Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Real Madrid gaat transferrecord opnieuw breken

Laatste update:
/
Liverpool heeft Real Madrid om updates gevraagd over de situatie rondom Asier Illarramendi. De middenvelder is er niet in geslaagd om een vaste plek af te dwingen in het elftal van Carlo Ancelotti en verwacht wordt dat hij in de zomer mag vertrekken. The Reds hebben interesse, mits de vraagprijs van de Spanjaarden redelijk is. Volgens berichten zou men een kleine twintig miljoen euro willen vangen voor de 24-jarige controleur. (The People)
/
Juan Mata verliet Chelsea om aan spelen toe te komen bij Manchester United, maar op dit moment zit dat er niet in. De Spanjaard is niet meer dan een ideale twaalfde man voor Louis van Gaal en een terugkeer naar La Liga, waar veel interesse is, lonkt. Mata heeft echter geen zin om nu al de handdoek te werpen en wil voorlopig op Old Trafford blijven. Hij hoopt zich daar volgend seizoen alsnog in de basiself te spelen. (The Sun)
/
Bij Real Madrid weet men nu al wie hét transferobject voor komende zomer gaat worden. Florentino Pérez zou zelfs al bij zijn collega in Turijn hebben aangegeven dat hij Paul Pogba tegen iedere prijs wil hebben. Met andere woorden: zelfs als Juventus de middenvelder de duurste speler ter wereld maakt, zullen los Blancos alsnog toeslaan. Dat is slecht nieuws voor Manchester City, Chelsea en Manchester United. (Daily Mirror)
/
Newcastle United stuurt regelmatig scouts naar België om wedstrijden van Zulte Waregem gade te slaan. Reden daarvoor is de aanwezigheid van Yarouba Cissako, die als rechtsback een goede indruk maakt. De twintigjarige verdediger is nog eigendom van AS Monaco, maar daar kwam de jongeling niet aan spelen toe. Zijn contract in het prinsdom loopt echter nog door en dus zullen the Magpies met Monaco moeten onderhandelen. (Chronicle Live)
/
Gennaro Gattuso wil zijn vals gestarte trainersloopbaan nieuw leven inblazen in Engeland. Na mislukte periodes bij Sion, Palermo en OFI Kreta, heeft de Italiaan zich nu kandidaat gesteld bij de derdeklasser Peterborough. De kans dat hij de baan krijgt is echter klein: Mark Warburton is volgens bookmakers de uitgesproken favoriet om Darren Ferguson te vervangen. Die werd onlangs ontslagen. (Daily Mirror)
Denk jij dat Paul Pogba aan zijn laatste seizoen bij Juventus bezig is?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Alle respect voor deze speler, maar real moet toch niet hoger gaan dan 70 miljoen?

2 maart 2015 om 15:26

Real moet deze speler niet eens willen halen, waar moet hij spelen.
Persoonlijk vind ik dat Real eerst die gigantische schuld maar is moet aflossen voordat ze spelers gaan kopen.

2 maart 2015 om 15:32

Sterker nog: Het bod zal per definitie worden verhoogd door een top-5 club uit Engeland
Dus het doet niet ter zake of Real hoger zou moeten gaan.

Wel zullen mensen moeten beseffen dat de transfer van CR7 uit 2009 niet meer bijzonder is, mensen moeten stoppen met het vergelijken met ´vroegah´. Tijden veranderen, altijd. En Bale was nog maar het begin.

Haal je Pogba voor bwv spreken 90+ mio, dan weet je dat je de helfde aan shirtjes terug verdien in jaar 1. Het gaat niet om de kostprijs, het gaat om wat een speler oplevert.

2 maart 2015 om 16:23

Thomastrein,
Ik ben het niet eens met jou. Ronaldo zal veel truitjes verkocht hebben toendertijd, maar dat kwam doordat Ronaldo immens populair was en nog steeds is. Denk jij nou echt dat Pogba zoveel fans heeft dat de helft van zijn transfersom in 1 jaar terugbetaald zal worden. Ik denk het niet.

2 maart 2015 om 16:40

Ik ben het wel met hem eens, pogba heeft nu lang niet zoveel fans inderdaad, maar zodra hij voet zet in madrid is dat heel anders gelijk. Stadion zal volzitten mocht het tot een transfer komen. Iedereen weet wat voor speler pogba op het moment is en wat hij nog zal worden.

2 maart 2015 om 16:44

ik geloof allemaal niet zo in die shirt verkoop, volgens mij eist ronaldo bijvoorbeeld daar ook een heel deel van...denk dat het allemaal wel meevalt qua Netto inkomsten voor de club

tja waar zou pogba moeten spelen, echt waanzin waar ze bij madrid elke keer weer mee bezig zijn... die perez wordt er gewoon opgewonden van om een zo duur mogelijke speler te kopen

2 maart 2015 om 17:26

Tinus,

Geloven doe je maar op zondag. Ik beroep me op feiten.
ennnnnnnnn mijn prive kringen kan je voorzien van informatie over de marge structuren m.b.t. voetbal shirt verkopen.

Kijk maar even goed. Je hebt replica (zeg €65 / 70 en officiele wedstrijd shirtjes voor de verkoop € 90.. En heb jij enig idee hoe weinig mensjes hier in Europa wonen en shirtjes kopen vergeleken met Azie-land etc.? Ik weet hoe bizar die markt is.

2 maart 2015 om 17:30

Django

Wat jij denkt in deze, is wat jij verwacht, is n.a.v. aannames. Aannames zijn dodeljk. Van aannames komen ongelukken.

On topic: de officele cijfers kun je vinden. Maar zoals ik hieronder aangeef richting Tinus, denk niet vanuit datgeen wat je denkt te weten. Ik heb bronnen (eerste hand), familie (werkzaam voor 1 van de grootste sportsbrands), en eigen ervaringen.

Next to that: laat het verleden losssss.. het brengt je niks anders dan een verouderd referentiekader. Pogba is overigens een van de popupariste spelers van dit moment onder jongeren. Zie FB, zie Twitter..

Enneh.. hoeveel middenvelders zijn er zo geliefd als dat hij is? De enige middenvelders die net zo geliefd of geliefder zijn, spelen al 10jr of meer en/of zijn aanvallende middenvelder.
In zijn soort is Pogba relatief uniek en heeft flair en is populair en jong.

2 maart 2015 om 18:29

Als ik op de pleintjes kijk zie ik maar weinig kinderen met shirtjes van Pogba. Op het moment dat Ronaldo naar Real ging droeg iedereen al een shirtje met achterop Ronaldo. En er wordt maar vanuit gegaan dat Pogba dat niveau aan kan. Ik moet maar zien. Nu doet die het goed in de trage Serie A

3 maart 2015 om 12:19

Vooral blijven kijken naar je eigen wereld en je eigen referentiekader.
Vooral blijven kijken naar hoe het was, en niet naar hoe het wordt - waar alle signalen aanwezig zijn.

Wanneer houdt mijn club hiermee op. We hebben een prima jeugd en kunnen met het huidige elftal prima door. Ik hoef niet elk jaar 200 miljoen aan aankopen te zien.

2 maart 2015 om 15:08

Ben ik het mee eens, ik hoef geen tientallen miljoenen aankopen elk seizoen, James vond ik ook niet nodig helemaal niet voor zoveel geld en mega aankoop bale was ook geen noodzaak en helemaal niet voor zoveel geld.
Maar Perez wil het beste van het beste ook om het "merk" real Madrid groter te maken, hij wil niet dat een andere club van pogba kan profiteren, zeer spijtig.

2 maart 2015 om 15:17

Beide heren zijn fans van RMA neem ik aan, mooi dat jullie zo objectief kunnen zijn, complimenten! Zoals Zizou al aangeeft, bij Perez draait het vooral om de naam. Maar om eerlijk te zijn kan ik tot nu toe zoveel transfers niet begrijpen, maar die van Lucas Silva is (tot nu toe) vind ik toch de raarste. Iedereen vond hem een talent in Brazilië, waar ik het mee eens ben, maar hoe kan je verwachten dat hij er meteen staat bij Real? Misschien in de toekomst wel, maar tot nu toe vind ik het niets speciaals.

Over Pogba, zou zonde zijn als hij naar Madrid gaat, aangezien jullie middenveld gewoon heerlijk is als iedereen fit is. Als Isco, Kroos en Modric fit zijn, zal Pogba niet zoveel minuten kunnen maken neem ik aan, en dat zou gewoon zonde zijn om zo een mooie speler niet aan het werk te kunnen zien. Ik hoop persoonlijk dat hij naar Barça komt, maar ik weet niet als hij wel in het plaatje past. Als neutrale supporter, hoop ik van harte dat hij bij Juventus blijft, daar hebben ze hem groot gemaakt en daar kan hij nog jaren rijpen.

2 maart 2015 om 15:18

Inderdaad. En hoeveel spelers zijn uiteindelijk na hun jeugd bij real naar de (sub)top gekomen? Genoeg! Cherychev doet het nu ook prima bij villareal. En ik had morata ook langer in het wit van de koningklijke willen zien.

2 maart 2015 om 15:20

Pogba zie ik tog wel heeel!! Graag komen hoor wat een potentie! Maar idd bale had nooit mogen komen... en zeker niet met een di maria die je al had...

2 maart 2015 om 15:20

Ik zou hem inderdaad wel bij barca passen. Ik had er nog niet aan gedacht. Helaas dat barcelona ook onnodige tranfers maakt. Want hun jeugd is zeker goed. En heb alle respect voor hoe ze dit keer op keer in het elftal brengen. Times are changing unfortunually

2 maart 2015 om 15:21

@zlatanluc: maar wie moet er dan plaatsmaken. De tendem modric-kroos is geweldig en anders moet james, bale, isco etc op de bank zitten.

2 maart 2015 om 15:39

Ja tuurlijk maar kijk naar bayern en real laatste 2 CL gewonnen met een zeer brede selectie. Kijk nu naar Real madrid nu modric niet speelt er is gelijk een groot gat...

2 maart 2015 om 16:11

Ik ben al m'n hele leven een madridista en heb een heleboel miskopen moeten slikken, ik vond het jammer dat real nooit een vaste ploeg ging opbouwen die gehecht waren aan elkaar en daardoor ook goed als ploeg konden voetballen, dan keek ik naar Barcelona onder pep voornamelijk en dan deden hun wel wat ik wou dat real zou doen een vaste ploeg die elkaar op het veld door jaren met elkaar te spelen elkaar konden begrijpen, barca kocht natuurlijke ook wel grote namen voor veel geld maar ik vond real toch veel impulsiever in hun aankopen.

Enige aankoop de laatste 3/4 jaar die ik echt geweldig vond waar ik van dacht nu haalt real echt een topper in The making binnen was de aankoop van Isco, vond al dat isco vorig seizoen altijd moest spelen helaas was ancelotti niet onder de indruk van hem, ben blij dat hij dit seizoen z'n kwaliteiten kon laten zien, al ben ik nog steeds bang dat ancelotti hem van de hand wil doen.

2 maart 2015 om 16:50

Modric zullen ze moeten verkopen en dan op het middenveld met:
James
Pogba Kroos

En isco en illaramendi op de bank om af te wisselen. Khedira ook verkopen.

2 maart 2015 om 17:22

@juvebvb. Modric is hartstikke belangrijk voor real en zal echt niet verkocht worden. De tendem met kroos is een genot om te zien spelen.

2 maart 2015 om 16:30

beste kerel, dit is niet naar jou persoonlijk gericht maar ik ben dat gezeur een beetje beu...
Niemand heeft je hedwongen om fan te worden van Real Madrid toch? Je bent fan geworden vanwege de grote aantrekkingskracht die Real heeft. Dat gevoel van royaliteit en verhevenheid die de club altijd heeft gehad. Nou de grote aankopen, de 'galactico's', als het ware, die men doorheen de geschiedenis heeft gekocht en naar Madrid gehaald dragen bij aan die aantrekkingskracht. Het is deel van de club. Deel van de visie en de geschiedenis van de club.

De club deed dit soort aankopen lang voor jij fan was, lang voor jij en ik zelfs geboren waren. Het is dus belachelijk om nu over 'jouw club' te praten alsof men iets doet dat je niet gewend bent. Veel van ons, ikzelf ook, en ik doe een berekende gok dat dit voor jou ook geldt, zijn fan geworden van Real Madrid in de tijd van het eerste 'galactico's-tijdperk'. Een groot deel van de beste spelers ter wereld speelden bij 1 team. Zidane, Raúl, Beckham, Cannavaro, enzovoort. Voor een groot deel sterren die van buitenafgehaald en voor een fors bedrag naar Madrid gehaald zijn. Het is voor deze mensen dus een beetje hypocriet om soortgelijke acties nu te bekritiseren. Zo als ik zei, dat is een deel van de club.

Het is ook onzin om dit volledig aan Péréz te wijten. Zulke dingen gebeurden al bij Real lang voor onze voorzitter op z'n troon zat. Puskas, Gento, Di Stefano, allemaal aankopen. In 1956 speelde en won Real de Europa Cup 1 finale tegen Stade Reims. Enkele weken later transfereerde de sterspeler van Stade Reims, Raymond Kopa, naar Madrid. Hoewel men al over aanvallers als Gento en Di Stéfano beschikte. Zo zijn er tal van voorbeelden.

Ik ben het met bepaalde stellingen wel eens. Er zijn enkele onnodige aankopen gebeurd. Maar dat Real Madrid topaankopen blijft doen, en dat dat soms ten koste gaat van jeugdspelers is altijd zo geweest en zal altijd zo blijven. Zo zit de club in elkaar. Men wil op elke positie de beste speler ter wereld, en als de beste speler ter wereld niet toevallig uit eigen jeugd komt dan speelt men met een kerel van buitenaf. Dus het is normaal dat er maar zelden jeugdspelers doorbreken. Maar goed ook, want met spelers als Granero, Morata, Sarabia, Adan etc blijf je niet lang de beste ploeg ter wereld. Het is statistisch gezien gewoon onmogelijk om een ploeg bestaande uit jeugdspelers te hebben en tegelijkertijd de beste ploeg ter weredl te zijn. Wat Barca de afgelopen 10 jaar heeft gedaan is iets unieks. Daar kwam ook heel veel geluk bij kijken. en het was prachtig om mee te mogen maken.

Iedere club heeft z'n eigen visie en principes. En ook z'n eigen nalatenschap. Dit is die van Real Madrid. dat is het altijd al geweest. Ik snap volledig dat sommige mensen het niet met deze visie eens zijn, maar die mensen is het toegestaan om een andere club te supporten, een club die er een andere visie op na houdt. Zeiken op 'miskopen' als bale ed, tot daar aan toe, ik zal gezellig met je mee doen. Zeiken op het transferbeleid, nl de beste speler ter wereld halen op elke positie, dat slaat nergens op.

2 maart 2015 om 17:21

Mijn excuses. Zo bedoelde ik het niet. Ik ben fan van het aanvallende atractieve voetbal van real madrid en de geweldige historie van prijzen en spelers.

Het gaat mij om de de hoofdprijs van spelers. pogba is een geweldige speler en ik zou het geweldig vinden als hij real speelt. Maar ik vind het middenveld met isco, modric, kroos, james, etc. Al geweldig. En al deze spelers zou ik net als pogba iedere week wel zien spelen.

Ik zou dan liever een betere back zien. Ik ben geen fan van arbeloa en ik vind carvajal niet een van de beste rechtsbacks ter wereld.

Daarnaast pleitte ik niet voor een grote selectie jeugd. Maar dat bepaalde spelers toch meer kansen zouden krijgen. En wat u zegt klopt. Met de spelers die u noemt wordt je geen beste team ter wereld. Maar ik had liever morata gezien dan chicarito.

Maar ik heb eerder ook gezegt dat kroos niet nodig was bij real madrid. En daar had ik ook gruwelijk mis.

Al bij al zou ik het zonde vinden als een van deze supersterren op de bank zou zitten. En daar gaat het mij om. Mijn excuses dat ik dat dan niet goed verwoorde en te voorbarige conclusies trok. Ik hoop dat het u nu duidelijk is.

2 maart 2015 om 17:44

Als Catalaan, zeg ik: ik was stiekem wel beetje fan van het Real net voor de 1998 selectie. En Zo lang Real ´La Fabrica´ (zo heet het toch?) heeft, zie ik geen reden om te stellen dat Real op basis van 3 (ja drie ja) gouden periodes een zeker imago moet justificeren. Lees: twee gouden periodes en de derde (huidige) vind ik uiterst zwak. Ik bedoel dan drie gekochte teams.
Het Real waar ik een zwak voor heb (.....) is een Real wat er ook is geweest, en wel vaker dan de galactico-achtige teams. Natuurlijk, kopen doe je altijd. Maar dat kopen van nu, is ronduit waanzin. Vind ik 8)

2 maart 2015 om 18:19

@thomasklein. Ik ben het deels met je eens. Ik vind de bedragen vooral absurt. En daarom zijn er dan ook de laatste jaren meer miskopen. Want bijv. bale die 100 miljoen kost zou bij veel ploegen gewoon een geweldige speler zijn. Toch zijn andere aankopen zoals ronaldo, ramos, modric etc. Goede aankopen. ik vind het gewoon zonde van spelers als kaka, özil, di maria, huntelaar, etc.

3 maart 2015 om 12:24

Restyle
ik vind ook dat er genoeg voorbeelden zijn van successen, gelukkig. En idd, het gaat altijd ten koste van andere toppers, het rijtje wat jij noemt is een goed rijtje. PSG en Chelsea en Man City zullen deze lijst kunnen aanvullen.

Hoe zeer ik het ook begrijp, merk ik het kortzichtige eraan. Voorbeelden:
Fellaini kopen ipv Eriksen, voor 2x de prijs terwijlj veel mensen in Engeland zeiden ´man U, koop Eriksen´.
Suarez die maar niet veel mocht kosten terwijl Carroll voor 40 mio euro werd gehaald.

Ik mis bij de grote clubs niet alleen visie, maar ook het daadwerkelijke verstand van zaken. Te veel kijken naar de goals en de aantallen. Die grote clubs blijven maar fouten maken en het is ronduit triest.

Begint een gewoonte te worden bij Real om elke zomer hun eigen record te breken.

2 maart 2015 om 15:08

Eigen records breek je niet, die verbeter je.

iedereen die fan van madrid is weet dit toch.
ze kopen ieder jaar de beste spelers en daarbij moet je dus ook veel flair hebben en een marketing instrument zijn.

2 maart 2015 om 15:24

Ik vraag me af "wij" als fans dit willen. Ik in iedergeval niet. Hartstikke onnodig. Ik wil jeugd zien doorstromen in plaats van dit.

Mata zou bij Barcelona goed passen

2 maart 2015 om 15:50

dan zit ie weer op de bank

Ben benieuwd wie er dan gaat vertrekken bij Real. Bij elke grote aankoop (bale, Kroos), ruimt er ook iemand het veld (ozil, di Maria, Xabi Alonso). En dat terwijl het elftal nu juist zo lekker draait (ok, laatste weken iets minder).

Wat betreft Mata - vond dat altijd een prachtige speler en eigenlijk is hij te goed om als twaalfde man te spelen. Hij moet bij een team vertrouwen krijgen en als vaste nummer 10 spelen. Weg bij United dus waar ze veel te veel aanvallende middenvelders hebben, en lekker terug naar Spanje.

2 maart 2015 om 15:51

dat is toch vrij duidelijk.
Illaramendi en khedira

2 maart 2015 om 16:05

Ik bedoel basisspelers. Of je moet Modric of Kroos weer naar de bank verwijzen. En dan heb je ook nog Silva James en Isco...

2 maart 2015 om 16:26

silva kunnen ze beter verhuren lijkt me.

20 miljoen voor Illarmendi lijkt me geen verkeerde deal. Is nog jong en met het vertrek van Gerrard en mogelijk vertrek van Lucas kunnen we hem wel gebruiken. Vraag me namelijk af hoe lang Lucas nog blijft. Zag in de winter transferperiode al wat voorbij komen dat hij weg mocht.

Ik snap wel dat Real Madrid Pogba wilt. Silva is nog niet goed genoeg om elke wedstrijd basis te staan, Kroos heeft af en toe rust nodig (oogt vaak vermoeiend), Modric wordt 30 en Khedira en Ilarramendi.

Daarnaast is Pogba een hele populaire voetballer. Jong en nu al top dus kan alleen nog maar beter worden. Qua marketing en kwaliteit dus een meesterzet van Real Madrid als ze Pogba binnen halen.
Geld speelt geen rol bij Perez.

2 maart 2015 om 15:19

Maar goed. Silva, Kroos, Modric, Pogba, James en Isco als middenvelders. Zijn wel veel toppers die allemaal niet graag banken. Nu kunnen James en Modric ook op de flanken spelen maar Ronaldo zal mits hij fit blijft gewoon alles spelen en Bale zal ook niet heel makkelijk naar het bankje worden verwezen. Als je Pogba voor meer als 100 miljoen koopt dan zal een James van 80 miljoen op de bank komen te zitten, raar beleid blijf ik het vinden.

2 maart 2015 om 15:59

Waarom moet James op de bank dan? James kan met Isco rouleren op de CAM positie. Dan kunnen Kroos, Modric, Pogba en Silva rouleren op de Cm/cvm posities (dat zijn er 2 in het systeem van Los Blancos. Dan heb je Bale, Ronaldo en Jesé voor op de flanken. Zijn 2 van die 3 geblesseerd/geschorst, dan kan James of Isco op de flank. Als James én Isco én 2 van de 3 flankspelers niet beschikbaar zijn dan kan je altijd nog Modric op de flanken zetten. Ik weet dat Modric en Kroos van nature aanvallende middenvelders zijn, maar tegenwoordig heb je helemaal geen pure CVM nodig. Als Modric en Kroos hun defensieve taken goed uitvoeren dan is er genoeg balans op het middenveld. Isco verovert ook steeds meer de bal van anderen.

Einde verhaal voor Illaramendi lijkt me. Khedira zal in de zomer al vertrekken.

Hopelijk gaat Illara naar Liverpool, hij speelde zo goed voor hij naar Madrid ging, vooral bij Spanje U21 heb ik heel erg van hem genoten! Hopen dat hij deze vorm terug kan oppakken, als hij wekelijks speelt. Komt denk ik net tekort voor Real, op dit moment dan.

Ik heb eerlijk gezegd liever Verratti een perfecte concurrent voor Kroos.

Khedira en asier vertrekken zo goed als zeker. Modric is bijna 30, maar kan nog even mee. Silva is nog niet klaar voor het grote werk. Casemiro nog een jaar verhuren. Bale strik erop en weg doen. Het zou mooi zijn als pogba, isco, james, kroos, modric allen tegelijk kunnen spelen. Dan heb je balans, controle, voetbal, fysiek. De ordinaire sloper a la gatusso worden overbodig.

indien pogba naar madrid gaat hoop ik dat hij niet wordt behandelt als Claude Makelele destijds want dat was echt triest om aan te zien !!!!

ik haat real ze willen steeds het beste terwijl ze al top spelers hebben in die positie

En vervolgens mag de Europese bank mag de Spaanse bank weer bijvullen.. Hele wereld in financiële crisis en Perez verkondigt dat hij nogmaals over de top wilt gaan voor een speler.
Gaan we dan een middenveld krijgen van Kroos - Pogba - Isco/modric?
Zou een beter gebaar zijn als ze een keer geen dikke transfer maken maar hun schuldenlast eens aanpakken!

2 maart 2015 om 16:52

helemaal mee eens, dit gaat nergens over...ik vind dat een club die elke keer zo met geld smijt niet in het rood mag staan bij de banken.

wanneer dit een keer goed fout gaat om 1 of andere reden kunnen wij dit betalen.. tuurlijk zal dit niet gebeuren maar er zou eens een (vliegtuig)ongeluk oid gebeuren, dan hebben ze ineens zoveel schuld en dan is Perez ook niet meer thuis en kunnen wij gaan betalen

Ik hoop ook dat Mata blijft en volgend seizoen een basis plek heeft.

Heel dit gerucht is gebaseerd op de invulling van Allen en Lucas over de afgelopen 2 jaar, maar mogelijke vervanger speelt momenteel rechter centrale verdediger; Emre Can.

Daarom is Illarramendi voor mij helemaal niet nodig en moeten we eerder denken aan een aankoop voor de positie waar Can nu speelt dan de positie waar hij wil spelen

20 miljoen is overigens wel een redelijke prijs, maar zoals ik al zei; overbodig voor Liverpool.

Over alle clubs die in de min staan waaronder Real: als je dit soort klappers maakt krijg je van mij geen respect zolang je met zo'n achterlijke schuldenlast zit. Niets beter dan de regering van Griekenland

Veel te veel geld voor dhr. Pogba.

Een middenveld met pogba en kroos als cm en James als cam om van te kwijlen

Laat real pogba kopen en ze worden weer ingemaakt met 4 tegen 0 Door atlitico een team moet je niet kopen maar smeden zo als simione doet met atlitico

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren