Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Al-Nassr gaat na Ronaldo en Brozovic voor volgende aanwinst uit topcompetitie

Laatste update:

Marcelo Brozovic mag zich op de korte termijn speler van Al-Nassr noemen, zo meldt Fabrizio Romano. De Saudische club maakt achttien miljoen euro over naar Internazionale. Vervolgens wordt de focus verlegd naar Seko Fofana. De gesprekken met RC Lens over de middenvelder bevinden zich inmiddels in een vergevorderd stadium.

Na een dagenlange soap krijgt Brozovic alsnog zijn gewenste transfer naar Saudi-Arabië. Al-Nassr zou Internazionale 23 miljoen euro betalen om de dertigjarige Kroaat in te lijven. Door de hoge salariseisen van Brozovic besloot de Saudische topclub vervolgens om het bod te verlagen. Al-Nassr was bereid om de middenvelder voor de komende drie seizoen een jaarsalaris van 25 miljoen euro te betalen, maar Inter zou echter nog maar vijftien miljoen euro inclusief bonussen krijgen.

De onderhandelingen tussen Inter en Al-Nassr bevonden zich hierna in een impasse, waarna Giuseppe Marotta namens de Italianen zelfs dreigde om een streep door de transfer te zetten. Volgens Romano maakt Brozovic nu alsnog de lucratieve overstap naar Saudi-Arabië. De clubs hebben elkaar uiteindelijk weten te vinden in een transfersom van achttien miljoen euro.

Al-Nassr wil hierna doorpakken met de komst van Fofana. De Ivoriaans international had het afgelopen seizoen als aanvoerder een belangrijk aandeel het ijzersterke seizoen van Lens, dat op één punt van kampioen Paris Saint-Germain als tweede in de Ligue 1 eindigde. In 35 competitieduels liet Fofana 5 goals en 7 assists noteren. Een transfer van Hakim Ziyech naar Al-Nassr lijkt tegelijkertijd van de baan. Bij zijn medische keuring ontstonden er twijfels over zijn knie en heup. De club zou Ziyech nu een aanbieding hebben gedaan met ‘aanzienlijk’ lagere financiële voorwaarden, waarbij Al-Nassr zich realiseert dat de kans klein is dat de komst van Ziyech nog rondkomt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ziyech en transfers, het is geen gelukkige combinatie.

2 juli 2023 om 15:29

Eerst naar Ajax, toen cashen bij Chelsea.

2 juli 2023 om 15:39

Daarna twee afgeketste transfers in één jaar tijd: één vanwege het te laat inleveren van de benodigde papieren, één vanwege een (voorlopig) niet doorstane medische test.

De ene kostte hem een jaar ballen met de grootste der aarde, de ander kost hem (voorlopig) een salaris waar een paard de hik van krijgt. Daarnaast is de move naar Chelsea natuurlijk geen gelukkige geweest kijkende naar het sportieve aspect.

Nee, niet de gelukkigste combo imo.

2 juli 2023 om 15:41

Maar toen hij echt naar de top kon of echt kon cashen in SA ging het mis.

2 juli 2023 om 15:45

Gelukkig geeft Ziyech niets om het sportieve

2 juli 2023 om 15:48

Dat doet verder weinig af aan zijn geluk op transfergebied.

2 juli 2023 om 17:04

Waar een paard de hik van krijgt... Raap me op van het lachen om deze reactie waarbij ik me door jouw in mijn eigen drinken verslikte toen ik het las dus bedankt daarvoor!

Natuurlijk is het wel allemaal wel waar wat je allemaal zegt en dan vooral het gedeelte over dat hij bij Chelsea onterecht op het tweede plan terechtkwam want hij is echt niet minder dan sommige andere voetballers daar geweest in de afgelopen jaren op een van de posities waar hij speelt en het daardoor toch wel jammer is dat hij mede doordat de coaches daar anders over dachten amper geen speeltijd kreeg laat staan een basisplek in de meeste wedstrijden.

2 juli 2023 om 18:58

Haha sorry maat, ik hoop dat er geen kostbare spullen gesneuveld zijn tijdens het verslikken. 🤞

3 juli 2023 om 16:48

Gelukkig niet nee anders had ik de rekening wel (digitaal) naar je gestuurd!

Het land is minder maar ze halen wel leuke spelers misschien kunnen ze een mooi tv contract krijgen waardoor , deze competitie ook uitgezonden zal worden in Europa Zuid Amerika en Afrika
het zal nu ook leuker zijn voor Ronaldo om spelers als Benzema en Brozovic in dezelfde competitie te zien spelen

2 juli 2023 om 15:17

Dit zal nooit gebeuren. Lijkt me een nieuwe hype, na China en de VS.

2 juli 2023 om 15:22

De voetbalmarkt in de VS is echter wel echt gegroeid en is zeker voor aardige talenten en Zuid-Amerika een prima optie. Europa is niet meer ten koste van alles het beloofde land voor die jongens.

2 juli 2023 om 15:23

Dat weet ik niet zo zeker China was een bubbel en de meeste Amerikanen geven meer om Americn Football Basketball en Honkbal dan om voetbal,
maar Saudi lijkt wel interesse te hebben zeker nu ze mannen en vrouwen toelaten in de stadions. en er is genoeg geld voor om de aankomende 10 jaar rustig een mooie competitie op te bouwen
eerst top spelers uit Europa
Betere staf
Betere opleiding
Betere scouting
Betere Voeding en Training
Beter trainingscomplex en goede stadions en goede velden bij alle clubs
als ze hier rustig aan werken dan zie ik niet waarom ze over 10 jaar geen competitie kunnen zijn die wereldwijd bekeken wordt

2 juli 2023 om 16:27

Waarom vergelijkt iedereen dit met china? China haalde spelers als oscar en hulk. Saudie arabie haalt ronaldo, kante, benzema etc. zijn veel grotere spelers.

2 juli 2023 om 17:25

Kom op man prime Hulk was grotere speler dan Benzema en Kante wat een grap!

2 juli 2023 om 21:04

Ga je mond spoelen man. Benzema wordt gehaald terwijl hij officieel de beste speler is van de wereld!! (hij is momenteel namelijk de speler die de Ballon D’Or in bezit heeft). Dat kunnen we van Hulk niet zeggen, wat een leuke speler het destijds ook was

2 juli 2023 om 22:49

Hahah ja ja Hulk was grotere speler dan Benzema...........

3 juli 2023 om 09:36

De budgetten zijn groter, maar vooralsnog zijn het allemaal nog spelers in hun nadagen van hun carrière.

2 juli 2023 om 15:25

Dat over het land is natuurlijk subjectief. De competitie wordt zou natuurlijk wel aantrekkelijker. Als ze dit de komende jaren doorzetten kan het nog best aantrekkelijk worden om uit te zenden.

2 juli 2023 om 20:27

Ik ga er niet naar kijken. Clubs gefinancierd van bloedgeld.

Echt een hele goede speler dit, zonde als hij naar Arabie zou gaan. Overigens @VZ, het zou fijn zijn als in dit soort artikelen wat vaker de leeftijd van de speler benoemd wordt, mis dat best vaak.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren