Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Interesse Real Madrid compliceert contractonderhandelingen in Milaan’

Laatste update:

Luka Modric is al jarenlang een vaste waarde op het middenveld bij Real Madrid, maar het einde van het dienstverband van de Kroaat in het Santiago Bernabéu lijkt zo langzamerhand in zicht te komen. De kans bestaat echter dat er aankomend seizoen een landgenoot van Modric het wit van de Koninklijke aan zal trekken, aangezien Real volgens berichtgeving uit Italië zeer gecharmeerd is van Marcelo Brozovic, reserve-aanvoerder van Internazionale.

Onder meer La Repubblica weet te melden dat de Spaanse grootmacht de ontwikkelingen rondom de 27-jarige middenvelder op de voet volgt. Trainer Zinédine Zidane zou in Brozovic een ideale partner zien van Casemiro, die eventueel ook op de plek van de Braziliaan zou kunnen spelen. Real heeft op dit moment weinig middenvelders in de gelederen die vlak voor de verdediging uit de voeten kunnen.

Colonnese heeft déjà vu: 'Toen streed Inter ook met Lazio en Juve om titel'

Het nieuws over de interesse van de koploper van LaLiga zal niet bepaald met gejuich zijn ontvangen in het Giuseppe Meazza. Brozovic is dit seizoen een belangrijke schakel in het elftal van trainer Antonio Conte, dat momenteel verwikkeld is in een felle titelstrijd met Juventus. I Nerazzurri profiteerden afgelopen weekend optimaal van de nederlaag van de concurrent bij Hellas Verona en hebben de koppositie weer in bezit.

Brozovic speelt sinds begin 2015 voor Inter, dat hem in eerste instantie huurde van Dinamo Zagreb en hem daarna voor vijf miljoen euro definitief inlijfde. De controleur ligt nog tot medio 2022 vast in Milaan en zijn club wil deze verbintenis graag openbreken. De interesse uit Madrid zorgt nu naar verluidt echter voor complicaties in de contractonderhandelingen.

Zou jij Marcelo Brozovic een goede aanwinst vinden voor Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Misschien wel onze belangrijkste speler dit seizoen. In deze vorm zou hij overal ter wereld in de basis staan, uitgezonderd Barcelona. Deze man kan écht alles. Scoren, een bal afpakken (niemand heeft een hoger slagingspercentage kwa gewonnen duels in de Serie A), het spel verdelen, een pass geven. Ontzettend complete middenvelder en ik hoop hem nog lang in ons tenue te zien!

11 februari 2020 om 19:31

Je merkt ook gelijk dat de balans niet helemaal goed is als hij niet speelt bij Inter. Echt een topper geworden dit seizoen.

11 februari 2020 om 19:37

Precies wat je zegt. Brozovic is echt de dirigent van ons spel. Hij bepaald wanneer we het spel versnellen of juist temporiseren. Echt een gemis als hij er niet bij is, niemand die dat kan opvangen,

11 februari 2020 om 19:46

Nouja, met Eriksen heb je er een speler bijgekregen die dat ook prima kan hoor. Hij is gemotiveerd en heeft even tijd nodig maar jullie gaan nog wel genieten van hem denk ik. Maar Brozovic is wel echt belangrijker voor Inter natuurlijk.

11 februari 2020 om 20:13

Eriksen speelt op 8 of 10 en Brozovic op 6.

11 februari 2020 om 20:19

Heb het over tempo bepalen en spel verdelen.

11 februari 2020 om 22:06

Marcover/ Ik heb Inter helaas te weinig gezien dit seizoen maar ik hoor hele goede dingen over hem. Hij zou 2 jaar lang van grote waarde kunnen zijn voor Real Madrid. Zidane is ook te slim om niet nu al na te denken over een backup van Casemiro. Brozovic ruilen met Modric? Zo wint iedereen. Ik verwacht ook dat James weggedaan wordt in de zomer en dat Donny voor hem komt.

11 februari 2020 om 19:54

Maak er maar inclusief Barcelona van hoor. Ik hoop niet dat we hem in het wit gaan zien. Bij Inter staat brozo centraal voor de opwaardse succes, zou jammer zijn als hij weggaat.

11 februari 2020 om 20:13

Ik kijk zelden wedstrijden van Barcelona. Ik was in de veronderstelling dat Brozovic daar niet nodig zou zijn omdat ze met Busquets en De Jong twee spelers hadden die uitstekend in een soortgelijke rol speelden. Dacht dat ze meer behoefte hadden aan een typische aanvallende middenvelder.

11 februari 2020 om 20:16

Daar heb je een punt. Maar Busquets is al een tijd niet onaantastbaar meer, en mensen die hem nog steeds de beste cvm ter wereld noemen die lopen echt achter. Busquets is nog steeds erg belangrijk maar het wordt steeds minder. Ik zou Brozovic best naast Frenkie willen zien, al hoop ik vooral dat ie gewoon blijft bij Inter.

11 februari 2020 om 19:57

Hoezo uitgezonderd Barcelona? Schat hem hoger in dan elke middenvelder dan die van Barcelona momenteel.

11 februari 2020 om 20:17

Nou nou, niet overdrijven. Ik denk niet dat ie Rosario of Hendrix bij ons de basis kan uitspelen.

11 februari 2020 om 20:39

Haha lol, niemand speelt Rosario uit de basis 😂

11 februari 2020 om 20:37

Hoezo uitgezonderd Barcelona? Verklaar je nader aub. Of bedoel je door de manier van spelen?

11 februari 2020 om 20:45

Maak je niet zo druk joh, als je goed leest geeft hij 5 cm boven je reactie een uitleg.

Brozovic is de stille kracht van Inter en zorgt echt voor de balans in het team. Vind hem uitermate goed spelen maar bij Real hebben ze al genoeg opties joh.

11 februari 2020 om 19:47

Dit was toch die jongen waar de Boer mee botste en hem zelfs na een tijdje niet meer in de selectie opnam.
Moet je nagaan als ze bijvoorbeeld wel de Boer hadden aangehouden.
Leuk om te zien dat hij nu weer is opgeleefd en de Boer ook weer successen boekt!

12 februari 2020 om 06:00

Welle bal afpakker/blok voor de verdediging, naast Casemiro, hebben we dan? Valt wel mee met de “genoeg opties”

12 februari 2020 om 13:53

Valverde kan ook prima als controleur toch. En meestal speel je toch maar met een verdedigende middenvelder toch? Overigens gaat Brozovic echt niet als backup fungeren hoor lol kapitaalvernietiging.

Lijkt mij dat dit vanuit zijn eigen management gelanceerd wordt voor een betere onderhandelingspositie. Geloof niet dat Madrid oprecht interesse in hem heeft, los van de kwaliteiten van de speler, gezien Valverde deze rol met glans vervult.

11 februari 2020 om 20:36

Als Modric vertrekt is dit gewoon een geweldige vervanger en daar gaat het hier om.

11 februari 2020 om 20:59

Daar is men in Spanje uit dat dat Odegaard zou zijn Middenveld zou overigens bestaan uit Casemiro, Valverde en Kroos. Dan kan je nog varieren met Odegaard, Isco, ... Waarbij Madrid wel mee bezig zou zijn zou Camavinga van Rennes zijn.

11 februari 2020 om 22:09

Rmd/ We volgen Camavinga op de voet maar die is nog heel jong toch? Odegaard blijft nog een jaar bij Sociedad als die ook Europees voetbal halen, dat zou een mooie ervaring zijn voor de Noor. Maar dat Modric weg gaat lijkt ook wel een zekerheid te worden. Er gaat veel gebeuren deze zomer

Wat een geluk voor alle zaakwaarnemers dat men constant kan schermen met interesse van Real Madrid of Barcelona om vervolgens een mooi contract in de wacht te slepen. Als ik alle verhalen van media in Engeland, Duitsland, Frankrijk en ook Italië mag geloven staat als men niet oppast half Europa straks onder contract bij deze twee clubs. Inter zal er geen baat bij hebben dit nieuws de wereld in te helpen dus zal de bron van dit nieuws uit de omgeving van de speler komen, lijkt mij.

Nu is dit wel een speler die Real zou kunnen gebruiken. Voor het seizoen vroeg ik me hardop af hoe Zidane het probleem in de balans op het middenveld zou oplossen. Met Modric en Kroos naast Casemiro ben je verdedigend kwetsbaar. Zeker wanneer je op de flanken met Marcelo en Carvajal speelt. Valverde is een schot in de roos gebleken, maar daarachter zijn er niet veel opties die dezelfde balans brengen als Valverde noch Casemiro.

Nu ik op het open kanaal van espn wat vaker naar de serie a kan kijken is Brozovic me meermaals opgevallen. Dat is een speler die de zwaktes van Real zou kunnen camoufleren. Interesse van Real zou me dan ook niet verbazen. In dit geval.

Goede keus. We hebben echt een back up nodig voor Casemiro. Casemiro is zo belangrijk mocht hij geblesseerd raken hebben we een groot probleem. Alle posities zijn dubbel bezet behalve die positie. Mijn eerste keus blijft wel kante. Hoop dat Zidane zijn landgenoot kan overhalen

11 februari 2020 om 21:03

@mcgregor Leuk dat Real een backup kan gebruiken voor Casimero maar je denkt toch niet dat spelers als Brozovic of Kante naar Real gaan om als backup te fungeren voor een speler die niet beter is dan zijzelf.

11 februari 2020 om 22:23

Casemiro niet beter dan brozovic ? Kom nou .. Casemiro is een geweldenaar en heeft echt wel een streepje voor op brozovic. Is de vaste nr 6 van Brazilië . Real speelt bijna wekelijks 2 wedstrijden dus rouleren gaat echt wel gebeuren en beide komen aan genoeg wedstrijden. Kante heeft helaas ook veel moeten banken voor Jorginho of speelde wel maar niet op zijn positie.

11 februari 2020 om 22:35

Ramondiaz. Ik denk dat je een punt hebt wanneer je zegt dat Brozovic geen tweede viool wil spelen. Maar Casemiro is natuurlijk een onmisbare schakel voor Real Madrid. Ik denk dat er niet veel meer in zit dan rouleren met Valverde of Casemiro. Wat nog steeds een behoorlijk aantal duels per seizoen zou kunnen zijn. Leuk dat Inter meedoet voor de Scudetto dit jaar, maar ze zijn nog niet van het niveau Real. Wanneer die er serieus voor gaan, dan zal het moeilijk worden om nee te zeggen. Ook als dat betekent dat je de strijd aan zal moeten gaan.

12 februari 2020 om 00:08

Ik denk dat @RamonDiaz bedoelt dat Casemiro uiteindelijk gewoon een stofzuigers is(een hele goede) Brozovic is een veel completere speler en kan bijna alles. Zo een speler is voor veel teams meer waard dan een stofzuiger.

Casemiro is echt geen"onomstreden basisspeler" bij Real Madrid. Er zijn nog steeds spelers genoeg die mee mogen rouleren omdat zij niet " onmisbaar" zijn. Daar valt bijvoorbeeld Casimero onder. Of Brozevic een speler is die een hogere positie zal kunnen innemen betwijfel ik dan weer. Volgens mij is hij van een gelijk kaliber als Csemiro en daarmee betwijfel ik ook het nut van zijn eventuele komst. Ik zit eigenlijk meer te wachten op het nuttig maken van de komst van Hazard, wan tot op heden lijkt zijn komst voor het team geen enkele toevoeging te hebben. Zoals eerder is gebeurd met Bale.

12 februari 2020 om 08:10

Casemiro is zeker onomstreden. Als je real kijkt zieje ook gewoon wanneer Casemiro rust krijgt het ontzettend slecht gaat op het middenveld. We hebbben niet eens een fatsoenlijk vervanger voor hem. Enkel Valverde zou daar kunnen, maar die kan beter box to box. Casemiro speelt overigens heel het jaar stabiel en is zeker met Kante, Busquets de beste CVM van de wereld.

Ik denk dat het tijd is om te vertrekken voor Modric. Past prima bij Inter met zijn project. Hoop dat ze deze lijn kunnen vasthouden zodat Juventus ook wat concurrentie krijgt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren