Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Van Gaal mag Duitser van 20 miljoen bijna begroeten

Laatste update:
/
Nu Toni Kroos is vertrokken, wordt het voor Xherdan Shaqiri een stuk lastiger om ook weg te gaan bij Bayern München. Er is in ieder geval voldoende interesse voor de vleugelspeler, die met een hattrick op het WK indruk maakte op grote Europese clubs. Shaqiri wordt genoemd in Duitsland, Engeland en Spanje, maar nu ook in Italië: trainer Massimiliano Allegri van Juventus zou Shaqiri graag willen halen. (Tuttosport)
/
Real Madrid heeft komst van James Rodríguez afgerond en dat lijkt het einde betekenen van Isco bij de Spaanse grootmacht. Isco wordt in verband gebracht met Sevilla, AC Milan, Manchester City en Liverpool, maar volgens de 22-jarige middenvelder is een vertrek uit Madrid helemaal niet aan de orde. “Het zijn allemaal leugens”, schrijft Isco. Vorig seizoen was hij ook al geen vaste waarde bij Real. (Twitter)
/
Het lijkt erop dat Louis van Gaal zijn gewenste verdediger bijna binnen heeft. De trainer van Manchester United moet na het vertrek van Nemanja Vidic en Rio Ferdinand op zoek naar defensieve versterking en het heeft er alle schijn van dat Mats Hummels wordt overgenomen van Borussia Dortmund, voor een bedrag van twintig miljoen euro. Borussia heeft Matthias Ginter van SC Freiburg al gehaald als vervanger. (Sport)
/
Suso maakte indruk als huurling bij Almería en hij krijgt een nieuwe kans bij Liverpool. “Ik wilde de manager laten zien wat ik kan. Ik heb veel geleerd in mijn periode bij Almería, toen ik een vaste waarde was. Ik ben geen jonge speler meer, ik heb meer verantwoordelijkheden en ik ga zo hard als ik kan werken om een plek te bemachtigen”, zegt de twintigjarige aanvallende middenvelder uit Spanje. (Diverse Engelse media)
/
Morgan Schneiderlin gaat liever naar Tottenham Hotspur dan naar Arsenal. Niet omdat hij de ene club nou zoveel beter vindt dan de ander, maar de aanwezigheid van Mauricio Pochettino op White Hart Lane is voor hem doorslaggevend. De Franse middenvelder werkte vorig jaar bij Southampton uitstekend samen met de Argentijn en hoopt op een hereniging. Beide Noord-Londense clubs hebben interesse. (Daily Mail)
Mats Hummels maakt de verdediging van Manchester United echt sterker

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

20 miljoen nog wel? denk eerder aan 40 miljoen en dat is zelfs te weinig aangezien David Luiz voor 50 Miljoen naar PSG gaat.

22 juli 2014 om 18:04

Vind het ook wel erg weinig, aangezien zijn contract nog tot 2017 doorloopt. Ook al is hij destijds voor een paar miljoen gekocht.

Natuurlijk drie klassen beter dan een Luiz.

22 juli 2014 om 18:05

Ow hahaha 3 jaar. Nee dan is het idd heel weinig ja.

22 juli 2014 om 18:09

Enige wat ik mij nog kan bedenken dat er een bepaalde clausule in zijn contract staat, maar denk eerder dat 20 miljoen erg aan de lage kant is ingeschat.

22 juli 2014 om 18:30

Hummels blijft heeft hij al gezegd hij vind het niet nodig om al weg te gaan bij dortmund

22 juli 2014 om 18:04

Heeft het niet met zn contract te maken? Dat ie misschien nog maar een jaar doorloopt? Ik weet de situatie niet maar dit lijkt me het meest logisch voor dit 'lage' bedrag.

22 juli 2014 om 18:54

Misschien een clausule in het contract?

22 juli 2014 om 18:05

Yup in de huidige idiote markt is 20mln veel te laag.

22 juli 2014 om 19:27

luiz is gwn een topverdediger. maar jullie kijken zeker nooit chelsea. achja, je kan nu naar psg kijken en dan zie je dat hij goed kan ballen.

22 juli 2014 om 19:36

Zoals hij dat deed tijdens het WK? lomp, wild en onbehouden. Goede acteur dat dan weer wel, hoe hij iedere keer na de laatste fluitsignaal op de grond ging zitten en tot god ging bidden, Hilarisch hahahaha

22 juli 2014 om 19:58

Dat is niet waar! Luiz speelde ook bij Chelsea vaak matige wedstrijden! Natuurlijk heeft hij wel eens een goed moment, maar veels te weinig! Ik denk zelfs dat Chelsea zijn povere spel verbloemt en hij met meer ruimte om zich heen net zo flopt als dit WK met Brazilië. Die jongen is tactisch matig, onrustig aan de bal en in duels onvoorzichtig. Ik vind hem niet geschikt voor het niveau van Chelsea, PSG en de nationale ploeg!

22 juli 2014 om 19:25

Ja inderdaad. Als de geruchten zeggen dat blind al 20 mil waard is.. dan is Hummels zeker 40..

22 juli 2014 om 20:14

Dus omdat er iemand zo dom is om 50 miljoen voor luiz te betalen moet iedereen teveel betalen?

maar 20 mln voor die klasbak? en dan durven die gekken van valencia hetzelfde voor Mathieu te vragen... of nog gekker, 50 mln voor Luiz...

22 juli 2014 om 18:37

Die russen enz die zijn gewoon geld aan het witwassen met zulke bedragen

Met Hummels en Vidal erbij wordt Manu zoizo Kampioen.

22 juli 2014 om 18:05

Nee arsenal word kampioen met Alexis en debuchy!!

22 juli 2014 om 18:08

Nee, dat soort garanties heb je niet met concurrenten als Man. City, Chelsea en wellicht anderen. Zeker niet als je een hoop spelers moet inpassen.

Twintig miljoen voor Mats Hummels. En Zubizarreta maar onderhandelen over Mathieu, die hetzelfde moet kosten...

22 juli 2014 om 18:21

Mathieu is wel sneller dan Hummels en kan beter met een hoge lijn spelen.

22 juli 2014 om 18:29

Ga je nu beweren dat mathieu beter is dan hummels??

22 juli 2014 om 18:30

Ja maar helaas is Mathieu bijna net zo oud als mn pa

22 juli 2014 om 22:44

Hoe "oud" ben jij dan wel niet?

23 juli 2014 om 03:03

Ik beweer dat Mathieu sneller is dan Hummels. Heb je wel gezien hoe langzaam Hummels was tegen Argentinië?

Bij Dortmund lopen ze veel meer achteruit dan bij Barcelona, bij Valencia valt dat wel mee. Ik denk dat Hummels zal tegenvallen bij Barca hoor.

Natuurlijk is hummels het bedrag niet waard hij zou 40 mln moeten kosten want hij heeft een heel sterk WK achter de rug

20 miljoen is echt een grap voor hummels.

22 juli 2014 om 18:07

Ik geloof er ook gewoon niks van eigenlijk

Goede cv die past bij de speelwijze die van Gaal wilt spelen.

Ik kan niet meer wachten tot de pl gaat starten, ben echt super benieuwd naar het nieuwe Manu.

22 juli 2014 om 18:17

Schneiderlin naar tottenham zou chil zijn. Kunnen jullie wat meer vertellen over hem.

Zubizaretta je bent de zwakste schakel

Als dat zo is, is dortmund niet meer serieus te nemen. En maar huilen dat Bayern hun beste spelers overneemt. Maar het wel zelf mogelijk maken dat de toppers stuk voor stuk veel te weinig opbrengen.

Dat zou wel een topaankoop zijn van meneer van Gaal

Ondanks dat ik het belachelijk vind dat je 20 miljoen voor een verdediger betaald wie het ook is. Is het een uitstekende aankoop voor Manchester United.

22 juli 2014 om 18:29

Waarom niet? Aangezien er 4 keer grotere bedragen worden betaald voor aanvallers vind ik dit zelfs te weinig tov de andere prijzen

22 juli 2014 om 19:01

Voor 20 gaat hij niet weg, minimum 40.

Ik had eerder gelezen dat hij voor 35 miljoen te koop was, en dat vonden ze nog laag..

20 miljoen, gelijk doen!
Vind ik op het moment een van de, zoniet de beste verdediger van de wereld.

Te belachelijk voor worden.

VZ weet toch ook dat Hummels tenminste de 2 volgende seizoenen in Dortmund speelt. Waarom informeren ze dan niet de lezers hier over het Hummels/klopp interview van gisteren? Triest!

22 juli 2014 om 20:36

Kan allemaal best zijn maar je hebt slecht 2 plaatsen voor 4 toppers. Gaan ze een aankoop van 12 miljoen op de bank zetten? Of Neven of Sokratis die echt een beest geworden is.
Ik denk dat Hummels voor de juiste prijs weg mag en dat is ongeveer 45 miljoen.

23 juli 2014 om 08:25

Nee, we moeten alle posities dubbel met dezelfde kwaliteit bezet hebben. Dat is en moet de doelstelling van de club zijn. Bij elke top club zitten toppers soms op de bank.

De seizoen is lang, en het jongste verleden met die blessure golf heeft bij BVB uitgewezen dat deze aanpak absoluut noodzakelijk is om het niveau te houden of te verbeteren.

20 miljoen, vergeet Lovren en koop hummels Brendan Rodgers

20 miljoen kosten ze schoenen denk ik weer zo een schrijf fout van vz!!??

Beste mensen, kijk toch even naar de de marktwaarde van de spelers. Hummels staat genoteerd met 35 m € en heeft een doorlopend contract t/m 2017 zonder clausule. Dus, dit is een onzin bericht.

Op andere sites staat dat Dortmund hem niet wil laten gaan,dat 20 te weinig is

Voordat mensen gaan dromen: http://www.bild.de/sport/fussball/mats-hummels/das...
Lees maar, Hummels gaat nergens heen

kijk naar dat soort prijzen moeten we toe dan blijft het nog een beetje leuk

De bron van het stukje van Hummels is 'daily Mail'. Daily betekent dagelijks (voor de mensen die dit nog niet wisten). Dat betekent dat die krant elke dag met nieuws moet komen. Wat ik hier wil duidelijk maken is dat ze vaak met troep komen. Mocht Hummels overigens vertrekken uit Dortmund dan is 20 miljoen veel en dan ook veel te weinig. Klopp heeft ook al gemeld dat Reus en Hummels helemaal nergens heen gaan. Dat gerucht over Schneiderlinn lijkt me ook een beetje vaag aangezien Tottenham al genoeg verdedigende middenvelders heeft. Een ruildeal tussen Capoue en Schneiderlinn zou ik wel zien zitten. Zelfs als er nog wat geld bijgelegd wordt.

22 juli 2014 om 20:27

Wat is Dortmund een nare club geworden zeg, vroeger lieten ze iedereen gaan nu doen ze zo moeilijk over verkoop. ; ss

23 juli 2014 om 01:09

Wat is daar nou naar aan? Of moet ik je niet zo serieus nemen aangezien die 'smiley' achter je zin staat?

Rond deze bedragen moesten de transfers van deze tijd zijn.

49 mil voor David Luiz bijvoorbeeld is toch te gek voor woorden (al mag ik als chelseafan niet klagen) maar het gaat wel ver met de bedragen van nu.

Hummels kost 20 miljoen en david luiz 50. Yeahright welkom in de voetbalwereld

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren