Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Iniesta krijgt staande ovatie van Juventus-fans: ‘Het maakt me trots'

Laatste update:

Andrés Iniesta verliet woensdagavond onder luid applaus het veld bij zijn wissel in de Champions League-wedstrijd tegen Juventus. De Spaanse middenvelder van Barcelona krijgt wel vaker applaus als hij de kant opzoekt, maar een staande ovatie in het stadion van Juventus kreeg hij niet eerder.

Barcelona en Juventus hielden elkaar in Turijn in evenwicht (0-0), waardoor de Catalanen zich als groepswinnaar plaatsten voor de volgende ronde van de Champions League. Iniesta startte vanuit de basis en werd na 82 minuten spelen vervangen door Jordi Alba. “Het is prachtig dat de supporters op deze manier laten blijken dat ze me waarderen, zowel uit als thuis. Het maakt je trots en heel erg blij, zowel als speler als persoon.” Afgelopen zomer werd Iniesta nog in verband gebracht met een transfer naar Juventus. Uiteindelijk zette de middenvelder zijn handtekening onder een contract voor het leven in Camp Nou.

Hoewel Barcelona niet wist te winnen in Turijn, plaatste de ploeg van Ernesto Valverde zich voor de volgende ronde. “We hebben ons doel bereikt, met nog een wedstrijd te gaan. Dat was het belangrijkste. Het hele team heeft het fantastische gedaan tegen een geweldige tegenstander”, aldus Iniesta, die nog lovend sprak over de sterk keepende Mark-André ter Stegen. “En het beste aan hem is dat hij nog zo veel verder kan groeien.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als speler moet je ook trots zijn, hij verdient het. Toch anders dan dat geboe

Voor mij zullen Iniesta, Xavi en Zidane een van de beste middenvelders ter wereld blijven. Techniek, slimmigheid, souplesse ongekend van dat trio. Zulke spelers worden maar een keer in de 50 jaar geboren..

23 november 2017 om 14:31

Hmm, daar doe je toch heel wat spelers tekort mee denk ik. Kijk bijv naar een Modric. Iniesta en Xavi worden natuurlijk sneller onthouden door de successen met het Tiki-Taka voetbal.

23 november 2017 om 17:56

Oenieboy, Modric hoort er zeker bij. En meerdere spelers, maar dat trio zijn mijn favorieten. En ik zei ook een van de beste. 😁

23 november 2017 om 18:00

Modric is ook een rasechte voetballer, maar ik denk dat ie toch ietsje onder die drie staat. Wat natuurlijk geen schande is.

23 november 2017 om 14:35

Hhhmmm.... "zulke spelers worden eens in de 50 jaar geboren" maar je noemt r zelf 3 op uit nagenoeg de zelfde generatie? :-)

23 november 2017 om 17:57

Getj, klopt. Maar ik bedoelde meer dat die drie, mijn persoonlijke favorieten zijn. En uiteraard zijn er veel meer.

23 november 2017 om 15:07

Je noemt al 3 spelers op die de afgelopen 15 jaar toch wel de beste waren. Dus eens in de 50 jaar is wat overdreven. Overigens vind ik dat een speler als Pirlo ook wel in dat rijtje thuis hoort.

23 november 2017 om 17:59

Afcavosje, ik bedoelde meer mijn persoonlijke favorieten. Al hoort Pirlo ook in dit rijtje, roerend mee eens.

23 november 2017 om 18:36

Selejamanii je spreekt je zelf nu 4 keer tegen haha.

24 november 2017 om 00:12

Hoezo spreek ik mezelf tegen? Ik erken toch dat de namen dat de genoemde spelers ook in dat rijtje horen. Ik noemde mij persoonlijke favorieten, wat begrijp je daar niet aan?

23 november 2017 om 15:12

Idd drie van de meest begaafde midvelders van de laatste 20 jaar.
Vind Seedorf toch ook in dat rijtje passen. Weliswaar met Ned11tal niet succesvol.. maar kijk eens naar zn prijzen.. de clubs... zn invloed.. enorm!

23 november 2017 om 15:32

Ik heb Seedorf eigenlijk nooit zo'n bijzondere speler gevonden. Bergkamp daarentegen...

23 november 2017 om 15:38

Verschillen we wat dat betreft van mening.. Seedorf in zijn Milaan tijd was echt van ongelofelijke klasse soms

23 november 2017 om 15:40

@xyzz, vind ik persoonlijk ook. Maar Bergkamp is altijd meer een schaduwspits geweest dan een echte middenvelder.

23 november 2017 om 15:41

Ja das een kwestie van smaak natuurlijk... maar kijk nog maar es wat wedstrijden en of acties terug... zo'n techniek.. zo'n kracht..

En Bergkamp ook natuurlijk... maar da's toch niet echt een .middenvelder..

23 november 2017 om 16:12

Seedorf? Een Modric vind ik persoonlijk beter dan Seedorf maar goed hij was wel erg goed maar in de top 4 van de afgelopen 20 jaar? Nee.

23 november 2017 om 17:50

Dat zegt je naam idd.
Daarbij riep of maak ik er geen top 4 van... t rijtje is te groot. Wat mij betreft. Persoonlijk vind ik Modric toch er andere middenvelder . En ook .inder dan Seedorf

23 november 2017 om 18:00

Kush, Seedorf hoort ook in die rij. Absoluut, ik had het meer over mijn persoonlijke favorieten.

23 november 2017 om 18:11

Ja snap ik man.. tis ook een kwestie van smaak.. maar no doubt Iniesta , David, Zidane.. wereldtop!

23 november 2017 om 17:52

Gerard, Scholes, Beckenbauer, Ronaldinho, Eusebio, Cruyff, Gullit, Hagi, Matthaus, Beckham.... Moet ik even doorgaan 😂

23 november 2017 om 19:53

@cheffkroon

Je noemt middenvelders die niet eens in de buurt komen, en daarnaast noem je aanvallers en verdedigers op. Dus nee, ga maar niet door.

24 november 2017 om 23:43

Pannenkoek whahahaha

23 november 2017 om 17:56

Eens in de vijftig jaar... de afgelopen vijftig jaar zijn er wel meer iconen uit eerdere generaties geboren, plus De Bruyne en Isco.

Dat is het mooie van zulke spelers, Iniesta, Del Piero, Luiz Ronaldo, Ronaldinho, Kregen vaker stande ovatie op andere velden. Dat heeft puur te maken met de karakter van de spelers los van dat ze super goed waren. Ik zie een Neymar, Messi of CR7 nooit zo een staande ovatie krijgen

23 november 2017 om 13:52

Messi niet? Is toch wel een nederig persoon waar je nooit iets geks van of over hoort. Hij heeft volgens mij wel staande ovatie(s) gehad en zal ze ook meer krijgen naarmate hij überhaupt wat meer gewisseld wordt

23 november 2017 om 13:53

Messi wel hoor

23 november 2017 om 14:53

Kijk eens op YouTube zou ik zeggen. Daar klappen ze bij andere teams voor Messi.

23 november 2017 om 15:22

Messi kreeg vrij in het begin van zn carriere een staande ovatie van de fans van aartsrivaal Real Madrid in het Bernabeu. Mooi moment. Del Piero en Ronaldinho overigens ook daar. Je kan veel zeggen over Real Madrid, maar haar fans waarderen mooi voetbal, ook als het door de tegenstander of zelfs aartsrivaal wordt gespeeld.

Iniesta en Xavi is het beste wat ik ooit heb gezien. 5 jaar lang elk middenveld gedomineerd. Ik weet niet of ik ooit zoiets nog ga meemaken. Iniesta verdient het. Een fantastisch persoon, geweldige middenvelder maar ook een grote wedstrijd voetballer. Helaas op de WK-finale maar tegen Chelsea zo geweldig.

23 november 2017 om 14:36

Busquets hoort daar ook bij hoor, wordt nog steeds erg onderschat. Pas als hij stopt gaan mensen beseffen dat hij van minimaal net zo'n hoog niveau was als Xavi

23 november 2017 om 14:52

Eens! Busquets is een van de meest complete cvm's die ik heb gezien. Verdedigend en tactisch heel sterk, al op jongere leeftijd. En voetballend ongekend goed. Hij is een meester in het simpel voetballen. Zijn skills ogen vrij basic net als die van Xavi, in dat opzicht zijn ze wel vergelijkbaar.

23 november 2017 om 15:05

Inderdaad, ik vond hem gisteren ook weer bij vlagen om van te smullen. Altijd de voetballend oplossing en draait ook simpel weg bij zn tegenstanders ook onder druk. Hij is na Messi de 2e speler op het wedstrijdformulier als ik de coach was

Ik ben echt anti barca maar oohh wat geniet ik van Iniesta. Hij is zowel op het veld als buiten het veld altijd voorbeeldig. En zijn voetbal intelligentje is ongekend. Voor mij de beste middenvelder! Natuurlijk is hij nu wat ouder en is Modric wel beter dan hem. Maar in zijn prime was hij echt niet te evenaren.

Beste middenvelder van de afgelopen 10 jaar. Lichtjaren verwijderd van de rest. Fenomeen, god, legende. Wat een speler.

23 november 2017 om 17:17

Overdrijven is ook een vak hè. Xavi behoort ook tot die 10 jaar, en is veel meer een leider geweest. Pirlo ook, Gerrard ook. Allemaal fenomenale spelers en echte karakters zoals je ze tegenwoordig maar weinig ziet.

23 november 2017 om 17:23

Zoals ik al zei is Iniesta een fenomeen en legende. Gerrard was een goede speler, maar noem hem nou niet als we het over spelers als Iniesta hebben... Kijk wat je doet

24 november 2017 om 07:09

Gerrard? Hahaha. Zeg dan Zidane ofzo.

Iniesta verdient respect van iedereen die maar een klein beetje van voetbal houdt en ik blijf het zeggen hij verdiende ook ballon d'or 2010 ipv Messi.

Iniesta is eigenlijk de betere versie van Wesley Sneijder. Een staande ovatie als deze verdient hij ook. Naar mijn mening toch wel minstens net zo belangrijk als Lionel Messi. Zijn handelingssnelheid, overzicht en passing is echt van het allerhoogste niveau en bovendien is het een ontzettend slimme speler.

Jammer dat Sneijder al vrij snel de weg omlaag koos. Met een paar andere keuzes zou het verschil tussen Iniesta en Sneijder nihil zijn. Helaas liep het voor Sneijder anders. Ik ben er van overtuigd dat hij nog steeds van waarde had kunnen zijn als hij na Internazionale voor een grote club had kunnen spelen. Het interval van zijn tijd bij Internazionale en daarna bij Galarasaray was enorm, al had dat ook te maken met zijn mentaliteit destijds.

haha dat is cool van de fans!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren