Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Inter kan 142 miljoen euro uitgeven: 'Ik zou graag zien dat Payet komt'

Laatste update:

Internazionale is overgenomen door Suning Commerce Group en de Chinezen willen de gevallen topclub zo snel mogelijk naar de Scudetto leiden. Het is dan ook de bedoeling dat er deze zomer nog wat spelers gekocht gaan worden en volgens La Gazzetta dello Sport is Suning bereid om in deze transferperiode een totaalbedrag van 142 miljoen euro te investeren.

/

De vraag is voor welke spelers Inter nu zal gaan. Massimo Moratti, de voormalig voorzitter van Inter, zou het in ieder geval wel weten: “Ik denk dat er twee of drie spelers bij moeten komen, dan kan Inter weer serieus meedoen”, zegt hij. “Ik zou graag zien dat Dimitri Payet wordt binnengehaald. Inter moet op zoek naar spelers met een sterke persoonlijkheid.”

“Als de club mij vraagt om advies dan geef ik dat graag, ik merk veel goodwill”, vervolgt Moratti. “De clubeigenaren moeten nu om tafel met Roberto Mancini en met hem overleggen welke posities versterkt moeten worden. Ik heb zelf niet gesproken met Mancini, maar ik heb er vertrouwen in dat hij de juiste keuzes zal maken.”

Denk je dat een speler als Dimitri Payet haalbaar is voor Internazionale?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De Financial Fair Play zit de plannen van zowel Inter als Milan dwars. Inter wilt fors investeren maar kan dit niet wegens de FFP. Vorig jaar Kondogbia gehaald en daardoor gedwongen om Kovacic te verkopen. Aan geld geen gebrek in ieder geval. Ik hoop dat Inter net als PSG geld kan pompen in de club via een sponsor.

28 juni 2016 om 12:39

Hahaha Payet gaat echt niet van West Ham naar Inter dat geen CL speelt!

28 juni 2016 om 12:44

Echt bizar hoe vaak mensen dit maar blijven roepen. Geld > CL. Snap dat nou eens!

Al denk ik ook dat hij niet naar Inter gaat, maar niet om die reden.

28 juni 2016 om 12:44

West ham speelt toch ook geen CL als ik het goed heb? Clubs als United en Chelsea kunnen toch ook gewoon topspelers halen ondanks gebrek aan CL voetbal? Niet dat ik den dat Inter zulke spelers kan aantrekken hoor, maar het CL argument zal niet de enige factor zijn die in de keuze van topspelers meeweegt.

28 juni 2016 om 12:47

Dat zeg ik ook niet volgens mij.. Maar als Inter genoeg salaris bied dan lijkt het me niet onmogelijk.

28 juni 2016 om 12:50

@marcjuventus

Inter speelt al jaren structureel geen CL. Dat is toch een heel ander verhaal dan de clubs die jij opsomt, vind je niet? Daarnaast betwijfel ik uberhaupt ook of hij voor het geld naar Inter zou gaan aangezien West Ham waarschijnlijk hetzelfde kan bieden.

28 juni 2016 om 12:55

Waarom heel dat 'hahaha' als ik vragen mag ?beetje dat 14-jarige gedrag waar ik mij wel eens kan storen. Ga de discussie gewoon op een normale manier aan en onderscheid jezelf met argumenten.

Om daarbij zelf het goede voorbeeld te geven: Ik vind Inter zeker wel een vooruitgang ten opzichte van West Ham United. Alhoewel West Ham met Bilic een talentvolle coach heeft, is Inter toch de club met de grotere potentie. Daarnaast verwacht ik dat Italië binnen enkele jaren weer toonaangevend zal zijn in het Europees strijdtoneel. Een club als Ac Milan blijft niet zwak presteren. Datzelfde geld ook voor Inter. We gaan zien.

28 juni 2016 om 12:58

Inter bouwt iets op, zal straks misschien weer om de prijzen spelen en weer structureel CL halen, iets wat Wes Ham hem niet kan bieden. Daarnaast blijft Inter wel een grote club met veel allure.

28 juni 2016 om 14:13

Zolang Italie maar recht heeft op drie CL tickets is structureel CL voor Internazionale lastig met de concurrentie van Juve, Napoli en Roma.

28 juni 2016 om 19:24

Dat denk ik ook, vandaar de misschien. Als de Italiaanse ploegen in de CL en EL hoge ogen gooien en de PL clubs tegenvallen kan dit misschien veranderen, maar daar ga ik niet vanuit. Ik ben benieuwd hoe Inter er de komende seizoenen financieel voor zal gaan staan. Ook is het va belang dat ze volgend jaar de CL in gaan, dat geld zullen ze hard nodig hebben voor de Ffp.

Verder moet er ook rekening worden gehouden met Milan en hun Chinese overname. Bij Napoli en Roma zal het vooral gaan over het behoud van hun topspelers en de verdere groei van de club op financieel en sportief gebied. Dan moet je ook nog natuurlijk rekening houden met Lazio, die recent nog CL haalden en natuurlijk jouw eigen club die er de laatste jaren vaak erg dichtbij zaten.
Het kunnen erg spannende seizoenen worden in de Serie A!

28 juni 2016 om 12:45

Suning Group gaat in ieder geval sowieso 100 tot 200 miljoen aan schulden aflossen en dat lijkt me het belangrijkst. Investeren zit er nog even niet in met de FFP of ze moeten een PSG-achtige constructie gebruiken. Hun inkomsten bestaan namelijk grotendeels uit sponsoren en dat is natuurlijk van die steenrijke sjeik.

142 miljoen aan transfers besteden zit er nog niet in. Financiën op orde en Champions League halen is het belangrijkst. Vanuit daar kan je verder groeien.

28 juni 2016 om 14:10

Zo is net, door de EL deelname heeft Inter rekening te houden met Ffp. Dat betekent eerst de schulden wegwerken.

Ze moeten goed bedenken welke posities versterkt moeten worden en niet zomaar grote namen gaan halen anders kan het echt fout gaan

De eerste wedstrijd op het EK was Payet weergaloos maar daarna is hij me eigenlijk behoorlijk tegengevallen. Ik denk dat Inter beter voor Pjaca moet gaan.

Ik denk dat Mancini het eerste probleem is dat opgelost moet worden. Totaal geen transfer visie. Bij Galarasaray heeft hij in de winter maar liefst 2 rechtsbacks aangetrokken (we hadden er al 2 in de selectie) en vanaf maart heeft een CV tot het einde op rechtsback gespeeld en moest er vervolgens in de zomer een nieuwe rechtback komen. Ik snap dat spelers niet naar behoren kunnen presteren maar dit slaat gewoon nergens op. Dit is enkel een voorbeeld van de vele bizarre transfers die mancini wilde.

Het lijkt wel alsof mancini liever 0-0 speelt dan dat hij 3-0 wint. De fetish voor CVM bij hem en dan vervolgens roepen dat het team creativiteit mist. Ehm mister waar waren deze gedachtes toen je 3 cvm in een transfer periode kocht.

Ik zou mancini direct ontslaan. Werkt een club helemaal naar de grond en een trainer als pellegrini/sampoali(helaas is die al naar sevilla)/klinsman aanstellen. Dan pas tranfers doen en altijd door een TD in overleg met de trainer en nooit om wens van de trainer. Zo stippel je een gezond tranfers beleid uit.

On; Payet is natuurlijk onhaalbaar voor Inter. Die gaat bij westham boven de 8 miljoen verdienen en akn als hij wilt ook naar een united, psg of arsenal. Ik zou eerder voor parejo of hamsik gaan als big creatieve transfers. Sowieso zou ik als inter zijnde het halve team van sevilla opkopen. Zitten echt geweldige spelers bij en inter is voor hun kennelijk eens stap omhoog

Dat zou meteen weer aangeven dat Inter geen langdurig beleid gaat voeren, Payet is 29 ze kunnen beter wat jongere gasten halen want Payet heeft weinig restwaarde en je moet er van uitgaan dat de komende jaren de topspelers van Inter nog weg willen gaan naar betere clubs. Gewoon langzaam het niveau opkrikken en hopen dat de Italiaanse competitie weer meer gaat aanspreken zodat spelers eerder willen gaan blijven.

28 juni 2016 om 13:07

Als ze nu gaan beginnen denken dat een speler geen restwaarde meer heeft gaan ze nergens niet komen. Gewoon een mix tot ze weer bovenaan meedraaien. Ze moeten gewoon investeren en met de Chinezen aan het roer met heel veel geld zal dat wel lukken. Ze zullen wel constructies moeten bedenken zoals PSG en CITY hebben gedaan om de FFP te omzeilen. Hopelijk dat het hen lukt zodat de Italiaanse voetbal opnieuw wat spannender wordt. Berlusconi zou echt moeten stoppen om een eikel te zijn en AC verkopen aan iemand die de middelen heeft of wilt erin steken om ze opnieuw er bovenop te helpen.

28 juni 2016 om 13:13

Man City en PSG hebben beiden een plan uitgestippeld en niet blind spelers gekocht voordat Yaya Toure en Zlatan werden gehaald (spelers met weinig restwaarde) kochten ze slim in. Wanneer Inter nu begint met het halen van Payet heb ik er niet veel vertrouwen in dat ze voor de rest wel logische aankopen zullen gaan doen.

In dat geval zou ik hem niet meer om advies vragen.. Jezus je gaat toch geen Payet halen, die man is 29 jaar en West Ham laat hem niet gaan voor minder dan 50 Miljoen.

Waarom zou inter niet instaat zijn om een topspeler te halen? Als een PSG (niet al te historisch club) vijf jaar geleden in een veel zwakkere competitie uit het niets een na ander ster zoals Zlatan kon kopen, waarom kan inter dan geen Payet halen? Als de rijke eigenaren hun ambitie uitspreken om inter te laten meedoen in de top van Italiaanse voetbal en in CL dan kan het gewoon gebeuren.

Met alle respect, we moeten echt niet onder doen voor een West Ham waar hij nu in speelt. Teams als Arsenal kunnen nogal altijd suf staren naar de internationale prijzenkast van Inter. Het is altijd een en al grote media hype met die Engelsen en internationaal stellen ze meestal teleur (gezien hun capaciteiten). Door die hype hebben ze gigantisch veel TV gelden binnen geharkt en de markt verkloot voor anderen.

Het eerste jaar/jaren gaat inter niet veel kopen, want nog altijd zit FFP regels inter dwars, maar wellicht met meer financiële inkomsten en CL voetbal kan inter weer structureel meedoen aan de top in Italië en weer hoge ogen gooien in de CL.
Maar ik weet niet hoeverre Chinezen daad bij woord leggen. We weten hoe stroef communiceren is met Chinezen, zoals meneer Wang bij ADO Den Haag.

Vooralsnog lijkt Juventus een monopoly positie te bouwen in Italië. Die is staan met straatlengte voor op anderen. Serie A is gebaat bij een sterke concurrentie.
Laten we gewoon hopen dat het goed gaat komen met Inter. Historisch gezien is inter altijd sterk terug gekomen uit diep dalen. Het hoort er beetje bij de DNA van de club.

28 juni 2016 om 14:10

Denk jij dat Inter meer dan 70 miljoen gaat betalen om Payet binnen te halen? Maar ik snap je punt wel.

28 juni 2016 om 14:18

Ligt eraan. Ze hebben vorige jaar toen de Chinezen niet waren, gewoon 40 miljoen uitgegeven voor Kondogbia.

Inter kan nu hooguit een speler van zo'n kaliber halen denk ik gezien de FFP regels.

Overigens zal inter gek zijn om 70 mil voor Payet te tikken. Omdat hij geen restwaarde meer heeft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren