Indrukwekkende serie Sparta ten einde door winteraanwinst Jong PSV

/

Na drie wedstrijden op rij te hebben verloren, heeft Jong PSV zondagmiddag eindelijk weer eens de smaak van een overwinning mogen proeven. Het elftal van trainer Darije Kalezic won dankzij twee doelpunten van winteraanwinst Erik Quekel met 0-2 bij Sparta Rotterdam, dat daardoor de ongeslagen reeks van liefst elf (!) wedstrijden ziet eindigen.

De bezoekers uit Eindhoven werden wel stevig in het zadel geholpen door de thuisploeg. Al na vijf minuten moest linksback Kenny Teijsse inrukken met een rode kaart, hetgeen de opdracht voor Jong PSV een heel stuk eenvoudiger maakte. De bezoekers profiteerden vrijwel meteen: vier minuten na de verbanning van Teijsse liet Quekel zijn eerste doelpunt van de middag aantekenen.

Jong PSV had daarna moeite om de voorsprong vast te houden en incasseerde vijf gele kaarten. Kalezic zag zijn spelers echter overeind blijven en werd diep in blessuretijd van de spanning verlost. Opnieuw Quekel tekende in de 94e minuut voor de bevrijdende 0-2. Dat bleef ook de eindstand.

1
2

Zelfs als PSV fan vind ik het zonde dat we geen talentvolle spits hebben die voor de goals kan zorgen. Jammer dat je daar een 27 jarige voor moet hebben. Ergens ook wel beter voor de ontwikkeling van de spelers om hem heen.

Jordy de Wijs heeft weer een basisplaats. Kan iemand vertellen hoe hij het deed? En Ritzmaier?

15 februari 2015 om 16:43

Z'n ervaren spits is ook wel goed, hij kan de spelers op en buiten het veld helpen en heeft ervaring in de JL.
Vind het wel jammer dan Cmiljanic niet speelt, ben wel een fan van hem.
Type Zlatan, verdedigd weinig meer maar is, technisch sterk, lang, sterk, kop sterk en scoort altijd.

Ben benieuwd wat de knvb met de rode kaart gaat doen

Wat een ontzettende klootzak was deze scheidsrechter zeg! Alleen maar ingaan op het gejank van de kleuters van Psv. Vooral Rommens en Vloet waren mateloos irritant! Maar tegenwoordig mag het, wekelijks lopen er zogenaamde ''talentvolle'' scheidsrechters rond die elke wedstrijd verzieken. Mede door deze clown genaamd Berben mist Sparta hele belangrijke punten voor de periodetitel en het inlopen op concurrenten. En de rode kaart zal wel geseponeerd worden maar dan? Sparta moet hoe dan ook niet akkoord gaan met de straf van Teijsse mocht die er komen. Ook zou ik een officiële aanklacht indienen tegen deze oetlul met een fluit in zijn mond. De slechtste scheidsrechter die ik in 5 jaar Jupiler heb gezien en dat is knap hoor in een vijver vol debielen!

15 februari 2015 om 17:43

2-0

15 februari 2015 om 19:39

Vandaar die 5 gele kaarten!

15 februari 2015 om 19:58

Dat was puur voor tackles niet voor het irritante gedrag, ook hier zat hij soms fout. Kijk anders de hele wedstrijd even terug voordat je opmerkingen komt maken.

15 februari 2015 om 20:02

:-) Gefrustreerd? Was ik ook toen wij in de nacompetitie tegen een irritant en anti-voetballend Sparta de boot in gingen. Gelukkig was er nog gerechtigheid in de vorm van Excelsior. Get over it! Heb ik ook gedaan.

15 februari 2015 om 21:04

Ik ben niet gefrustreerd hoor, vind het alleen jammer dat wij op deze manier bestolen worden. Dit is ook niet de eerste keer dat het gebeurd. Leuk dat iedereen Excelsior er altijd bij gaat nemen maar gerechtigheid en Excelsior samen in een zin dat kan natuurlijk niet. Weetje we laten het rusten en we gaan genieten van de momenten dat het wel goed gaat vind je niet? Ik zou zeggen een hartelijk carnaval gewenst en veel succes in de competitie!

Was inderdaad een belachelijke rode kaart , hij schiet alleen de bal voor het doel , dat de psv,er te laat is met blokken ,en het schietbeen tegen z,n been aan krijgt waarmee hij blokt ,is puur een ongelukkige samen loop van omstandig heden. Maar om dan in de 2e halft geen rode kaart te geven aan en psv,er die met een smerige overtreding met gestrekt been in komt , en ook doodleuk een penalty weg wuift na zuivere hands bal , zegt genoeg over de scheids en de knvb , die alle middeln gebruikt om Sparta niet te laten promveren of een periode titel te laten halen . Bewijs is iedere week wwer te zien in de V.i. , dat bij wedstrijden van Sparta de scheidsrechter het laagst wordt beoordeeld vaak een 4 of een 5 met uitschieters naar beneden met een 2 .

Dus Sparta kan geen periode titel halen of wel.
Zo te horen zijn ze door fout optreden van de scheidsrechter de winst ,
of gelijkspel ontnomen .
Ik vraag het ik heb de wedstrijd niet gevolgd .

15 februari 2015 om 20:31

Dat ze door het fouten optreden een overwinning of gelijkspel zijn ontnomen , wil ik niet gelijk zeggen , wie weet hadden ze met 11 tegen 11 ook wel verloren de wedstrijd had dan anders gelopen, en de kans had dan wel groter geweest dat ze zouden kunnen winnen , alleen die kookebakker vergalt na 5 minuten wel de wedstrijd , en hij het tijdrekken van die kleuters totaal niet bestrafte , zoals bij een wissel een speler 3 minuten er over doet om naar de zijlijn te lopen op z,n gemak en onder weg nog eens 2 spelers omarmde , van de 90 minuten heben ze zeker 60 minuten lopen tijd rekken , het wordt tijd dat we met het voetbal 2x 30 minuten zuivere speeltijd gaan spelen

15 februari 2015 om 21:05

11 tegen 11 zal jpsv geen kans hebben gehad. Wil geen woorden aan vuil maken. Was ongelovelijk wat ik op het kasteel heb gezien vandaag. Ondanks KNVB gaat Sparta alsnog promoveren!!

Belachelijke rode kaart

De talentvolle scheidsrechters in de Jupiler League weten niet hoe gek ze moeten doen om in beeld te komen

16 februari 2015 om 17:08

Als dat al rood is. Man man kansloos echt waar die scheids moeten ze schorsen niet Teisse