Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

In de wandelgangen: Brobbey kan opvolger worden van absolute topspits

Laatste update:
/
Borussia Dortmund wil Jude Bellingham een jaarsalaris van liefst vijftien miljoen euro aanbieden. De koploper van de Bundesliga doet er alles aan om de middenvelder uit handen te houden van onder meer Real Madrid, Liverpool en Manchester City. (BILD)
/
Marcelo Bielsa is zo goed als zeker de nieuwe bondscoach van Uruguay. De 67-jarige Argentijn zit na zijn vertrek bij Leeds United al ruim een jaar zonder werkgever. (TyC Sports)
/
Napoli ziet in Brian Brobbey de mogelijke opvolger van Victor Osimhen. De 21-jarige Amsterdammer, die bezig is aan een wisselvallig seizoen, ligt bij Ajax nog tot medio 2027 vast. (Tuttosport)
/
Olivier Giroud gaat zijn aflopende contract bij AC Milan verlengen. De 36-jarige Fransman gaat bij i Rossoneri een nettoloon van 3,8 miljoen euro opstrijken. (Sky Sport Italia)
/
Torino wil zich komende zomer versterken met Werder Bremen-spits Niclas Füllkrug. De Duitse routinier was dit seizoen al vijftien keer trefzeker in de Bundesliga. (Gianluca Di Marzio)
/
Chelsea-rechtsback Reece James geniet belangstelling van Real Madrid. De Koninklijke ziet in de Engelsman de ideale vleugelverdediger voor de toekomst. (Daily Mail)
Moet Ajax meewerken aan een vertrek van Brian Brobbey?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ah tuttosport. Doorlopen mensen, hier valt niks te zien. Rioolkrant is dat met verzonnen onzin verhalen.

Doen, ik was voor zijn terugkomst maar lijkt niet de juiste instelling te hebben. Dat hebben er meer niet en dat werkt door op de algehele groepsprestaties.

30 maart 2023 om 09:03

Dit kon iedereen zien aankomen toch? Net als met het wederom opstellen van Onana. Die gasten hadden al lang en breed hun kleuren laten zien. Daarbij is Brobbey lang niet zo'n talent. De interesse hier is een roddel, gefabriceerd zoals wel vaker gebeurt met spelers van ajax om een marktwaarde te spekken. Maar het is natuurlijk je reinste onzin

Bielsa is een Argentijn.

Overigens kan Brobbey bij Napoli best goed uitpakken. Meerdere spelers waarvan je het niet had verwacht doen het gewoon goed in de Serie A. En Ajax kan op die manier zijn verlies terugnemen, want ik denk niet dat hij het gaat worden.

30 maart 2023 om 09:53

Ik zie bijna iedereen hier negatief over die suggestie van Brobbey maar ik zie het net als jij ook wel mogelijk. Veel ruimte door de manier waarop ze spelen bij Napoli, gecombineerd met zijn snelheid en kracht. Het is niet zo dat hij er ineens niets meer van zou kunnen, mist gewoon (al even) zijn flow.

30 maart 2023 om 11:47

Als supersub zou het misschien kunnen. De energie die Osimhen in een wedstrijd legt kan Brobbey momenteel geen helft volhouden, naast dat het een veel mindere spits is. De wisselspitsen Simeone en Raspadori zijn beiden beter dus die zouden sowieso de voorkeur krijgen in de basis

Lol, dat zou de miskoop van de eeuw worden in Napels. Arme Napolitanen. Maar goed, is een broodje aap verhaal

Geen idee of dat voor brobby een goede stap is. Blijf het eeuwig zonde vinden dat het hem bij ajax ook niet lukt. In potentie toch gewoon een hele goede spits.

Ik zeg je eerlijk, ik heb eigenlijk nooit een wedstrijd gezien van Brobby ivm interesse in andere wedstrijden en clubs. Maar ik moet wel zeggen dat ik in het begin dacht dit wordt de nieuwe Lukaku??? Kan deze jongen wel voetballen? en is hij sterk zoals er uit ziet? Just asking!!

30 maart 2023 om 10:08

is vooral een speler die in de jeugd alles en iedereen eruit liep en van zich af hield vanwege zijn fysiek.
is technisch heel magertjes en heeft geen uithoudingsvermogen.
ik moet het nog maar zien, maar voor mij is dit gewoon een gevalletje omhoog gevallen talent die uiteindelijk of heel europa doorzwerft op basis van zijn CV + talent status of gewoon lekker bij een eredivisie club gaat ballen.

30 maart 2023 om 10:14

Zonde zeg!! Bedankt voor je uitleg!
Misschien in de eredivisie ergens gaan voetballen waar weer kan opbloeien?! We hebben als Nederland zijnde echt spitsen nodig!

30 maart 2023 om 11:49

Daarnaast mist hij lengte voor een echte topspits. Neemt niet weg dat het een hele bruikbare speler kan worden. Maar op deze manier gaat hij er niet alles uithalen.

Osimhen is een van de beste spitsen van de wereld. Als je dan Brobbey ervoor terug haalt ga je echt 2 stappen achter uit

Hoop eigenlijk dat Niclas Füllkrug naar Bayern gaat. Een zeer degelijke spits die een neusje voor de goal heeft. Een spits die Bayern wel goed kan gebruiken op het moment. Zal wel een dure aankoop zijn, vraag me dan ook af of een Torino wel kans zou maken.

Wat ik met Brobby vaak vreemd vind is dat hij als invaller veel beter is dan als basisspeler. Het lijkt alsof hij bij een invalbeurt alles geeft en een basisplek zich inhoudt. Misschien omdat hij vreest anders het einde van de wedstrijd niet te kunnen halen ofzo. Kan iemand hem uitleggen dat hij beter 30 minuten voluit kan gaan en zorgen dat hij een stempel drukt op de wedstrijd (en dan wisselen) dan dat hij 90 minuten lang mee hobbelt en niet echt opvalt.

30 maart 2023 om 11:13

Er is vaak gezegd dat zijn conditie te slecht is om 90 minuten te spelen. Ligt ook een beetje aan zijn bouw dat hij die natuurlijk goed kan gebruiken tegen spelers die al moe zijn dan tegen speler die nog de volle kracht hebben aan het begin van een wedstrijd.

Ik neem aan dat dat dan voor Napoli B is. In de Serie A heeft hij net als in de Bundesliga niets te zoeken.

Voor 100 miljoen euro mag Napoli Brobbey hebben.

30 maart 2023 om 18:58

Maak er maar 1 miljoen euro van

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren