Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Instagram-reactie Van der Sar zorgt voor verbazing bij fans Man United

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor een 'onnodige' Instagram-reactie van Edwin van der Sar.

Edwin van der Sar heeft zichzelf niet populair gemaakt bij een deel van de Manchester United-aanhang. De voormalig sluitpost van the Red Devils reageerde merkwaardig onder een video op het Instagram-account van de club.

In het fragment wordt Altay Bayindir geïnterviewd. De Turkse doelman zegt dat hij groot fan is van Van der Sar en noemt hem zelfs een ‘legende van de club’. Bayindir stelt vroeger veel naar United te hebben gekeken en dat hij enorm opkeek tegen de Nederlandse doelman.

Van der Sar reageert vervolgens: “Hallo Altay, ik zie je snel in Manchester en dan zullen we het over keepen hebben, maar André (Onana, red.) blijft mijn favoriet zoals je weet!” Onder de reactie van Van der Sar wordt verontwaardigd gereageerd door fans van de club.

Iemand zegt het punt van de reactie van Van der Sar niet te begrijpen. Een ander noemt de woorden van de voormalig algemeen directeur van Ajax ‘onnodig’.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Komkommertijd. Maar dat Edwin niet handig is in de media is inmiddels wel helder. Moeilijk te peilen wat z'n punt is.

Het is dan ook een achterlijke opmerking.

21 november 2023 om 15:20

Hoezo nou weer achterlijk? Hij zegt erbij zoals je weet, dus waarschijnlijk hebben ze er een discussie over gehad en is dit bedoelt als grapje.

21 november 2023 om 17:28

Snap de fuzz ook niet. Onana komt toch ook gewoon van Ajax en kent ie al heel lang persoonlijk. Srond ook vast een knipoog bij.

Hij bedoeld het vast niet lelijk, maar ik snap nog steeds niet waarom die perse Onana erbij betrekt.
Al had die alleen 'thanks Altay' geregeageerd was het al ok.

Dan spoor je niet helemaal. Zeg dan gewoon helemaal niets. Er wordt nergens gevraagd wat zijn voorkeur is.

21 november 2023 om 15:31

Nou, nou... Dan spoor je niet helemaal? Wat een onzin man, hij heeft een voorkeur voor Onana... Big deal zeg!

21 november 2023 om 16:13

En niemand die erom vroeg. Het is geen big deal nee maar het laat zien dat hij niet helemaal 100 is met zo’n reactie.

21 november 2023 om 16:22

Wij reageren hier toch ook allemaal, vraagt toch ook niemand om? Hij heeft een voorkeur voor Onana en maakt een (onhandig) grapje... Als je als keeper daar wakker van ligt ga je het nog zwaar krijgen in het goal bij United.

Na al deze commotie zal Edwin vast wel even contact met hem zoeken om het uit te leggen o.i.d.

Wat een onzin zeg. hij kan toch gewoon zeggen wat hij wilt? Hij heeft een voorkeur aan Onana. En Altay weet het ook dus hij heeft het hem zelf als verteld.

Ik erger me echt aan zulke ''fans'' niet alleen bij het voetbal maar overal waar internet bij betrokken is. ze mogen van alles zeggen en schreeuwen maar de mensen over wie het gaat of er dicht bij staan moeten hun ''bek'' houden en in de pas lopen.

Je mag niet teleurgesteld zijn of super positief als speler, zanger, acteur of wat dan ook want dan krijg je het internet achter je aan

Van der Sar krijgt het echt iedere keer weer voor elkaar om de minst likeable gast te zijn in een ruimte.

21 november 2023 om 16:48

I see your bet and raise you a Wout Weghorst

Logisch toch, met Onana heeft hij gewerkt en kent hij persoonlijk.
Als hij het niet zou zeggen zou je het ook als een steek onderwater naar Onana kunnen zien, het is immers een steunbetuiging aan zijn concurrent.
Nu prijst hij ze beide.

Let op vandaag of morgen krijgen we weer te horen dat zijn accounts gehackt zijn en dat hij hier niets mee te maken heeft gehad!

Man man man... wat mis ik de tijd voordat social media bestond.
Wat een ongelooflijk kleinzerig en zielig volk wordt er tegenwoordig gecreerd en/of geproduceerd.

Aan de ene kant heb je een heel leger anoniempjes die de platformen gebruikt om oeverloos te schelden en aan de andere kant de groep die elk woordje weegt en zich standaard aangevallen voelt.

"he jeetje hey, dat laatste stukje wat Edwin zegt had nou niet gehoeven zeg.... Die jongen zegt notabene dat Edwin zijn gote voorbeeld is, maar dan kan Edwin het niet laten om in zijn reactie toch even te laten weten dat Onana (-ja precies, die andere keeper van United-) zijn favoriet is. Boehoehoe, dat kan echt niet zeg!"

En dan, omdat er een paar verontwaardigde reacties op social media staan, worden er zelfs nieuws artikelen aan gewijd...

21 november 2023 om 17:52

VLD-Oost er zijn altijd zielige figuren geweest. Nu met (social)media zien we het meer, en gaan sommige mensen denken dat dit de norm is. In het dagelijks leven is er voor mij echter echt niets veranderd, behalve dat ik af en toe zo'n artikeltje tegenkom. Maak je niet zo druk joh!

21 november 2023 om 18:26

Precies dit, ik heb de betreffende post ff opgezocht. Onder de ‘onhandige’ comment van vd Sar staan een paar honderd reacties. Nou poeh poeh, de hele social mediawereld staat in de fik!

Vroeger had je in elke plaats vast ook een paar lompe figuren en een dorpsgek. Dat zal nu niet heel anders zijn dan vroeger. Alleen ze zijn veel meer zichtbaar op social media. Als je je er niet zo bezig houdt kom je het ook totaal niet tegen natuurlijk.

Man Man man waar mensen zich al druk om maken, hij heeft een voorkeur of een favoriet, who cares, dat is zijn mening. hij wilt er niet mee zeggen dat hij slechter is dan Onana, en uit de tekst te lezen heeft die ook gepraat met Van der Sar anders zou hij niet zeggen "maar dat weet je"beetje kansloos hoe er dan gereageerd wordt op van der Sar.

Klinkt als een unieke man. Keepers zijn altijd een beetje apart, en hij reageert op zijn eigen manier. Leuk ! hij had ook een standaard media antwoord kunnen geven.

Denk dat de social(s) van Edwin door een ander wordt beheerd. En die is iets te opzichtig fan van Ajax. Lijkt me echt niet dat hij dit zelf doet.

hij zegt dus niks verkeerds en moet je nemen met een knip oog mss dat die nietzo handig is met social media maar dat is het eerste wat ik eruit begreep

Misschien maar delen uit het gesprek gehaald en probeerde hij een arm onder de riem van onana te steken, die het tot nu toe moeilijk heeft gehad? Zeer onhandige opmerking, maar mensen doe eens rustaahg het is maar een opmerkingtje van een man die net nog geopereerd is aan zijn hoofd… komkommertijd

Wat een ophef om niks. Wij VZ reageerders mogen alles zeggen, op twitter mag men ook alles zeggen, maar vd Sar mag dit niet, is raar en idioot. Wat een onzin. Waarom mag vd Sar dat niet zeggen? Iedereen mag zijn mening geven, dus ook vd Sar

As you will know.. normaal gesproken zou je een compliment terug geven maar hier is toch duidelijk sprake van iets waar ze het al eens over gehad hebben. Lijkt mij weinig aan de hand. Zolang Altay dat bericht zelf maar begrijpt.

Echt een naar mannetjendie van der Sar. Totaal overbodig om zo te reageren terwijl iemand zoveel respect voor je toont.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren