Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Real Madrid biedt dertig miljoen euro op verdediger

Laatste update:
/
Javier Hernández kegelde Atlético Madrid vorig seizoen uit de Champions League, maar komt komend seizoen misschien wel voor die club uit. De aanvaller is in beeld als opvolger voor Mario Mandzukic, die naar alle waarschijnlijkheid naar Juventus zal vertrekken. Hernández speelde op huurbasis voor Real Madrid en staat nog tot volgend jaar zomer onder contract bij Manchester United. (Sport)
/
Stevan Jovetic wordt al weken aan Internazionale gelinkt en hij staat zelf open voor een transfer. De aanvaller zou zelfs al een principeakkoord met i Nerazzurri hebben bereikt, maar trainer Roberto Mancini twijfelt of hij wel in zee moet gaan met de Montenegrijn, omdat hij liever voor een vleugelspeler gaat. De 25-jarige Jovetic zit voorlopig dus even in de wachtkamer. (Sky Italia)
/
Real Madrid is van plan om een bod van dertig miljoen euro uit te brengen op Leonardo Bonucci. De interesse van de Koninklijke in de stopper was al bekend, maar inmiddels is dus duidelijk wat Real voor de Italiaans international overheeft. De 28-jarige Bonucci speelt sinds 2010 in Turijn en heeft 47 interlands achter zijn naam staan. Bonnie heeft nog een contract tot medio 2017. (AS)
/
Liverpool staat op het punt om de Engelse concurrentie af te troeven. Het rijtje clubs met interesse in Charlie Austin is lang: Newcastle United, Southampton, Aston Villa, West Ham United én landskampioen Chelsea zouden van plan zijn om de topscorer van het gedegradeerde Queens Park Rangers in te lijven, maar het lijkt er nu op dat the Reds als eerste actie ondernemen en Austin voor twintig miljoen euro naar Anfield halen. (Northern Echo)
/
Steve McClaren krijgt mogelijk opnieuw de beschikking over een talent van Manchester United. De voormalig FC Twente-trainer gaat aan de slag bij Newcastle United en wordt daar wellicht herenigd met Jesse Lingard, die hij afgelopen seizoen bij Derby County ook al onder zijn hoede had. McClaren hoopt nu dat hij de 22-jarige vleugelspeler voor een jaar op huurbasis naar the Magpies kan halen. (Daily Telegraph)
Leonardo Bonucci zou een uitstekende speler zijn voor Real Madrid

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als dit waar is zal Varane wel verkocht worden aan united.

19 juni 2015 om 14:09

Of het wordt Ramos aan Barca.

19 juni 2015 om 14:11

Dat is gewoon een verkiezingsstunt denk ik.

19 juni 2015 om 14:49

Net zoals Figo naar Real destijds een verkiezingsstunt was?

19 juni 2015 om 15:52

Dat liet Ramos zelf een gerucht zijn, zodat Real snel zijn salaris verhoogt.

19 juni 2015 om 15:57

Dat is andere torie broertje, ramos is een kind van de club die zal niet zomaar van real naar barca gaan

19 juni 2015 om 17:51

Kind van de club van Sevilla ja.

19 juni 2015 om 14:11

Wauw, wat een snel getrokken conclusie zonder enig uitleg of motivatie. Ramos is de enige die altijd speelt als Cv omdat Varane nog niet op zijn niveau is maar zodra hij dat wel is, zal hij een onverwisselbare koppel worden met Sergio, totdat de Spanjaard ermee stopt natuurlijk. Momenteel rouleert Pepe met Varane alleen stopt de Portugees op korte termijn en dat moet vervangen worden.

19 juni 2015 om 14:17

Hoezo zou Pepe op de korte termijn al stoppen? Verdedigers kennen vaak hun topjaren tussen hun 28e en 33e. Kijk maar naar Terry, ook al trekt hij de lijn dood leuk nog een aantal jaar door. Dat zou betekenen dat Pepe nog zo'n 3 jaar op topniveau te gaan heeft. Als jij dat korte termijn vind is dat prima, maar voor Varane is dat denk ik een vrije lange termijn.

19 juni 2015 om 14:26

Wauw, wat een snel getrokken conclusie zonder enig uitleg of motivatie dat pepe op korte termijn stopt.

19 juni 2015 om 14:27

Hij zal volgend seizoen meer de bank warm houden dan Varane ophouden en na aankomend seizoen zal hij vertrekken. Niet om je leeskunsten aan te vallen maar ik bedoelde natuurlijk stoppen bij Real.

19 juni 2015 om 14:45

Nee mijn leeskunsten kun je moeilijk aanvallen als je dat er niet bij hebt gezet inderdaad. Maar je verwacht dus, oh nee wacht, jij Weet dus dat pepe na volgend jaar weg gaat bij Real? Wie ben jij?

19 juni 2015 om 15:06

Mijn antwoord was voor Smk88 maar als jij ook wat aandacht wilt dan kan je die krijgen boef. Het gaat niet om Pepe of zijn geweldig optredens van afgelopen twee seizoenen. Hij speelt er sinds 2007 en Real kennende, begrijp me niet verkeerd hoor, zijn ze toe aan wat vers Galactico bloed, als je snapt wat ik bedoel. En mocht het toch zo zijn dat hij na volgend seizoen er nog is zal ik zeggen Simonzeihet.

19 juni 2015 om 20:40

Je suis hollandais

Charlie Austin... Koop nou een keer een echt goede spits, als je al ziet dat Milan waarschijnlijk Jackson haalt, kan je als Liverpool zijnde echt wel wat beter halen dan Austin.

Bonucci gaat nergens heen. Al zal 30miljoen heel verleidelijk zijn om te accepteren. Ik zie hem niet vertrekken bij Juventus.

19 juni 2015 om 17:33

Minstens 50 vragen haha. Als Luiz al voor dat bedrag vertrekt.

Hij heeft me dit jaar echt verbaasd, heeft grote stappen gezet. Opbouwend onze beste kracht achterin, met wat meer finesse ideaal naast Chiellini. Voorbije jaren werd hij toch vaak bekritiseerd door de juventini maar dit jaar speelde hij ijzersterk.

19 juni 2015 om 18:02

Absoluut, zeer sterk seizoen gehad. En ik stond vooraan om hem te bekritiseren afgelopen jaren. Maar heeft het geweldig gedaan en is behoorlijk geliefd geworden. ben wel echt benieuwd wat hiermee gaat gebeuren. Barzagli en Chiellini zijn ijzersterk en Rugani komt eraan. Goed geld vangen voor Bonucci zal weleens verleidelijk kunnen zijn,

19 juni 2015 om 21:00

Inderdaad, ik heb hem ook vaak genoeg bekritiseerd hoor. Zulke slechte passen hij soms gaf, was niet om aan te zien.

Ik weet het toch niet hoor, hij was voor ons vaak van onschatbare waarde in de opbouw, zeker in de champions league als we hoge druk tegen kregen. Barzagli is intussen al 35 en als je ziet met wat voor blessures hij gesukkeld heeft, die gaat niet meer zolang mee gaan vrees ik.

Ik weet dat Rugani het talent is in de verdediging en hij verdient zeker een plek in de selectie, maar hoe zit het met z'n opbouwende kwaliteiten? Heb hem niet zo intens gevolgd. Chiellini en Bonucci vullen elkaar ook zo goed aan, hij compenseert de bruutheid van Chiello echt, want die kan voor geen meter opbouwen.

Ogbonna gaat denk ik wel vertrekken nu, en we hebben Caceres nog achter de hand als veelzijdige verdediger. Maar ik vind dat we Bonucci echt niet kunnen missen, toch zeker niet als hij dit niveau aanhoudt.

20 juni 2015 om 10:21

Ik zou Ogbonna eigenlijk ook niet laten vertrekken. Vond hem niet zo slecht spelen de wedstrijden die hij gekregen heeft dit seizoen. Barzagli (34 jaar?), Chiellini (31 jaar?), Bonucci, Ogbonna en Rugani. Chiellini kan nog zeker een aantal jaar mee maar Barzagli is toch moeilijk te voorspellen. Dan heb je naast hem toch op zijn minst 4 goede centrumverdedigers. Caceres is vaak geblesseerd en ik zie hem eerder als RB.

30 miljoen is wel inderdaad geen slecht bod voor Bonucci, zou me ook doen twijfelen

Chicharito bij Atletico, nooit over nagedacht. Zou een gretige duo kunnen vormen met Griezmann. Chicharito levert zeker strijdlust met zich mee, iets waar Simeone wel van houdt.

Als ik de geruchten moet geloven zal er een verdediger vertrekken bij Real. Real is opeens "erg geïnteresseerd" in allerlei verdedigers. Otamendi, Bonucci, ik zag zelfs Koscielny in de posts voorbij komen. Dit zijn zeker niet de drie minste verdedigers. In tegendeel zelfs.

Varane moet absoluut blijven en ik denk eerlijk gezegd niet dat hij verkocht wordt. Er wordt overdreven over zijn speelminuten. Hij heeft dit seizoen veel minuten gemaakt, waarvan veel als basisspeler. Pepe vind ik een klasbak, vooral dit seizoen. Hij heeft zich uitstekend gedragen. Als het goed is ging hij zijn contract verlengen. En dan Ramos, onze maestro die helaas ontevreden is. Zal hij echt vertrekken? Ik wil het niet geloven.

Haha als Austin naar Anfield komt als DE spits dan kan je met Klopp in januari zelfs niet het seizoen redden.

Wat is dat toch met Liverpool en het willen binnenhalen van middelmatige spelers? Vorig jaar hebben ze heel middelmatig ingekocht en ook nu lijken ze weer naast de (potentiële) toppers te groepen.

Austin.. jeetje hoe diep kan je zinken.. hadden ze beter Gignac kunnen nemen.

Jovetic mag van mij naar inter, zodra er een mooie bod is neer gelegd

19 juni 2015 om 17:23

Oh, gelukkig dat het van jou mag. Kan de transfer misschien toch nog doorgaan

19 juni 2015 om 21:13

Dat zou toch een mooie deal zijn of niet? Voor 20 miljoen of meer zou dat een goeie deal zijn voor city. En van de city bank naar inter basis is wel een goeie transfer voor jovetic.

Dacht even dat het op Willems was. Gelukkig niet!

Pff, bij Real weten ze ook niet wat ze met het geld moeten. Een speler als Bonucci, die in de CL finale pas een basisplek kreeg toen Chiellini afhaakte, is gewoon geen 30 miljoen waard. En hij is ook geen groot talent als Varane of die jongen van Bilbao.

19 juni 2015 om 16:05

Bonucci is dit seizoen ontzettend gegroeid en heeft het uitstekend gedaan. Hij was het hele seizoen basisspeler naast Chiellini. De vervanger van Chiellini was Barzagli.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren