Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ingewikkelde megadeal sleept zich voort: ‘Ik ben erg gecharmeerd van hem’

Laatste update:

Sky Sports meldt vrijdag dat Internazionale circa zeventig miljoen euro overheeft voor Romelu Lukaku, een bedrag dat in termijnen zou moeten worden overgemaakt naar Manchester United. The Red Devils zien daar echter geen heil in en vragen naar verluidt ruim tachtig miljoen euro voor de Belgische aanvaller, die al enige tijd in verband wordt gebracht met de Italianen.

Antonio Conte, trainer van Internazionale, laat vrijdag in de Italiaanse media optekenen dat het 'belangrijk' is dat zijn club Lukaku naar het Giuseppe Meazza haalt. De transfersaga lijkt zich echter voort te slepen, al frustreert dat Conte niet. "Gefrustreerd is een groot woord. Lukaku is speler van Manchester United, dat is nou eenmaal de realiteit. Jullie weten heel goed dat ik gecharmeerd ben van hem. In mijn tijd als manager bij Chelsea probeerde ik hem al aan te trekken. Maar ik herhaal: vandaag is Lukaku een speler van United en ik heb veel respect voor die club.” Een en ander heeft te maken met de situatie omtrent Mauro Icardi, die overhoop ligt met de clubleiding van Internazionale maar nog geen andere club heeft gevonden.

“Ik zie hem zeker als een speler die ons beter maakt. We kennen onze plaats en zullen zien wat er gaat gebeuren”, voegt Conte daaraan toe. Saillant detail is dat beide clubs elkaar zaterdag treffen in een vriendschappelijke wedstrijd in Singapore. Lukaku is niet opgenomen in de wedstrijdselectie, zo liet manager Ole Gunnar Solskjaer vrijdag weten op een persconferentie voorafgaand aan het treffen met Internazionale in de International Champions Cup. “Hij is niet fit en dus ook niet inzetbaar.” Lukaku miste eerder al de oefenduels met Perth Glory en Leeds United tijdens het trainingskamp van the Mancunians in Australië en verscheen vrijdag ook niet op het trainingsveld.

De transfer van Lukaku, wiens contract op Old Trafford doorloopt tot medio 2022, leek onlangs in een stroomversnelling te zijn geraakt. Volgens berichten in de Engelse media was Piero Ausilio, sportief directeur van Internazionale, onlangs in Londen om de deal rond te maken, wat naar nu blijkt nog niet is gelukt. Lukaku werd twee jaar geleden voor 85 miljoen euro overgenomen van Everton en kwam in twee seizoenen tijd tot 42 doelpunten in het shirt van Manchester United

Verwacht jij dat Romelu Lukaku deze zomer verkast naar Internazionale?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Gewoon doen en weer lekker 4-4-2 gaan spelen met Martial en Rashford voorin .

19 juli 2019 om 15:00

Op fifa is dat de beste optie inderdaad haha. Solskjaer zal echter nooit zo gaan spelen denk ik. Ze hebben net james gehaald en daarnaast hebben ze nog sanshez, chong en greenwood. Als je zonder echte vleugelspelers gaat spelen zal je meer moeten verkopen

19 juli 2019 om 15:04

Greenwood speelt al z'n hele jeugd als spits. Sanchez heeft bij Arsenal als ik me niet vergis, ook aardig wat in de punt gestaan. Alleen Chong en James zijn echte wingers.

19 juli 2019 om 15:14

Daarnaast is james net als Beckham niet vies van verdedigend werk.

Zie liever dat Inter met die 70m achter Kostic, Cavani, Kean en misschien Dzeko gaat. Nee 70m gaat niet genoeg zijn voor deze 4, maar Icardi zal(helaas) nog worden verkocht.

Kostic zal in de 532 van Conte een van de beste wingbacks van de wereld kunnen worden.
Kean is in potentie een van de beste spitsen van de wereld en kan een heerlijk koppeltje vormen met Lautaro.
Dzeko en Cavani kunnen nog een jaar of 2 belangrijk zijn, tot Lautaro en Kean er helemaal klaar voor zijn.

Ziyech zou ook heerlijk zijn om erbij te hebben voor achter de spitsen.

19 juli 2019 om 15:05

Denk dat je met Kostic en Kean al rond de 70 miljoen zit. Kostic zou inderdaad wel een ideale speler kunnen zijn in het systeem van Conte. Cavani zie ik trouwens niet naar Inter gaan hoor, is financieel en sportief toch een stap omlaag, ondanks dat serie a natuurlijk een betere competitie is. Bovendien, kan Inter dat geld van Icardi niet beter in het middenveld+dzeko investeren? Met een echte stofzuiger erbij staat er echt een heel goed team.

19 juli 2019 om 15:19

En met het geld van Icardi zou je die andere 3 kunnen halen?

Cavani mag zelf van PSG vertrekken maar heb idd geen idee of hij er zelf trek in heeft. Hij wordt wel gelinkt aan Inter iig, mits Lukaku niet lukt.

Middenveld heeft in de vorm van Barella en Sensi natuurlijk topversterkingen binnengehaald. Brozo en Vecino zijn er ook nog. Met de verkoop van Radja en Gaglia zou je nog een aanvallende middenvelder kunnen halen.

19 juli 2019 om 15:41

@AZChelsea. Ik denk inderdaad dat Cavani niet haalbaar is. Daarnaast denk ik dat een topmiddenvelder belangrijker is om te halen. Echter geen stofzuiger, maar iemand die voor goals kan zorgen!

19 juli 2019 om 15:39

Ik zou niet willen dat Cavani én Dzeko worden gehaald. Cavani zou ik een goed alternatief vinden voor Lukaku, maar ik betwijfel of PSG wil meewerken aan zijn vertrek. Daarnaast denk ik dat Perisic ook echt een goede wingback kan worden onder Conte, Kostic kan mogelijk over een jaar transfervrij worden overgenomen. Kean zie ik natuurlijk erg graag komen, ik combinatie met Cavani of Dzeko. Daarnaast snap ik niet dat men zo rouwig is om het vertrek van Icardi. Deze man weigerde verdorie afgelopen seizoen uit te komen voor ons Inter! Walgelijk figuur, die ik niet meer in ons shirt hoef te zien. Wel een geweldige afmaker natuurlijk, maar iemand die zichzelf zo veel belangrijker vindt dan de club, dat kan gewoon niet geaccepteerd worden!

19 juli 2019 om 18:03

Conte speelt bij voorkeur 523

ondanks dat ik denk dat lukaku een prima toevoeging zou zijn voor inter, zou ik lekker overschakelen naar andere opties als united vast blijft houden aan meer dan 80 miljoen. in zijn tijd bij everton vond ik hem beter spelen dan nu, had meer wedstrijdritme, leek fitter dan aan het eind van afgelopen seizoen, is nu ook alweer een jaartje ouder en alsnog verwachten om hem te verkopen voor dezelfde prijs als dat je hem gekocht hebt. laat hem maar lekker de bank warm houden dan terwijl die een leuk salaris opstrijkt of neem genoegen met een verlies van ~10 miljoen.

Die clubs uit Milaan blijven maar geld uitgeven aan spelers die ze nooit terug naar de top gaat brengen. WAt moet je nou voor dat geld met Lukaku. Hij zal er vast wat inleggen, maar het is gewoon een zeer beperkte spits voor de top.

Dit moet snuiter gewoon accepteren.
Heb het al vaker gezegd
Lukaku is geen 80 miljoen waard.
Die is rond de 50a 60 mil waard.

Bankchester wilt altijd maar winst maken op hun spelers.
Zijn een voetbal club. Geen bank
Maar soms moet je je verlies nemen. Nu krijg je er nog 70 voor.
Maar Lukaku gaat er dit seizoen echt geen 20 a 30 in schieten. En zal dus alleen maar meer dalen in zn waarde.

Fix gewoon een ruil, Lukaku met Icardi en je ben klaar.

20 juli 2019 om 02:04

Wie zegt dat Icardi daar trek in heeft dan? Die wilt liever naar Juventus neem ik aan.

20 juli 2019 om 02:27

En wie zegt dat Juve hem nu zou willen hebben dan? ...en Ronaldo en Icardi gaan echt niet samen ben ik bang.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren