Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: PSV profiteert van feller wordend gevecht om Depay

Laatste update:
/
Hugo Lloris weet niet of hij volgend seizoen nog voor Tottenham Hotspur speelt. De 27-jarige doelman wil in de Champions League spelen, maar dat kan niet met the Spurs. “Ik wil nu niet over mijn situatie praten, dat gaat later gebeuren. Ik heb een paar dagen vakantie nodig, goed rusten en sterk terugkomen”, zegt Lloris. De Fransman is naar verluidt in beeld bij Paris Saint-Germain en AS Monaco. (Diverse Engelse media)
/
Edin Dzeko gaat zijn contract bij Manchester City verlengen. De aanvaller, die vorig seizoen 26 keer scoorde in de Premier League, heeft nog maar een verbintenis tot volgend jaar zomer. “We hebben geen haast, want hij heeft net een WK gespeeld en geniet nu van een vakantie. Maar hij wordt hier zeker gewaardeerd en we hebben er vertrouwen in dat we op korte termijn een akkoord bereiken”, zegt een ingewijde. (Daily Mirror)
/
Internazionale hoopt Manchester United te snel af te zijn inzake Memphis Depay. PSV wees een bod van United al af en Inter probeert de Eindhovenaren wel te overtuigen. De kans is echter groot dat ook de Engelse grootmacht weer een bod gaat doen, dus de financiële afdeling van PSV zal zich in de handen wrijven. In de wandelgangen wordt gesproken van een vraagprijs van liefst twintig miljoen euro. (La Gazzetta dello Sport)
/
De strijd om de handtekening van Dejan Lovren is in alle hevigheid losgebarsten. Even nadat Liverpool een bod van 25 miljoen euro afgewezen zag worden door Southampton, heeft Tottenham Hotspur zich gemeld bij de club van manager Ronald Koeman. Het is nog niet bekend wat de hoogte van het Londense bod is, maar we moeten dus rekenen op een flink bedrag. (Daily Mirror)
/
Alberto Gilardino gaat waarschijnlijk samenwerken met Marcello Lippi. Het ultra-ambitieuze Guangzhou Evergrande uit China heeft een bod van vijf miljoen euro uitgebracht op de 31-jarige aanvaller van Genoa. De Italiaan kan bij Guangzhou hetzelfde salaris verdienen als dat hij nu in Ligurië opstrijkt. Gilardino speelt sinds 2012 voor Genoa en was namens de nationale ploeg goed voor negentien goals in 57 duels. (Sky Italia)
Denk jij dat PSV deze zomer Memphis Depay verkoopt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat ze hem wel móeten verkopen, als ze 20 miljoen voor hem kunnen krijgen.

8 juli 2014 om 10:51

waarom? ik vind hem meer waard dan 20 miljoen...als je ziet wat voor bedragen er betaald worden voor spelers tegenwoordig....

deze speler heeft echt de potentie om de echte wereldtop te halen, mits hij zich volledig op voetbal blijft richten en niet met randzaken

ik hoop wel dat hij niet een te grote stap maakt, bij de grote clubs zoals real madrid-barcelona-chelsea gaat het vaak om grote namen en dan wordt de kans op speelminuten wel klein voor hem...arsenal of dortmund bijvoorbeeld zou een juiste keuze zijn

by far de beste speler van de eredivisie

8 juli 2014 om 11:21

Hij heeft één goed seizoen gespeeld en speelt nu een goed WK, maar hij speelt wel in de Eredivisie dus meer dan 20 miljoen betalen voor hem zou gekkenwerk zijn.

8 juli 2014 om 11:53

Ik vind dat PSV in moet zetten op 40 miljoen. Dan kan je altijd nog zakken naar ongeveer 34 miljoen. En dat is een acceptabel bedrag als ik zo kijk naar de huidige transfermarkt. 20 miljoen is gewoon een lachertje. Een premier league club die degeadeerd krijgt geloof ik al 75 miljoen mee.

8 juli 2014 om 11:57

als je niet ziet dat deze jonge het in zich heeft om een topper te worden snap je er niet veel van
als je het op die leeftijd al laat zien op een wk heb je veel in je

hij liep in de jeugd altijd al 2 jaar voor op de rest en hij blijft maar groeien

8 juli 2014 om 12:38

@riick_psv
Ik vind dat je volkomen gelijk hebt, de huidige transfermarkt is te gek voor woorden dus PSV moet voor deze topper in wording rond de 35 mil vragen. Je kan dan een bedrag tussen de 25 en 30 mil cashen. Want als Sneijder en Hunterlaar voor 27, 5 mil de laan uit vliegen moet dat voor Depay ook mogelijk zijn, zeker in deze tijd waar 40 mil voor en LB wordt betaald die ook pas een goes seizoen heeft gedraaid...

8 juli 2014 om 13:18

En origi dan? Die speelt veel oventuigender en ook gewoon prima gespeeld bij lille en die gaat voor minder. 20 mil is voldoende

8 juli 2014 om 13:20

juist..als je ziet wat er voor een Luke Shaw wordt betaald zou ik als PSV zijnde ook hoog inzetten
deze speler is niet te vervangen en psv Hoeft hem helemaal niet te verkopen, volgend jaar levert hij nog steeds minimaal 20 miljoen op, waarschijnlijk meer

vooral wanneer hij op het wk nog wat laat zien

9 juli 2014 om 12:44

Denk en hoop dat het united wordt en met louis aan roer komt het goed

8 juli 2014 om 10:56

PSV wil de hoofdprijs!

8 juli 2014 om 11:05

Ik hoef deze speler niet te zien bij inter totaal geen rendement en dat al in de eredivisie nu heeft ie 2 leuke inval beurten gehad en dan is die volgens voetbalzone de nieuwe ronaldo haha

8 juli 2014 om 11:12

Tja maar Memphis is nog maar 20 jaar he. Alle spelers op die leeftijd hebben niet het totaal rendement. Bij Psv speelde hij zeker wel elke wedstrijd een voldoende en ook bij het nederlands elftal kan hij het verschil maken. Hij zal iedereen verbazen!

8 juli 2014 om 11:22

20 miljoen is in mijn ogen al de hoofdprijs.

8 juli 2014 om 11:27

Tot Depay echt graag naar een van de genoemde clubs wil, PSV in zijn ogen lastig gaat doen en het op een kleine ruzie aan gaat komen.

Ik zeg niet dat dat gebeurd maar Depay is niet de ideale schoonzoon volgens mij ... Ik hoop dat PSV gewoon 18 - 22 mil accepteerd en Depay ook deze stap gunt. Natuurlijk moet hij spelen en bij PSV kan hij ook nog bijleren maar hij is wel al de beste bij PSV en als ze weer een matig team hebben en hij dus dit seizoen PSV weer niet kampion ziet worden dan zal hij ook wel een beetje beginnen te twijfelen of nog een jaar PSV het beste is.

8 juli 2014 om 12:30

Inderdaad gewoon 40 miljoen vragen, zul je zien dat ze 35 miljoen bieden ofzo, meteen verkopen! Zo niet, blijft Depay nog een jaartje in Eindhoven.

Depay is onhoudbaar geworden, ook al denk ik dat het voor m zelf beter is nog een jaartje te blijven. Ik zou nog wel ff wachten met verkopen. Stel hij prikt er nog een doelpuntje in, in de halve finale of finale, is ie zo weer een paar miljoen meer waard.

8 juli 2014 om 11:23

Nee hij moet wel weg.. je ziet af en toe dat ie te nonchelant is en dat zou in nederland blijven. Gewoon lekker naar de premier league sub topper.

als van gaal hem bij manu wil, dan gaat depay daar naar toe en heeft geen enkele club nog kans.
prijs zal wel rond de 20miljoen liggen. plus misschien nog een talentje te leen. Dat zou voor Psv goed zijn, een soort samenwerking met Manu.

8 juli 2014 om 10:58

Dat denk ik ook. Depay heeft geproefd van het hoge niveau op het WK en Van Gaal ervaren en als Van Gaal hem mee wil nemen, gaat hij graag mee. Ik denk dat hij danook genoeg aan spelen toekomt onder Van Gaal.

Weet iemand hoelang zijn contract nog loopt?
20 miljoen is natuurlijk veel geld, maar op die leeftijd zo overtuigend spelen en zo fysiek sterk.
Daar zijn er echt niet veel van in de wereld.

Ik hoop dat hij aan de absolute top wordt verkocht, om vervolgens aan een subtopper te worden verhuurd voor 1/2 jaar.

8 juli 2014 om 09:09

4 jaar.

Als hij gaat dan gaat hij naar united. En dan gaat van Gaal hem gewoon laten spelen denk ik.

8 juli 2014 om 09:47

@panerai, hij moet de concurrentie dan aangaan met Januzaj, hij is nog weer een jaar jonger dan Depay. Dat is een lastige keus denk ik. Ik hoop alleen dat hij gewoon minimaal 30 wedstrijden speelt op goed niveau.

8 juli 2014 om 12:00

Januzaj is een middenvelder, depay een flank speler.. Hoezo moet hij dan concurreren met januzaj?

8 juli 2014 om 12:50

Ja een middenvelder die voornamelijk op de flanken staat omdat hij te licht is voor het middelveld.

8 juli 2014 om 09:36

@ 7ereniela

Naar mijn idee moet je vraagprijs gewoon nog veel hoger liggen. Doe eens gek en zet het gewoon op 35 miljoen. Laat clubs maar eens grof geld bieden als ze iemand willen hebben. PSV heeft naar verluid het geld niet nodig, hij heeft nog een contract voor 4 jaar dus er is totaal geen noodzaak om hem te verkopen.

Ajax vraagt naar verluid 12,5 miljoen voor Sigthorson, dat is ook buitensporig. Maar als ze de deal afsluiten voor 8 a 9 miljoen is Ajax (de keihard) lachende 3e. PSV moet gewoon dat spelletje ook spelen. 35 miljoen vragen en je poot stijf houden. Komt er een club met 25 miljoen dan ben je de lachende 3e. Komt die club niet lach je alsnog want dan blijft Depay lekker nog een jaar in Eindhoven.

8 juli 2014 om 09:41

Tenzij depay die vraagprijs belachelijk vind en het gaat zien als obstakel om weg te komen. Hij wordt ongelukkig en gaat een breuk forceren, wat zijn veaagprijs zeker niet zal opdrijven.

8 juli 2014 om 10:21

@ Yoda

Die jongen heeft nog een contract voor 4 jaar en weet dat hij weinig te vertellen heeft in eventuele transferperiode. Als er een mooie club komt kan de speler een arbitragezaak aanspannen die hij gegarandeerd gaat verliezen. Soms moet je als club maar zakelijk zijn en iets minder geven om de spelers.

Dacht je dat Sigthorson blij is dat Ajax 12,5 miljoen vraagt? Natuurlijk niet, maar soms moet een club gewoon geld verdienen.

8 juli 2014 om 10:43

Groot gelijk. De Sneijders en Robbens van deze wereld zijn ook voor gigantische bedragen vertrokken. PSV moet hem nog een jaar vasthouden en dan de absolute hoofdprijs vragen zoals een Benfica doet. 30 - 35M.

PSV vraagt minstens 20 miljoen, ik denk zelfs 25 op dit moment.

Er is helemaal geen bot van United geweest hoor. Ik zal dit nier geloven haha. Marcel Brands heeft ook aangegeven dat hij pas gaat kijken bij een bod tussen de 20-25 mln, en dan nog is de kans klein dat Depay gaat vertrekken. Hij weet zelf ook dat een jaartje PSV het beste voor hem is.

8 juli 2014 om 09:17

Maar Brands weet ook dat de hype na een WK of EK het grootst is. Meer kan je er niet uitkrijgen tijdens een oneven jaargang.

8 juli 2014 om 09:22

PSV heeft het geld niet nodig dus waarom nu persee verkopen als er 20 miljoen, minimaal 15 miljoen gaan ze er altijd voor krijgen en die 5 miljoen meer of minder zal geen groot probleem vormen. Zeker neit als je de sportieve belangen gaat mee tellen. Want als je Depay nu gaat verkopen raak je Weer je beste speler kwijt en is een kampioenschap weer verder weg.

8 juli 2014 om 09:31

Omdat het Brands alleen om het geld gaat en niet om de sportieve prestaties.
Dat is wel duidelijk geworden met de verkoop van Mertens en Strootman.
Hij maakt zijn keuzes gebaseerd op hoe hij zo snel mogelijk geld in het laatje krijgt en verkoopt spelers zodra hij er een redelijke winst uit krijgt.

8 juli 2014 om 09:37

@ Panerai

Als ik PSV supporter zou zijn zou ik hopen dat Marcel Brands gewoon 35 miljoen vraagt. Waarom niet? Nog een 4 jarig contract en geen noodzaak te verkopen ivm financiën. Als clubs hem dan willen mogen ze grof betalen en ben je lachende 3e. Als ze niet willen betalen blijft Depay en ben je alsnog lachende 3e.

8 juli 2014 om 10:26


8 juli 2014 om 10:26


8 juli 2014 om 10:26

@ Bergkamp

Hij speelt net 1 jaar op eredivisie niveau en heeft zeer weinig europese ervaring.

35 miljoen vragen kan zeker maar met die theorie van jou kan je net zo goed 100 miljoen vragen of meteen zeggen dat hij helemaal niet te koop is want 35 miljoen gaat niemand voor hem betalen en daarnaast zijn er voor dat geld wel betere meer ervaren spelers te halen die zich al bewezen hebben bij een topclub.

Begrijp me niet verkeerd, ik ben er van overtuigd dat Depay kan uitgroeien tot een abosulute topspeler maar hij komt nog maar net kijken en je weet nooit of hij het daadwerkelijk gaat waar maken op het hoogste niveau.

Daarnaast moet je ook rekening houden met die jongen zelf, hij speelt al vanaf zijn 12e bij PSV en als er een niet te weigeren bod komt en hij wil zelf graag dan vind ik niet dat je dat moet gaan dwarsbome, door een belachelijk hoog bedrag te vragen waardoor niemand hem zal aantrekken.

Hoe je het went of keert nederland blijft een opleidings competitie en voor 25 miljoen kan je echt wel een aantal waardige versterkingen halen waardoor PSV alsnog mee kan doen om het kampioenschap.

Ik hoop dat hij blijft en dat hij zelf wil blijven, maar als Manchester United met 25 miljoen komt met van Gaal als coach dan is hij gewoonweg niet te houden.

8 juli 2014 om 09:23

Depay moet juist vertrekken uit Eindhoven. Hij is al uitgeleerd in de Eredivisie, hij moet naar een club die in een sterkere competitie speelt en ook Europees voetbal speelt. Bij zo'n club kan hij veel leren.

8 juli 2014 om 09:43

Hij is nog langer niet uitgeleerd. Moet nog veel verbeteren want was nog niet eena de beste van de Eredivisie.

8 juli 2014 om 11:01

Dat klopt. Maar hij heeft zich wel laten zien op WK-niveau. Het is voor weinigen weggelegd, maar ik acht hem zeker wel in staat om het Van Persie scenario te volgen (jong talent naar Arsenal -- paar jaar leren onder Wenger en ervaren spelers -- topspeler voor Arsenal). Al had Van Persie al iets meer ervaring toen.

20 miljoen is te veel voor Depay. Rond de 10 miljoen is meer dan voldoende. Geweldige speler wel

8 juli 2014 om 09:42

Hoezo zou 20 miljoen teveel zijn ? Zelfs voor Origi wordt al 15 miljoen betaald.

8 juli 2014 om 09:52

Heb ik gezegd dat dat voor Origi niet te veel is? Spelers als Origi en Depay mogen maar rond de 10 miljoen kosten. Ze hebben nog niet bevestigd. Depay al meer dan Origi. Het zijn beide geweldige spelers. PSV heeft natuurlijk gelijk dat het zoveel mogelijk wil vangen. Voor mij persoonlijk is 20 miljoen voor Depay lachwekkend

8 juli 2014 om 19:18

Wat vind je dan van 31,5 miljoen euro voor Markovic ?

En hoe profiteert PSV daar dan van? Ja, je krijgt wat geld in het laatje, maar sportief gezien ga je er vreselijk op achteruit.......

8 juli 2014 om 10:35

Niet dus. Maar ze zijn daar al jaren alleen bezig met geld en vrij weinig met sportieve prestaties. In Amsterdam begrijpen ze tenminste dat de focus op het sportieve moet liggen en dat de financiën vanzelf wel volgen.

Overigens zouden ze Memphis wel kunnen verkopen en Bakkali de garantie kunnen geven van speeltijd. Op termijn is dat namelijk wel een juweel als hij zijn mentaliteit op orde krijgt.

Ik geloof hier niets van. Depay is een aardige invaller, als de tegenstander vermoeid raakt. Als basisspeler valt hij tegen. Er loopt daar wel iets beters rond.

Grote strik er om een verkopen die jongen hopenlijk naar Manunited

Depay naar Inter daar word ik wel vrolijk van. Samen met Kovacic teee mega grote talenten. Lekker verjongen en denken aan de toekomst

8 juli 2014 om 11:06

De vraag is of hij daar de kans krijgt. Ik geloof en zie best dat Inter het roer enigszins heeft omgegooid, maar twijfel of ze dit volhouden als het slecht gaat en of ze in paniek gaan raken en weer kiezen voor ervaren jongens. Ik zou, kijkend naar bijvoorbeeld een Castaignos, er zeker 3x over nadenken voordat ik naar Inter zou gaan.

8 juli 2014 om 11:19

Hij is wel twee klasse beter dan Luc. Daarnaast hij voegt iets toe wat de rest van de selectie niet heeft. Hij kan op de vleugels spelen en durft een actie te maken. maar ben met je eens dat het risky kan zijn maar een speler die echt getalenteerd en goed is krijgt wel vaak zijn kans denk ik

8 juli 2014 om 11:52

Ja, eens dat hij twee klassen beter is dan Luc. Maar genoeg voorbeelden van talentvolle jonge jongens die het toch niet maken in Italie. Kijk naar bijvoorbeeld een Kluivert bij Milan, waarvan je best kan zeggen dat hij een Europese topspeler was of in wording was toen.

Als Benfica al 25 miljoen pond krijgt voor Markovic dan moet dat ook te doen zijn voor Depay.

8 juli 2014 om 09:53

Benfica is nog wel een trap hoger dan Psv. Kan je niet vergelijken

8 juli 2014 om 11:44

@nerazzurri9

Het is wat de gek er voor geeft. En gekken in de voetbalwereld, die zijn er ten heden dage genoeg. Wat jij en ik of anderen vinden inzake de hoogte van de transfersommen is dan ook helemaal niet relevant. Het voetbal is al langer op hol geslagen met al die exorbitante hoge transfersommen en dito salarissen voor en aan spelers betaald. Het hele voetbalwereldje staat ver buiten de realiteit in de huidige maatschappij. Er word hier bovendien gepraat over miljoenen alsof het slechts zandkorreltjes zijn. Het besef hiervan dringt klaarblijkelijk niet tot menigeen door. Niemand maakt mij wijs dat 100 miljoen euro (!) aan een transfersom betaald voor 1 speler en/of jaarsalarissen van 20 tot 22 miljoen voor spelers als normaal bevonden moet worden. Honderd miljoen betaald voor 1 speler! Dat is meer dan acht keer de totale opbrengst van 3FM Serious Request 2013. Dit is te gek voor woorden, als je het mij vraagt. Echter niet voor al die in de hedendaagse voetballerij. Vanuit hun oogpunt bekeken maakt tien of twintig miljoen betalen voor een speler die zich laat gelden op het allerhoogste voetbalpodium ( overigens veel hoger nog dan Benfica ) dan ook helemaal niets uit.

8 juli 2014 om 12:00

Ben ik het mee eens. Ik geef dan ook mijn persoonlijke mening omtrent deze situatie. Op deze site is het dan ook de bedoeling om een mening te geven. Het is dus relevant om dat hier te doen. Dat het niets veranderd aan de situatie is normaal, maar dan moet je hier niets neerschrijven

8 juli 2014 om 16:58

PSV moet gewoon minimaal 30 miljoen eisen.

Man Uniterd moet hem kopen en nog een jaartje verhuren aan psv . 20 miljoen is hij wel waard!

Ik hoop niet dat Depay weggaat maar ik zou dan 25 miljoen vragen en dan zou ik Basacikoglu van Heerenveen Kopen of Kostic van Fc Groningen

PSV moet er gewoon een prijskaartje van 35 aan hangen .eens kijken of " de grote" van deze aarde bereid zijn om er 30 voor te geven .Zo niet dan kom volgend jaar maar terug.

Persoonlijk hoop ik natuurlijk dat ie nog even blijft maar als hij dan toch moet gaan dan maar met v gaal mee.
Inter is helemaal niks voor hem.

Psv wees een bod van Manu af????
Is dat er uberhaupt wel geweest dan??

@nerrazuri9

Als jij vindt dat 10 miljoen voor depay genoeg is zou ik als ik jouw was even een mailtje naar de leiding van je club sturen.
Zelfs een telefoontje is dan nog verspilde moeite.

Lovren kies hopelijk gewoon voor Liverpool, want laten we eerlijk zijn; Southampton kon zich vorig seizoen gewoon meten aan Tottenham en dus maar een kleine stap vooruit.

Depay aub niet naar italie gaan... kerkhof van nederlandse buitenspelers...

8 juli 2014 om 11:20

noem eens paar van die buitenspelers aub, zeker met zo'n kwaliteit als Depay!

Een jongen als Depay heeft flair en gezonde arrogantie en dat past wel in Italie

8 juli 2014 om 11:56

Bryan Roy, John van t Schip, Andy van der Meyde, Eljero Elia. Niet allemaal van dezelfde kwaliteit als Depay, maar wel allemaal internationals toendertijd en Nederlandse topspelers.

8 juli 2014 om 19:03

Bryan roy: was naar foggia, geen italiaans topclub en niet eens een middenmoot. Gewoon een simpel provinciaal clubje toendertijd. Tuurlijk is het dan haast mogelijk om dan te slagen, zeker gezien de kwaliteiten van Roy en het voetbal dat Foggia speelde.
Any van de Meyde: had een fantastisch begin masr had wel pech dat Mancini een flapdrol van ded trainer was die hem niet mocht.
John van het Schip was top in NL maar miste kwaliteit voor top van Italie, masr heeft wel best lang gevoetbald in italie
Elia: is niet alleen bij Juventus mislukt maar bij elke club waar hij voetbalt of gevoetbald en was meer bezig geweest met feesten en glamour dus denk dat het beter aan hem en zijn mentaliteit ligt.

Bryan Roy, John van t Schip, Andy van der Meyde, Eljero Elia. Niet allemaal van dezelfde kwaliteit als Depay, maar wel allemaal internationals toendertijd en Nederlandse topspelers.

Vind hem nog geen tien miljoen waard om eerlijk te zijn. Hij is één keer goed ingevallen en één keer aardig. Gehypte speler die eerst maar eens moet laten zien dat hij wekelijks kan uitblinken (ook in de topwedstrijden).

8 juli 2014 om 11:55

Nou, hij is snel, fysiek sterk, prima schot in de benen en een trainingsbeest en superprofessioneel. Natuurlijk is hij nog wisselvallig, hij heeft pas zijn 1e seizoen in de basis gehad. Ik zie het potentieel wel en al die clubs ook, lijkt me...

Als hij gaat (want ik kan me voorstellen dat nog een jaartje PSV niet slecht zou zijn voor hem) dan hoop ik zelf naar Manchester United. PSV krijgt dan sowieso een mooi bedrag, en Depay gaat dan werken met van Gaal, iemand die het volste vertrouwen in hem heeft en hem ook echt beter kan maken. In Italië zie ik het niet echt gebeuren.

Van gaal, 15 miljoen max word je bod afgewezen door naar een ander (goedkoper) talentje!

Ik ben Ajax-supporter, maar ik hoop dat PSV Depay niet verkoopt. Je ziet aan alles dat hij kan uitgroeien tot een moderne top voetballer, Een verrijking van de eredivisie. Natuurlijk heeft hij vorig seizoen niet constant gepresteerd, dat mag je ook niet van een jonkie verwachten in zijn eerste seizoen als basisspeler. Maar dit seizoen kan hij uitgroeien tot de sensatie van de eredivisie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren