Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Koeman biedt miljoenen op verliezend WK-finalist

Laatste update:
/
Enzo Pérez wordt in verband gebracht met een megatransfer naar Manchester United of Valencia, maar de international van Argentinië houdt zich niet bezig met een vertrek. “Ik ben gelukkig bij Benfica. Als er een kans is op een transfer, dan moeten meerdere partijen ermee instemmen. Zelf ben ik niet op zoek naar een transfer”, geeft de 28-jarige middenvelder te kennen. (O Jogo)
/
Stoke City geeft de moed niet op. The Potters huurden Oussama Assaidi vorig seizoen en willen de aanvaller definitief van Liverpool overnemen, maar hebben nog altijd geen akkoord bereikt. Liverpool vraagt een kleine negen miljoen euro en het salaris van Assaidi vormt eveneens een struikelblok. “We praten verder, deze dingen gebeuren. Iedereen weet dat we geïnteresseerd zijn en dat zijn we nog altijd”, zegt coach Mark Hughes. (The Sentinel)
/
Southampton denkt aan Ron Vlaar en Virgil van Dijk, maar de Nederlanders zijn niet de enige kandidaten om verdediging van de club van Ronald Koeman te versterken. The Saints zouden namelijk bereid zijn om vijftien miljoen euro te betalen voor Marcos Rojo, de 24-jarige Argentijn van Sporting Portugal. Ook clubs als Barcelona, Real Madrid, Liverpool, Valencia, Napoli en Juventus denken aan de WK-finalist. (O Jogo)
/
Domenico Criscito gaat niet naar AC Milan. Vicevoorzitter Adriano Galliani heeft laten weten dat de 27-jarige verdediger niet in beeld is en zaakwaarnemer Andrea D’Amico sluit een transfer van zijn cliënt eveneens uit: “Er is geen sprake van. Zenit Sint-Petersburg wil hem behouden als een basisspeler, Domenico maakt deel uit van de plannen.” De Italiaan, die niet meedeed aan het WK, ligt nog tot medio 2016 vast. (Tuttosport)
/
Aston Villa-trainer Paul Lambert wil een Zuid-Koreaanse middenvelder, maar krijgt weinig medewerking. Clubeigenaar Randy Lerner is vooral druk bezig met pogingen om the Villans te verkopen en maakt weinig aanstalten om nieuwe spelers naar Villa Park te halen. Het is daarom twijfelachtig of Lambert, die Sung-Yueng Ki graag zou overnemen van Swansea City, zijn zin krijgt. Ki moet ongeveer vijf miljoen euro kosten. (Daily Mirror)
Marcos Rojo zou een mooie aanwinst zijn voor Southampton

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima aanwinst voor koeman

Was soms echt drama op de linksachter, slechte controles, verschrikkelijke voorzetten.. zie niet in waarom je deze speler zou willen

30 juli 2014 om 15:12

Omdat hij eigenlijk een centrale verdediger is en daar moet spelen

30 juli 2014 om 17:20

Haha deze man is verkozen tot de beste linksback van de WK. Maar zoals Nerazzurri ook al zegt, van nature is Rojo inderdaad een centrale verdediger.

Wordt lastig, omdat hij in Spanje kan voetballen voordeel qua taal.

Als Southampton hem aan kan trekken zou dat een mooie aanwinst zijn

Davis
Clyne
Fonte
....
Rojo
.....
Scheinderlin
Wanyama
Tadic
Pelle
Rodriguez
30 juli 2014 om 15:18

Ik weet niet precies welke posities alle spelers precies spelen

30 juli 2014 om 15:23

@ Psvmister,

Nou ja, laat ik het zo zeggen: Davis is in ieder geval geen keeper, maar een middenvelder. Artur Boruc zal waarschijnlijk eerste keeper worden.

De andere spelers die je hebt ingevuld heb je wel gewoon allemaal prima neergezet, alleen Morgan Schneiderlin en Jay Rodriguez (ondanks dat hij er nog een tijdje uit zal liggen) zullen waarschijnlijk ook vertrekken bij Southampton.

30 juli 2014 om 15:40

Oh dat wist ik niet bedankt voor het corrigeren maar Schneiderlin was toch juist boos om dat hij niet mocht vertrekken

30 juli 2014 om 16:10

@ Psvmister,

Ja, hij is boos omdat hij niet mag vertrekken, maar ik denk dat het toch wel voor 95 procent zeker is dat Morgan Schneiderlin alsnog zal vertrekken.

30 juli 2014 om 16:35

@Rochester en vergeet Wanyama natuurlijk niet!

30 juli 2014 om 15:41

Rojo is CV dus die kan je omwisselen met die puntjes.

30 juli 2014 om 15:46

Oke ik zag hem bij Argentinië op het WK vooral op LB spelen daarom maar bedankt

Ik zou eerder die buitenspeler kopen van Argentinië.

30 juli 2014 om 15:43

Aguero of Lavezzi?

30 juli 2014 om 15:45

Lavezzi die vond ik erg dreigend!

30 juli 2014 om 16:25

ja waarschijnlijk haalt southampton zowel Aguero als Lavezzi, beide niet zo duur en vinden het fijn om geen CL te spelen... man man man

Lukaku ook rond met Everton (5 jaar deal).

Ik hoop eerlijk gezegd dat als AC Milan een nieuwe linksback haalt, dat ze dan voor Davide Santon van Newcastle United gaan en ja ik weet het, hij heeft bij Inter Milan gespeeld, maar er zijn genoeg spelers die bij zowel Inter als AC Milan hebben gespeeld.

En dan heb ik het bijvoorbeeld over spelers als Clarence Seedorf, Ronaldo, Giampaolo Pazzini, Mancini (de Braziliaan Mancini) en Sulley Muntari.

Off:

Ik lees net ook op RTL Nieuws dat Georginio Wijnaldum in de belangstelling staat van zowel Napoli als AC Milan.

Er gaan geruchten dat Filippo Inzaghi onder de indruk is geraakt van Wijnaldum op het WK en dat hij in Wijnaldum een perfecte speler ziet voor de 4-3-3 formatie die hij wilt gaan spelen.

Ondanks dat Wijnaldum nog niet zolang geleden zijn contract heeft verlengd, ziet Wijnaldum een stap naar AC Milan of Napoli zelf ook wel zitten en er gaan geruchten dat Wijnaldum zo'n zeven miljoen moet kosten.

Weet iemand in hoeverre dit waar is?

Perfecte tussenstap voor Rojo kan niet anders zeggen. Southampton houd van mooi aanvallend voetbal, al hoop ik dat dat met koeman niet veranderd.

30 juli 2014 om 17:32

Denken jullie dat rojo dan cv gaat spelen of dat ie shaw komt vervanger.

30 juli 2014 om 17:39

Shaw en Lovren zijn weg dus ideaal voor beide posities.

Centraal is dacht echt een goeie als linksachter had hij heeft hij het moeilijker maar ook daar vind ik hem dik ok. Zou een goeie transfer zijn

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren