Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Lautaro Martínez neemt belangrijk toekomstbesluit

Laatste update:
/
Jude Bellingham mag Borussia Dortmund niet voor minder dan honderd miljoen euro verlaten. De middenvelder, die serieus gevolgd wordt door Manchester City en Liverpool, kan daarmee na Jadon Sancho de volgende uitgaande toptransfer worden voor BVB. (BILD)
/
Arsenal heeft Bukayo Saka de status van untouchable toegekend. De aanvaller wordt doorlopend benaderd door andere clubs, maar de Londenaren willen de komende jaren een team bouwen rond spelers als Saka. (Fabrizio Romano)
/
Lautaro Martínez gaat zijn contract bij Internazionale verlengen tot medio 2026. De aanvaller, die nu tot medio 2023 vastligt, werd deze zomer uit handen gehouden van Tottenham Hotspur en Atlético Madrid. (Fabrizio Romano)
/
Antonio Rüdiger wil alleen verlengen als zijn weeksalaris van 105.000 euro naar 210.000 euro verdubbeld wordt. De centrumverdediger vraagt Chelsea daarmee een vergelijkbaar salaris als doelwit Jules Koundé van Sevilla. (BILD)
/
Een verbeterd contract voor Pedri is de topprioriteit van Barcelona. De middenvelder, die stormachtig is doorgebroken bij de club, ligt nu tot medio 2022 vast, maar Barça heeft een eenzijdige optie voor twee extra jaar. (Fabrizio Romano)
/
Leeds United wil van Kalvin Philips de bestbetaalde speler uit de selectie maken. Op die manier hoopt de club de verdedigende middenvelder uit handen te houden van Manchester United, Chelsea, Liverpool, Arsenal en Tottenham Hotspur. (TeamTalk)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind Saka wel een grappig talentje hoor, maar ik ben wel benieuwd wat er nou echt zo bijzonder aan is. Ja hij is veelzijdig, Engels en jong, maar op geen 1 van die posities is die echt top. Spelers als Belingham en Pedri hebben op dezelfde leeftijd veel meer impact. Misschien heeft het te maken met het feit dat Arsenal een kwakkelend geheel is en zou hij in een stabieler team wel floreren.

15 september 2021 om 18:28

Saka is het enige lichtpuntje bij Arsenal. Doet het erg goed, al vind ik het ook geen Pedri nee. Desondanks nu al een dragende speler en basisklant bij Engeland. Zegt toch wel wat.

15 september 2021 om 18:43

Dat laatste zegt echter vooral iets over Southgate. Tijdens het EK was de impact van Grealish vele malen groter maar koos Southgate toch voor Saka

15 september 2021 om 20:07

Southgate koos voor Saka boven Sancho, niet Grealish. Bovendien is Grealish 26 en Saka 20.

15 september 2021 om 20:20

Maar Pedri overlegt geen betere statistieken bijvoorbeeld. Verder zijn het gewoon verschillende spelers. Saka is vele malen veelzijdiger. Pedri technisch verfijnder.

15 september 2021 om 19:01

Veel meer impact? Saka droeg met z’n 19 jaar Arsenal op zijn rug vorig seizoen. Zonder hem waren ze buiten de top 10 gevallen.

16 september 2021 om 10:57

Saka is een wonderboy, ik weet niet of je wel enkele wedstrijden van Arsenal hebt gezien maar ik denk the next big thing in Engeland. Als hij dit seizoen weer goed gaat draaien dan zie ik hem getransfereerd worden naar en topclub.

Martinez heerlijke speler! hoop dat hij de nieuwe Zanetti wordt

15 september 2021 om 18:36

Dat zou geweldig zijn haha

Bellingham weer top vandaag met één goal en één assist. Die gaat makkelijk meer dan €100 mln opleveren. 18 jaar pas.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren