Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: 'Triple swoop' van Van Gaal kost 100 miljoen euro

Laatste update:
/
Brendan Rodgers ligt onder vuur bij Liverpool en wordt mogelijk opgevolgd door een opvallende kandidaat. Oud-aanvaller Jürgen Klinsmann, die voor onder meer Internazionale, Tottenham Hotspur en Bayern München speelde, is namelijk in beeld bij the Reds. De vorige clubeigenaren Tom Hicks en George Gillett overwogen de Duitser ook al eens aan te stellen. Klinsi is nu bondscoach van de Verenigde Staten. (Daily Star)
/
Marc Wilmots heeft het moeilijk, maar is niet van plan op te stappen als bondscoach van België. “Ik heb een contract tot 2018 en zal nooit uit eigen beweging opstappen. Een paar journalisten proberen mij weg te krijgen als bondscoach, maar hoe meer ze proberen, hoe langer ik zal blijven. Als de bond mij ontslaat, moet ik wel gaan. Als dat niet gebeurt, ga ik door met de ploeg”, reageert de 45-jarige oud-middenvelder. (VRT)
/
We mogen van Manchester United weer spektakel verwachten op de transfermarkt. De club van manager Louis van Gaal gaf in de zomer een vermogen uit aan nieuwe spelers en wil de selectie in januari opnieuw van vers bloed voorzien. United zou bijvoorbeeld van plan zijn om honderd miljoen euro uit te trekken voor een triple swoop: Enzo Pérez, Nicolás Gaitán en Kevin Strootman moeten naar Old Trafford komen. (Daily Star)
/
Het is de vraag of Álvaro González een ploeggenoot van Stefan de Vrij en Edson Braafheid blijft. De middenvelder uit Uruguay speelt sinds 2010 voor Lazio, maar heeft een matig half seizoen achter de rug en zinspeelt op een winters vertrek. “Ik denk dat ik na mijn blessure in januari weer terug zal zijn op mijn oude niveau. Maar misschien vertrek ik wel, al ga ik nog niet weg uit de Serie A”, kijkt González vooruit. (La República)
/
Of Dirk Kuyt na het seizoen terugkeert naar Nederland, is nog niet duidelijk. De 34-jarige aanvaller heeft het nog goed naar zijn zin bij Fenerbahçe, waar hij in het bezit is van een aflopende verbintenis. “Iedereen weet dat ik blij ben bij Fenerbahçe. Ik focus me nu op goed spelen en het kampioenschap”, zo luidt het ontwijkende antwoord op een vraag over zijn toekomst. (Sabah)
Wie kan Manchester United het best gebruiken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

met zo veel geld in te pompen in een zo een club, daar maak ik Manchester ook mee kampioen.. dit is zo triest voor woorden en voor de reputatie van Louis van Gaal! ik snap die hele beleid niet! Moyes kon net zo goed blijven

23 december 2014 om 14:12

Ik begrijp het beleid tot nu toe nog redelijk. Het is niet geniaal, maar dat is een ander verhaal. Ik begrijp het beleid niet meer, als Van Gaal in de winter weer de portemonnee trekt voor meerdere vooral aanvallend ingestelde spelers.

23 december 2014 om 22:50

Hij heeft net Strootman aangetrokken voor 32 miljoen pond, komt in de winterstop over naar Old Trafford...

2 middenvelders en een aanvaller, achterin is het momenteel noodzaak Louis!

23 december 2014 om 00:37

Verdedigen begint voorin

23 december 2014 om 00:41

Yep dat klopt, maar winnen begint achterin.

23 december 2014 om 00:41

Het voorin verdedigen, daar zal het niet aan schorten. Zeker met Rooney.

23 december 2014 om 00:41

Daar hebben ze genoeg toppers. Dus nu mogen ze het geld in de laatste voor de gea linie pompen.

23 december 2014 om 00:42

Laatste linie voor de gea*

23 december 2014 om 01:34

Voorin hebben ze topspelers zat. Ze hebben nog een VM nodig en een of twee Cv's van topniveau, zoals Hummels en Piqué. Dan hebben ze een solide basis om te gaan bouwen aan een team dat de CL kan winnen.

23 december 2014 om 02:34

Pique?! Je bent niet goed. Hummels en godín moeten ze halen dan heb je pas een centrale verdediging staan! Hummels maakt nu net een dipje mee bij BVB dus die is denk ik wel gewillig naar een overstap naar de PL. Alleen wil godín niet weg bij atletico dus dat zou helaas niet gaan gebeuren.. Wie weet met een mooi salaris kan je zo iemand nog wel overtuigen.

26 december 2014 om 16:06

@freekaleek

"pique?! Je bent niet goed."
Als je dit soort teksten klakkeloos het net op gooit lijkt me wel duidelijk wie van ons twee niet helemaal honderd is, niet?

Strootman blijft lekker bij roma,of ze moeten met n gigantische bedrag komen.

Jaa mensen laten we alles gaan geloven wat in de wandelgangen staat... -.-

Hoop dat dit niet waar is voor United, want die Perez en Gaitan gaan ze niet heel veel beter maken voor mijn gevoel. Strootman is natuurlijk sterk, maar we weten nog niet hoe hij uit zijn laatste blessure komt.

Laat Van Gaal eerst eens wat stabiele verdedigers kopen, directe versterkingen.

Tjonge jonge zeg, Strootman is wel de laatste die je moet halen.
Is totaal uit vorm atm en kan de PL zeker niet aan.

23 december 2014 om 01:09

Hij is net terug van een blessure die hem 9 maanden aan de kant hield. Alsjeblieft zeg.

23 december 2014 om 09:33

Des te meer redenen om hem niet te kopen voor een gigantisch bedrag.

23 december 2014 om 12:49

Ik zeg ook niet dat ze hem moeten kopen. Chov zit alleen te zeiken over dat hij totaal uit vorm is.
En Kevin kan later de BPL nog wel aan. Laat hem eerst nog maar spelen bij Roma. Dat doet hem zeker goed.

Haal hummels toch op man van gaal wat moet je met al die middenvelders zoveel geld en dan kunnen ze nog niet eens een normale verdediger halen wat een beleid

Weet je wat mij nu te binnen schiet?

Van Gaal ging 532 spelen omdat Strootman wegviel. Maar bij Man Utd is er geen sprake van gebrek aan kwaliteit maar flikt hij het toch om die rare formatie te gebruiken.

Gaitan die moeten ze halen, werkt als een paard en is technisch goed.

23 december 2014 om 02:03

Wat denk je ervan dat er geen full backs beschikbaar zijn? Young kan hooguit als LWB spelen maar niet stabiel genoeg als LB, vandaar die opstelling. Als Blind/Rojo/Shaw fit was, zou die gewoon met 4 verdedigers spelen.

23 december 2014 om 02:31

Kan hij niet met Rafael en Blackett op de backs spelen?

En volgens Transfermarkt is alleen Blind geblesseerd.

23 december 2014 om 02:40

Rafael is al tijden geblesseerd en kan bijna weer spelen alleen die man is van glas dus binnen 10 wedstrijden is hij wel weer geblesseerd. Blackett is eigenlijk een centrale verdediger en ook (nog) niet goed genoeg.

23 december 2014 om 13:35

Sinds wanneer is Rafael van glas? Ik weet wel dat Van Gaal eist dat hij eerst met U21 meespeelt.

Blackett kan volgens mij wel linksback spelen. Misschien is het juist goed om hem daar te brengen, waar hij zich meer fouten kan veroorloven dan in het centrum.

Wanneer krijgt een club de stempel koopclub? Wat er afgelopen 2 jaar is uitgegeven en de salarissen die het betaald zijn waanzinnig.. Veel mensen hebben het over Ferguson en dat hij een puinhoop heeft achtergelaten, maar zoveel andere spelers zijn het toch niet. Kan mij niet vertellen dat een niet-spelende giggs, een geblesseerde Vidic en een matige Ferdinant degene zijn die United de titel hebben gegeven. Wat er nu staat, + de geblesseerde dan heb je gewoon een prima elftal..
Vorig jaar was rampseizoen, dit jaar is gewoon spelen naar kunnen en wennen aan elkaar, volgend jaar gewoon een prima elftal.

23 december 2014 om 09:29

Als iedereen fit is en dat ook wat langere tijd is dan heb je inderdaad een prima elftal. Alleen is dat dit seizoen verre van het geval.

Smalling en Jones vind ik op zich prima verdedigers. Alleen zijn ze constant geblesseerd en is de combinatie van die 2 niet sterk genoeg. Wellicht in de toekomst top maar nu hebben ze in mijn ogen een ervaren topper nodig die kwaliteit, leiderschap en rust brengt. Het gat van Vidic/ferdinand is gewoon iets te groot.

Afgezien daarvan is het allemaal wel prima in orde, mits fit dus.

Zou t wel geinig vinden als Kuijt naar Utrecht terug gaat, daar waar iedereen denkt aan Feyenoord..

Brendan Rodgers onder vuur en we verzinnen er ook een aparte trainer bij zodat het leuk en opvallend nieuws is....haha die Daily Star weten wel hoe ze nieuws uit hun mauw moeten schudden

Week geleden werd Louis ontslagen voor nr. 1 kandidaat Ancelotti

Een wereldklasse centrale middenvelder mag er ook wel bij vind ik! Uiteraard moet er zeker iets gedaan worden aan de verdediging!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren