Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Ranieri denkt aan compleet mislukte Belgische spits

Laatste update:
/
Mitch Apau is bereid om naar NAC Breda te komen, maar hij stelt wel één cruciale voorwaarde. De rechtsback van Westerlo, die binnenkort transfervrij is, heeft namelijk geen zin in de Jupiler League. Apau gaat dus alleen in op de aanbieding van NAC als de club erin slaagt om via de play-offs promotie naar de hoogste afdeling af te dwingen. (Eindhovens Dagblad)
/
Barcelona denkt eraan om Elseid Hysaj over te nemen van Napoli. De 22-jarige rechtsback moet in Catalonië de opvolger worden van Daniel Alves, die continu in verband wordt gebracht met een lucratieve transfer naar China. Barcelona wil eigenlijk al voor het EK toeslaan. Als Hysaj uitblinkt in het shirt van Albanië, schroeft de financiële afdeling van Napoli de prijs flink op. (Sport)
/
Leicester City is voor komend seizoen op zoek naar een extra spits en Christian Benteke lijkt een van de kandidaten te zijn. Bij Liverpool komt de aanvaller totaal niet uit de verf en manager Claudio Ranieri van the Foxes denkt de Belg wel te kunnen gebruiken. Andere opties voor Ranieri zijn Ahmed Musa van CSKA Moskou en Vincent Aboubakar van FC Porto. (La Gazzetta dello Sport)
/
Nemanja Matic is een van de slachtoffers van de komst van Antonio Conte naar Stamford Bridge. De ex-Vitessenaar past niet in de plannen van Conte, die gaat luisteren naar aanbiedingen voor de middenvelder. Juventus, de ex-club van Conte, lijkt de beste papieren te hebben. De kampioen van Italië lijkt een bod van circa 25 miljoen euro in voorbereiding te hebben. (Daily Express)
/
Bartlomiej Dragowski kan een droomtransfer maken. De achttienjarige doelman van Jagiellonia Bialystok staat immers in de belangstelling van Bournemouth en Leicester City, de kersverse kampioen van de Premier League. Dat is niet het enige talent dat Jagiellonia mogelijk gaat verlaten, want de negentienjarige aanvaller Karol Swiderski is in beeld bij Empoli. Jagiellonia is de nummer drie van Polen. (Przeglad Sportowy)
Christian Benteke zou een aanwinst zijn voor Leicester City

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wel een aanwinst, maar past niet in het voetbal van Leicester. Een Musa daarentegen....

7 mei 2016 om 00:45

Leicester gaat waarschijnlijk voor Milik.

7 mei 2016 om 00:49

Musa werd in de winter ook veel genoemd, hoop dat hij richting Leicester gaat, prima spits naast Vardy en met Okazaki op de bank.

7 mei 2016 om 01:42

Onzin, die gaan echt niet voor Milik, zijn niet gek toch

Kan je liever voor Aboubakar gaan. Statistieken van Benteke vallen tegen de laatste tijd.

7 mei 2016 om 01:19

Dacht precies hetzelfde. Maar onder Ranieri kan alles gebeuren xD

Compleet mislukt gaat mij iets te ver. Speelt er pas 9 maanden met niet heel veel kansen. Zou zomaar kunnen dat hij er volgend seizoen 18 inprikt

7 mei 2016 om 01:29

Inderdaad, dit is een beetje ridicuul. Het is natuurlijk geen wereldspits, maar je moet hem wel juist gebruiken.

Als hij überhaupt eens gebruikt wordt, het is en blijft een spits en die teren op doelpunten en vertrouwen van hun coach maar dat krijgt hij niet van Klopp.

7 mei 2016 om 02:15

Past gewoon niet in het dynamische spel wat Klopp voor ogen heeft. Is veelste statisch en kan niet goed genoeg meevoetballen daar voor.

Neemt niet weg dat het gewoon echt een hele goede spits is. Als targetman gewoon voor veel clubs super om te hebben. Fysiek sterk, best snel en een killer voor de goal en in de lucht. Vind dit echt een speler die Man Utd goed had kunnen gebruiken hoor.. Zeker wanneer ze zo breien is Benteke een goed eindstation

Ik zou Benteke gewoon huren voor een jaar met optie tot koop voor 30 miljoen vast als die minimaal 15 doelpunten maakt kopen dan weet je dat wat aan hem hebt en anders gewoon verder kijken naar een andere optie voorin.

Jullie vergeten een naam op de lijst van Leicester. Namelijk die van Milik.

Sws voor Aboubakar gaan, koopkracht snelheid en ik denk minder waard dan Benteke of ga voor Slimani die gaat echt wel potten breken in Engeland

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren