Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Transfer Pellè is plotseling niet meer ondenkbaar

Laatste update:
/
AS Monaco wil niet alleen geld in ruil voor de door Chelsea begeerde Radamel Falcao. Als de Colombiaanse spits na zijn teleurstellende jaar bij Manchester United inderdaad op huurbasis naar Stamford Bridge verkast, hopen de Monegasken dat er één of twee talenten naar het Stade Louis II komen. Het zou gaan om Mario Pasalic en Charly Musonda, die dan ervaring zouden kunnen opdoen in de Franse competitie. (Daily Telegraph)
/
Martín Montoya speelt volgend seizoen mogelijk in de Premier League. Volgens zaakwaarnemer Juan de Dios Carrasco is een aantal clubs uit Engeland 'zeer geïnteresseerd' in de 24-jarige rechtervleugelverdediger van Barcelona. “Maar er is ook belangstelling uit Italië en Duitsland. We moeten kijken wat de beste optie voor de speler is en ik ga binnenkort met Barcelona praten”, klinkt het. Montoya kwam vorig seizoen tot slechts acht duels in de Primera División. (IB Times)
/
Southampton heeft Juanmi vastgelegd en dat is mogelijk een voorbode van wat er komen gaat voor Graziano Pellè. De spits maakte in zijn eerste jaar zestien doelpunten voor Southampton, maar door de komst van Juanmi lijkt een vertrek plots niet langer onbespreekbaar. Bologna, dat promoveerde naar de Serie A, heeft alvast interesse getoond in de ex-Feyenoorder. (Daily Mirror)
/
Het gonst van de geruchten rond een transfer van Nicolás Otamendi naar Manchester United, maar vooralsnog is er geen sprake van een overeenkomst. Dat laat een woordvoerder van Valencia, dat circa vijftig miljoen euro wil hebben, weten. Manager Louis van Gaal van United schijnt de prijs te willen drukken door Robin van Persie of Javier Hernández in te zetten als ruilmateriaal. (Sky Sports)
/
Yevhen Konoplyanka leek op weg naar Liverpool of Tottenham Hotspur, maar nu die clubs zijn afgehaakt gaat de vleugelspeler mogelijk naar Turkije. Besiktas heeft de sterspeler van Dnipro een vierjarig contract met een totaalsalaris van dertien miljoen euro onder de neus geschoven. De transfervrije Konoplyanka, international van Oekraïne, wordt ook genoemd bij Europa League-winnaar Sevilla. (Fanatik)
Zie jij Graziano Pellè in de zomer alweer vertrekken bij Southampton?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pelle zal zeker niet vertrekken. Is erg belangrijk geweest voor Southampton, ook in het spel. Voor komend seizoen hebben ze Pelle, Juanmi en Long voor in de spits en dan kan Long eventueel ook wel op de flank. 3 spitsen heb je wel nodig, dus daar zal niemand vertrekken.

18 juni 2015 om 14:10

Pellè zal inderdaad lekker bij Southampton blijven. Je speelt 60(?) wedstrijden per jaar, en ik zie Koeman nog wel rouleren.

18 juni 2015 om 14:25

Je vergeet hun beste spits. .. rodrigues of zo. Net terug van n lange blessure

18 juni 2015 om 14:51

Die komt vanaf de flanken dus is geen directe concurrent van Pelle. Die maakt meer kans op de plek van Tadic.

18 juni 2015 om 15:20

Die zal vooral op de flank komen te spelen. Was altijd spits idd, maar had voor zijn blessure dat enorm goede seizoen op de flank gespeeld.

Rodriguez, Mané, Tadic als wingers (daar zal Tadic vooral spelen gok ik) en dan eventueel nog Long. Zal wel genoeg zijn denk ik.

Dat was tog al rond met sevilla of niet ?

18 juni 2015 om 14:22

Blijkbaar niet.. hoop nog steeds dat Konoplyanka naar Liverpool komt eigenlijk

18 juni 2015 om 14:53

Zo goed is die jongen ook weer niet. Ik zou er niet blij van worden als Liverpool fan. Dit is echt een pure momentenvoetballer. Ontzettend wisselvallig en daarbij komt dat zijn acties niet echt gevarieerd zijn... Hij zou Liverpool niet beter maken.

18 juni 2015 om 16:34

Sterling is ook een momentenvoetballer. Zeker geen constante speler en als hij vertrekt is Kono (nogwat) een goed alternatief, beter dan Markovic

18 juni 2015 om 17:16

Heb je wel eens vaker wedstrijden van hem gezien dan een paar wedstrijden Europa League? Hij is klaar om voor Liverpool te spelen.

18 juni 2015 om 17:49

Haha de Toekomst. Kono was op het EK 2012 al de dragende speler bij oekraine. Die is gewoon meteen de betere speler bij liverpool. Niet te hopen dat hij net als millevski vastroest in oekraine.

Mocht Pellè vertrekken zal het toch niet van hem uitgekomen zijn. Europese wedstrijden spelen met een club uit de Premier League die hoge ogen gooit of onderaan de Seria A bungelen... Ik zou het wel weten.

18 juni 2015 om 14:22

Ja maar dan zal het niet alleen bij interesse van Bologna blijfen

Pellé zie ik wel degelijk vertrekken, want Koeman is slim . Hij is nu nog veel waard en stond ook bij Italië op het veld.

Hij was aan het begin van het seizoen erg goed, maar als je vanaf december tot aan het einde van het seizoen kijkt vond ik het tegen vallen. Mané was belangrijker, nu heeft hij een nieuwe spits en Jay Rodriguez komt terug.

18 juni 2015 om 15:32

Heb je de wedstrijden ook daadwerkelijk gekeken of baseer je dit op zijn cijfers? Want Pelle was in die droge periode nog wel enorm van waarde met zijn spel. Daarnaast heeft hij enorm veel ballen op het houtwerk geschoten in die periode. Dat is wel een beetje de waarde ook van Pelle, zelfs als hij niet scoort is hij van waarde.

18 juni 2015 om 16:12

Het word bijna dagelijks dat ik ze voorbij zie komen! De super duper "heb jij wel gekeken" argumentatie. Nice!

Heeft ze ook heel wat punten gekost in die periode kan ik nog herinneren. Southampton wil steeds een stapje vooruit en dan moet je toch gewoon zeggen dat ze een spits hebben die ze er wel in knalt.

Dat was in sommige periodes met Van Persie ook bij het NL elftal. Hunterlaar scoorde no-nonsense aan de lopende band, maar Van Persie was o zo belangrijk voor het team.

Er zijn voor en tegenstanders van en is een eindeloze discussie, maar ik blijf erbij dat er een pure goalmachine in de spits hoort en dat daar weinig smoesjes voor kunnen zijn.

18 juni 2015 om 16:39

Je argumentatie is niet heel sterk.

Je noemt dat Southampton voor een stapje hoger een spits moet hebben die ze er wel in knalt. Pelle heeft er toch 16 ingeschoten bij Southampton in 44 wedstrijden

Juanmi heeft er 8 gescoord in 34 wedstrijden.... verhouding ongeveer gelijk, dat wordt niet de verlosser maar is voor de breedte gehaald lijkt me, wellicht voor de vleugel.

18 juni 2015 om 17:29

Argumentatie is toch vrij simpel?

Hij zit in een pech periode volgens velen en Koeman kan er redelijk wat voor vangen, op zijn leeftijd blijven wachten tot die periode is geëindigd zou dus een gok zijn.

Zelfde liedje met Van Persie, die ze om die reden ook gaan vervangen bij United. Hij zit in een mindere fase, het zit niet mee, maar voor dat stapje hogerop kun je daar niet op wachten.

Pelle heeft er 12 in de PL ingeschoten waarvan 8 voor Januari. Die statistieken zijn sowieso niet al te best, maar 4 doelpunten in de gehele tweede helft van de competitie heeft ze zeker veel punten gekost.

Juanmi is 22 en Pelle 29, dan zit er bij Juanmi toch wel wat meer ruimte voor verbetering is het niet ?

18 juni 2015 om 16:30

Na de winterstop heeft hij ook wel wat pech gehad in de afronding, het zat hem niet echt mee op sommige momenten. Er zaten een hoop momenten tussen waarbij hij ze in de vorm van voor de winterstop er moeiteloos in jaste en na de winterstop vielen ze net aan de andere kant van het paaltje. Je zag ook in sommige wedstrijden het ongeloof terug in zijn ogen.

18 juni 2015 om 17:19

Goed excuus voor de speler, maar moet je hem dan over zijn bol aaien en zeggen "komt wel goed schatje" of gewoon zeggen waarop het staat en dat is dat ze punten verliezen door zijn pech?

18 juni 2015 om 22:54

Ja je kunt het inderdaad zo benaderen, maar je kunt het ook omdraaien.
Ondanks zijn droogte na de winterstop is hij wel belangrijk geweest, hij wel een bal vast voorin zodat de rest meer rust heeft (ook al scoort hij dan iets minder). Want je kunt niet zeggen dat hij slecht heeft gedaan, als je ziet waar deze jongen vandaan komt is hij enorm gegroeid. Hij zal ook nooit een wereldtopper worden netals dat Southampton ook geen wereldtop zal worden. Dus is het geen slechte combinatie, en ik verwacht ook wel dat hij komende seizoen wel beter zal presteren.

Misschien wil die zelf graag dichtbij huis ballen.

Zie op Lig Tv telkens de naam Konopylanka voorkomen. Hij wordt zowel bij Gala als Besiktas genoemd. Hij zou zeker een versterking zijn, dat heeft ie aangetoond in de EL. Ik weet alleen niet of hij zin heeft in een Turks avontuur, denk eerder dat hij naar de PL wil, maar die interesse is er ook niet meer... Dat wordt dus afwachten.

Ik zie pelle eigenlijk wel vertrekken, begint op leeftijd te raken, en na een seizoen als dit kun je het maximale vragen, daarbij hebben ze als wingers al mane en tadic, eventueel long, dus dan heb je aan twee spitsen genoeg, en Jay Rodriguez komt terug en die is jonger dan pelle, en toch een stuk beter nog. Daarbij hebben ze juanmi ook al gehaald als spits

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren