Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (4/8): Feyenoord blijft stil, Cahill was bijna Gunner

Laatste update:
/
Velen zijn van mening dat Didier Drogba niet meer goed genoeg is voor de absolute top, maar Chelsea-coach Roberto Di Matteo denkt daar compleet anders over. De Italiaan heeft zijn bestuur zelfs de opdracht gegeven ‘alles te doen’ om de Ivoriaanse spits voor de club te behouden. Het contract van Drogba loopt komende zomer af en de verwachting is dat Roman Abramovich hem laat gaan. De Rus wil namelijk wél verjongen. (Daily Mirror)
/
In het verleden bleken de rijke bazen van Manchester City wel eens wat ongedurig, wat menig coach op een vroegtijdig ontslag kwam te staan, maar die tijd is geweest. Roberto Mancini heeft namelijk de toezegging gekregen dat hij ook komend jaar een gooi mag doen naar de landstitel, ongeacht of hij dit jaar nog een prijs wint of niet. De Italiaan wordt nu al volop betrokken bij de planning voor komend jaar. (The Sun)
/
Feyenoord en doelman Erwin Mulder doen voorlopig geen uitspraken over de onderhandelingen die momenteel worden gevoerd. De Rotterdammers willen het tot 2013 doorlopende contract openbreken, maar voorlopig is van een akkoord geen sprake. Volgens technisch directeur verlopen de gesprekken wel in goede harmonie. “Al ga ik geen prognose doen”, voegt de clubbestuurder daar aan toe. (Voetbal International)
/
Thibaut Courtois heeft van Chelsea toestemming gekregen om te praten met Atlético Madrid. De doelman van Belgische komaf heeft het geweldig naar zijn zin in Spanje en weet bovendien dat hij in Londen Petr Cech nog altijd voor zich heeft. Bedoeling is dan ook om nog een jaar langer op huurbasis in het Vicente Calderón te blijven. “Ik vind dat ik nog beter moet worden. Hier kan ik nog groeien”, meent de jonge sluitpost. (Het Laatste Nieuws)
/
Het had niet veel gescheeld, of Gary Cahill was nu geen speler van Chelsea maar van Arsenal geweest. In zijn tijd bij Bolton Wanderers stond de Engels international lange tijd in de belangstelling van the Gunners, die de gok echter niet aandurfden. “Wenger kwam me wel eens bekijken bij de trainingen van de nationale ploeg en Arsenal deed ook een bod. Maar ze wilden niet ver genoeg aan”, weet Cahill. (Daily Mail)
/
AS Roma houdt de verrichtingen van Ezequiel Garay nauwlettend in de gaten. De oud-speler van Real Madrid is dit seizoen bezig aan een prima jaar bij Benfica en heeft zo weer de aandacht weten te trekken van clubs uit de ‘grotere’ competities. Gezien zijn nog doorlopende contract zal Garay niet gratis zijn en dat is goed nieuws voor Real. De Spanjaarden ontvangen namelijk vijftig procent van de transfersom. (A Bola)
/
Benfica is zelf bezig met versterkingen voor het middenrif. Een belangrijke gegadigde om naar Lissabon te komen is de Pool Bartosz Salamon. De jeugdinternational speelt op dit moment voor Brescia, dat echter bereid is mee te werken aan een vertrek. Zij het wel onder bepaalde voorwaarden. “Er valt te praten, maar wij eisen zeven miljoen euro”, liet de voorzitter van Brescia weten. (A Bola)
/
Hoe de toekomst van Luka Modric eruit zal zien, blijft ongewis. De speler staat in de belangstelling van onder meer Manchester United en Chelsea, maar Tottenham Hotspurs-manager Harry Redknapp bewaart kalmte. “Het is aan de voorzitter. Toen Chelsea onlangs kwam waren we van plan hem langer vast te leggen, maar dat is nog niet gebeurd. Ik wacht het wel rustig af”, aldus Harry Houdini. (Daily Mail)
Moet Chelsea Didier Drogba een nieuw contract aanbieden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk dat als Chelsea ook echt daadwerkelijk gaat verjongen is dat ze meer dan 3 à 4 spelers moeten ophalen, want zie ik ze nog lang geen kampioen worden met Manchester City, Manchester United en aanstormende (kampioens)clubs zoals FC Liverpool, Arsenal en Tottenham Hotspur.

Cech
Ivanovic
Cahill
Terry
Cole
Lampard
Hamsik
de Rossi
Sturridge
Cavani
Lavezzi
23 april 2012 om 12:39

En waar ga je Mata laten dan? Lavezzi of Hamsik is overbodig omdat Mata daar gaat spelen en die gaan ze echt niet weg doen. Ik ben van mening dat hij niet bij de goede club zit en Chelsea's voetbal niet bij hem past, maar Chelsea gaat hem echt niet na een jaar al verkopen en zeker niet omdat hij een van de betere is daar.

23 april 2012 om 12:43

Abramovic wil verjongen. Hij bedoelt dus dat Terry,cole en Lampard zowiezo weg zijn
Daarnaast heeft De Rossie een contract voor 5 of 6 jaar getekend niet lang geleden dus die zal echt never nooit vertrekken

Cavani en Lavezzi kunnen wel naar Chelsea. Lavezzi heeft een afkoopsom en Cavani moeten we veel voor betalen maar geld is geen probleem voor Abramovic...

23 april 2012 om 12:50

umad?

Jij praat altijd zoveel maar je kraamt nonstop onzin uit. Ook hier beneden al over Cahill.

Terry gaat echt niet zomaar weg en Lampard ook niet. Verjongen betekent niet meteen dat je legendes zomaar verkoopt. Een speler als Terry kan makkelijk 2 jaar mee in de basis. Lampard zal volgend jaar genoegen moeten nemen met een plaats op de bank (dus als squad player en niet meer als starter).

En De Rossi zou nooit een optie zijn, hij wordt 29 jaar in de zomer.

23 april 2012 om 12:54

Onzin? Chelsea wil verjongen en dan heb je dus niks aan spelers als Terry,lampard,cole,drogba.

Van mij mag je ze best wel houden hoor, intresseerd mij echt niks. Af en toe laten invallen of hier en daar een wedstrijdje laten spelen, dat mag hoor maar dan wordt de huishouding nog duurder. Die spelers verdienen al een vermogen en als ze ook nog een voor ruim 100miljoen aankopen gaan doen en die spelers ook allemaal minimaal eens salaris van ~5 a 8 miljoen per jaar geven dan wordt het zelfs voor Abramovic iets te duur.

Ik denk niet dat Abramovic aan 4 spelers boven de 6miljoen per jaar gaat geven als zij zo nu en dan een wedstrijdje spelen. Laten we zeggen van de 100+ wedstrijden die Chelsea per jaar speelt er 20 mee tikken en dan lekker 6+miljoen opstrijken

23 april 2012 om 13:11

Umad?

Dus Puyol moet ook maar stoppen? Aangezien op gelijk niveau wekelijks laten zien wat ze kunnen. Wie zorgde voor de pre assist op Ramires? Juist Lampard, wie maakt Messi compleet kansloos? Juist Terry

Haha beetje gefrustreerd jongen? Terry is nog steeds 1 van de beste verdedigers op de wereld. En hoezo salarisverhoging? Jonge haha, wauw je praat zoveel onzin dat het eigenlijk nutteloos is hierop in te gaan.

23 april 2012 om 12:45

Als je De Rossi verjong je het team niet veel

Dat nieuws over Mulder wat in de VI staat is al wel een tijdje bekend.
Waarschijnlijk tekent hij wel bij, Feyenoord ziet in Mulder een prima keeper die zich het laatste jaar goed heeft ontwikkeld en waar Feyenoord nog jaren mee vooruit kan.
Persoonlijk vind ik hem wel een goeie keeper, al heeft hij soms wel wat vreemde blunders. Mocht hij die eruit halen dan is het echt een uitstekende keeper!

Verder is het logisch dat Di Matteo zich positief uitspreekt in de media over een eventuele contractverlenging van Drogba. Onder Matteo doet hij het prima en is hij belangrijk. Persoonlijk ben ik het met Abramovic eens dat Chelsea moet gaan verjongen en dat ze Drogba beter kunnen laten gaan. Een spits als bijv; Cavani of Falcao zal het nog beter gaan doen dan Drogba, daar ben ik van overtuigt!

Drogba is nu goed genoeg voor de Europese Top!
Anders kreeg hij geen basisplaats bij topwedstrijden en hij scoort zelfs vaak in topwedstrijden!

Mancini gaat zeker iets in de 100miljoen uitgeven.

Ze moeten Thibaut Courtois een jaar verhuren aan Everton of Aston Villa

Garay zal wel naar AS Roma gaan als AS Roma een goeie bod neerlegt bij Benfica

Beter dat ze nu al gaan zoeken naar speler want in de zomer kunnen ze Aimer,gaitan en Witsel kwijtraken 3topmiddenvelders en ze raken misschien wel wat meer mensen kwijt.

Luka Modric gaf al aan naar Manchester United te willen gaan en niet naar Chelsea .tottenham zall Modric best gaan maar dan voor een flink bedrag die Manchester United wel zal betalen en chelsea ook maar Luka Modric zal wel voor Manchester United gaan.

23 april 2012 om 12:42

Helemaal niet. Luka Modric heeft juist openlijk gezegd dat hij naar Chelsea wou vorige zomer, maar Daniel Levy liet hem niet gaan. Hij wou in London blijven.

23 april 2012 om 12:44

Vorige zomer zei hij dat maar afgelopen winter wou hij nog naaar Manchester gaan hoor

23 april 2012 om 12:47

Bullshit. De hele winter heeft Modric zich juist stil gehouden.

Geef mij maar een bron waar Modric dat heeft gezegd (inclusief quotes dus), lukt je toch niet.

23 april 2012 om 12:49

Als we The Daily Star mogen geloven, wil Manchester United Luka Modric komende zomer halen. De Kroatische middenvelder van Tottenham Hotspur moet zo'n kleine vijftig miljoen euro kosten. Hijzelf staat niet onwelwillend tegenover een transfer naar Old Trafford.

De 26-jarige spelmaker van The Spurs moet het middenveld van de koploper van Engeland van nieuw elan voorzien. Sir Alex Ferguson is erg gecharmeerd van de Kroatisch international. Hierdoor lijkt de transfer van Wesley Sneijder naar The Red Devils van de baan. De Noord-engelse club had al een tijdje interesse in Sneijder, maar is nu op een ander plan overgegaan.

Modric speelt sinds 2008 voor de club waar ook Rafael van der Vaart onder contract staat. De Kroaat heeft 69 duels in de benen zitten voor de club uit Noord-londen.

23 april 2012 om 12:51

The Daily Star. Dat neem je toch niet serieus man. Nergens is er een quote of dat Modric iets heeft gezegd over een vertrek naar United. Dat Ferguson gecharmeerd is dat weten we al meerdere jaren.

23 april 2012 om 13:44

Je moet nooit the Daily Mail, the Sun, The daily Star, The telegraph geloven.
The Guardian is meestal wel betrouwbaar evenals the Daily Mirror ( die hebben ook niet al te gekke verhalen )

Cahill is ook een overschatte verdediger naar mijn mening. de eerste paar wedstrijden speelde Bolton echt goed en hij blinkte echt uit maar verder is hij niet veel hoor.

Als ik Arsenal was zou ik grote sterke verdedigers goedkoop vanuit Ligue 1 halen. Wenger kent die competitie beter dan wie dan ook en heeft bij elke club wel zijn mannetje. Marseille heeft echt een paar hele grote en sterke verdediger die alles winnen. Voetballend hoeven ze niet goed te zijn want hij speelt naast Koschielny of Vermaelen en beiden zijn goede opbouwers.

23 april 2012 om 12:46

Ze hebben op dit moment geen beter verdedigers dan Vermaelen in de Ligue 1

23 april 2012 om 12:51

Vermalen doet het goed maar ze moeten echt nog wel een centrale verdediger en een rechtsback halen willen ze voor de titel gaan. Bij blessures en schorsingen wat veel bij Arsenal voorkomt is de back-up waardeloos. Djourou en Squillachy zijn de spelers die de "back-ups" zijn. Daarnaast hebben ze ook nog matige talentjes als Miquel en Jennkinson die nog lang niet toe zijn aan het Arsenal niveau.
Ik zou zeker nog een CB en RB nemen. Over Mertesaker zijn ze niet tevreden omdat hij niet echt sterk overkomt. Hij is een reus 2meter maar verliest echt elke duel zowel op de grond als in de lucht, daar heb je niks aan in de Pl.

23 april 2012 om 13:12

Mertesacker moeten ze inderdaad weg doen samen met Squilacci.
Een talent ervoor terug halen lijkt mij geen slecht idee. Koscielny is bijna nooit geblesseerd maar toch is een speler er achter niet zo'n slecht idee.

23 april 2012 om 13:43

Merte is een prima back up voor koscielny. Mertesacker is niet snel en ook niet zo heel sterk, maar hij kiest constant goed positie en onderschept erg veel ballen. Hij is gewoon tactisch erg goed; dat hij dan vaak onderste boven wordt gelopen is gewoon zijn fout , maar hij past zich daar wel aan. Nee hoor, ik stel liever merte op dan Djourou. bovendien zou het echt wanbeleid zijn als je eerst een verdediger voor 9 mil koopt en het volgende seizoen voor waarschijnlijk 5 mil weer verkoopt? Dat is echt onzin. Merte is een prima back up. Over de rechtsback positie ben ik het wel eens; daar moet eigenlijk nog 1 vaste stand in en daarna pas een talent. Alhoewel coquelin speelde paar keer erg goed op rechtsback..

Mulder moet gewoon de aanbieding van Feyenoord accepteren.br Aangezien Mulder af en toe wel een goede wedstrijd keept vind ik niet dat hij opeens naast zijn schoenen moet gaan lopen.br Als hij het niet accepteert zou ik Roy Kortsmit van Sparta halen want dat word een prima keeper

Didier Drogba is nu te oud en uit vorm om voor Chelsea te spelen. Ik zie Drogba nu op deze leeftijd en in deze vorm niet iets van 20 of 30 goals scoren. En Chelsea heeft juist zo'n speler die er 20 of 30 inschiet, Sturridge is uit vorm, Lukaku komt op dit moment te kort voor Chelsea en Torres is al uitvorm sinds het WK van 2010 vind ik.

Ze moeten echt iemand als Edinson Cavani halen, die scoort in elke team de ene na de andere goal. Anders zou ik Radamel Falcao halen, want hij is 'n zelfde type speler als Cavani.

Drogba kan zeker nog van waarde zijn voor Chelsea, maar volgend seizoen kan die echt niet meer in de basis op dat moment moet je hem gewoon gebruiken in de belangrijke wedstrijden en de rest als pinchhitter.

Vraag me af in hoeverre dat verhaal dat Mancini mag aanblijven waar is, bij City zijn ze zowiezo ongeduldig en moet alles snel.

Courtois moet nog een jaar rijpen in Spanje en dan worden uitgeleend aan een club in de PL. Over 3/4 jaar zal hij in het doel staan bij Chelsea.

ik denk dat totenham er slim aan doet om als ze addebeyor (hoe je het ook schrijft) niet kunnen behouden om dan drogba te halen.

ik denk dat drogba nog uitstekende spits is. hij kan het niveau zeker aan en is voor totenham zeker goed

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren