Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (1/9): Van Persie maakt zich onmogelijk bij United

Laatste update:
/
Arsène Wenger haalt de vervanger van Theo Walcott mogelijk uit zijn vaderland. Arsenal heeft immers interesse in Jérémy Ménez, die bij Paris Saint-Germain niet altijd kan rekenen op het vertrouwen van Laurent Blanc en bovendien over een aflopend contract beschikt. De 27-jarige aanvaller staat ook in de belangstelling van onder meer AS Monaco en Juventus. Hij speelde dit seizoen pas één volledig duel in de Ligue 1. (SportsDirect News)
/
Sebastián Coates heeft het wel gezien bij Liverpool. De 23-jarige verdediger is geblesseerd aan zijn knie en heeft mede daardoor nog geen potten kunnen breken op Anfield. De Uruguayaan staat voor een terugkeer naar Nacional in zijn vaderland. “Het zou geweldig zijn om naar Nacional te gaan en dicht bij mijn familie en vrienden verder te revalideren. Maar onderhandelingen kunnen soms hard zijn, het is afwachten”, klinkt het. (Radio El Espectador 810)
/
Bij Manchester United is men Robin van Persie naar verluidt helemaal zat. De Rotterdammer botste met manager David Moyes omdat hij een voorkeurspositie wilde hebben, hij zou intern kritiek geleverd hebben op Wayne Rooney en hij zou gevraagd hebben om een aangepast trainingsschema. Zijn ploeggenoten zijn klaar met het 'divagedrag' van Van Persie, die meer geblesseerd is dan dat hij daadwerkelijk speelt. (The Sun)
/
Internazionale is van plan binnenkort aan te kloppen bij Lazio. Omdat de club uit Milaan rekening houdt met het vertrek van Fredy Guarín, zijn i Nerazzurri op zoek naar een opvolger. Het oog van Inter is daarbij gevallen op Hernanes, alleen is de Braziliaan vooralsnog te duur. De Milanezen gaan daarom eerst proberen om wat spelers te verkopen en zullen zich, als dat gelukt is, weer in de Italiaanse hoofdstad melden. (Sky Italia)
/
Een transfer van Maxime Gonalons is zo goed als zeker uitgesloten. Napoli was lang geïnteresseerd, maar kon maar geen akkoord bereiken met Olympique Lyon en de 24-jarige Fransman blijft waarschijnlijk langer in de Ligue 1. De controleur heeft nu nog een contract tot medio 2016, maar gaat binnenkort met voorzitter Jean-Michel Aulas over een nieuwe verbintenis praten. Gonalons heeft zes interlands achter zijn naam staan. (RMC)
Denk je dat Robin van Persie nog lang bij Manchester United blijft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja... volgens mij is de enige reden dat United vorig seizoen kampioen is geworden omdat Van Persie enigszins op dreef was. Je kon toen al zien dat het bij de andere spelers niet al te best was, en met deze dramacoach is het een ramp.
Ik geloof vrij weinig van dit verhaal overigens, ik denk eerder dat ze Moyes zat zijn dan Van Persie.
Had overigens een droom geweest als Van Persie nog bij Arsenal had gespeeld. Mét de aankopen die ze gedaan hebben. Jammer dat Wenger daar pas zo laat mee begonnen is....

23 januari 2014 om 00:58

Rvp verdient Arsenal helemaal niet.

23 januari 2014 om 01:01

Wat een onzin is dit nou weer. Is je egootje gekrenkt omdat RVP het passieve gedrag van de Arsenal leiding zat was? Dat hij Arsenal verliet was volkomen terecht omdat Arsenal nooit toppers haalde en al hun toppers verkochten. (Cole,fabregas, nasri etc. )

23 januari 2014 om 01:04

Tja, dat heet een gezond beleid voeren, we kunnen niet allemaal de Manchester City / PSG / Barca / Real Madrid uithangen en maar blijven smijten met geld...

Meerdere topclubs zouden eens een voorbeeld moeten nemen aan Arsenal, Dortmund en Bayern.

23 januari 2014 om 01:10

Wat doet Arsenal in een rijtje clubs die wel prijzen pakt?

23 januari 2014 om 01:29

@degijp, als RvP gewoon nog een seizoen geduld had gehad, dan had hij nu nog gewoon bij Arsenal gespeeld met Özil achter hem en hadden ze dit jaar gewoon kampioen geworden. RvP is gewoon een ondankbare hond geweest richting Arsenal en ik mag hopen dat die heel zijn carrière geen pepernoot meer raakt. Walgelijke diva dat het is.

23 januari 2014 om 01:35

Aan bayern?

23 januari 2014 om 01:39

Badpak, zo gewoon is het niet hoor, dat Arsenal kampioen wordt...

23 januari 2014 om 01:53

Door hem is Arsenal wel een topclub geworden, vanuit daar kon Arsenal verder bouwen, respect is wel op zijn plaats.

23 januari 2014 om 02:22

Zonder hem was Arsenal destijds tiende geworden. Niet bepaald aantrekkelijk voor Ozil en co, he? Iets meer dank is wel op zijn plaats, en onder veel Arsenal supporters is die er ook zeker wel. @ArsenalAddict, weet alleen niet of jij uberhaupt wel een supporter te noemen bent.

23 januari 2014 om 02:26

Daarnaast ging hij puur voor de prijzen weg, en zijn aandeel daarin, weg. Hij kon namelijk ook naar city. Niemand kan hem hier ongelijk in geven want wie werd er meteen kampioen en was daar ook nog eens de grote man? Het was absoluut de goede keuze op het juiste moment. Een jaar later pas begon Arsenal zelf eindelijk weer te kopen, jongens van een groter kaliber.

23 januari 2014 om 02:28

Nasri ging voor het geld, van persie voor de prijzen. Robin was de grote man, Nasri minder. Dus omdat hij zo belangrijk en geweldig voor Arsenal was, gunde niemand hem daar een, op dat moment op zijn leeftijd, realistische transfer.

23 januari 2014 om 03:00

bovenaan staan in de competitie?

23 januari 2014 om 03:11

Als je weg gaar oke, maar Wenger was de man die hem gemaakt heeft, en dan zo doen als je tegen je oude club speelt en scoord, respectloos. Vies arrogant ventje

23 januari 2014 om 05:36

@edjahh17

ga weg man, ga hier geen dortmund roepen - als er één club is geweest die in de afgelopen jaren wel een rot beleid heeft gehad is het Dortmund wel. dat men de zaken nu op orde heeft is alleen maar omdat Bayern Munchen ze financieel gesteund hebben met een lening, financieel adviseurs hebben uitgeleend en omdat de DFB de boell in de gaten ging houden - en dus kon men niks anders dan luisteren en hervormen.

weet niet of je het weet maar Dortmund was gewoon Bankroet totdat Bayern er 4 miljoen euro in pompte.

dus ga hier niet stellen dat men een voorbeeld moet nemen aan Dortmund, aan Bayern Alé - financieel prima, maar Dortmund had gewoon geen keus anders bestonden ze niet eens meer in prof voetbal.

edit: wat spellings fouten

23 januari 2014 om 08:42

Door van persie is arsenal zo geworden hahahahaha laat me nie lachen man idioot henry ian wright bergkamp dat ware spelers bij arsenal van persie heeft geen moer daar gedaan en is zwz de slechtste spits ronald hamming is nog beter pannekoek

23 januari 2014 om 10:12

Wat betekent zwz?

23 januari 2014 om 10:22

Zonder Arsenal was RVP nooit een wereldster geworden, iets meer respect voor het werk van Wenger..

23 januari 2014 om 10:33

Wat pakt Dortmund meer aan prijzen dan? Misschien recenter. Arsenal is en blijft Dortmund de baas qua naam en faam.

23 januari 2014 om 13:52

Lekker banken omdat ze Lewandowski hebben gehaald...

23 januari 2014 om 00:59

Jammer dat van Persie na één superseizoen direct het hazenpad kiest, was voorheen ook meer geblesseerd dan dat hij daadwerkelijk speelde.

Hij mag dan direct het seizoen daarna direct prijs hebben gepakt met United maar in "the long run" is het gewoon een domme keuze geweest en had hij het vertrouwen wat Wenger in hem gehouden heeft tijdens zijn vele blessures moeten terugbetalen.

Maar nee, "the little boy inside" hem zei dat hij zo nodig naar United moest.

23 januari 2014 om 01:17

Topspelers als Van Persie horen bij topclubs thuis. Opleidingsploegen als Arsenal, Valencia, Atletico, Porto en bv. de Nederlandse clubs moeten hier nu eenmaal rekening mee houden.

23 januari 2014 om 01:25

Yep, en daarom staat Arsenal nu boven aan in de Premier League en heeft United zojuist verloren van Sunderland over 2 wedstrijden in de League Cup...

United is alles behalve een topclub op dit moment. Sterker nog v Persie is de enige echte topper samen met Rooney die er nu nog zitten.

23 januari 2014 om 01:32

Topclubs pakken prijzen, maar ik snap dat zo'n redenatie voor Arsenalfans lastig is.

23 januari 2014 om 01:49

Naast van Persie en Rooney vind ik Kagawa ook een topspeler. Nani fit hoort naar mijn mening hier ook bij en over een paar jaar is Januzaj een van de spelmakers.

23 januari 2014 om 02:05

Deze topploeg grijpt toch al naast een hoop prijzen dit seizoen. Dus wat je zegt is niet helemaal waar.

United heeft nog wat tijd nodig voordat het prijzen zal gaan pakken. Kijk maar naar de tijd die Moyes bij Everton nodig had. Geef hem die tijd en het zal gunstig uitpakken. Niet regeren in de waan van de dag. Daarmee kom je nergens.

23 januari 2014 om 02:27

Dus als je 1 jaar geen prijzen meer pakt ben je geen top club meer? Wat een onzin haha.

Iedereen denkt dat arsenal zo geweldig is maar laten ze eerst maar eens weer wat prijzen pakken en dan pas verder praten.
Ze kunnen dan wel een heel seizoen op 1e plek staan maar als ze op de laatste speeldag alsnog 2e worden heb je er 0.0 aan.

23 januari 2014 om 03:01

arsenal opleidingsploegje? volgend mij kijk jij pas een jaar voetbal ofzo kijk maar is naar de geschiedenis van arsenal

23 januari 2014 om 10:27

Dus, waarom heeft de beste tien ter wereld, Mesut Özil, dan voor de 'opleidingsclub' Arsenal gekozen?

23 januari 2014 om 10:38

Jaren en jaren in de top van Europa .. Verzorgd voetbal en vaak ware teamprestaties. Arsenal is en blijft een top club. Gelukkig dat er nog clubs zijn als deze.

23 januari 2014 om 09:43

Door wie denk je dat hij zo goed kon spelen? Juist, door de man waar hij nu 'interne kritiek' op geuit heeft. Je zag dat als Rooney er niet was, van Persie ook een stuk minder was. Rooney is vele malen belangrijker voor United dan van Persie. Als het aan mij lag was hij nooit gekocht en in deze situatie mag hij gewoon weg. Hierdoor kan Rooney naar de spits en kunnen ze iemand halen als Mata, maar nu zou die aankoop overbodig zijn.

23 januari 2014 om 13:51

Van Persie is niet de enige reden dat United kampioen was, zo makkelijk gaat het niet hoor...

Hmm niet zo'n tof bericht omtrent van Persie. Al sta ik er niet echt van te kijken. Persie heeft altijd wel diva trekjes vertoond. Kon het niet hebben toen Sneijder de man was en lijkt nu wederom wat doorgeslagen.

23 januari 2014 om 00:55

Klopt maar ik heb hier ook heel veel kritiek gelezen over de training schema's bij United en dat het niet gek is dat spelers snel geblesseerd raken. Als van Persie dan om een ander schema vraagt omdat hij blessure gevoelig is(wat denk ik ook de reden zal zijn) dan vind ik dat niet zo ongepast. Indirect zegt van Persie ermee dat de trainingen van Moyes waardeloos zijn en daarom dan ook de botsingen.

Aan het begin van het seizoen heb ik Rooney vaak voor eigen succes zien gaan ipv de ballen af te leggen op van Persie die er beter voor stond. Ik proef ook een soort van jaloezie bij Rooney.

23 januari 2014 om 07:12

De bron is The Sun. Ga je dat serieus nemen?

The sun... Die bron is echt altijd gossip...

Ik dacht dat robin alleen in zijn feyenoord tijd een moeilijk mannetje was, verder werd hij geroemd om zijn proffesionele houding, dus ik vraag me af of dit waar is. Het is en blijven de wandelgangen natuurlijk

23 januari 2014 om 00:38

Edit: professioneel moet t zijn voor de miereneukers

23 januari 2014 om 00:58

*professionele

23 januari 2014 om 01:00

Mierenneukers ;-)

23 januari 2014 om 02:36

*het zijn en blijven de wandelgangen, of: het is en blijft 'in de wandelgangen'.

Haha te flauw dit, sorry.

23 januari 2014 om 05:39

Hahaha pff blowen en reageren is geen goede combo

23 januari 2014 om 12:59

31 jaar zijn en blowen is ook een rare combinatie..

23 januari 2014 om 15:52

Haha ach ja, ik kon het gewoon niet laten om te reageren :P

Beter gaat robin terug naar arsenal, ozil en hij pffff

23 januari 2014 om 01:08

Juist! Als dat geen gouden koppel zou zijn weet ik het ook niet. Van Persie heeft de mooiste looplijnen en Ozil ziet als geen ander wie waar en hoe loopt.

Hopelijk vertrekt Van Persie snel, United is namelijk niets zonder Sir Alex. United was niets voor Sir Alex en zal niets meer worden na Sir Alex.

23 januari 2014 om 00:53

Met zo'n opmerking zet je jezelf voor schut. Je hebt vast niet van de Busby babes gehoord.

23 januari 2014 om 00:54

Ja laten we die club maar snel opdoeken.

23 januari 2014 om 01:38

Wat Fergie heeft in 20 jaar heeft opgebouwd, breekt Moyes in 2 maanden tijd alles af... Droevig hoe Moyes United kapot maakt.

Triest.. Gaat een keer niet best met united en de roddelbladen beginnen weer te stoken. Voor iedereen die zo'n verhaal gelooft, ga jezelf na laten kijken, want er zit een steekje los!

23 januari 2014 om 00:59

Lijkt mij ook heel onwaarschijnlijk, Rooney is juist een van de redenen waarom hij hier gekomen is.

Is robin niet iets voor Real Madrid in ruil voor Benzema??????.
ik zou hem wel eens in Spanje bezig willen zien.

23 januari 2014 om 01:22

Het liefst wel, dan hebben we eindelijk een echte spits... Van persie Ronaldo op links wauw dat word een dodelijk duo..

23 januari 2014 om 01:32

niet vergeten bale op links en modric erachter!!!!

23 januari 2014 om 01:37

Ja heerlijk, Bale speelt op rechts trouwens. Van Persie spits, kan ik alleen van dromen...

23 januari 2014 om 01:46

Op korte termijn is dat ideaal maar lange termijn niet echt want van persie is de 30 al gepasseerd terwijl Benzema (25-27?) veel jonger is.

Ik hoop echt dat Van Persie die waardeloze Benzema komt vervangen, Real onwaardige spits is benz. Dan hebben we eindelijk een echte spits.

23 januari 2014 om 02:01

Hou toch op man. Benzema heeft 73 goals in 142 wedstrijden voor Real. De laatste tijd draait hij stroef, maar onwaardig is hij zeker niet voor Real.

Rvp zo snel mogelijk verkopen voordat rooney weg gaat
Nu we mata hebben rooney in de spits endan blijft hij zeker bij united
Ik vind rvp gierig, onbetrouwbaar (altijd geblesseerd)en ook een viezerik (hoe hij arsenal verliet)
Hij is wel een goeie spits maar rooney is beter in alles meest complete speler van de pl

Na het wk lekker in de spits bij Borussia komen voetballen Rvp. Aan gundogan en reus heb je veel meer als rooney en mata.

Het is the sun...

Dat gezegd hebbende klopt bijna alles wat er staat

Verbaast mij niets. Van Persie fans willen het niet zien maar het is een blijft gewoon een vervelend mannetje als het niet loopt of hij zijn zin niet krijgt.

23 januari 2014 om 12:02

Natuurlijk is hij arrogant, ik ben niet eens een van Persie fan.... Ik zeg alleen dat ik zo een spits graag bij Madrid zie spelen.

ik zou het ongeloofelijk dom vinden als ze van persie weg doen elke voetballer heeft eens een minder seizoen of is geblesseerd ben trouwen benieud of ze er nog een voor terug kunnen halen deze winter

helemaal met de selectie eens en mantuurlijk ook met moyes

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren