Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Internazionale meldt zich met ‘bijna negentig miljoen euro’ in Frankrijk

Laatste update:

Het is Internazionale menens in de strijd om Nicolas Pépé. Diverse Franse media maken zondag melding van een torenhoog bod van de Serie A-club op de aanvaller van Lille. Volgens L'Équipe heeft Inter zich gemeld met een bedrag van bijna negentig miljoen euro, nadat zeventig miljoen eerder niet toereikend bleek. TF1 maakt melding van een iets lager bod van 75 miljoen euro.

Pépé kwam donderdag aan in Egypte met de nationale ploeg van Ivoorkust en bereidt zich voor op de eerste wedstrijd op de Afrika Cup tegen Zuid-Afrika van maandagmiddag. Hij heeft zijn entourage gevraagd om voorlopig niet te worden lastiggevallen met transferperikelen. Er speelt op de achtergrond echter veel en volgens L'Équipe leidt Inter momenteel de dans. Atlético Madrid zou echter een bod van 'soortgelijke omvang' hebben uitgebracht als Inter heeft gedaan.

Afgelopen seizoen ontwikkelde Pépé zich tot een van de grote smaakmakers van de Ligue 1. Afgelopen zomer wilde Lille de 24-jarige rechtsbuiten eigenlijk voor dertig miljoen euro verkopen aan Olympique Lyon, maar Pépé koos er zelf voor om in Lille te blijven. Hij was vervolgens een van de architecten van het uiterst succesvolle seizoen van zijn ploeg. Mede dankzij 22 doelpunten en 11 assists van Pépé in 38 duels eindigde Lille als tweede in de competitie, achter Paris Saint-Germain.

L'Équipe schrijft tot slot dat het 'interessant' wordt om in de gaten te houden hoe Engelse clubs reageren op de ontwikkelingen. Het blad speculeert over een mogelijke tussenkomst van Liverpool; trainer Jürgen Klopp zou erg gecharmeerd zijn van de buitenspeler. Op dit moment lijkt Liverpool echter niet concreet. Manchester United werd eerder al met Pépé in verband gebracht, terwijl Bayern München hem volgens BILD op de 'B-lijst' heeft geplaatst: de komst van de Ivoriaan is nu geen prioriteit in Beieren.

Is Nicolas Pépé negentig miljoen euro waard?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Geloof er eerlijk gezegd niks van. Inter dat opeens 90 miljoen euro gaat uitgeven aan Pepe? Ik ken Pepe niet goed maar volgens mij gaan ze achter Lukaku en Dzeko aan. Mocht het waard zijn dan verwacht ik ook een
echte topper voor zo'n prijs.

23 juni 2019 om 21:39

Het lijkt me ook sterk maar er zijn ook bronnen die melden dat het gaat om een bod wat door bonussen op kan lopen tot 75 miljoen. Ook ontzettend veel geld voor een speler die zich eigenlijk pas één seizoen echt op niveau heeft gepresteerd.

23 juni 2019 om 21:44

Ben benieuwd. Ik was ook verrast met de mogelijke komst van Sensi. Die naam kwam niet vaak in het nieuws. Wellicht is er een tweede verrassing in de maak met de komst van Pepe.

Ik zie pepe heel graag komen maar dit bericht lijkt me echt flauwekul . Inter heeft de koop optie op Politano gelicht en lijkt me niet dat hij als 25 miljoen aankoop op de bank beland . Verder is lukaku topprioreit samen met barella . Inter heeft moeite om aan de 80 miljoen vraagprijs van lukaku te voldoen dus lijkt me sterk dat inter hier 'even' 90 miljoen bied op pepe .

23 juni 2019 om 20:51

Als ze barella halen zijn ze klaar op de markt, dan moet ze nog kijken aan wie ze icardi gaan verkopen.

23 juni 2019 om 21:52

Nou klaar zeker niet. Inter wilt zich doorontwikkelen . Met alleen Barella erbij ga je niet ineens Napoli lastig maken . Er moeten zeker 5a6 spelers bij

De vraag is nu of ze lukaku nog gaan als ze pepe hebben binnengehengeld. Als ze niet voor lukaku gaan kunnen ze net zo goed icardi houden maar conte is natuurlijk wijs genoeg om dat niet te doen. Ik zit ook wel af te vragem wie er verkocht gaat worden want het geld moet ergens vandaan komen.

Heb hem nog nooit zien voetballen, maar in deze markt lijkt iedereen die een beetje kan voetballen als snel tussen de 60 en 80 miljoen waard. Zou me dus niet eens verbazen.

Geloof niet dat Inter 90 miljoen kan/heeft geboden maar wat wel zeker is dat onze buurman een grootse transferzomer tegenmoet gaat. Namen als Barella (min 40-50 miljoen), Lukaku, Sensi (die ze onder Milan's neus vandaan kapen naar alle waarschijnlijkheid voor 30 mil), en nu Pepe is Inter wel van plan een flinke kwaliteitsinjectie te willen uitvoeren. Echter, Inter fans, zouden jullie niet eens goeie backs kopen? Vind dat de laatste 8 jaar echt de zwakte van Inter, vorig jaar dan nog Cancelo maar... Dalbert, Asamoah, D'Ambrosio zijn toch geen CL waardige spelers?

23 juni 2019 om 21:24

Asamoah is een van de zwakste schakel s hopelijk kunnen ze een degelijke linksback halen.

23 juni 2019 om 21:58

Dalbert staat op de nominatie om weg te gaan . Asamoah vind ik nog wel degelijk en Dambrosio is eigenlijk niet goed genoeg maar geeft wel altijd 100%inzet . Had gehoopt op tagliafico maar die blijft bij Ajax . Ik zou voor de linksback eigenlijk niet weten wie een goede optie zou zijn . Voor rechts zou misschien semedo een optie zijn . Florenzi wordt nu ook genoemd maar lijkt me sterk dat hij Roma wilt verlaten .

Inter meld zich toch altijd voor vergane glorie en niet voor jonge talenten? Zou daar als speler never nooit naar toe gaan die club blijft catenatio en zal nooit zwingen echt vergane glorie over en uit!

23 juni 2019 om 21:57

Klopt Inter haalt nooit jonge spelers want Politano, Gagliardini, Skriniar, Brozovic, Icardi, d'Ambrosio, Martinez zijn allemaal stokoude voetballers, je roept maar wat.

23 juni 2019 om 21:57

Klopt Inter haalt nooit jonge spelers want Politano, Gagliardini, Skriniar, Brozovic, Icardi, d'Ambrosio, Martinez zijn allemaal stokoude voetballers, je roept maar wat.

24 juni 2019 om 12:23

Ach dit zijn van die reacties die je niet serieus moet nemen RamonDiaz. Dit is hetzelfde als dat men roept dat er alleen maar verdedigend voetbal wordt gespeeld in Italië. Dat was wel zo, inmiddels is dat stukken minder.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren