Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Isaksson gaat komende drie seizoenen in Turkse competitie aan de slag

Laatste update:

Andreas Isaksson speelt de komende drie seizoenen in de Turkse competitie. De Zweedse doelman, die transfervrij was nadat hij verbintenis met PSV was afgelopen, heeft een contract getekend bij het naar het hoogste niveau gepromoveerde Kasimpasa SK, meldt de club op de officiële website.

/

De dertigjarige keeper was in Eindhoven zijn plaats kwijtgeraakt aan Przemyslaw Tyton, maar was tijdens het EK in Polen en Oekraïne nog wel de eerste keus in het Zweeds elftal. PSV nam Isaksson in 2008 over van Manchester City, waar hij twee jaar onder contract stond. Daarvoor kwam de sluitpost uit voor Trelleborgs FF, Juventus, Djurgardens IF en Stade Rennes.

Ondanks de overgang naar de Turkse competitie keert Isaksson overigens toch in eerste instantie terug naar Nederland. Kasimpasa bereidt zich in het Gelderse Hoenderloo voor op het nieuwe seizoen en de Zweedse doelverdediger, die zich na het EK pas op 26 juli bij zijn nieuwe werkgever hoeft te melden, zal in Nederland aansluiten bij de selectie van trainer Metin Diyadin.

Denk je dat Andreas Isaksson het goed gaat doen bij Kasimpasa SK?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi dat hij een club heeft gevonden! Gun het hem van harte!

Middelmatige club, voor een middelmatige doelman. Ik vond hem bij Psv altijd niet hét gevoel geven aan de kijkers van "ik ga hier op de doellijn staan, en ik laat erg geen één door" zoals dat wél bij Gomes was in z'n Psv tijd.

9 juli 2012 om 13:41

Daarnaast moet je ook nog maar eens zien of je je geld krijgt daar, Boukhari kan daar alles over vertellen. Alles is er middelmatig, behalve de beloftes.

9 juli 2012 om 14:10

@breedje

Ach man praat niet anderen na als een kip zonder kop, er was 1 keer zoiets aan de hand met Amoah en daarvan weet niemand hoe het precies zat.

Misschien was er wel een probleem met zijn rekeningnummer, wat weet jij nou?

Verder heb ik nooit gehoord over een betalingsprobleem, denk je echt dat zo een club geen problemen krijgt met de Fifa als ze telkens niet betalen?

De inkomsten van dit soort clubs is vaak veel hoger dan de clubs in Nederland, ze hebben het geld echt wel.

Het gaat erom dat mensen zoals jij altijd iets negatiefs denken te kunnen vertellen over de Turkse competitie, maakt niet uit wat als het maar negatief is en dan maakt het dus ook niet uit of het een feit is of niet

9 juli 2012 om 14:22

Ik zeg toch niks over Amoah, ik heb het over Boukhari. Die hebben wij transfervrij over kunnen nemen van Kasimpasa, omdat hij daar al maanden geen salaris had gekregen. Hier heb je een bron, zodat je het zelf nog eens kan nalezen.

Zie nu dat link kopieren niet werkt, zoek op google naar Kasimpasa Boukhari salaris, en je zult meteen zien dat daar een boel gezeik omheen geweest is. Niks negatiefs zeiken, gewoon feiten.

Over Amoah is trouwens ook gewoon een feit dat Mersin van de afgesproken transfersom nog 0€ heeft overgemaakt.

9 juli 2012 om 14:57

Wind er nou maar geen doekjes om, want het is algemeen bekend dat enkele clubs in Turkije financiële problemen hebben. Daar behoorde Kasimpasa ook onder.

On: Het schijnt dat Isaksson een miljoen euro per seizoen gaat verdienen, dat is nog meer zelfs dan hij had bij Psv.

9 juli 2012 om 16:53

Kasimpasa behoorde daar inderdaad ook tot, maar dat is volgens mij wel veranderd nu. Kasimpasa staat in Turkije bekend als de club van premier Erdogan en daarnaast hebben ze tegenwoordig een absurd rijk bestuur (een aantal miljardairs). Schijnbaar wordt er goed geld gepompt in die club.

9 juli 2012 om 22:54

Moet je Het voor geld doen? of kan je gewoon ook voor je plezier doen? Sowieso verdiend en prof veel geld

9 juli 2012 om 13:06

Nou ik denk dat het niveau van PSV toch wel hoger ligt dan een net gepromoveerde turkse club. Ik denk dat Kasimpasa SK een soort NEC of Roda JC is. En PSV dus beter is.

9 juli 2012 om 13:09

Ik denk dat Kasimpasa SK een soort RKC of VVV is dus uberhaupt niet in de buurt komt van Psv.

9 juli 2012 om 13:11

Nou, ik vind RKC een goed seizoen gedraaid heeft. Maar zoiets als VVV en Excelsior zal het wel zijn.

9 juli 2012 om 13:17

Natuurlijk hebben ze een goed seizoen gedraaid maar er is boven verwachting gespresteerd, wat betekent dat ze dit denk ik niet vol houden of kunnen overtreffen.
Maakt ook niet uit, Wesley zit hier een beetje uit te dagen ^^

9 juli 2012 om 13:46

Daar heb je zeker gelijk in. Wie het aan het begin van vorig seizoen gedacht dat RKC in de play-offs voor europees voetbal zou eindigen!

9 juli 2012 om 14:07

Nee jongens, Kasimpasa is een grootmacht in Europa.
Natuurlijk stelt het niet heel veel voor. Het is een leuk clubje uit Istanbul, maar valt eigenijk in het niet ten opzicht van Fenerbahçe, Galatasaray en Besiktas. Toch is het een club met een rijke historie en een goede achterban, als je het in perspectief zet met de andere profclubs in Istanbul en de grootmachten van Istanbul.

Leuk voor hem, het zou ook zonde geweest zijn als hij PSV als 2e keeper maar een beetje op de bank zit, dat verdiend hij niet

9 juli 2012 om 13:04

Zijn contract liep af, hij speelde dus al niet meer bij Psv.

Helemaal goed, Psv is mooi van zijn salaris af, Isaksson heeft een nieuwe uitdaging en Kasimpasa heeft er een prima doelman bij.

Degradatie kandidaat in Turkije , het is geen denderende keeper met veel uitstraling maar hij had toch in Frankrijk bijvoorbeeld vast ook bij een middenmotor aan de slag gekund , zal wel een financiele keuze zijn.

9 juli 2012 om 14:08

Denk je dat Turkse promovendussen ook bakken met geld strooien?!
De Turkse grootmachten die hebben geld, maar dat komt puur en alleen door hun enorme fanschare en de enorme merchandising.

De kleinere clubs hebben geen grote budgetten. Overigens verwacht ik niet dat Kasimpasa mee zal doen als degradatiekandidaat, maar meer als een club die het linkerrijtje zal proberen te halen.

knappe transfer van kasimpasa ! paar aardige transfers gedaan... rijke voorzitters, dus aan het geld zal het niet liggen. En hun stadion is ook eindelijk af.

Goede stap van Psv. Nu zitten ze niet meer met zijn hoge salaris en dan kunnen ze dat mooi spenderen aan Luciano Narsingh.

9 juli 2012 om 13:40

Hij is transfervrij weggegaan dus ze hoefden al geen salaris meer te betalen aan Isaksson

9 juli 2012 om 13:55

Dus komt die salarispost toch vrij?

9 juli 2012 om 14:10

Dankje! Dat dacht ik dus ook.

hij heeft meer kwaliteiten dan hem vaak wordt toegedicht. zijn uitstraling helpt dan ook niet mee. maar hij heeft geweldige reddingen gemaakt de afgelopen jaren. hij kon echter niet meevoetballen, en was vaak te onzeker. bovendien was hij af en toe op een blunder te betrappen. uiteindelijk was hij zeker voor het salaris waartegen hij keepte gewoon niet goed genoeg. wel een goede jongen verder, nooit een kwaad woord van hem.

verder heeft psv een mooie toekomst aan keeperstalent: tyton, zoet en daarachter bertrams. bijna jammer dat tyton zoet in de weg staat, maar tyton is zo goed dat hij gomes (bijna?) kan doen vergeten. zoet komt er wel.

Leuk voor Andreas Isaksson. Toch mooi voor hem dat hij 'n redelijke club heeft gevonden die bij hem past.

Veel succes Isaksson!

Voor diegene die denken dat hij voor het geld heeft gekozen faalt. Hij gaat veel en veel minder verdienen dan bij Psv. Hij is gewoon te slecht om een club te vinden op fatsoenlijk niveau.

9 juli 2012 om 13:07

Achja, hij heeft toch een prachtcarriere (gehad). Juventus, Manchester City en Psv. Daarnaast bij Zweden ook het één en ander gepresteerd.

Hoeveel verdiende hij bij PSV dan en hoeveel gaat hij nu precies verdienen?? Moet jij weten aangezien je weet dat hij veel en veel minder gaat verdienen dan bij Psv....

9 juli 2012 om 13:07

da betwijfel ik dat die minder gaat verdienen hoor... kasimpasa heeft een paar rijke bestuursleden !

9 juli 2012 om 13:13

Natuurlijk gaat hij niet veel inleveren, anders gaat hij niet spelen voor een club die hij niet kende, of nauwelijks, en waarvan hij in elk geval niet eens de 4 verdedigers kan noemen waar hij mee te maken krijgt.

9 juli 2012 om 13:13

Kasimpasa kan dan wel een paar rijke bestuursleden hebben, maar het verschil in salaris onderling spelers mag nooit zo groot worden. En die spelers van Kasimpasa verdienen minimaal dus verwacht ik niet dat Isaksson veel meer gaat verdienen.

Had deze club eerlijk gezegd niet verwacht haha,
en verwacht dus ook dat we niet veel meer van hem zullen horen

Ik vond hem in het 11 tal van Zweden redelijk keepen ondaks wat blundertjes.

Is een goeie club voor deze keeper, hoger kan deze grabbelaar niet aan. wens hem veel succes

Hij had een beter club uit kunnen zoeken, pfft, de Turkse promovendus

Ik snap die spelers niet.
Informeren zij niet bij hun collega's hoe het er bij zo'n club aan toe gaat...?
Sinouh,boukhari en Yildirim gingen er alle weg omdat ze niet betaald kregen,en dat zijn toevallig de enige 3 spelers die wij kennen die erheen gingen,denkt hij dat ze een Zweed wel trouw zullen betalen?

Geen salaris,maar wel elke maand je zaakwaarnemer een premie betalen omdat hij je bij die mooie club heeft gebracht ...

Prut keeper eersteklas, hoopt dat hij can cashen. Vind hem niet een geweldige keeper. Past wel mooi bij een degradatie kandidaat. Zal wel ff kijken als hij weer een stuk of 3 per wedstrijd uit zijn net mag vissen.

Ik dacht zelf dat het ging om Galatasaray of Besiktas of desnoods Trabzon en Bursa maar het is inderdaad een matige keeper en dat soort keepers horen bij een matig team.

9 juli 2012 om 14:32

Wat zou Trabzon in hemelsnaam met Isaksson moeten als we zowat de twee beste Turkse keepers tot onze beschikking hebben.

9 juli 2012 om 19:16

Besiktas zou nog kunnen, maar de rest vergeet het maar..

ja zowat de beste keepers van turkije, achter volkan en mert bedoel je

@firataka We hebben al Carson, dus als Isakson kwam, dan werd hij gewoon tweede keeper want Carson schat ik hoger

Jammer dat het met Isaksson zo bergaf gaat. Bij Rennes was ie top, bij City ook maar bij PSV werd hij verguisd. Hij past niet bij een topteam, maar eerder bij een club die in de middenmoot speelt van een competitie. Dat heeft hem uiteindelijk de das om gedaan bij Psv.

Nou, ik zou als voetballer niet zo 1/2/3 naar een lager elftal gaan in Turkije (en Spanje), je kan na een paar maanden fluiten naar je centen en niemand die er echt wat aan doet!

Stom van Kasimpasa om zo'n matige keeper te kopen. Pasa heeft altijd al matige keepers gehad, Murat Sahin de grootste. Ik zie ze vechten tegen degradatie, ze zullen het erg moeilijk krijgen vooral met een matige team. Ishaksson moet de punten pakken anders wordt het erg moeilijk.

@voetbalzone

Dat is de oude logo van Kasimpasa!

hij heeft een goeie beslissing genomen, kasimpasa prachtige club en ook nog een mooie plaats in turkije, nu kan hij wel beter genieten in Turkije dan in Nederland met een mooie weertje

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren