Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Isco kan naar Premier League; BILD weet waarom transfer naar Union misliep

Laatste update:

Everton mikt op de komst van Isco, schrijft The Times. De Spaanse spelmaker is nog altijd transfervrij nadat een overstap naar Union Berlin op het laatste moment in het water viel. Dat gebeurde, weet BILD, omdat Isco anderhalf miljoen euro aan extra premies eiste. Union zette daarop een streep door de overgang.

Isco werd maandag al medisch gekeurd door Union en niets leek een transfer nog in de weg te staan. Dinsdag trokken die Eisernen alsnog de stekker uit de deal. Olivier Ruhnert gaf bij monde van de club aan 'dat er grenzen waren overschreden door het kamp-Isco', en BILD weet nu wat de sportief directeur daarmee bedoelde. Isco zou bovenop de tekenpremie van anderhalf miljoen euro nóg eens anderhalf miljoen euro aan premie willen hebben voor het komende seizoen.

Dit was een eis die niet in het oorspronkelijke contract stond en niet in goede aarde viel bij Union. Isco is daarom nog altijd clubloos. Everton wil daarvan profiteren en met de technicus de o zo nodige creativiteit binnenhalen. The Toffees staan na twintig speelronden op de voorlaatste plaats in de Premier League en zijn met vijftien treffers op Wolverhampton Wanderers na (twaalf goals) de minst scorende ploeg. Op transfergebied ging er ook het nodige mis afgelopen maand: Everton liep de komst van onder meer Arnaut Danjuma, Olivier Giroud en Kamaldeen Sulemana mis, terwijl er met Anthony Gordon een smaakmaker vertrok.

Isco stond in de eerste helft van dit seizoen onder contract bij Sevilla, waar hij vastlag tot medio 2024. Die verbintenis liet de voormalig Golden Boy (2012) in december echter ontbinden. Reden daarvoor zouden het ontslag van trainer Julen Lopetegui en een ruzie met technisch directeur Monchi zijn geweest. In totaal kwam Isco negentien keer in actie voor Sevilla, waarin hij goed was voor één treffer en drie assists. Daarnaast speelde Isco in zijn carrière voor Valencia, Málaga en Real Madrid. Met die laatste club, waar hij uiteindelijk liefst negen seizoenen speelde, veroverde hij onder meer vijf keer de Champions League.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Reacties

Weet nou niet of Everton ideaal is voor Isco. Type spelers zoals Isco sterven helaas uit, de echte klassieke nummer 10. Hij was samen met James Rodriguez en Mesut Özil volgens mij de laatste echte klassieke hummer 10, die het vooral van hun geweldige inzicht en fantastische techniek moesten hebben en dat soort spelers komen in het hedendaagse voetbal helaas niet meer voor en moeten het spelers zijn die heel hard werken in combinatie met hun techniek en inzicht.

En laat Isco, net als James en Özil, best wel een 'luie' speler zijn. Lui in de zin van dat ze geweldig kunnen voetballen, maar de rest er niet of bijna niet bijdoen. Iemand als Ziyech vind ik ook nog wel wat hebben van een ouderwetse klassieke nummer 10, maar die heeft bij Ajax de knop kunnen omzetten dat hij ook hard moet werken en heeft dat enorm ontwikkeld en daarbij spelen dit soort spelers nu vaak in een vrije rol vanaf de vleugels in plaats van echt in de as als een nummer 10.

Dan krijg je tegenwoordig dus spelers zoals Ziyech, maar ook bijvoorbeeld Ödegaard, Musiala, Bruno Fernandes. Allemaal spelers die of vanaf een vrije rol vanaf de vleugels spelen, of wat meer op 'save' en ook als een soort 6 of 8 kunnen spelen.

James begon trouwens geweldig bij Everton, maar viel daarna heel ver terug. Hetzelfde zie ik ook bij Isco gebeuren. En vind spelers als Ziyech, Ödegaard, Musiala, Bruno Fernandes, etc. uiteraard fenomenale en prachtige spelers om naar te kijken voor de duidelijkheid. Maar ik mis ergens ook wel de echte klassieke nummers 10, die passen helaas niet meer in het hedendaagse voetbal.

2 februari 2023 om 17:36

Bij PSV hadden we tot een aantal jaar geleden Pereiro. Rasvoetballer met zo veel balgevoel en inzicht. Kon geweldig spelers vrij zetten en prachtig en zuiver op doel schieten, maar deed daarbuiten helemaal niets. Mede daardoor uiteindelijk toch een beetje door de achterdeur vertrokken, en vermoed ook dat het daardoor in Italie niet is gelukt, terwijl hij talent te over heeft.

2 februari 2023 om 19:00

Toch blijven die “luie” 10 spelers toch voor mij de mooiste voetballers. Vroeger had je daar veel meer van m, rui costa, ronaldinho (die dan wel vanaf links maar toch), aimar etc.
Van deze tijd zou ik neymar altijd graag als zo’n 10 zien, die zou in die rol zo perfect zijn met zijn perfecte techniek, ballen steken, dribbels en doelgerichtheid.
Jammer indd dat er verwacht word van zulke spelers dat ze mee verdedigen en vuile meters maken, maar tijden veranderen.

geen speler die je van de ondergang gaat redden...

Als tijdelijke vervanger voor Szymanski bij Feyenoord... Zonder gekkigheid, iemand die weet of de huidige Isco nog van meerwaarde kan zijn voor een club in de Premier League? Heb hem na zijn begintijd bij Real Madrid amper meer aan het voetballen gezien.

Everton heeft niet geleerd van James. Dit zijn geen spelers waar je wat aan hebt als je tegen degradatie vecht. Veel te slap. Te traag, geen inhoud. Ja, kunnen leuk dribbelen op de vierkante meter, maar dit gaat je niet helpen.

Wie kaapt isco weg voor de neus van Everton??

Gewoon ff ander half miljoen extra eisen alsof het een extra paaar spikkels op je ijsje is. Schaamteloos

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren