Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Rangnick geeft alsnog toestemming voor vertrek

Laatste update:
/
Stole Dimitrievski is nog immer serieus in beeld bij Barcelona. De doelman van Rayo Vallecano wordt gezien als back-up voor Marc-André ter Stegen, mocht reservedoelman Neto besluiten om het Camp Nou te verlaten. (Sport)
/
Arsenal zet alles op alles om Dusan Vlahovic alsnog over te kunnen nemen van Fiorentina. Zeventig miljoen euro en Lucas Torreira waren niet genoeg om de spits te strikken, maar the Gunners bereiden een nieuw en verbeterd bod voor. (Daily Mirror)
/
De in november bij Ajax genoemde Dean Henderson wil Manchester United tijdelijk verlaten. Manager Ralf Rangnick zou nu wel bereid zijn om de doelman elders ervaring op te laten doen. (Manchester Evening News)
/
Juventus is zeer gecharmeerd geraakt van Bruno Guimarães. Olympique Lyon houdt echter voorlopig voet bij stuk en laat de Braziliaanse middenvelder niet voor minder dan 45 miljoen euro gaan. (Goal)
/
Juventus wil in de winterse transferperiode sowieso een middenvelder aan de selectie toevoegen, maar dan moet er wel eerst een speler vertrekken. Arthur Melo staat echter niet op de nominatie om Turijn tussentijds te verlaten. (Gianluca Di Marzio)
/
Marcelo Brozovic blijft Internazionale trouw. De Kroatische middenvelder kreeg recentelijk diverse buitenlandse aanbiedingen binnen, maar hij kiest voor een nieuw contract bij de koploper in de Serie A. (Fabrizio Romano)
Moet Ajax alsnog een poging wagen voor Dean Henderson?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Direct proberen toe te slaan Marc! Henderson ipv Pasveer is het verschil tussen kwart en misschien wel finale CL. Zo groot is het verschil in kwaliteit tussen die 2 met alle respect voor Pasveer.

11 januari 2022 om 01:02

Onana loopt hier ook nog 6 maanden rond he. Die is beter dan Henderson. Als hij toch betaald krijgt kun je hem net zo goed laten spelen, als Pasveer minder wordt. Waar tot nu toe geen aanleiding voor is. In de zomer gewoon een topkeeper kopen, huren word ik een beetje moe van.

11 januari 2022 om 02:19

Je staande houden in de PL is een grootse prestatie. Ik zou niet zomaar zeggen dat Onana zoveel beter is dan Henderson. Paar leuke duels in de CL (inclusief zijn blunders daar) maar verder is het 'maar' de Eredivisie. Daarnaast kan je niet bouwen op Onana momenteel, dus eventueel een huur van 6 maanden met optie tot koop zou ideaal zijn, al lijkt het me sterk dat United hiermee akkoord gaat.

11 januari 2022 om 02:37

Finale CL? Ajax is tegen Man City, Bayern München, Liverpool, Real Madrid en Chelsea en PSG kansloos

11 januari 2022 om 07:51

Dat zeiden ze 2 jaar geleden ook….

11 januari 2022 om 10:52

Dat zeggen ze al 25 jaar waarvan ze 24 jaar gelijk hadden. Het kan beide kanten opgaan

11 januari 2022 om 06:49

Jemig, overleef eerst Benfica maar eens. Dit is wel heel hoog van de toren blazen zeg. Het is overigens zeker een (veel) betere keeper dan Pasveer, maar dat is een ander verhaal

70 miljoen lijkt me meer dan genoeg voor Vlahovic. Die jongen heeft in de zomer nog maar een jaarcontract. Daarnaast is een bod van 55 miljoen + Torreira fair. Kan Fiorentina Schick kopen, iedereen blij. Desondanks verwacht ik niet dat Vlahovic naar Arsenal gaat, zou iets te mooi zijn.

11 januari 2022 om 02:39

Klinkt mooi, maar Schick wil bij Leverkussen blijven dus die transfer gaat al niet door

11 januari 2022 om 10:16

Ja dan houdt dat sprookje in ieder geval op.

11 januari 2022 om 07:14

Waarom zal Schick daar naar toe gaan?

11 januari 2022 om 07:37

Ze zijn vergeten te zeggen dat hij 300k per week krijgt en zijn zaakwaarnemer 15 miljoen bonus krijgt.

11 januari 2022 om 16:43

Fiorentina heeft Piatek al gehaald als vervanger.

12 januari 2022 om 14:04

Wat dom van me, ik bedoelde ook Piatek.

Volgens meerdere bronnen zou het transfersom voor Fiorentina helemaal geen probleem zijn maar zouden de speler en agent niet 100% overtuigd zijn van de keuze naar Arsenal. Ik denk dat dit meer een ding is van : geef de makelaar een extra som en hij zal sneller zijn keuze maken.. verder zou ik als Arsenal zijnde me niet volledig focussen op een aanvaller. Je hebt momenteel geen middenveld. Torreira, Guendouzi en AMN zijn uitgeleend. Elneny en Partey zitten op de AFCON. Xhaka en ESR zijn momenteel positief getest op COVID dus enkel Sambi en Patino schieten over. We moeten nu vol voor een middenvelder gaan. Dit is top prioriteit. Desnoods kan je ergens nog een spits huren tot de zomer en u dan volledig focussen op Vlahovic, Isak enz.

11 januari 2022 om 08:08

Ik ben het met je eens dat een middenvelder ook prioriteit heeft. Echter heb je in de zomer veel meer concurrentie voor Vlahovic. Heeft Arsenal de kans om hem te halen deze winter? Dan moeten ze dat meteen doen. Alleen een middenvelder moet ook zeker gehaald worden. Daar zijn ze ook druk mee bezig dacht ik. Worden meerdere namen genoemd.

11 januari 2022 om 16:51

Arthur wordt genoemd om te huren. Lijkt me een prima deal. Verder moet Arsenal idd vol voor Vlahovic als ze deze kans hebben. In zomer wordt dat een stuk lastiger.

11 januari 2022 om 18:53

Arthur moet je echt niet willen. Is totaal niet gemaakt voor dat Engelse voetbal. Is voetballend niet meer zo best en conditioneel gezien ook niet meer.

Brozovic die blijft zou meteen het beste nieuws van de dag zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren