Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Inter haalt voormalig AC Milan-talent binnen als concurrent voor Dumfries’

Laatste update:

Internazionale heeft een akkoord bereikt met Cagliari over de transfer van Raoul Bellanova, zo weet de Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio maandag te melden. Met de deal voor de 22-jarige rechtsback en winger is een totaalbedrag van tien miljoen euro gemoeid: drie miljoen voor het huren van Bellanova en zeven miljoen euro om de vleugelverdediger volgend jaar definitief over te nemen. Inter vroeg tijdens de onderhandelingen specifiek om deze constructie en Cagliari ging daar volgens Di Marzio mee akkoord.

Het bestuur van Inter houdt wellicht nog steeds rekening met een tussentijds vertrek van Dumfries, die normaal gesproken op de rechterflank opereert. De international van Oranje werd onlangs genoemd als mogelijke aanwinst van Chelsea, als onderdeel van een deal voor Romelu Lukaku. In de gesprekken over de aanvaller van Chelsea is volgens La Gazzetta dello Sport de naam van Dumfries gevallen, maar voor Inter is het ondenkbaar dat de flankspeler op korte termijn vertrekt. Dumfries ligt in het Giuseppe Meazza vast tot medio 2025.

Denzel Dumfries krijgt er met Raoul Bellanova waarschijnlijk een concurrent bij.

Dumfries maakte afgelopen seizoen veel indruk in Milaan. Na een twijfelachtig begin veroverde de back een basisplaats in het team van trainer Simone Inzaghi. Hij speelde 33 duels in de competitie waarin hij vijf goals maakte en vijf assists gaf. Daarnaast kwam hij ook nog in zeven wedstrijden in de Champions League in actie. De voormalig vleugelverdediger van PSV geniet nu van een vakantie, nadat hij met het Nederlands elftal actief is geweest in de Nations League.

Di Marzio sluit de mogelijkheid niet uit dat Bellanova gewoon wordt gehaald als concurrent voor Dumfries op de rechterflank. De door Inter begeerde rechtsback doorliep de jeugdopleiding van AC Milan, maar tot een doorbraak in de hoofdmacht kwam het nooit. Na mislukte onderhandelingen over het salaris vertrok Bellanova richting Girondins Bordeaux. Na verhuurperiodes bij Atalanta en Pescara kwam hij terecht bij Cagliari, dat hem in mei definitief overnam van de Fransen. Het lijkt er nu op dat hij na enkele jaren afwezigheid terugkeert in Milaan.

Vind jij Raoul Bellanova goed genoeg voor Internazionale?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Ken de speler niet heel goed maar scheen een van de weinige licht puntjes van Cagliari te zijn en met zijn 22 jaar kan hij zich ook nog goed ontwikkelen al denk ik niet dat hij als vervanger van Dunfries wordt gehaald maar meer als back up speler. Mooi dat inter ook naar de jeugd kijkt want Asllani lijkt ook over te komen 20 jarige Cdm van Empoli. Inter is wel heel actief en lijkt er op dat ze de selectie zo snel mogelijk rond willen hebben met Lukaku en Dybala ook in aankomst en wellicht Bremer mocht Skrniar weggaan.

20 juni 2022 om 18:47

Zal Dumfries niet naar Engeland gaan? Las interesse van Ten Hag en Chelsea tussen neus en lippen door.

20 juni 2022 om 18:58

Dat zal best kunnen maar denk dan niet dat Bellanova meteen als basisspeler zal spelen maar dat inter nog opzoek gaat voor een vervanger.

20 juni 2022 om 19:05

Darmian is er nog altijd natuurlijk. Al zal die ook wel als optie gezien worden voor de linkerflank (want inzaghi ziet in di Marco toch eerder een CV lijkt het, wat ik zelf totaal niet vind trouwens).

20 juni 2022 om 19:20

Ben zelf niet zo fan van Darmian. Harde werker wel hoor maar voetballend vind ik hem te matig. En Di marco zie ik ook veel liever op de linkerflank. Aanvallend liggen juist zijn sterke punten, verdedigend staat hij juist vaak verkeerd.

20 juni 2022 om 19:25

En hij is ook te klein voor een centralere positie. Jammer inderdaad want iemand met zo een trap en voorzet is eigenlijk perfect voor het systeem van Inzaghi en daarnaast ook gewoon eigen jeugd. Al is hij wel een beetje aan de trage kant.

20 juni 2022 om 19:02

Ja als Inter fan ben ik hier ook heel blij mee. Ziet er tot nu toe goed uit maar ik juich pas als alles rond is🤣 zijn wel vaker gelinkt aan spelers die bijna rond waren maar ik heb vertrouwen. Ze zijn tot nu toe alle zwakke plekken wel aan het versterken, we hadden geen vervanger van Brozovic maar dat ziet er nu goed uit met Asslani, Bellanova heeft de op 1 na meeste voorzetten gegeven in de Serie a dit jaar alleen Biraghi van Fiorentina heeft er meer, dus ben heel benieuwd. Ik hoop dat Dybala en Lukaku komen maar mijn grootste doel is Bremer, dat is echt een wereldtoppers in wording

21 juni 2022 om 07:51

Vond het al vreemd dat een speler die overal te kort lijkt te komen (aan zn vele verhuurperiodes te zien, voor bijna 10miljoen de overstap gaat maken. Heb 1 a2 potjes van Cagliari gezien, maar dat leek echt nergens op. Ben benieuwd naar zijn periode bij Inter. Ook leuk om te zien dat hij Italiaans is, heb je toch altijd een streepje voor.

Lol, wist niet eens dat hij uit onze mooie club vandaan kwam. Wel prima talent dat zich goed ontwikkeld. En Italiaan; is en blijft een pluspunt

21 juni 2022 om 07:40

Bellanova was de speler die na Juve - Milan met Ronaldo op de foto ging - in de kleedkamer van Juve - waar je Chiellini op de achtergrond met z'n zaakje zag staan. Daar ken ik hem vooral van hahaha

Hij gaat Dumfries echt niet eruit spelen. Denzel is veeeel beter als wat een bepaald gedeelte hier graag zou willen hebben.
Dumfries en Karsdorp horen gewoon de vaste rechtsback van het Ned elftal te zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren