima ploegje. Of leek dat maar zo?
Italië een leuk team met veel “nieuwe” jonge spelers, erg leuk!

zo heerlijk om te zien dat Italie meer gaat richting op de aanval ! Wereld best verdedigend land zonder enig twijfel maar snap nooit waarom ze nooit aanvallend voetbal gespeeld hebben ervoor.ze hadden heerlijkje spelers als : Del Piero, Totti, Inzaghi,vieri,baggio,tardelli en noem maar op. Italie zal zeker verassen op het EK. Ik zeg zelfs Finale : Frankijk- Italie

18 november 2019 om 23:03

Liever niet, Frankrijk zal nog steeds op wraak uit zijn, en dat gemixt met hun bizar goede selectie zal italie 100% verliezen. Alles behalve Frankrijk

19 november 2019 om 00:21

Als het zo'n fenomenale wedstrijd wordt als de finale van het WK dan graag. Één van de meest iconische wedstrijden ooit gespeeld.

Heerlijke verjonging maken ze in la bella italia door. Tonali, Bernardeschi, Zaniolo, Osorio, Chiesa..... nee, niemand praat nog over catenaccio of de Gatusos of Materazzis.

19 november 2019 om 14:39

Gattuso 3.trouwens is een Gattuso in je team hebben echt geen slecht gegeven hoor.

9-1, en dat nadat er afgelopen weekend uitgebreid in het Italiaans sportnieuws werd verteld over een jeugdcoach die ontslagen was voor het toelaten van een vernedering van de tegenstander (26-0)....Mancini heeft er toch een hecht geheel van weten te smeden tot nu toe. Kudos. Slechter dan Ventura kon hij het niet doen, maar heeft tot nu alle verwachtingen weten te ontstijgen.

Als ik aan een EK of WK denk van vroeger denk ik automatisch altijd aan Italië. Waarom? Geen idee. Misschien dat de legendarische wedstrijden van ze door mijn hoofd schieten en dat meer indruk heeft gemaakt dan elk ander land. Heerlijk dat ze zo in vorm zijn, ben benieuwd of ze ver kunnen komen.

Tonali en Barella zijn toch geweldige jongens. Dan een ervaren rot zoals Jorginho ertussen. Mijn vraag: waar was Sensi? Geblesseerd of geschorst? Dat vind ik toch wel echt de sterkste middenvelder momenteel van Italie. Insigne, Immobile, Zaniola, Chiesa en Bernardeschi: aanvallend ook veel talent. Het is een zeer leuke ploeg om naar te kijken, net als Nederland weer een heerlijke generatie die eraan zit te komen. Enige verschil is dat Italie wel weet hoe het is om toernooien te winnen..

Heb nooit veel sympathie met het Spaanse voetbal gehad, maar moet zeggen dat ik het zeer sympathiek vind van die nieuwe coach om spelers als Albiol en Cazorla weer bij de selectie te halen. Gun hen beiden nog een mooi eindtoernooi waar ik absoluut voor Albiol hoop dat hij eens niet op de bank hoeft plaats te nemen in een eindronde!

Dit aamvallend voetballende Italië is gewoon een van de titelkandidaten voor het EK en al helemaal voor het WK.. Italië is altijd op hun best tijdens WK's en ze hebben een bizzare generatie talenten. Op iedere positie hebben ze wel een toptalent...

Wat is dit lekker zeg tegen Armenië😂 Italiaanse jonkies hadden echt plezier dat resulteerde in een 9-1 overwinning, geen gas terug genomen gewoon door knallen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren