Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Inter reserveert 60 miljoen voor zomers doelwit

Laatste update:
/
Bayern München wil weer een goede speler bij een concurrent wegkapen, maar dit keer is Borussia Dortmund eens niet de klos. Der Rekordmeister heeft namelijk een oogje op Granit Xhaka, de motor op het middenveld van Borussia Mönchengladbach. “Maar Granit heeft net zijn contract verlengd. Honderd procent zeker dat hij blijft”, reageert sportief directeur Max Eberl. (Sky)
/
Ander Herrera van Manchester United is niet de enige Spanjaard die interesse van Barcelona geniet. Ook Héctor Bellerin kan vanaf januari 2016 in het Camp Nou aan de slag. De snelste voetballer van Arsenal ging vier jaar geleden juist van Barcelona naar het Emirates Stadium, na acht jaar in de jeugd te hebben gespeeld. Bellerin wordt gezien als een kandidaat om op een dag in de voetsporen van Dani Alves te treden. (Sport)
/
Internazionale heeft in totaal zestig miljoen euro gereserveerd voor Yaya Touré. Het kost twintig miljoen euro om de middenvelder te kopen van Manchester City en die andere veertig miljoen euro is gereserveerd voor een vierjarig contract. Touré kan in Milaan dus tien miljoen euro per jaar verdienen, circa vier miljoen euro per jaar minder dan hij nu bij City pakt. (Daily Star)
/
Het moet wel heel raar lopen willen we Gianni Imbula komend seizoen niet in de Champions League zien. Het toptalent van Olympique Marseille staat in de belangstelling van grootmachten als Juventus en Chelsea, maar ook in de categorie daar net iets onder staan de clubs in de rij. Zo stuurt Borussia Mönchengladbach vrijwel wekelijks, mogelijk tegen beter weten in, scouts naar Olympique Marseille. (La Provence)
/
Michael Essien keert mogelijk terug in de Premier League. De 32-jarige middenvelder blijft niet langer bij AC Milan en hij kan op zoek naar een nieuwe club. Watford, dat is gepromoveerd naar het hoogste niveau van Engeland, kan wel wat ervaring gebruiken. Die ervaring heeft Essien, met een verleden bij grote clubs als Olympique Lyon, Chelsea en Real Madrid, natuurlijk genoeg. (The Sun)
Denk jij dat Yaya Touré komend seizoen voor Manchester City speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Inter moet met aankopen doen voor de toekomst en geen overdreven groot kapitaal vrijmaken voor 30 plussers

4 mei 2015 om 12:08

Gaan ze ook niet doen. Yaya heeft niet zijn beste seizoen achter de rug en je kan hem na aanschaf niet meer verkopen voor een vette prijs.

En voor 60 miljoen kan je echt wel beter vinden. Niet dat Yaya een waardeloze voetballer is, maar het beste is er wellicht wat af.

4 mei 2015 om 12:11

Mancini wil Toure echt hebben. Toure is een geweldige voetballer, maar je moet hier geen kapitaal investeren in een 30 plusser. En al zeker niet als je hiervoor talenten moet verkopen

4 mei 2015 om 12:25

Dat geloof ik dan weer wél, dat ie hem wil. Er zijn maar weinig teams die hem niet willen.

Maar als ie echt 60 miljoen ervoor gaat betalen, dan moeten we humaan handelen en Mancini een spuitje geven.

Zou echt 'van den zotte' zijn.

4 mei 2015 om 12:08

Nah idd ze kenne er beter 3 haale van dat bedrag ...

4 mei 2015 om 12:09

Yaya is nog steeds een topper hoor althans vindt ik

4 mei 2015 om 12:12

@danielwitte

Inderdaad maar zulk kapitaal moet Inter niet investeren in een 30-plusser

4 mei 2015 om 12:30

Danielwitte,

Zeker, maar te duur gezien zijn leeftijd.

Een Witsel krijg je voor de helft van dat bedrag mee en daar kan je dan nog wat op verdienen of langer in je ploeg aan 't werk zetten.

En da's echt niet de enige. Er zijn echt wel wat goede middenvelders tussen de 10 en pakweg 40 miljoen.

4 mei 2015 om 12:13

Ik vind de gereserveerde som ook wat aan de hoge kant. Vooral zijn salaris is, rekening houdend met het huidige salarishuishouden, wat te veel. Langs de andere kant is hij wel een speler die een enorme boost kan geven aan de huidige selectie, waarvan ik sowieso vind dat die al vrij compleet is naar volgend seizoen toe.

Het wordt vooral zaak de selectie bij elkaar te houden. Handanovic, Kovacic en Icardi behouden worden in dat verband de grootste taken. Podolski zou ik niet behouden, dus op AML kunnen we wel een nieuwe speler gebruiken. Ook centraal achterin zou ik een nieuwe CV kopen, ondanks het feit dat Ranocchia en Vidic het beter zijn gaan doen de laatste weken. Ik ben er echt van overtuigd dat we met dit elftal kunnen meedoen voor CL voetbal, op z'n minst.

Spelers zoals Nagatomo, Obi, Andreolli, Jonathan en Kuzmanovic moeten we absoluut verkopen. In de breedte hebben we dan nog spelers als Ranocchia, Guarin, Brozovic, Palacio, Hernanes, Gnoukouri en Puscas.

Handanovic
D''Ambrosio
Vidic
Aankoop
Santon
Medel
Toure
Shaqiri
Kovacic
Aankoop
Icardi
4 mei 2015 om 12:21

Als je Toure haalt dan zal Inter moeten verkopen. En als dat Icardi of Kovacic zijn dan zou me dit echt kwaad maken. Dan ga je terug 2 stappen achteruit toekomstgericht. De kwaliteiten van Toure staan buiten kijf, maar je gaat geen talenten opofferen

4 mei 2015 om 12:23

Jammer dat Inter zon dramatische verschrikkelijke team is geworden na de gewonnen CL in 2010 onder leiding van Mourinho. Hoop echt dat ze terugkomen in de top

4 mei 2015 om 12:48

Ik zou Toure helemaal niet kopen als Inter zijnde. De overname van Shaqiri is ook niet gratis, en de rest van het geld kunnen ze beter aan de 2 door jou aan gevinkte posities besteden.

4 mei 2015 om 13:24

Icardi en Kovacic laten gaan zou inderdaad een flater van jewelste zijn, net zoals Coutinho indertijd. Die 2 mogen we geenszins opofferen. Daarom ook vind ik een AML en CV de prioriteiten, en als er dan nog geld over is (na de verkoop van de spelers die ik noemde) dan kunnen we voor Toure gaan. Maar ik denk eerlijk gezegd dat Mancini Toure er absoluut bij wil.

Essien niet wat voor Ajax? Heeft enorm veel ervaring bij topclubs en kan absoluut van meerwaarde zijn. Of is hij laatste jaren dusdanig afgetakeld dat hij voor Ajax geen meerwaarde meer is?

4 mei 2015 om 13:15

Die zal vast te veel salaris willen.
Kan bij een wattford dan waarschijnlijk nog steeds 3-4 miljoen per jaar pakken. Dat gaat bij ajax niet lukken

Ik heb het gehad met Bayern, spelers van de concurrentie kopen, ik vind de Bundesliga nu niet meer leuk door Bayern.

4 mei 2015 om 12:22

De bundesliga bestaat dan ook enkel uit Bayern. De rest van de clubs worden gehyped

4 mei 2015 om 13:03

gehyped? Genot om te kijken naar Wolfsburg dit seizoen, maar ook Leverkusen, Monchengladbach, Dortmund en Schalke zijn altijd interessante wedstrijden. Zijn ook niet de minste spelers die daar spelen.

1 grootmacht in Duitsland, maar Spanje is daarmee maar een haar beter met 2 grootmachten.

4 mei 2015 om 14:52

Oh ja want Atletico Madrid stelt niets voor. Of Valencia en Sevilla kunnen Europees niet mee.

4 mei 2015 om 13:18

Ik snap je punt maar vergeet niet dat dit slechts eem grrucht is. Ik denk namelijk niet dat bayern achter mog een middenvelder aam gaat tenzij er een speler op het punt staat te vertrekken.

Ik zou zeggen doen, dan kan city met het geld enorm goeie spelers kopen

4 mei 2015 om 12:53

Dat kunnen ze ook al zonder dat zij yaya verkopen.

4 mei 2015 om 13:08

nee want ze moeten oppassen voor de FFP met die 60 miljoen kunnen ze nog meer halen.

4 mei 2015 om 12:59

Zorgvuldig lezen is mijn advies

Niet 60, maar 20 word er voor Yaya betaald qua transfer

4 mei 2015 om 13:07

echt niet want als hij voor 4 jaar tekent krijgen ze 60 miljoen

4 mei 2015 om 13:17

Nee dat is met het salaris mer gerekend. City zelf krijgt 20 miljoen

4 mei 2015 om 13:28

Oef hier zet je jezelf echt meer voor schut, maar zal je helpen.

Salaris word betaald door Internationale, wanneer ze Toure kopen.

Er staat 20 miljoen om te kopen (dat gaat naar City) en Inter betaald 10 miljoen voor 4 jaar aan salaris (die 40 mil komt op de rekening van Toure)

4 mei 2015 om 18:01

JA ik hebt het uiteindelijk beter gelezen en ik snap het

100% zeker dat Xhaka blijft inderdaad. Hij slikt nu al maanden enorm veel pijnstillers omdat hij met Gladbach de CL in wil gaan ondanks zijn blessure. Hij heeft bovendien pas net zijn contract verlengd tot 2019. Xhaka is een echte motor op het middenveld en zou een enorm gemis zijn. Hij is een echt clubmens, en voorlopig blijft ie bij ons denk ik.

Of gladbach en stap hogerop is voor Imbula.

4 mei 2015 om 14:22

Gladbach speelt volgend seizoen Champions League en de competitie is ook een stap hogerop dus er zijn wel een paar redenen om daar naartoe te gaan.

Inter nog steeds een geweldige ploeg. Ze hebben ook een selectie dat in de top 5 van de serie a hoort maar het is het steeds net niet, kijk naaar spelers als d'ambrossio brozovic santon dodo kuzmanovic zulke spelers moeten weg ook al is brozovic wel een talent ik hoop dat dit het team voor het volgende jaar word of jaar daarna.
Handanovic
Van der wiel, rannochia,n'koulou,filipe luis
Guarin,yaya,kovacic
Shaqiri
Icardi jovetic

goede speler natuurlijk maar heb liever niet dat inter hier 60 mil aan gaat besteden. we moeten ons focussen op jeugdige spelers en de toekomst

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren