Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Internazionale komt met groot contractnieuws: ‘Dit is een bijzondere dag’

Laatste update:

Ivan Perisic heeft zijn contract bij Internazionale verlengd. De Kroatische buitenspeler lag nog drie seizoenen vast, maar zette vrijdag zijn krabbel onder een verbintenis tot medio 2022. In de voorbije maanden werd Perisic veelvuldig in verband gebracht met Manchester United, maar uiteindelijk bleef hij Inter trouw. De club meldt de contractverlenging via de officiële kanalen.

Volgens La Gazzetta dello Sport staat in de nieuwe verbintenis een afkoopsom van zeventig miljoen euro. Die zou echter alleen gelden voor clubs binnen Italië. Daarmee wil Inter voorkomen dat een club als Manchester United terugkeert en Perisic voor zeventig miljoen euro kan oppikken. "Dit is een bijzondere dag. Er komt wat emotie bij kijken. Ik ben blij na de zomer vol stress", vertelt Perisic aan het clubkanaal.

"Nu kijken we vooruit. Ik denk alleen maar aan Inter. We zijn alleen maar bezig met wat er op het veld gebeurt", verzekert Perisic. "Ik heb een tijdje mijn mond gehouden. Maar onder Luciano Spalletti zal ik alleen maar beter worden." Perisic speelt sinds 2015 voor Inter. Hij kwam destijds over van VfL Wolfsburg en speelde 72 competitieduels voor i Nerazzurri, waarin hij 19 keer scoorde. Dit seizoen staat de teller op één doelpunt in twee duels.

Maakt Ivan Perisic de juiste keuze?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit zou alleen gelden voor clubs buiten Italië, maar dan kan United hem tóch juist voor 70 miljoen oppikken?

8 september 2017 om 16:33

Dat snap ik ook niet... clausule voor teams niet uit italie. Manchester ligt toch echt in Engeland , dus hun kunnen hem dus alsnog oppicken voor 70 miljoen? (iets wat ik United ook wel zie doen, wisselgeld)

8 september 2017 om 16:41

Onzinnige opmerking, bij elk bedrag wisselgeld erbij zetten. 70 miljoen is voor geen een club wisselgeld dus als je niks zinnigs te zeggen praat dan niet

8 september 2017 om 16:56

Je weet dat de enige reden dat Perisic nu niet bij United speelt het feit is dat United niet meer dan 50 miljoen wilde betalen?

9 september 2017 om 11:50

nou focus je net op het stukje dat, tussen haakjes staat, en niet te serieus genomen moet worden. Daar gaat mijn post toch kats niet om?

Het gaat om die rare zin "een afkoopsom van zeventig miljoen euro. Die zou echter alleen gelden voor clubs binnen Italië. Daarmee wil Inter voorkomen dat een club als Manchester United terugkeert en Perisic voor zeventig miljoen euro kan oppikken."

Daar klopt toch niks van?

8 september 2017 om 16:56

Zal wel een typfout zijn, denk dat het moet zijn dat het voor clubs binnen Italië geld

Vind het jammer dat het United niet is gelukt hem te halen, of in ieder geval andere spelers voor de linkerflank. Ik ben namelijk ook enthousiast door de start dit seizoen, maar ik ben bang dat vanwege het uitblijven van versterkingen voor deze posities United straks weer in dezelfde kuil valt. Mourinho heeft aan het begin van de transferperiode duidelijk in een aantal interviews laten blijken dat hij 4 gerichte versterkingen in z'n hoofd had, en ik ging er vanuit dat dit naast een vervanger voor de geblesseerde Ibrahimovic, een controlerende middenvelder, en Lindelof waar al langer interesse in was, ook zeker om een linksback en/of linksbuiten zou gaan. De linkerflank was immers toch écht het zorgenkindje van United afgelopen seizoen. Met een Shaw waar Mourinho geen vertrouwen in leek te hebben, matige Blind, niet op z'n plek lijkende Darmian, en in de linie daarvoor werden spitsen Martial of Rashford opgesteld die vanuit die positie vaak geen schim van zichzelf waren, waarbij ze al hun dreiging verloren en niet van nut waren voor het team. Persoonlijk denk ik dat United overigens naast Perisic ook bijv. een Bale en Rose nog in hun achterhoofd hielden, en vanwege het uitblijven van verwachtte verschuivingen op de transfermarkt hierdoor uiteindelijk niemand heeft gehaald. Hopelijk breekt ze dit niet op, maar anders moet United in de winter zeker voor deze positie(s) in actie komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren